Dr_House Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Λειτουργει!!ευχαριστω παρα πολυ!! Εμένα λειτουργεί μόνο με κανονική κλήση, με το bluetooth κάνει ένα σφύριγμα και δεν ηχογραφεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Εμένα λειτουργεί μόνο με κανονική κλήση, με το bluetooth κάνει ένα σφύριγμα και δεν ηχογραφεί... ε δεν νομιζω γενικα να μπορεις να ηχογραφήσεις σωστα με bluetooth:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ε δεν νομιζω γενικα να μπορεις να ηχογραφήσεις σωστα με bluetooth:) Ειναι η μονη εφαρμογη η οποια ηχογραφει σωστα με Bluetooth ...(εκτος απο το Note 3)...με το Νοτε 3 Νεο λειτουργει κανονικα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Ρε παιδια αυτη η αναβαθμιση 190 mb περιπου περι τινος προκειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 (edited) Χθες αποφασισα να κανω το ρουταρισμενο μου NOTE 3, μαμα....εντελως official!! δεν ειχα καποιο παραπονο μεχρι τωρα!!! τεσπα περναω την official (XEO) Model: SM-N9005 Model name: GALAXY Note 3 LTE Country: Poland PDA: N9005XXUEND3 σημερα ενω δεν ειχα ποτε θεμα χανει τους κωδικους του wifi!!! αν αλλαξω ρομ (παντα official) θα εχω θεμα?ποια προτινεται?? και κατι αλλο οταν ηταν root στο antutu εβγαζε 35500 σκορ χθες οταν το ξαναετρεξα εβγαλε 32000 που μπορει να οφειλεται αυτο? Edited September 3, 2014 by serkos Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 μπορείς να μας πεις τον λόγο που ήθελες να το κάνεις μαμά για να καταλάβουμε με τι μιλάμε. .. από την μία λες ότι δεν είχα κάποιο παράπονο και από την άλλη το κάνεις μαμά ... πόσες φορές πρέπει να πούμε πως σμε ρουτ δουλεύει τέλεια και διορθώνει όλα τα μαμά μπαγκ που υπάρχουν συν το ότι είναι γρηγορότερο και με καλύτερη διαχείριση μνήμης και μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 αυτο που ανεφερε ο φιλος με το χασιμο των κωδικων των wifi συμβαινει και σε αλλους με την μαμα ρομ;ειναι γενικο δηλαδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Συμβαίνει σε μένα εδώ και 2 μήνες περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Όχι με τα τελευταία updates δεν το έκανε ποτέ ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 μπορείς να μας πεις τον λόγο που ήθελες να το κάνεις μαμά για να καταλάβουμε με τι μιλάμε. .. από την μία λες ότι δεν είχα κάποιο παράπονο και από την άλλη το κάνεις μαμά ... πόσες φορές πρέπει να πούμε πως σμε ρουτ δουλεύει τέλεια και διορθώνει όλα τα μαμά μπαγκ που υπάρχουν συν το ότι είναι γρηγορότερο και με καλύτερη διαχείριση μνήμης και μπαταρίας το εκανα μαμα για να δω αν πραγματι αξιζει να ειναι μαμα το note δεν θελω να εχω το ανχος αν παθει κατι οτι δεν θα το καλυπτει η εγγυηση!! φλασαρα σχεδον καθε μηνα το s2 (για χαβαλε) που ειχα και λεω σε αυτο να κατσω ηρεμος!! και δεν πειραζει ας λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια υπαρχουν παρα πολλοι εδω μεσα που δεν μπορουν να διαβασουν 570+ σελιδες και ενα ολοκληρο φορουμ!! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ρε παιδιά καμιά λύση για την απώλεια των κωδικών του wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ρε παιδιά καμιά λύση για την απώλεια των κωδικών του wifi.. Με τα τελευταία update εχει διορθωθεί αυτο το θέμα . Έχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις σου ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippotas Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 ρε guys καμια φωνη απο το βαθος ακουγεται σχετικα με αναβαθμιση σε 4.4.4? η εστω 4.4.3? το χει γ@μη$ει η sam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Τι νέο θα έχει αυτή η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 ρε guys καμια φωνη απο το βαθος ακουγεται σχετικα με αναβαθμιση σε 4.4.4? η εστω 4.4.3? το χει γ@μη$ει η sam. Απο την μία έχεις δίκιο, απο την άλλη τζαμπα σεταρισμα