stelioz350 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 κάνε επανεκκίνηση. εκανα αλλα δεν ανταποκρινεται. το θεμα ειναι οτι οταν με παρουν απανταω στην κληση , εγω ομως δεν μπορω να καλεσω και μου βγαζει αυτο το μνμ . τι να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Έχω nova και έχω επιλέξει να μην εμφανίζεται το notification bar στη home screen. Μπορεί να μην εμφανίζεται και στις άλλες εφαρμογές όταν τις ανοίγω; μόνο με ρουτ μπορείς να το κάνεις. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 εκανα αλλα δεν ανταποκρινεται. το θεμα ειναι οτι οταν με παρουν απανταω στην κληση , εγω ομως δεν μπορω να καλεσω και μου βγαζει αυτο το μνμ . τι να κανω ? Μολις διαβασα οτι πηγες να πειραξεις την στοκ εφαρμογη του dialer,λεω την εκανε την πατάτα. Ειναι γνωστο και κανονας οτι την συγκεκριμενη εφαρμογη δεν την αγγίζουμε.Για κοιτα,το odex του dialer υπάρχει η το εσβησες? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 μόνο με ρουτ μπορείς να το κάνεις. .. Είμαι root. Τί πρέπει να κάνω; Πιο πολύ με ενδιαφέρει να έχω τον dolphin full screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Εδώ και κάποιες μέρες στο πληκτρολόγιο δεν μου αλλάζει γλώσσα. Είχα επιλεγμένες αγγλικά και ελληνικά και τις ενάλλασα κλασσικά με swipe από το space. Γνωρίζει κανείς τι χάλασε και πως να το επαναφέρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μολις διαβασα οτι πηγες να πειραξεις την στοκ εφαρμογη του dialer,λεω την εκανε την πατάτα. Ειναι γνωστο και κανονας οτι την συγκεκριμενη εφαρμογη δεν την αγγίζουμε.Για κοιτα,το odex του dialer υπάρχει η το εσβησες? odex ? το οικονιδιο υπαρχει κανονικα και ανοιγει . τηλ δεν μπορω να παρω μονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Εδώ και κάποιες μέρες στο πληκτρολόγιο δεν μου αλλάζει γλώσσα. Είχα επιλεγμένες αγγλικά και ελληνικά και τις ενάλλασα κλασσικά με swipe από το space. Γνωρίζει κανείς τι χάλασε και πως να το επαναφέρω? Πήγαινε Device> Accessibility> Services και δες αν είναι και στο ΟΝ. Αν το κάνεις Off, θα επανέλθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 odex ? το οικονιδιο υπαρχει κανονικα και ανοιγει . τηλ δεν μπορω να παρω μονο Ελα στα πμ να μην γεμιζουμε το νημα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Είμαι root. Τί πρέπει να κάνω; Πιο πολύ με ενδιαφέρει να έχω τον dolphin full screen. Μα δεν χρειάζεται root για να είσαι full screen στον dolphin. Υπάρχει η επιλογή στις ρυθμίσεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αν θυμηθεί κανείς ας τη γράψει γιατί την ψάχνω και δεν τη βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πήγαινε Device> Accessibility> Services και δες αν είναι και στο ΟΝ. Αν το κάνεις Off, θα επανέλθει. Αυτό ήταν :thanks::thanks::thanks: Μα δεν χρειάζεται root για να είσαι full screen στον dolphin. Υπάρχει η επιλογή στις ρυθμίσεις του. Γενικά για οποιαδήποτε εφαρμογή, πως γίνεται να είσαι full screen?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Brand new original factory unlocked mobile phones for sale Skype: lincon.mobile1 Apple - iPhone 5s 64GB Cell Phone......$460 usd Apple iPhone 5s 32GB Cell Phone ... $420 USD Apple iPhone 5s 16GB Cell Phone ... $360 USD Apple iPhone 5 64GB:::::::::::::::$300 USD Apple iPhone 5 32GB:::::::::::::::$260 USD Apple iPhone 5 16GB:::::::::::::::$220 USD Samsung Galaxy S5 LTE SM-G900F 32GB SIM-unlocked:::::::::: $ 460 usd Samsung Galaxy S4 I9500:::::::::::::: $270 usd Samsung GALAXY SIII $200 usd Samsung Galaxy Note 3 N9005 4G LTE 32GB....$310 usd Samsung Galaxy Note II $200 usd contact if interested Skype: lincon.mobile1 ρε παιδια αυτο της σας λεει? τι παιζει ? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Αν θυμηθεί κανείς ας τη γράψει γιατί την ψάχνω και δεν τη βρίσκω πρέπει να βάλεις το xposed instaler δες εδώ http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer και μετά να βαλεις το μοντουλεες app settings http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.mods.appsettings. Δες και ένα βίντεο να καταλάβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ελα στα πμ να μην γεμιζουμε το νημα [ATTACH]49615[/ATTACH] δεν μπορούσα να το στείλω με π.μ αυτό μου βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Για άλλη μια φορά δοκίμασα την ταχύτητα ενός stock Nexus 5 (ενός φίλου) με ένα stock Note 3 αλλά αλλαγμένες τις βασικές του εφαρμογές + launcher. Τι στο καλό έχει καλύτερο το pure android πέρα από τις γρήγορες αναβαθμίσεις; Η συσκευή μου φαινόταν και πιο γρήγορη και πιο smooth. Φυσικά αν άλλαζα αντίστοιχα στο Nexus 5 όσα έχω κάνει στο Note 3 το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε. Και ξαναρωτώ: Μήπως τελικά πρέπει να ασχολούνται ορισμένοι λίγο περισσότερο με την android συσκευή τους ανεξαρτήτως εταιρίας; Φυσικά δεν ρωτάω τους χρήστες Note 3 και ίσως θα έπρεπε να ρωτήσω σε πιο κατάλληλο τοπικ γιατί συνεχώς διαβάζουμε για δυνατές android συσκευές που λαγκάρουν, που κάνουν και ράνουν... και μετά οι συγκεκριμένοι χρήστες το ρίχνουν στα μηλοσιρόπια ή στα βαριά. (wp). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Αν θυμηθεί κανείς ας τη γράψει γιατί την ψάχνω και δεν τη βρίσκω Δε χρειάζεται ρουτ ουτε modules ούτε τίποτα. Αυτή η επιλογή ειναι απλή! Άνοιξε τον dolphin σου > σύρε απο το δεξί bezel προς τα αριστερά και θα σου ανοίξει ένα παράθυρο με 5 βασικα options. Δες τι λεει το πρώτο! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δε χρειάζεται ρουτ ουτε modules ούτε τίποτα. Αυτή η επιλογή ειναι απλή! Άνοιξε τον dolphin σου > σύρε απο το δεξί bezel προς τα αριστερά και θα σου ανοίξει ένα παράθυρο με 5 βασικα options. Δες τι λεει το πρώτο! Αυτό ήταν. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariouli Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλημέρα κι απο μένα! 4/9/2014 αγόρασα κι εγώ ένα Note 3! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο! Είναι απίστευτο! Όμως μου παρουσιάστηκε το εξής : Την Δευτέρα το πρωί ανοίγω τα μάτια μου για να πάω στο δουλειά μου και βλέπω ότι το τηλέφωνο είχε κλείσει ενώ ήταν στην φόρτιση. Το ίδιο μου έκανε και το πρωί της δευτέρας περίπου 12 το μεσημέρι. Εχτές το βράδυ πάλι αφού έκανα κανα 2 τηλεφωνήματα άφησα το τηλέφωνο στο τραπέζι. Όταν πήγα να το δω μετά από 20 λεπτά περίπου είχε πάλι κλείσει. Να επισημάνω ότι το τηλέφωνο μπαταρία είχε όλες τις φορές πάνω απο 70%. Αυτό που διαπίστωσα είναι πως όταν πήγα να ανοίξω το τηλέφωνο, ήθελε λίγο παραπάνω κράτημα (σε διάρκεια) το power button. Έχει παρατηρηθεί κάτι ανάλογο σε κάποιον? Τί να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγγυση αμεσως. Απο ποιο καταστημα το πηρες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariouli Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγγυση αμεσως. Απο ποιο καταστημα το πηρες ? Απο phonegallery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δεν ξερω αν αυτη η περιπτωση σε καλυπτει για doa. Αλλιως αντιπροσωπια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariouli Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Άντε να βγάλεις άκρη τώρα! Μπλέξαμε! Περιμένω να ανοίξει το κατάστημα για να τους πάρω τηλέφωνο! Το βλέπω το όνειρο! Θα με στείλουν στο σέρβις θα περιμένω και 10 με 15 μέρες και στο διατάυτα θα μείνω και χωρίς τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δοκιμασε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως και γλιτωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariouli Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δοκιμασε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μηπως και γλιτωσεις Σκέφτομαι να πάρω πρώτα το μαγαζί ναδώ τί θα μου πούνε. Αν μου πουν ότι πρέπει να πάει αντιπροσωπεία, θα κάνω επαναφορά και θα το δώ τί γίνεται. Αυτό σκέφτομαι να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 (edited) Samsung Galaxy Note 3 To Get Android 4.4.4 While the Samsung Galaxy Note 4 is starting to gain traction as one of the better phablets in the market today, owners of its predecessor, the Samsung Galaxy Note 3, also have something to celebrate. The 2013 phablet will now be getting the Android 4.4.4 Kitkat treatment. http://au.ibtimes.com/articles/565752/20140910/samsung-galaxy-note-4-edge-3-t.htm#.VA_8KxbgWWN http://www.sammobile.com/2014/09/09/sprints-galaxy-note-3-should-be-getting-the-android-4-4-4-update-today/ Edited September 10, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts