kargalikos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Πριν αρχισει να σου κολλαει ποιο ηταν το τελευταιο πραγμα που εκανες? πηγα να βαλω την omega rom. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίτα, κάνε άλλη μια προσπαθεια και κανε 2 πράγματα 1) οπωσδηποτε μαζι με το wipe και wipe της εσωτερικης μνημης sd και αν σε αφήνει να μπεις στις ρυθμισεις μην ασχοληθείς καθόλου με wipe από recovery, κάνε καλύτερα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα γίνουν όλα όπως πρέπει 2) αφού λες ότι σου βγάζει fail στο τέλος,παρακολούθησε το παράθυρο του Odin με τα αρχεία που σου γράφει κατά το φλασαρισμα και δες αν την ώρα που σου πετάει το fail,το Odin προσπαθεί εκείνη την στιγμή να σου περάσει το hiden image, αν συμβαίνει αυτό θα σου πω τι θα κάνεις μετά. Edit κι ένα τελευταίο, Κάνε δοκιμή με το Odin 3.07, συνεργάζεται καλύτερα με το note οντως φιλε στο hidden image το κανει το fail..Πες μου οτι εχεισ την λυση και θα με σωσεις.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 πηγα να βαλω την omega rom. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οντως φιλε στο hidden image το κανει το fail..Πες μου οτι εχεισ την λυση και θα με σωσεις.. :D Μάλλον θα το φιαξουμε :) απ ότι φαίνεται το partition σου έχει γίνει λίγο μαντάρα και δεν μπορει να σου περάσει το hiden image,πρέπει να γίνει repartition μαζί με το φλασαρισμα και λογικά θα μπουταρεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 σε λιγο καιρο συμπληρωνω τα 2 χρονια με το dropbox και πρεπει να πληρωσω το λογαριασμο απο δω κ επερα . τα χρηματα εναι πολλα νομιζω το μηνα . υπαρχει καποιο cloud αξιοπιστο οσο γινεται με αρκετο χωρο και οχι ακριβα / 12 μηνες ? δεν δινω πανω απο 25 ευρω Ξέρει κανένας τι γίνεται εάν δεν πληρώσεις το dropbox; Δεν έχεις πλέον πρόσβαση ή δεν μπορείς να ανεβάσεις από εκεί και πέρα άλλα; Σου αφαιρούν το χώρο; Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Ξέρει κανένας τι γίνεται εάν δεν πληρώσεις το dropbox; Δεν έχεις πλέον πρόσβαση ή δεν μπορείς να ανεβάσεις από εκεί και πέρα άλλα; Σου αφαιρούν το χώρο; Σου αφαιρούν τον χώρο της προσφορας και αν εχεις ξεπεράσει τα δωρεάν MB/GB δεν μπορείς να βάλεις καινούρια αρχεία αλλά δεν σβήνουν τίποτα. Εχεις πρόσβαση μονο να κατεβάσεις και να σβησεις έως ότου πέσεις κάτω απο τα MB/GB σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Χθες έβαλα το update μέσο Wifi ενώ ήμουν με root (TowelRoot) και τώρα δεν είμαι rooted. Μην αρχίσετε και κράζετε. (Android Noob). Τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μάλλον θα το φιαξουμε :) απ ότι φαίνεται το partition σου έχει γίνει λίγο μαντάρα και δεν μπορει να σου περάσει το hiden image,πρέπει να γίνει repartition μαζί με το φλασαρισμα και λογικά θα μπουταρεις. Δηλαδη τι ακριβως πρεπει να κανω..ελα ρε αλανι σωσε με τα εχω παιξει.το πηρα καινουριο και αντεξε 1,5 εβδομαδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Δηλαδη τι ακριβως πρεπει να κανω..ελα ρε αλανι σωσε με τα εχω παιξει.το πηρα καινουριο και αντεξε 1,5 εβδομαδα.. Σε ενα τριωρο που θα είμαι σπίτι θα σου πω ακριβώς, έχε το νου σου στα πμ για να μη γεμιζουμε εδώ το νημα Μην αγχωνεσαι θα το αναστησουμε :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Σε ενα τριωρο που θα είμαι σπίτι θα σου πω ακριβώς, έχε το νου σου στα πμ για να μη γεμιζουμε εδώ το νημα Μην αγχωνεσαι θα το αναστησουμε :) Να μου πεις και τι υψος εχεις να σου αναψω λαμπαδα αν τα καταφερεις..αν εισαι πολυ ψηλος ασ΄το θα παιδευτω μονος.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Χθες έβαλα το update μέσο Wifi ενώ ήμουν με root (TowelRoot) και τώρα δεν είμαι rooted. Μην αρχίσετε και κράζετε. (Android Noob). Τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ πρωτα να κανεις μπακαπ, μετα να σβησεις ολα τα σχετικα με ρουτ και τελος να κανεις factory reset. Και μετα αυτον τον οδηγο για να εχεις την τελευταια έκδοση ΜΕ ρουτ. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/root-root-xxufnf4-stock-firmware-knox-t2840150 Κατα τα αλλα δοκιμασα το exposed module με το s5 theme και tab pro recent apps. Παρα πολυ ομορφο!! Βολευει πολυ να εχεις τα recent apps στο αριστερο κουμπι και ειδικα ετσι ωστε να πιανουν μιση οθονη. Ιδανικη θα ηθελα καθε application να εχει μικροτερο μέγεθος αλλα δε νομιζω να γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 πρωτα να κανεις μπακαπ, μετα να σβησεις ολα τα σχετικα με ρουτ και τελος να κανεις factory reset. Και μετα αυτον τον οδηγο για να εχεις την τελευταια έκδοση ΜΕ ρουτ. http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/root-root-xxufnf4-stock-firmware-knox-t2840150 Κατα τα αλλα δοκιμασα το exposed module με το s5 theme και tab pro recent apps. Παρα πολυ ομορφο!! Βολευει πολυ να εχεις τα recent apps στο αριστερο κουμπι και ειδικα ετσι ωστε να πιανουν μιση οθονη. Ιδανικη θα ηθελα καθε application να εχει μικροτερο μέγεθος αλλα δε νομιζω να γινεται. Ωραία. Τώρα στην περίπτωση μου, τι κάνω? Ξαναπερνάω Towelroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Σε ενα τριωρο που θα είμαι σπίτι θα σου πω ακριβώς, έχε το νου σου στα πμ για να μη γεμιζουμε εδώ το νημα Μην αγχωνεσαι θα το αναστησουμε :) Που εισαι truckman μας ξεχασες?? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Που εισαι truckman μας ξεχασες?? :(Είπες ότι είσαι root με knox 1 Πες μου λίγο έχεις βάλει custom recovery ? Η ρομ η μαμά σου είναι 4.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Είπες ότι είσαι root με knox 1 Πες μου λίγο έχεις βάλει custom recovery ? Η ρομ η μαμά σου είναι 4.4 ? Κατακλυσμος ερωτησεων!!! :O ειμαι ροοτ με κνοχ 1 και εχω custom recovery.Πλεον μαμα ρομ δεν εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Κατακλυσμος ερωτησεων!!! :O ειμαι ροοτ με κνοχ 1 και εχω custom recovery.Πλεον μαμα ρομ δεν εχω.. Έχεις κάποια custom rom να βάλεις ?νομίζω είχες ωμέγα ? μπες στο recovery και κάνε * Wipe data/factory reset Wipe both dalvik cache and cache και βάλε την ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Έχεις κάποια custom rom να βάλεις ?νομίζω είχες ωμέγα ? μπες στο recovery και κάνε * Wipe data/factory reset Wipe both dalvik cache and cache και βάλε την ρομ. Το εχω κανει απειρες φορες και δεν γινετε τιποτα.κολλαει οταν ανοιγει το ωμεγα σημα και μετα μολις ανοιξει το κινητο.. "ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?γράψε πια έκδοση κερνελ έχεις τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 N9005XXUGNG1 Βήμα Βήμα γιατί δεν τα παίρνω εύκολα. :P 1 εβδομάδα έχω το κινητό. (iPhonakias) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Παιδια υπαρχει τροπος στο s planer να φενονται οι ονομαστικες εορτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) Ξαφνικά εδώ και κάποιες μέρες, σταμάτησαν να έρχονται ειδοποιήσεις push, από το messenger του facebook και από εφαρμογές για αποτελέσματα αγώνων όπως το e-score ή το παρόμοιο flash score!Τι απεγκατάσταση κι επανεγκατάσταση τους έκανα, τι από τις ρυθμίσεις πήγα κι έκανα καθαρισμό δεδομένων, τι τικαρα και ξετικαρα την επιλογή push μέσα από τις εφαρμογές...τίποτα!Αρνούνται να στείλουν ειδοποιήσεις!Έχει κανείς κάποια ιδέα? Edited October 6, 2014 by non_serviam_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 οταν ηχογραφουμε κατι με το widget εγγραφη φωνης, που αποθηκευεται?πως το βρισκουμε μετα? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Το εχω κανει απειρες φορες και δεν γινετε τιποτα.κολλαει οταν ανοιγει το ωμεγα σημα και μετα μολις ανοιξει το κινητο.. "ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ"Δοκίμασε να βάλεις μια cm11 rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2687074 αυτή μπαίνει σε όλους τους bootloader. N9005XXUGNG1 Βήμα Βήμα γιατί δεν τα παίρνω εύκολα. :P 1 εβδομάδα έχω το κινητό. (iPhonakias)κάνεις root με αυτόν το τροποhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54657188&postcount=1 Αν δεν κατάλαβες κάτι πες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Που εισαι truckman μας ξεχασες?? :( Δεν απαντάς όμως στο πμ...:rolleyes: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Δοκίμασε να βάλεις μια cm11 rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2687074 αυτή μπαίνει σε όλους τους bootloader. κάνεις root με αυτόν το τροποhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54657188&postcount=1 Αν δεν κατάλαβες κάτι πες. Δεν έχω ξαναflashάρει με odin. Για δές λίγο στα pm σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 οταν ηχογραφουμε κατι με το widget εγγραφη φωνης, που αποθηκευεται?πως το βρισκουμε μετα? Πατας κατω αριστερα στο application και θα στα εχει με τη σειρα. Εναλλακτικα απο τον file explorer σου πας sdcard/sounds. (Βαλε es file explorer ειναι ο καλυτερος που υπαρχει μαλλον). Εκτος αν εχεις αλλο widget που δεν γνωριζω και αναφέρεται σε αλλο application. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts