konstantinos7 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Με το watchon γιατί δεν μπορώ να βρω κωδικό για τη nova? Βρίσκω τον pace στις λίστες αλλά δε βρίσκει κωδικό! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Να βάλουμε την αναβάθμιση η θα έχουμε θέματα? Το κινητό το έχω rooted με towelroot. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Στο δικό μου η αναβάθμιση έσβησε μόνη της το ρουτ και το δυστύχημα είναι ότι το όφελος είναι ασήμαντο για μένα, τσάμπα πήγε το ρουτ και ότι καλό το συνόδευε Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Καλημερα. Εχθες μου ηρθε σε ελληνικο note το update που προσθετει 2-3 χαρακτηριστικα ( knox 2, λειτουργια για παιδια κλπ) Ξερει κανεις που πηγε απ το app tray η επιλογη για αποκρυψη εφαρμογων? Επισης κατι αλλο... Πιο προχειροδουλεια στις αναβαθμισεις απ τη σαμσουνκ δεν κανει κανενας... Σε καθε αναβαθμιση θα δινει 1 πραγμα αλλα θα χαλαει 10. Ειχα ενα τελειο τηλεφωνο στην 4.3.3 και με τις επομενες αναβαθμισεις ολο κατι θα χαλαγε.. αι σιχτιρ... Δεν υπαρχει πλεον αυτη η επιλογη. Την αφαιρεσαν. Το ειδα κ εγω γιατι εψαχνα τροπο να κρυψω το εικονιδιο της sim. Επισης η gallery μετα την αναβαθμιση απεκτησε εντονο lag κυριως στο zoom in zoom out σε φωτογραφια. Τελος, πλεον εχω στο app tray (που λες και εσυ) 2 εικονιδια knox εκ των οποιων μονο το ενα ειναι ενεργο. Το αλλο το παταω και δεν κανει κατι.. Αθλια αναβαθμιση απο πλευρας samsung οντως.. Το κινητο μου εγινε 2 κλικ πιο αργο σε ολα. Αλλα πως θα σε κανουν να πας να παρεις note 4. Αντε κ εις αλλα με υγεια... Νοσταλγω εποχες που ειχα χρονο να rooταρω συνεχεια και δεν ειχα καμια αναγκη τη samsung και τις ''υποβαθμισεις'' της.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Στο δικό μου η αναβάθμιση έσβησε μόνη της το ρουτ και το δυστύχημα είναι ότι το όφελος είναι ασήμαντο για μένα, τσάμπα πήγε το ρουτ και ότι καλό το συνόδευε Σου πέρασε κανονικά το update μεσω ota οπως ήσουν ρουταρισμενος? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Σου πέρασε κανονικά το update μεσω ota οπως ήσουν ρουταρισμενος?Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε:lol: Είσαι root και παίρνει αναβάθμιση και σε κάνει unroot:lol: Μάλλον αυτός που έβγαλε το Towelroot κρύβετε από πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Δεν υπαρχει πλεον αυτη η επιλογη. Την αφαιρεσαν. Το ειδα κ εγω γιατι εψαχνα τροπο να κρυψω το εικονιδιο της sim. Επισης η gallery μετα την αναβαθμιση απεκτησε εντονο lag κυριως στο zoom in zoom out σε φωτογραφια. Τελος, πλεον εχω στο app tray (που λες και εσυ) 2 εικονιδια knox εκ των οποιων μονο το ενα ειναι ενεργο. Το αλλο το παταω και δεν κανει κατι.. Αθλια αναβαθμιση απο πλευρας samsung οντως.. Το κινητο μου εγινε 2 κλικ πιο αργο σε ολα. Αλλα πως θα σε κανουν να πας να παρεις note 4. Αντε κ εις αλλα με υγεια... Νοσταλγω εποχες που ειχα χρονο να rooταρω συνεχεια και δεν ειχα καμια αναγκη τη samsung και τις ''υποβαθμισεις'' της.:lol: Συνήθως σε τόσο μεγάλα update καλό είναι να ξεκινάς απο το 0. wipe factory reset κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Συνήθως σε τόσο μεγάλα update καλό είναι να ξεκινάς απο το 0. wipe factory reset κλπ κλπ. Mωρε δικιο εχεις αλλα που χρονος για να ξαναστηνω απ την αρχη... Ασε που βαριεμαι πλεον. Παντως και ο φιλος μου που τα ειχαμε αγορασει ταυτοχρονα και εκανε hard reset πριν περασει την αναβαθμιση και ξανα αφου την περασε, παρατηρει ακριβως τα ιδια... Μονο το διπλο εικονιδιο του knox δεν εχει που εχω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλημερα. Εχθες μου ηρθε σε ελληνικο note το update που προσθετει 2-3 χαρακτηριστικα ( knox 2, λειτουργια για παιδια κλπ) Ξερει κανεις που πηγε απ το app tray η επιλογη για αποκρυψη εφαρμογων? Επισης κατι αλλο... Πιο προχειροδουλεια στις αναβαθμισεις απ τη σαμσουνκ δεν κανει κανενας... Σε καθε αναβαθμιση θα δινει 1 πραγμα αλλα θα χαλαει 10. Ειχα ενα τελειο τηλεφωνο στην 4.3.3 και με τις επομενες αναβαθμισεις ολο κατι θα χαλαγε.. αι σιχτιρ... Από 4.3 σε 4.4 να κάνεις μετά επαναφορά εργοστασιακής κατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Πήγαινε στο sammobile κανε ένα λογαριασμό ,προχώρα στα firmwares ,βάλε την συσκευή σου και είσαι έτοιμος να κατεβάσεις όποιο θελεις . ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ROM ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ FAIL ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπες απο το pc θα μπορεσεις να δεις και τα παλιότερα Απο το pc ειμαι αλλα δεν μπορω να τα βρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδιά, το burn in το καλύπτει η εγγύηση; Εκτός του ότι έχει παρουσιαστεί στην περιοχή της Notification Bar, ακριβώς από κάτω, έχει άλλη μια λωρίδα σε πλάτος το διπλάσιο της από πάνω μπάρας. Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδιά, το burn in το καλύπτει η εγγύηση; Εκτός του ότι έχει παρουσιαστεί στην περιοχή της Notification Bar, ακριβώς από κάτω, έχει άλλη μια λωρίδα σε πλάτος το διπλάσιο της από πάνω μπάρας. Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Εννοείται το καλύπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδιά θέλω το titanium θέλω να σώζει στην κάρτα και όχι στο κιν. Πως το κάνω. @καλημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδιά θέλω το titanium θέλω να σώζει στην κάρτα και όχι στο κιν. Πως το κάνω. @καλημερες Αυτό θα ρώταγα τώρα ακριβώς. Πήρα back up, έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές, ξαναέβαλα το titanium αλλά τα αντίγραφα είχαν φυσικά διαγράφει. Τι κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Αυτό θα ρώταγα τώρα ακριβώς. Πήρα back up, έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές, ξαναέβαλα το titanium αλλά τα αντίγραφα είχαν φυσικά διαγράφει. Τι κάνουμε; Έτσι την έχω πατήσει και εγώ. Οπότε για να μα μην χάνονται πρέπει να τα έχουμε εκτός τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Έτσι την έχω πατήσει και εγώ. Οπότε για να μα μην χάνονται πρέπει να τα έχουμε εκτός τηλ.Τον φάκελο TB εγώ τον έχω αντιγράψει και στην κάρτα και στο pc. Οπότε δεν τον χάνεις με τίποτα. Και τον φάκελο clockworkmod που έχω backup την ρομ το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ατύχημα? Μάλλον μάτι.... Το είχα στο σακίδιο όπως πάντα, συνήθως απαντώ με Sony Bluetooth SBH52, λειτουργούσε και λειτουργεί κανονικά. Όταν κάποια στιγμή το άνοιξα είδα την σπασμένη οθόνη... νομίζω (???) ότι δεν το ζόρισα... Service στην Θεσσαλονίκη υπάρχει? 2310557061.Ειναι λιγο πριν βγεις στο λιμανι στο δεξι σου χερι. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Αυτό θα ρώταγα τώρα ακριβώς. Πήρα back up, έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές, ξαναέβαλα το titanium αλλά τα αντίγραφα είχαν φυσικά διαγράφει. Τι κάνουμε; Πρέπει να τρέξεις το patchaki (είτε μέσω wanam xposed, είτε μέσω κάποιου app, πχ sdfix ώστε να μπορείς να γράφεις στην εξωτερική SD. Μετά απλά λες στο titanium να επιλέξει κάποιο folder στην εξωτερική κάρτα και καλό θα ήταν το folder αυτό να το κάνεις και μια αντιγραφή στον υπολογιστή σου ή στο cloud (dropbox ή google drive ή όλα μαζί) για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης (επειδή είχε πέσει το μάτι μου παλιότερα και είχα και εγώ το θέμα): Το native call recording μέσω το wanam xposed χρειάζεται ένα patchάκι για να τρέξει στην 4.4.2 (εδώ) αλλιώς καταγράφει θόρυβο. Έτρεξα το patchaki και δουλεύει μια χαρά. Το μόνο "μειονέκτημα" (για μένα στην πραγματικότητα είναι πλεονέκτημα) της μεθόδου με το wanam είναι ότι δεν κάνει αυτόματη καταγραφή, θα πρέπει είτε να πατήσεις το "Record" (αν το έχεις επιλέξει αντί του add caller) είτε να το πατήσεις μέσω του αναδυόμενου menu. Τα αρχεία είναι .amr και εμφανίζονται στη λίστα του voice recorder (το οποίο δεν προσφέρει και πολλά πολλά από άποψη αρχειοθέτησης) αλλά αυτό δεν είναι κάτι που δεν λύνεται με ένα file explorer :) Α, και κάτι τελευταίο: Το torch με το volume button από το wanam δεν παίζει, θα πρέπει να κατεβάσετε το xposed torch module το οποίο δουλεύει μια χαρά. ΥΓ: Έχω πάθει μεγάλο έρωτα με το τηλέφωνο λέμε. ΥΓ2: Διαβάζοντας αυτά που ...τραβάνε κάποιοι από το τελευταίο update (knox 2, kids mode κλπ) μάλλον τυχερός θα πρέπει να αισθάνομαι που το OTA αρνήθηκε να λειτουργήσει. Πρακτικά το μόνο ενδιαφέρον θα ήταν το download booster, που δυστυχώς για μένα είναι προς το παρόν άχρηστο μιας και στο σπίτι δεν έχω καλά-καλά GPRS ενώ στο γραφείο το wifi είναι εταιρικό και κόβει τη μάνα του και τον πατέρα του οπότε χρησιμοποιώ μόνο το LTE (που ειρήσθω εν παρόδω είναι 4-5 φορές πιο γρήγορο από το adsl μου...) Edited October 5, 2014 by menes Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ROM ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ FAIL ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο το pc ειμαι αλλα δεν μπορω να τα βρω.. Ελα, πηγαινε εδω και κστεβασε http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=33677 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Εμένα παιδιά η τελευταία αναβάθμιση κατέβαινε αλλά δεν μπορούσα να την εγκαταστήσω. Σταματούσε στο 25%. Το πήγα στο service και ενώ περίμενα να μου το δώσουν μέσα στην ημέρα τελικά το κρατήσανε και θα το πάρω ελπίζω αύριο. Θέλω να ρωτήσω κάτι off topic και όποιος μπορεί να μου απαντήσει με pm. Θέλω να χρησιμοποιώ για τα τηλέφωνά μου μια απλή συσκευή (χωρίς specs, ακόμα και χωρίς σύνδεση αν είναι εύκολο). Μπορώ σε αυτή τη συσκευή να περάσω τις επαφές μου από το gmail (περίπου 1500); Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ελα, πηγαινε εδω και κστεβασε http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=33677 Πάρη απο εκεί του είπα να κατεβάσει αλλά δεν .. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλημέρα, δεν το πρόσεξα βρε Μιχάλη, πέρασα τα ποστς επί τροχαδην. Μαλον δεν θα εχει register και δεν τον αφήνει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Καλημέρα ,μια χαρά την κατεβάζει αλλά επειδή του βγάζει fail οταν την περνάει θέλει να δοκιμάσει και απο αλλού . Οχι το post μου δεν ήταν για να επικρίνω την δικιά σου απάντηση αλλά για να δείξω οτι προσπαθούμε να βοηθήσουμε χωρίς αποτέλεσμα όμως ....κρίμα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Κάτι δεν κάνει σωστα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargalikos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Κάτι δεν κάνει σωστα Τι μπορει να μην κανω σωστα?κατεβαζω την ρομ κανω full wipe βαζω download το κινητο και το συνδεω στο odin 3.09 k 1.85 και στα 2 το δοκιμασα φορτωνω το αρχειο ξεκιναει και στο τελος μου βγαζει fail αφου κανει τα πρωτα.. ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα ,μια χαρά την κατεβάζει αλλά επειδή του βγάζει fail οταν την περνάει θέλει να δοκιμάσει και απο αλλού . Οχι το post μου δεν ήταν για να επικρίνω την δικιά σου απάντηση αλλά για να δείξω οτι προσπαθούμε να βοηθήσουμε χωρίς αποτέλεσμα όμως ....κρίμα . Αυτο ακριβως σωστα τα κανω μιχαλη αλλα δεν βγαζω ακρη,το εχω το κινητο 2.5 εβδομαδες περιπου ετσι..με εχει κουρασει..ειπα να γλυτωσω την σαμσουνγκ αλλα δεν το κοβω γτ δεν ξερω τι σκατα μπορει να εχει παθει.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts