Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα το ηθελα αλλα φοβαμαι μη μου βγει ελλατωματικο και μετα τι κανω? ξερεις κανενα η μαλλον τα καλητερα εμπιστα skrouτζομαγαζα ωστε να μην εχω κανα προβλημα?

Kinitomania, birdphone, cityshop είναι από τα πιο καλά κι αξιόπιστα.extreme mobile Επίσης που δεν βγαίνει στο Σκρουτζ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

θα το ηθελα αλλα φοβαμαι μη μου βγει ελλατωματικο και μετα τι κανω? ξερεις κανενα η μαλλον τα καλητερα εμπιστα skrouτζομαγαζα ωστε να μην εχω κανα προβλημα?

Για να καταλάβεις: Είτε το αγορασεις απο Πλαίσιο είτε απο skroutzoμαγαζο θα πάει στο ίδιο εξουσιοδοτημενο σερβις της Samsung. Μην διανοηθεις να πληρωσεις καπέλο 200 ευρώ για το απόλυτο τπτ. Προβληματική συσκευή μπορεις να βρεις ανεξάρτητα απο το που θα το αγοράσεις.

Σήμερα ξαφνικά χάθηκε η δυνατότητα στο spacebar να σύρεις για να αλλάξει η γλώσσα γραφής, γνωρίζεται κάτι σχετικό να διορθώσει το πρόβλημα;

Κατεβασες το tasker application η καποιο exposed module τελευταία?

Σήμερα ξαφνικά χάθηκε η δυνατότητα στο spacebar να σύρεις για να αλλάξει η γλώσσα γραφής, γνωρίζεται κάτι σχετικό να διορθώσει το πρόβλημα;

Αν έβαλες το greenify, πήγαινε ρυθμίσεις- προσBaσιμότητα και κάντο ανενεργό .

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Παιδιά πρέπει να στείλω ένα mail από το laptop αλλά δεν έχω internet λόγω προβλήματος της γραμμής. Πώς μπορώ να του δώσω πρόσβαση μέσω του κινητού;

Παιδιά πρέπει να στείλω ένα mail από το laptop αλλά δεν έχω internet λόγω προβλήματος της γραμμής. Πώς μπορώ να του δώσω πρόσβαση μέσω του κινητού;

Ενεργοποιησε πρωτα τα Δεδομενα Κινητου και στη συνεχεια

Ρυθμισεις

Συνδεσεις

Tethering και φορ. σημειο προσβασης και εργοποιησε το

Βαλε απο το λαπτοπ να ψαξει για wifi. Οταν το βρει πατ 2 δευτερολεπτα πανω στην οθονη του κινητου εκει που λεει φορητο σημειο προοσβΣης για να σου δειξει το κωδικο και την ολη διαδικασια

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Θέλει τίποτα ρυθμίσεις για να παίξει το USB on the go; βάζω στικάκι που μόλις έχω περάσει μια ταινία, το συνδέω, και δεν κάνει τίποτα. Δεν έχω παγώσει καμιά υπηρεσία. Μόνο προγράμματα τύπου Google+...

Αν έβαλες το greenify, πήγαινε ρυθμίσεις- προσBaσιμότητα και κάντο ανενεργό .

Αυτό ήταν, ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ και τον general _Lee επίσης.

"Ταν ή επί τας"

Ερώτηση πρός οσους έχουν QI Receiver για ασύρματη φόρτιση (όχι original cover/sview)

Όταν είναι σβηστό το κινητό και το τοποθετήσετε στο pad αυτό φορτίζει; Αν ναι βγάζει κάποιο μύνημα κάποια εικόνα;

Με το sview Qi cover (original) μου βγάζει μία μπαταρία με το σήμα του wifi.

Με έναν receiver που δοκίμασα ενώ φορτίζει όσο είναι ανοιχτό, όταν είναι σβηστή η συσκευή δεν κάνει/δείχνει τίποτα.

Έτσι κάνει και σε εσάς ή είναι ελλατωματικό το δικό μου;

Το δοκίμασα σήμερα με σβηστή συσκευή με ασύρματο φορτιστή Nokia και εσωτερική φλούδα ασύρματης φόρτισης. Δεν φορτίζει κλειστό. Δείχνει να ζεσταίνει κάπως η πλάτη του κινητού αλλά η μπαταριά δεν ανεβαίνει. Αλλά ποιος ο λόγος να το φορτίζεις κλειστό, αν φυσικά δεν κλείσει τελείως από μονό του? Αν κλείσει βεβαία η το ανοίγεις μια και το βάζεις αμέσως πάνω στη βάση η του δίνεις με καλώδιο για λίγο.

Εδειξα σήμερα την ασύρματη φόρτιση σε φίλο με 5s και έμεινε παγωτό. Παρόλο που θεωρητικά ασχολείται με τεχνολογία μόλις το ειδε αισθάνθηκε πολλές ελλείψεις ξαφνικά. :-)

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Το δοκίμασα σήμερα με σβηστή συσκευή με ασύρματο φορτιστή Nokia και εσωτερική φλούδα ασύρματης φόρτισης. Δεν φορτίζει κλειστό. Δείχνει να ζεσταίνει κάπως η πλάτη του κινητού αλλά η μπαταριά δεν ανεβαίνει. Αλλά ποιος ο λόγος να το φορτίζεις κλειστό, αν φυσικά δεν κλείσει τελείως από μονό του? Αν κλείσει βεβαία η το ανοίγεις μια και το βάζεις αμέσως πάνω στη βάση η του δίνεις με καλώδιο για λίγο.

Εδειξα σήμερα την ασύρματη φόρτιση σε φίλο με 5s και έμεινε παγωτό. Παρόλο που θεωρητικά ασχολείται με τεχνολογία μόλις το ειδε αισθάνθηκε πολλές ελλείψεις ξαφνικά. :-)

Ευχαριστώ για την απάντηση και εμένα ακριβώς το ίδιο κάνει. ζεστένεται λίγο αλλά φόρτιση τίποτα, οσο είναι κλειστό.

Ευχαριστώ για την απάντηση και εμένα ακριβώς το ίδιο κάνει. ζεστένεται λίγο αλλά φόρτιση τίποτα, οσο είναι κλειστό.

Γιατι το χεις κλειστό;;;; Ασύρματα δε θες το φορτίσεις; ;; Πως θα τα καταφερεις με κλειστή συσκευή; ;;

Σε περίπτωση που ξεμείνει απο μπαταρία πρέπει να το βαλω στο καλώδιο. Ενω με το αυθεντικό καλυμα ασύρματης φορτισης φορτιζει και κλειστό βγάζοντας την εικονα της μπαταρίας με 2 κεραίες.

Σε Ν 300mbps router κλειδώνω μόνο σε 72mbps. Σε 2 διαφορετικά ρουτερ. ZTE και Asus. Με άλλη συσκευή (Lumia 920) κλειδώνω κανονικά σε 300mbps.

Έχει κάποιος άλλο τέτοιο θεμα;

Δοκίμασα μέχρι και Hard reset χωρίς αποτέλεσμα. Csc BTU και build NG1

Καλησπέρα σας,

Εδώ και ενάμιση μήνα έχω το Note 3 Neo και ενώ για πλήρη φόρτιση χρειαζόταν 2 ώρες πλέον γράφει ότι χρειάζεται 8 και με 10 ώρες φόρτισης δεν έχει φορτίσει ακόμα στο φουλ. Τι γίνεται? Προσπάθησα να το φορτίσω και κλειστό, σε flight mode με χαμηλή φωτεινότητα και όλες τις εφαρμογές κλειστές αλλά τίποτα..Δοκίμασα και με άλλο φορτιστή Καμία ιδέα;

Ευχαριστώ

Δοκίμασε και με άλλο φορτιστή και πες μας αν σου βγάζει τον ίδιο χρόνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

αυτη η φορτιση του νοτε3 τελευταια δε μας τα λεει καλα.εγω πεδαιυομαι μια βδομαδα.μια φορτιζει μια οχι.δοκιμασα αλλους φορτιστες τιποτα

τι να πω

Από χθες έχει αρχίσει να μου πετάει "η τάδε εφαρμογή διακόπηκε"

τι παιζει? Και σε εφαρμογες παρασκηνίου, και εφαρμογή που τρεχω εκείνη τη στιγμή, και εφαρμογη που πήγα να ανοίξω! Οχι παντα αλλα πυκνα συχνά. Τελευταίο πρόγραμμα έκανα αναβάθμιση στον nova launcher prime. Να παιζει ρολο? Ή η εξοικονόμηση ενέργειας?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Καποιος το ρωτησε αλλα νομιζω δεν απαντήθηκε. Γαλλικο με το νεο update towelroot δεν μπορει να ξανακανει χωρις knox ε? Η προλάβανε και βγαλανε λυση?

Καποιος το ρωτησε αλλα νομιζω δεν απαντήθηκε. Γαλλικο με το νεο update towelroot δεν μπορει να ξανακανει χωρις knox ε? Η προλάβανε και βγαλανε λυση?

Εγω το ρώτησα κανα 2 σελίδες πιο πριν αλλα6δεν απαντήθηκε. Όποιος ξέρει ας μας πει. Καλημέρα

Εμένα μου βγάζει ειδοποιήσεις για αναβαθμίσεις εφαρμογών του Galaxy apps και πατώντας δεν βρίσκω κάποια νέα αναβάθμιση..τι παίζει;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)