του κινητου. Καλύτερα να παμε κατευθειαν σε μια επόμενη. Αυτες οι εκδόσεις μοιάζουν περισσότερο με λυσεις για bugs των Nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Με τα τελευταία update εχει διορθωθεί αυτο το θέμα . Έχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις σου ? Ναι. Το κινητό είναι μαμά. Χθες έκανε τη τελευταία ενημέρωση. Θα δω αν θα ξαναπαρουσιασει το ίδιο πρόβλημα. Έχει παρουσιαστεί και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Καλημέρα! Μπορώ να πάρω ίντερνετ από τον υπολογιστή μου στο νοτελι μου? Αν ναι, πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Nα ενημερώσω κι εγώ ότι δεν έχω πλέον θέμα με τους κωδικούς του wifi μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrFrap Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Καλημέρα. Έχει κανείς Note από Σλοβακία? Από OTA δεν μου βγάζει ακόμα διαθέσιμες ενημερώσεις και στο sammobile δεν βρίσκω καν ποια είναι η τελευταία σλοβακικη Rom. [ATTACH]49363[/ATTACH] [ATTACH]49364[/ATTACH] Edit: να τονίσω ότι είναι μαμά, χωρίς root. Edited September 4, 2014 by DrFrap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Nα ενημερώσω κι εγώ ότι δεν έχω πλέον θέμα με τους κωδικούς του wifi μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις! Ισχύει και στα μαμά και στα rooted; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Για να αλλαξω λιγο θεμα (δεν ξερω καν αν ειναι off topic) οπως εκανα και στο s3 μου ετσι και στο note 3 αποφασισα οτι δεν μπορω να βλεπω το ψευτικο γυαλιστερο νικελ πλαστικο γυρω γυρω (στο s3 με χαλαγε το γαλαζακι) και δεδομενου οτι καποια στιγμη σιγουρα θα υπαρξει καποιο ξεφλουδισματακι οπως υπηρχε και στο s3 αποφασισα να το τριψω γυρω γυρω προσεκτικα με γυαλοχαρτακι και ξυραφάκι οπως ειχα κανει και στο αλλο. Ηδη πχ σε σημεια κατω κατω που βαζεις το βισμα αν δε το πετυχεις αμεσως ακουμπας λιγο το μπεζελ και βλεπεις σημαδακια στο νικελ που φαινεται ελαχιστα το πλαστικο απο μεσα. Στο s3 μετα την τελευταία στρώση χρωματος εχει αλλη μια και μετα μαυρο πλαστικο που δειχνει μια χαρα αν το τριψεις προσεκτικα. Με ωραια ματ υφη. Στο note 3 αρχικα απογοητευτηκα οταν ειχα μαθει οτι το πλαστικο της τελευταιας στρωσεις ειναι σχεδον λευκο. Τελικα βεβαια προκειται για ενα λευκο ελαφρως γκρι πιυ θυμιζει παρα πολυ το χρωμα του αλουμινιου και σιγουρα εχει πιο ματ και ωραια υφη και χρωμα κατα την ραπεινη μου γνωμη απο το ψευτονικελο. Μαλιστα σε λευκο note ειδικα αν εχετε σημαδια χρησης στο μπεζελ το συνιστω πολυ, θα γινει κουκλί. (Δεν εχω ευθυνη αν δεν ξερετε να το κανετε καλα ε!) Γνωμη μου ειναι οτι το αληθινο υλικο πρεπει ειτε να φαινεται ειτε τουλάχιστον να μην προσπαθει να δειξει οτι ειναι κατι αλλο. Βαζω φωτο να δειτε το μπεζελ στο δικο μου που ειναι μαυρο. Αν θελει καποιος βγαζω και τη θηκη να το δει ολο. Για καποιον με χτυπηματα που φαίνονται η μισει το ψευτικο νικελ το συνιστω, στους αλλους με προσοχη να μην κανουν ζημια. [ATTACH]49368[/ATTACH][ATTACH]49369[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Ρε παιδιά καμιά λύση για την απώλεια των κωδικών του wifi.. Instabridge.Ψαξε στο μαρκετ. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Instabridge.Ψαξε στο μαρκετ. Ειναι η δευτερη φορα σημερα,που στελνεις 60 ειδοποιησεις για το ενα ποστ που εχεις στειλει τελικα. Τι συμβαινει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Δεν μου δούλευε το πενάκι όταν πάταγα το κουμπί και χρειάστηκε να κάνω δυο φορές επαναφορά για να δουλέψει. Όχι όταν το έβγαζα από η θήκη του, τότε δούλευε, αν ήθελα μετά να το δουλέψω , τότε έβγαζε το μενού. Το έχει πάθει κανένας άλλος αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Το ψήνω να αλλάξω από nexus 5. Android l θα παίξει για το note 3? Αν όχι είσαι σημαντικό μείον για εμένα Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts