araditsas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Να το βαλω μονο gsm;θεωρεις την ρομ που φοραω καλη η να βαλω την omega που την εχω και αυτη στο τηλ.Επισης εχω εγκαταστισει και το converter s5 click του assasin και εχει γινει το τηλ ιδιο με το s5. Εγώ έχω αυτα xnote Με κερνελ skyhight Την δική σου δεν την έχω δοκιμάσει δεν την ξέρω η ωμέγα είναι πολύ καλή αλλά πολύ στοκ κατάσταση αν σου αρέσει κάνε μια αλλαγή να δεις και μόνο σου. Τρια note 3 και σε κανενα δεν πηγα πανω απο 4:30 ωρες on screen (αντε βαρια 5 με πολυ χαλαρη χρηση) την στιγμη που και με τα 2 note2 με την ιδια ακριβως χρηση και εφαρμογες χτυπαγα εφταωρα για πλακα.Μιλω παντα για στοκ καταστασεις,τωρα πως το δικο σου βγαζει 6:30 ωρες ειναι για μενα αξιο αποριας.Η αυτονομια του note 3 δεν ειναι και για παραδειγμα,δυστυχως... Τι να σου πω εγώ κάτω από 6:30 ώρες δεν έχω δει και λέω πως έχει πάρα πολύ καλή μπαταρία τι να πω λες και μιλάμε για διαφορετικά τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μια χαρά πάει. Έτσι είναι το update της kit Kat. Ελπίζω να εννοείς ότι είναι κάποιο bug που κάποια στιγμή πιστεύουμε θα διορθωθεί. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Σε εμένα συνδέοντας το Bluetooth, δύο φορές έχει κάνει επανεκκίνηση από μόνο του. μου το ξανα έκανε..τι μπορεί να φταίει; το bluetooth είναι της samsung και το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό χωρίς πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Camera 360 δεν μου δειχνει ουτε την ωρα οθτε την ημερομηνια πανω στη φωτογραφια.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) δεν μου δειχνει ουτε την ωρα οθτε την ημερομηνια πανω στη φωτογραφια.. EΓΩ δουλεύω αυτές τις δυο. eCamera DateCamera η μια άλλη λύση είναι η φώτο που έχεις στην γκαλερί και σου δείχνει ημ/νια πάνω την κάνεις ένα σκρεινσουτ και την έχεις έτοιμη. Edited June 12, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Αρχικά να ρωτήσω για το multiview. Πώς γίνεται να προσθέσω εφαρμογές, γιατί βλέπω δεν τις έχει όλες ? ? Και 2ον μιας και αναφέρεται στο προηγούμενο post. Πώς γίνονται τα screenshots? Δύο τρόπους έχω βρει: 1) με το s-pen και 2) με το πέρασμα της παλάμης από την οθόνη. Υπάρχει άλλος τρόπος? Γιατί το 2 δεν πιάνει με τη μία. Ααα και η γραφίδα τι αντοχή έχει? Ας μας πει ένας παλιός αν την έχει αλλάξει και μετά από τι χρήση? Edited June 12, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Αρχικά να ρωτήσω για το multiview. Πώς γίνεται να προσθέσω εφαρμογές, γιατί βλέπω δεν τις έχει όλες ? ? Και 2ον μιας και αναφέρεται στο προηγούμενο post. Πώς γίνονται τα screenshots? Δύο τρόπους έχω βρει: 1) με το s-pen και 2) με το πέρασμα της παλάμης από την οθόνη. Υπάρχει άλλος τρόπος? Γιατί το 2 δεν πιάνει με τη μία. Ααα και η γραφίδα τι αντοχή έχει? Ας μας πει ένας παλιός αν την έχει αλλάξει και μετά από τι χρήση? Έχει μόνο αυτές για να προσθέσεις και άλλες πρέπει να είσαι ρουτ. screenshots εκτός από αυτά που είπες τραβάει πατώντας ταυτόχρονα το κεντρικό κουμπί και το κουμπί που σβήνει για 2 δευτερόλεπτα. Για γραφίδα δεν ξέρω την δουλεύω με λίγη χρήση από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του κινητού και μέχρι τώρα όλα καλά αλλά ξαναλέω δεν την δουλεύω πολύ παίζει ρόλο αυτό όπως επίσης θα έχει μεγαλύτερη φθορά αν υπάρχει μεμβράνη προστασίας στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) Θελω να συνδεθω σε Access Point το οποιο δημιουργω απο το κινητο μου Nokia N8 με εφαρμογες joikuspot ή eZspot. Στις μαμισιες ρυθμισεις δεν μου το εμφανιζει καν και μεσω wirelwssmanager εφαρμογης μου βγαζει αυτο. Τι μπορω να κανω για να το προσπερασω? Edited June 12, 2014 by therock Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 @araditsas ty. Αυτόν τον τρόπο έψαχνα για να απενεργοποιήσω την ανίχνευση μπας και σώσω μπαταρία.:) Χρήση δεδομένων πώς reset-άρουμε??? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 @araditsas ty. Αυτόν τον τρόπο έψαχνα για να απενεργοποιήσω την ανίχνευση μπας και σώσω μπαταρία.:) Χρήση δεδομένων πώς reset-άρουμε??? Χρήση δεδομένων πώς reset-άρουμε??? Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckorolis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων που γράφω εδώ, μιας και έχω το Note 2, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση στο εκεί νήμα. Θέλοντας να δώσω το Note 2 για να πάω στο Note 3, έκανα ένα hard reset. Έκτοτε, πηγαίνοντας στο settings-my device-language and input μου δίνει επιλογή μόνο για αγγλικά (US και UK) και καμιά 20αριά κινέζικες γλώσσες και όχι ελληνικά ή κάποια άλλη ευρωπαική. Έτσι είμαι αναγκασμένος να έχω το μενού στα αγγλικά. Τι να κάνω για να επαναφέρω τα ελληνικά ??????????? P.S. Για το πληκτρολόγιο έχει κανονικά όλες τις ευρωπαικές γλώσσες να κάνεις install όποια θες, όχι όμως και για την γλώσσα τηλεφώνου... Συγνώμη και πάλι που γράφω εδώ, αλλά έχουμε ίδιο μενού νομίζω.... Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Βάλε μέσα την κάρτα sim και θα σου αναγνωρίσει τα ελληνικά. Αν πάλι δεν, πήγαινε και κατέβασε οποιοδήποτε πρόγραμμα locale από το google store. Έχει κάνα δυο καλά και αξιόπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckorolis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Βάλε μέσα την κάρτα sim και θα σου αναγνωρίσει τα ελληνικά. Αν πάλι δεν, πήγαινε και κατέβασε οποιοδήποτε πρόγραμμα locale από το google store. Έχει κάνα δυο καλά και αξιόπιστα. Η sim μέσα είναι αλλά τζίφος. Την έβγαλα και την ξαναέβαλα αλλά τίποτα και πάλι. Δηλαδή χωρίς πρόγραμμα locale δεν... ???????? Και πως είχε τα ελληνικά μέχρι τώρα χωρίς κανένα πρόγραμμα ????? Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων που γράφω εδώ, μιας και έχω το Note 2, αλλά δεν υπάρχει ανταπόκριση στο εκεί νήμα. Θέλοντας να δώσω το Note 2 για να πάω στο Note 3, έκανα ένα hard reset. Έκτοτε, πηγαίνοντας στο settings-my device-language and input μου δίνει επιλογή μόνο για αγγλικά (US και UK) και καμιά 20αριά κινέζικες γλώσσες και όχι ελληνικά ή κάποια άλλη ευρωπαική. Έτσι είμαι αναγκασμένος να έχω το μενού στα αγγλικά. Τι να κάνω για να επαναφέρω τα ελληνικά ??????????? P.S. Για το πληκτρολόγιο έχει κανονικά όλες τις ευρωπαικές γλώσσες να κάνεις install όποια θες, όχι όμως και για την γλώσσα τηλεφώνου... Συγνώμη και πάλι που γράφω εδώ, αλλά έχουμε ίδιο μενού νομίζω.... Οταν το κανεις αυτο εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μαγκες καλημερα θυμηστε μου πως βαζω flash player κ απο που το κατεβαζω..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Χρήση δεδομένων πώς reset-άρουμε??? Τι εννοείς; Τον μετρητή! Νομίζω το βρήκα... γίνεται αυτόματα κάθε μήνα? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Γειά σας παλικάρια Χθες παρέλαβα το δικό μου note 3 Μετέφερα τα πάντα από το iPhone4 με το φοβερό προγραματάκι της Samsung από windows όλα μια χαρά. Εκανε ενα σωρό αναβαθμίσεις κλπ. Στο iphone ειχα κάποιες εφαρμογές με σημαντικότερη αυτή που φιλάζεις ευαίσθητα δεδομένα πχ τραπεζικούς λογαριασμούς passwords κλπ (λεγόταν HandySafe) Ειχε το note καποιο ανάλογο πρόγραμμα ή πρέπει να αγοράσω? Υπάρχει κάποιο λινκ που να αναφέρονται οι τοπ εφαρμογές ανα κατηγορία πχ φωτογραφία επεξεργασία κειμενου ασφαλεια κλπ Ευχαριστώ προκαταβολικά αλλα πρωτη φορά σε android εχω χάσει λίγο την μπάλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Γειά σας παλικάρια Χθες παρέλαβα το δικό μου note 3 Μετέφερα τα πάντα από το iPhone4 με το φοβερό προγραματάκι της Samsung από windows όλα μια χαρά. Εκανε ενα σωρό αναβαθμίσεις κλπ. Στο iphone ειχα κάποιες εφαρμογές με σημαντικότερη αυτή που φιλάζεις ευαίσθητα δεδομένα πχ τραπεζικούς λογαριασμούς passwords κλπ (λεγόταν HandySafe) Ειχε το note καποιο ανάλογο πρόγραμμα ή πρέπει να αγοράσω? Υπάρχει κάποιο λινκ που να αναφέρονται οι τοπ εφαρμογές ανα κατηγορία πχ φωτογραφία επεξεργασία κειμενου ασφαλεια κλπ Ευχαριστώ προκαταβολικά αλλα πρωτη φορά σε android εχω χάσει λίγο την μπάλα:) Το Note 3 έχει ήδη προστατευμένο περιβάλλον, και λέγεται Knox. Ενεργοποίησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckorolis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Οταν το κανεις αυτο εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ; Εφόσων γίνει το hard reset και bootarei η συσκευή συνδέεται στο δίκτυο wifi του σπιτιού, αν αυτό εννοείς. Η κάρτα sim είτε είναι μέσα, είτε όχι, μόνο αγγλικά και κινέζικα δείχνει στο languages... Μα τι γίνεται ??????? Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εφόσων γίνει το hard reset και bootarei η συσκευή συνδέεται στο δίκτυο wifi του σπιτιού, αν αυτό εννοείς. Η κάρτα sim είτε είναι μέσα, είτε όχι, μόνο αγγλικά και κινέζικα δείχνει στο languages... Μα τι γίνεται ??????? Θα βάλεις ένα πρόγραμμα locale ή θα ρωτάς συνέχεια το ίδιο πράγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckorolis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Βάλε μέσα την κάρτα sim και θα σου αναγνωρίσει τα ελληνικά. Αν πάλι δεν, πήγαινε και κατέβασε οποιοδήποτε πρόγραμμα locale από το google store. Έχει κάνα δυο καλά και αξιόπιστα. Λοιπόν, δοκίμασα τα 4 πρώτα προγράμματα locale που μου έβγαλε η έρευνα στο google play. 1. Set locale and language - Δεν λειτουργεί απο 4.2 και πάνω - απεγκατάσταση 2. Morelocale 2 - Δεν μου βγάζει ελληνικά, αλλά ασιάτικα και 100 παραλλαγές ινδικών - απεγκατάσταση 3. Locale setting - Αφού το εγκαταστήσω μου ζητάει να κατεβάσω κάτι άλλα tools κλπ. - απεγκατάσταση 4. Locale selector - Αφού γίνει εγκατάσταση, απλά δεν φαίνεται πουθενά στο τηλ. σαν να μην υπάρχει, ούτε εικονίδιο στο μενού ούτε τπτ- δρόμο κι αυτό. 4 στα 4, καλά πάω έεε ??? Μα δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση....!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Πάλι χάθηκαν οι κωδικοί wifi. Δυο φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά όσες φορές χάθηκαν είχα ανοιχτά και τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Λοιπόν, δοκίμασα τα 4 πρώτα προγράμματα locale που μου έβγαλε η έρευνα στο google play. 1. Set locale and language - Δεν λειτουργεί απο 4.2 και πάνω - απεγκατάσταση 2. Morelocale 2 - Δεν μου βγάζει ελληνικά, αλλά ασιάτικα και 100 παραλλαγές ινδικών - απεγκατάσταση 3. Locale setting - Αφού το εγκαταστήσω μου ζητάει να κατεβάσω κάτι άλλα tools κλπ. - απεγκατάσταση 4. Locale selector - Αφού γίνει εγκατάσταση, απλά δεν φαίνεται πουθενά στο τηλ. σαν να μην υπάρχει, ούτε εικονίδιο στο μενού ούτε τπτ- δρόμο κι αυτό. 4 στα 4, καλά πάω έεε ??? Μα δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση....!!!!!!!!!!!!!!! Κατεβασε το phone info και δες τι region σου βγαζει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckorolis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 (edited) Κατεβασε το phone info και δες τι region σου βγαζει. Πάρη το κατέβασα. Αν εννοείς ένα CSC Country που γράφει είναι Ινδία. Αν πάλι θέλεις κάποιο άλλο στοιχείο πες μου να σου πω. Το τηλέφωνο το είχα αγοράσει καινούριο απο το birdphone και είχε τα ελληνικά κανονικά. Edited June 13, 2014 by ckorolis Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μαγκες καλημερα θυμηστε μου πως βαζω flash player κ απο που το κατεβαζω..ευχαριστω Κατέβασε το τελευταίο apk flash player απο εδω και κανε το εγκατάσταση . Στην συνέχεια Χρησιμοποίησε κάποιον broswer (π.χ Dolphin)που να υποστηρίζει flash και είσαι έτοιμος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts