paularas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 2η φορά που χάνει wifi κωδικούς σε 2-3 εβδομάδες... 800e κινητό εν έτος 2014... Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Με official λογισμικο εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 2η φορά που χάνει wifi κωδικούς σε 2-3 εβδομάδες... 800e κινητό εν έτος 2014... Με official λογισμικο εισαι? Το παθαίνω κι εγώ συχνά και είμαι με stock firmware. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μαλλον ειναι καποιο bug της εκδοσης. Νομιζω λυθηκε στα τελευταια firmware. Με custom δεν εχουμε θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 2η φορά που χάνει wifi κωδικούς σε 2-3 εβδομάδες... 800e κινητό εν έτος 2014... Σε περνάω :p Εμένα τους έχει χάσει 3-4 φορές.. Περιμένουμε το διορθωτικό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Μετά την αναβάθμιση έχω το εξής πρόβλημα. Ξαφνικά δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις από sms, Gmail, Hangout. Ενώ δηλαδή εχω κανονικά ρυθμισμένος τους ήχους, αυτοί δεν ακούγονται. Τα εικονίδια όμως εμφανίζονται κανονικά στη μπάρα ειδοπιησεων. Μετα απο reboot φτιαχνει αλλα ξαναχαλαει σε ωρες!!! Τι μπορεί να είναι αυτο;; Έχει εμφανιστεί και σε άλλον μετά την αναβάθμιση; ;; Έχω κάνει Hard reset. Πρέπει να είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα ε; ;;;; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Εγώ κοιτάζω πότε θα βγει το επόμενο π.χ. 4.4.3 και να ξαναβάλουν τα αρχεία για την ηχογράφηση τηλεφωνημάτων, που αφαίρεσαν (από λάθος?) στην τρέχουσα. Μου χει δέσει τα χέρια και δεν θέλω να κάνω ροοτ που λύνει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Πρέπει να είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα ε; ;;;; Εχεις βάλει skype; ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για voip κλήσεις; Εμένα το έκανε το S3 μια εποχή. Ξηλώνοντας το skype σταμάτησε το πρόβλημα. Στο Note 3 δεν το έχω βάλει ακόμα (μάλλον ποτέ δεν θα το βάλω) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Εχω κατεβασει το ACR που καταγραφει συνομιλιες,και καποια στιγμη λεει οτι ενεργοποιηθηκε,και εβγαλε εικονιδιο ψηλα,και μαλιστα προσπαθησα να το βγαλω,αλλα δεν τα καταφερα. Απο την αλλη μερια,μολις εκανα μια κληση,αρχισε να καταγραφει οπως εγραφε,αλλα οταν το εβαλα μετα να δω τι εγραψε,εβγαινε ενας θορυβος μονον. Πως μπορω λοιπον να το απενεργοποιησω,ή να το βγαλω εντελως,αφου δεν καταγραφει κι ολας; Και κατι αλλο. Μολις πατας το κουμπι ,βγαζει μια ειδοποιηση που σου λεει να υπογραψεις οτι δεν ειναι παρανομη η καταγραφη κλπ. Τι κανω μ αυτα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδιά, έχει κανείς από 'σας θέματα με το GPS; Βλέπω ψιλομέτρια ακρίβεια (σε σχέση με HTC One X) και να χάνει ώρες ώρες το σήμα (πχ. σε διαδρομή με το runtastic - περπάτημα, με το κινητό στην τσέπη).. Επίσης η πυξίδα συνεχίζει να "χαλάει" που και που και να θέλει 2-3 στροφές το κινητό για να επανέλθει, οπότε και δουλεύει σωστά μέχρι να ξαναχαλάσει. N9005 EUR 4.4.2 NC2 Και εγώ είχα θέμα με την πυξίδα και την έβγαλα. Με το GPS μέσα στην τσέπη πιάνει μια χαρά . Κανε πρώτα αυτο και μετά πέρνα τους drivers . Καλά ρε παιδιά το note δεν συνδέετε στο pc χωρίς να εχεις περάσει τους drivers ή το kies ?Μου έφερε ενα φιλαράκι το note του και δεν μπορούσε να συνδεθεί με τίποτα έπρεπε να περάσω πρώτα τους drivers :down: Δεν έχω βάλει το kies και συνδέεται κανονικά σε Windows 7 64 bit και 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 To GPS,οταν το βαλετε στην επιφανεια της θαλασσας,ποσο υψομετρο δειχνει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αύριο που θα είμαι δίπλα στην θάλασσα θα το δω και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αυτό με την απώλεια κωδικών του wi fi, παρά έχει γίνει...ακόμη κάνει και αποσυνδέσεις από τα free ασύρματα δίκτυα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Θέλω να ποσταρω ένα S View Flip Cover Case που αγόρασα και είναι πραγματικά τέλειο..Έχει 20 ευρό με μεταφορικά και δουλεύει με 4.4.2 χωρίς ροοτ..Απλά το αγόρασα και ενημερώνω για ποιον θέλει.. http://www.ebay.de/itm/Fur-Galaxy-Note-3-S-View-Flip-Cover-Case-Hulle-Tasche-Leder-Samsung-N9005-N9000-/171189499038?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item27dbb0749e http://www.ebay.de/itm/Fur-Galaxy-Note-3-S-View-Flip-Cover-Case-Hulle-Tasche-Leder-Samsung-N9005-N9000-/171188512727?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item27dba167d7 Μόλις παρέλαβα και γω το παρακάτω. Μια χαρά λειτουργεί και μόνο με 5 ευρώ.... ;) http://www.ebay.com/itm/261431231987?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Και από ποιότητα τι λέει πολύ φθηνή χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Από κάθε άποψη άψογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonrat Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αν δε γίνει κάτι με το πρόβλημα με τους κωδικούς wifi με βλέπω να αλλάζω τηλέφωνο. Απαράδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 ποια custom rom ειναι καλητερη κ πιο σταθερη ακουσα για την x-note ειναι καλη?για να βαλο custom rom θα γραψει ο knox?εχω κιτκατ τωρα...αξιζει να βαλο custom?k ποιον οδηγω να ακολουθησω για ροοτ k recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Kαι σε εμένα το ίδιο Εκεί που φόρτιζα κάθε βράδυ τώρα χρειάζομαι φόρτιση δυο φόρες την ημέρα :devil: Απίστευτο, αν και έκανα hard reset edit: για να καταλάβετε την διαφορά Εκεί που βλέπετε το 5' με την 4.3 ήταν 17' Να πω επίσης ότι έχω ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές και ρυθμίσεις που είχα και πριν την αναβάθμιση + hard reset Θα δοκιμάσω άλλη μια φορά το ΣΚ .... όλα από την αρχή. Όλα πήγαν καλά μετά το δεύτερο hard reset. Επανήλθε στο φυσιολογικά της η μπαταρία, ίσως και λίγο καλύτερα (screen shot) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 To GPS,οταν το βαλετε στην επιφανεια της θαλασσας,ποσο υψομετρο δειχνει; Εγώ πάντως με το S2 έχω πρόβλημα με το υψόμετρο. Περπατώ καθημερινά στην παραλία θεσσαλονίκης στο 1 μέτρο υψόμετρο και μου δείχνει ότι κινούμε μεταξύ 34 και 42 μέτρων.:confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σήμερα τα ξημερώματα μου έχασε για δεύτερη φορά τους κωδικούς WIFI. Μήπως αυτό το παθαίνουμε μαζικά σχεδόν ταυτόχρονα όσοι έχουμε συγκεκριμένες συσκευές και όχι μεμονωμένα ? Κάποιος που να έχει δυο συσκευές συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό, θα χάσει τα σποτ και από τις δύο ? Αv τα χάσει από το Note δεν μπορεί να τα επαναφέρει απο την άλλη συσκευή με συγχρονισμό? Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Σήμερα τα ξημερώματα μου έχασε για δεύτερη φορά τους κωδικούς WIFI. Μήπως αυτό το παθαίνουμε μαζικά σχεδόν ταυτόχρονα όσοι έχουμε συγκεκριμένες συσκευές και όχι μεμονωμένα ? Σε μένα, με ισπανική συσκευή, stock rom, δεν μου το έχει κάνει ούτε μία φορά σε 4 wifi που έχω αποθηκευμένα. Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Τέσσερις συσκευές στο γραφείο, μαζί με την δική μου πέντε, δεν μας έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα με το χάσιμο των κωδικών wifi. Όλες Ελληνικές με stock ROM. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μόλις παρέλαβα και γω το παρακάτω. Μια χαρά λειτουργεί και μόνο με 5 ευρώ.... ;) http://www.ebay.com/itm/261431231987?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 φιλε την ιδια ειχα φερει και ειναι αθλια σε υλικο καμια σχεση με τη γνησια οποιος τη θελει του τη δινω τωρα εχω παραγγειλει αλλες δυο και τις περιμενω να δω τη υλικο θα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Μια απ'τα ίδια κι' εγώ με τους κωδικούς wifi και αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από update της εταιρίας για την επίλυση του προβλήματος? Ειναι ελληνικό ( πλαίσιο) Edited May 12, 2014 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts