Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λειτουργει!!ευχαριστω παρα πολυ!!

Εμένα λειτουργεί μόνο με κανονική κλήση, με το bluetooth κάνει ένα σφύριγμα και δεν ηχογραφεί...

Εμένα λειτουργεί μόνο με κανονική κλήση, με το bluetooth κάνει ένα σφύριγμα και δεν ηχογραφεί...

ε δεν νομιζω γενικα να μπορεις να ηχογραφήσεις σωστα με bluetooth:)

ε δεν νομιζω γενικα να μπορεις να ηχογραφήσεις σωστα με bluetooth:)

Ειναι η μονη εφαρμογη η οποια ηχογραφει σωστα με Bluetooth ...(εκτος απο το Note 3)...με το Νοτε 3 Νεο λειτουργει κανονικα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθες αποφασισα να κανω το ρουταρισμενο μου NOTE 3, μαμα....εντελως official!!

δεν ειχα καποιο παραπονο μεχρι τωρα!!!

τεσπα περναω την official (XEO)

Model: SM-N9005

Model name: GALAXY Note 3 LTE

Country: Poland

PDA: N9005XXUEND3

σημερα ενω δεν ειχα ποτε θεμα χανει τους κωδικους του wifi!!!

αν αλλαξω ρομ (παντα official) θα εχω θεμα?ποια προτινεται??

και κατι αλλο οταν ηταν root στο antutu εβγαζε 35500 σκορ

χθες οταν το ξαναετρεξα εβγαλε 32000

που μπορει να οφειλεται αυτο?

Edited by serkos

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

μπορείς να μας πεις τον λόγο που ήθελες να το κάνεις μαμά για να καταλάβουμε με τι μιλάμε. ..

από την μία λες ότι δεν είχα κάποιο παράπονο και από την άλλη το κάνεις μαμά ...

πόσες φορές πρέπει να πούμε πως σμε ρουτ δουλεύει τέλεια και διορθώνει όλα τα μαμά μπαγκ που υπάρχουν συν το ότι είναι γρηγορότερο και με καλύτερη διαχείριση μνήμης και μπαταρίας

μπορείς να μας πεις τον λόγο που ήθελες να το κάνεις μαμά για να καταλάβουμε με τι μιλάμε. ..

από την μία λες ότι δεν είχα κάποιο παράπονο και από την άλλη το κάνεις μαμά ...

πόσες φορές πρέπει να πούμε πως σμε ρουτ δουλεύει τέλεια και διορθώνει όλα τα μαμά μπαγκ που υπάρχουν συν το ότι είναι γρηγορότερο και με καλύτερη διαχείριση μνήμης και μπαταρίας

το εκανα μαμα για να δω αν πραγματι αξιζει να ειναι μαμα το note

δεν θελω να εχω το ανχος αν παθει κατι οτι δεν θα το καλυπτει η εγγυηση!!

φλασαρα σχεδον καθε μηνα το s2 (για χαβαλε) που ειχα και λεω σε αυτο να κατσω ηρεμος!!

και δεν πειραζει ας λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια υπαρχουν παρα πολλοι εδω μεσα που δεν μπορουν να διαβασουν 570+ σελιδες και ενα ολοκληρο φορουμ!!

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Ρε παιδιά καμιά λύση για την απώλεια των κωδικών του wifi..

Με τα τελευταία update εχει διορθωθεί αυτο το θέμα . Έχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις σου ?

Samsung galaxy s21+

ρε guys καμια φωνη απο το βαθος ακουγεται σχετικα με αναβαθμιση σε 4.4.4? η εστω 4.4.3?

το χει γ@μη$ει η sam.

ρε guys καμια φωνη απο το βαθος ακουγεται σχετικα με αναβαθμιση σε 4.4.4? η εστω 4.4.3?

το χει γ@μη$ει η sam.

Απο την μία έχεις δίκιο, απο την άλλη τζαμπα σεταρισμα του κινητου. Καλύτερα να παμε κατευθειαν σε μια επόμενη. Αυτες οι εκδόσεις μοιάζουν περισσότερο με λυσεις για bugs των Nexus.

Με τα τελευταία update εχει διορθωθεί αυτο το θέμα . Έχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις σου ?

Ναι. Το κινητό είναι μαμά. Χθες έκανε τη τελευταία ενημέρωση. Θα δω αν θα ξαναπαρουσιασει το ίδιο πρόβλημα. Έχει παρουσιαστεί και σε άλλους;

Nα ενημερώσω κι εγώ ότι δεν έχω πλέον θέμα με τους κωδικούς του wifi μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις!

Καλημέρα. Έχει κανείς Note από Σλοβακία? Από OTA δεν μου βγάζει ακόμα διαθέσιμες ενημερώσεις και στο sammobile δεν βρίσκω καν ποια είναι η τελευταία σλοβακικη Rom.

[ATTACH]49363[/ATTACH]

[ATTACH]49364[/ATTACH]

Edit: να τονίσω ότι είναι μαμά, χωρίς root.

Edited by DrFrap

Nα ενημερώσω κι εγώ ότι δεν έχω πλέον θέμα με τους κωδικούς του wifi μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις!

Ισχύει και στα μαμά και στα rooted;

Για να αλλαξω λιγο θεμα (δεν ξερω καν αν ειναι off topic) οπως εκανα και στο s3 μου ετσι και στο note 3 αποφασισα οτι δεν μπορω να βλεπω το ψευτικο γυαλιστερο νικελ πλαστικο γυρω γυρω (στο s3 με χαλαγε το γαλαζακι) και δεδομενου οτι καποια στιγμη σιγουρα θα υπαρξει καποιο ξεφλουδισματακι οπως υπηρχε και στο s3 αποφασισα να το τριψω γυρω γυρω προσεκτικα με γυαλοχαρτακι και ξυραφάκι οπως ειχα κανει και στο αλλο.

Ηδη πχ σε σημεια κατω κατω που βαζεις το βισμα αν δε το πετυχεις αμεσως ακουμπας λιγο το μπεζελ και βλεπεις σημαδακια στο νικελ που φαινεται ελαχιστα το πλαστικο απο μεσα.

Στο s3 μετα την τελευταία στρώση χρωματος εχει αλλη μια και μετα μαυρο πλαστικο που δειχνει μια χαρα αν το τριψεις προσεκτικα. Με ωραια ματ υφη.

Στο note 3 αρχικα απογοητευτηκα οταν ειχα μαθει οτι το πλαστικο της τελευταιας στρωσεις ειναι σχεδον λευκο. Τελικα βεβαια προκειται για ενα λευκο ελαφρως γκρι πιυ θυμιζει παρα πολυ το χρωμα του αλουμινιου και σιγουρα εχει πιο ματ και ωραια υφη και χρωμα κατα την ραπεινη μου γνωμη απο το ψευτονικελο.

Μαλιστα σε λευκο note ειδικα αν εχετε σημαδια χρησης στο μπεζελ το συνιστω πολυ, θα γινει κουκλί. (Δεν εχω ευθυνη αν δεν ξερετε να το κανετε καλα ε!)

Γνωμη μου ειναι οτι το αληθινο υλικο πρεπει ειτε να φαινεται ειτε τουλάχιστον να μην προσπαθει να δειξει οτι ειναι κατι αλλο.

Βαζω φωτο να δειτε το μπεζελ στο δικο μου που ειναι μαυρο. Αν θελει καποιος βγαζω και τη θηκη να το δει ολο. Για καποιον με χτυπηματα που φαίνονται η μισει το ψευτικο νικελ το συνιστω, στους αλλους με προσοχη να μην κανουν ζημια.

[ATTACH]49368[/ATTACH][ATTACH]49369[/ATTACH]

Ρε παιδιά καμιά λύση για την απώλεια των κωδικών του wifi..

Instabridge.Ψαξε στο μαρκετ.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Instabridge.Ψαξε στο μαρκετ.

Ειναι η δευτερη φορα σημερα,που στελνεις 60 ειδοποιησεις για το ενα ποστ που εχεις στειλει τελικα.

Τι συμβαινει;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Δεν μου δούλευε το πενάκι όταν πάταγα το κουμπί και χρειάστηκε να κάνω δυο φορές επαναφορά για να δουλέψει. Όχι όταν το έβγαζα από η θήκη του, τότε δούλευε, αν ήθελα μετά να το δουλέψω , τότε έβγαζε το μενού. Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το ψήνω να αλλάξω από nexus 5. Android l θα παίξει για το note 3? Αν όχι είσαι σημαντικό μείον για εμένα
s21 ultra 256

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)