themis636 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ναι αλλά το Instabridge δε σε συνδέει κατευθείαν στο δίκτυο. Πρέπει να μπεις μέσω προγράμματος και να συνδεθείς. Αν το εχεις αποθηκευσει σε συνδεει απευθειας(εκτος απο καποιες φορες-λιγες-)που χρειαστηκε να γινει χειροκινητα. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα σας μια ερώτηση. Όταν βλέπω video στο YouTube κάποια στιγμή κόβεται η εικόνα αλλά ο ήχος παίζει κανονικά. Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Καλησπέρα σας μια ερώτηση. Όταν βλέπω video στο YouTube κάποια στιγμή κόβεται η εικόνα αλλά ο ήχος παίζει κανονικά. Ξέρει κανείς τι παίζει; Λογικά ειναι θεμα του app. Μου το χει κάνει σε ολες τις συσκευές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Λογικά ειναι θεμα του app. Μου το χει κάνει σε ολες τις συσκευές μου. Το goglara λίγο και λένε και άλλοι με note 3 και s5 ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το goglara λίγο και λένε και άλλοι με note 3 και s5 ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα Μου το χει κανει και στο Note 8 και στο tab s και στο Note 3 άρα ειναι θεμα της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ποτε δεν ειχα το συγκεκριμενο προβλημα στο note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Μου το χει κανει και στο Note 8 και στο tab s και στο Note 3 άρα ειναι θεμα της εφαρμογής. Υπάρχει άλλο app μα παίζει youtube χωρίς θέμα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Υπάρχει άλλο app μα παίζει youtube χωρίς θέμα; Ειναι τοσο ενοχλητικό;;; 1-2 φορες μου το εχει κανει ολο κι ολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα και βλέπω καθημερινά μισή με μια ώρα YouTube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Γεια σε ολους..ειναι καλη εποχη να δωσω το S4 και να παρω Note 3?να περιμενω?η να περιμενω το Note 4 ? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ρε παιδια να ρωτησω, με την πυξιδα του note εχετε βγαλει ακρη? Προσωπικα ειναι απο τα θεματα που με εχουν ταλαιπωρησει πιο πολυ απολα σχεδόν. Κανω calibrate καθε δευτερη φορα που την ανοιγω στο gps status και παλι τρελλά μου κάνει. Καταρχην στο gps only, high accuracy, η power saving εχετε ΚΑΙ στα τρια λειτουργική πιξιδα? Εμενα στο high accuracy και στο power saving πρακτικα ποτε δεν εχω σωστη. Μονο αν κανω calibration επι τοπου.(στο high accuracy λειτουργεί μετα απο calibration). Στο gps only συνηθως εχω περισσοτερες να δειξει σωστα ακομα και χωρις καλιμπραρισμα αλλα κι αυτπ οχι παντα. Αν εχω ωρα να ανοιξω δε θα δειξει ουτε αυτο. Για ακρίβεια δε το συζητω ειναι οτι να ναι. Το πιο περιεργο σπολα ομως ειναι στο google maps. Το βελακι ειναι παντα λάθος κοιταειψοπου να ναι. Η μονη περιπτωση που εχει δουλεψει σωστα ειναι με gps only και αμεσως μετα απο καλιμπραρισμα. Το note κανονικα εφόσον εχει εσωτερική δικη του πυξιδα ανεξαρτητως data και gps δεν επρεπε μετα το καλιμπραρισμα να δειχνει παντου και παντα σωστα? Τι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Υπάρχει άλλο app μα παίζει youtube χωρίς θέμα; Το viral http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Mata.YTplayer εγώ έχω το pro σβήνω το άχρηστο κατεμε YouTube και έχω μόνο αυτό παίζει και βίντεο - μουσική στο παρασκήνιο τι αλλά θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Δεν είναι βέβαια εντελώς απροβληματιστο το viral. Κανει κάποια περιεργα σε popup k subscriptions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 (edited) Σήμερα εγινε μια αναβάθμιση 197mb Έβαλε το knox2 και μια καλή φάση bridge το lte με το wifi για ποιο γρήγορο κατέβασμα Το λεει ενίσχυση λήψεων. Τι άλλα εχει προσθέσει ξέρει κάποιος? Edited September 13, 2014 by Iannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demost Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Χαιρετώ την παρέα , νέος κάτοχος note 3 από g2 . Πρώτες εντυπώσεις άριστες ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Καλημερα, Βαζω την ερωτηση εδω γιατι με ενδιαφερει η γνωμη των ΝΟΤΕ 3 κατόχων. Τι λετε για το Clean Master? Κανει δουλεια στο δικο μας κινητο ή μονο χωρο πιανει? Ευχαριστω Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Είναι άχρηστο τελείως. Τσάμπα χώρο πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Είναι άχρηστο τελείως. Τσάμπα χώρο πιάνει. Ποιο κανει δουλιά κατα την γνωμη σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 κανενα τετοιου ειδους προγραμμα δεν χρειαζεται να βαλεις.αχρειαστο ειναι δουλεψε το το κινητο οπως εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Καλημερα, Βαζω την ερωτηση εδω γιατι με ενδιαφερει η γνωμη των ΝΟΤΕ 3 κατόχων. Τι λετε για το Clean Master? Κανει δουλεια στο δικο μας κινητο ή μονο χωρο πιανει? Ευχαριστω Είναι άχρηστο τελείως. Τσάμπα χώρο πιάνει. κανενα τετοιου ειδους προγραμμα δεν χρειαζεται να βαλεις.αχρειαστο ειναι δουλεψε το το κινητο οπως εχει. Αχρείαστο είναι όσον αφορά την απελευθέρωση της μνήμης. Είναι όμως χρήσιμο για να διαγραφεί υπολείμματα αρχείων ή εφαρμογών που έχεις διαγράψει. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Αχρείαστο είναι όσον αφορά την απελευθέρωση της μνήμης. Είναι όμως χρήσιμο για να διαγραφεί υπολείμματα αρχείων ή εφαρμογών που έχεις διαγράψει. Σε αυτό έχεις δίκιο. Αν και σε μερικές περιπτώσεις διαγράφει τις φωτογραφίες που έχεις δει και τις έχει αποθηκεύσει, και χρειάζεται να τις ξαναδιαβάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Αχρείαστο είναι όσον αφορά την απελευθέρωση της μνήμης. Είναι όμως χρήσιμο για να διαγραφεί υπολείμματα αρχείων ή εφαρμογών που έχεις διαγράψει. Σας ευχαριστω όλους. Οπότε μήπως υπαρχει καποιο app που κανει μονο τη διαγραφη των αχρηστων εφαρμογων ή των υπολειμμάτων εφαρμογων? Μηπως αυτο γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις του ΝΟΤΕ 3 ωστε να μη χρειαζεται app? TNX Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Σας ευχαριστω όλους. Οπότε μήπως υπαρχει καποιο app που κανει μονο τη διαγραφη των αχρηστων εφαρμογων ή των υπολειμμάτων εφαρμογων? Μηπως αυτο γινεται μεσα απο τις ρυθμισεις του ΝΟΤΕ 3 ωστε να μη χρειαζεται app? TNX SD Maid από το playstore Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demost Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Έχω ένα θεματάκι με το YouTube app καθώς παίζει το βίντεο παγώνει η εικόνα αλλά ο ήχος συνεχίζει κανονικά . Είχε κανείς κανα παρόμοιο πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Έχω ένα θεματάκι με το YouTube app καθώς παίζει το βίντεο παγώνει η εικόνα αλλά ο ήχος συνεχίζει κανονικά . Είχε κανείς κανα παρόμοιο πρόβλημα ; Για εμένα η χειρότερη εφαρμογή. δοκίμασε viral να σωθείς. Εγώ έχω την pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts