Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2η φορά που χάνει wifi κωδικούς σε 2-3 εβδομάδες... 800e κινητό εν έτος 2014...

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

Με official λογισμικο εισαι?

Το παθαίνω κι εγώ συχνά και είμαι με stock firmware.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Σε περνάω :p Εμένα τους έχει χάσει 3-4 φορές.. Περιμένουμε το διορθωτικό :)

Καλησπέρα παιδιά. Μετά την αναβάθμιση έχω το εξής πρόβλημα. Ξαφνικά δεν ακούγονται οι ειδοποιήσεις από sms, Gmail, Hangout. Ενώ δηλαδή εχω κανονικά ρυθμισμένος τους ήχους, αυτοί δεν ακούγονται. Τα εικονίδια όμως εμφανίζονται κανονικά στη μπάρα ειδοπιησεων. Μετα απο reboot φτιαχνει αλλα ξαναχαλαει σε ωρες!!! Τι μπορεί να είναι αυτο;; Έχει εμφανιστεί και σε άλλον μετά την αναβάθμιση; ;; Έχω κάνει Hard reset.

Πρέπει να είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα ε; ;;;;

Εγώ κοιτάζω πότε θα βγει το επόμενο π.χ. 4.4.3

και να ξαναβάλουν τα αρχεία για την ηχογράφηση τηλεφωνημάτων, που αφαίρεσαν (από λάθος?) στην τρέχουσα.

Μου χει δέσει τα χέρια και δεν θέλω να κάνω ροοτ που λύνει το πρόβλημα.

Πρέπει να είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα ε; ;;;;

Εχεις βάλει skype; ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για voip κλήσεις; Εμένα το έκανε το S3 μια εποχή. Ξηλώνοντας το skype σταμάτησε το πρόβλημα. Στο Note 3 δεν το έχω βάλει ακόμα (μάλλον ποτέ δεν θα το βάλω)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Εχω κατεβασει το ACR που καταγραφει συνομιλιες,και καποια στιγμη λεει οτι ενεργοποιηθηκε,και εβγαλε εικονιδιο ψηλα,και μαλιστα προσπαθησα να το βγαλω,αλλα δεν τα καταφερα.

Απο την αλλη μερια,μολις εκανα μια κληση,αρχισε να καταγραφει οπως εγραφε,αλλα οταν το εβαλα μετα να δω τι εγραψε,εβγαινε ενας θορυβος μονον.

Πως μπορω λοιπον να το απενεργοποιησω,ή να το βγαλω εντελως,αφου δεν καταγραφει κι ολας;

Και κατι αλλο.

Μολις πατας το κουμπι ,βγαζει μια ειδοποιηση που σου λεει να υπογραψεις οτι δεν ειναι παρανομη η καταγραφη κλπ.

Τι κανω μ αυτα;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παιδιά, έχει κανείς από 'σας θέματα με το GPS;

Βλέπω ψιλομέτρια ακρίβεια (σε σχέση με HTC One X) και να χάνει ώρες ώρες το σήμα (πχ. σε διαδρομή με το runtastic - περπάτημα, με το κινητό στην τσέπη)..

Επίσης η πυξίδα συνεχίζει να "χαλάει" που και που και να θέλει 2-3 στροφές το κινητό για να επανέλθει, οπότε και δουλεύει σωστά μέχρι να ξαναχαλάσει.

N9005 EUR 4.4.2 NC2

Και εγώ είχα θέμα με την πυξίδα και την έβγαλα. Με το GPS μέσα στην τσέπη πιάνει μια χαρά .

Κανε πρώτα αυτο και μετά πέρνα τους drivers .

Καλά ρε παιδιά το note δεν συνδέετε στο pc χωρίς να εχεις περάσει τους drivers ή το kies ?Μου έφερε ενα φιλαράκι το note του και δεν μπορούσε να συνδεθεί με τίποτα έπρεπε να περάσω πρώτα τους drivers :down:

Δεν έχω βάλει το kies και συνδέεται κανονικά σε Windows 7 64 bit και 8.1

To GPS,οταν το βαλετε στην επιφανεια της θαλασσας,ποσο υψομετρο δειχνει;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Αυτό με την απώλεια κωδικών του wi fi, παρά έχει γίνει...ακόμη κάνει και αποσυνδέσεις από τα free ασύρματα δίκτυα...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Θέλω να ποσταρω ένα S View Flip Cover Case που αγόρασα και είναι πραγματικά τέλειο..Έχει 20 ευρό με μεταφορικά και δουλεύει με 4.4.2 χωρίς ροοτ..Απλά το αγόρασα και ενημερώνω για ποιον θέλει..

http://www.ebay.de/itm/Fur-Galaxy-Note-3-S-View-Flip-Cover-Case-Hulle-Tasche-Leder-Samsung-N9005-N9000-/171189499038?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item27dbb0749e

http://www.ebay.de/itm/Fur-Galaxy-Note-3-S-View-Flip-Cover-Case-Hulle-Tasche-Leder-Samsung-N9005-N9000-/171188512727?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item27dba167d7

Μόλις παρέλαβα και γω το παρακάτω.

Μια χαρά λειτουργεί και μόνο με 5 ευρώ.... ;)

http://www.ebay.com/itm/261431231987?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

ποια custom rom ειναι καλητερη κ πιο σταθερη ακουσα για την x-note ειναι καλη?για να βαλο custom rom θα γραψει ο knox?εχω κιτκατ τωρα...αξιζει να βαλο custom?k ποιον οδηγω να ακολουθησω για ροοτ k recovery?

Kαι σε εμένα το ίδιο

Εκεί που φόρτιζα κάθε βράδυ τώρα χρειάζομαι φόρτιση δυο φόρες την ημέρα :devil:

Απίστευτο, αν και έκανα hard reset

edit:

για να καταλάβετε την διαφορά

Εκεί που βλέπετε το 5' με την 4.3 ήταν 17'

Να πω επίσης ότι έχω ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές και ρυθμίσεις που είχα και πριν την αναβάθμιση + hard reset

Θα δοκιμάσω άλλη μια φορά το ΣΚ .... όλα από την αρχή.

Όλα πήγαν καλά μετά το δεύτερο hard reset.

Επανήλθε στο φυσιολογικά της η μπαταρία, ίσως και λίγο καλύτερα (screen shot)

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

To GPS,οταν το βαλετε στην επιφανεια της θαλασσας,ποσο υψομετρο δειχνει;

Εγώ πάντως με το S2 έχω πρόβλημα με το υψόμετρο. Περπατώ καθημερινά στην παραλία θεσσαλονίκης στο 1 μέτρο υψόμετρο και μου δείχνει ότι κινούμε μεταξύ 34 και 42 μέτρων.:confused:

Φιλικά Γιώργος

Σήμερα τα ξημερώματα μου έχασε για δεύτερη φορά τους κωδικούς WIFI. Μήπως αυτό το παθαίνουμε μαζικά σχεδόν ταυτόχρονα όσοι έχουμε συγκεκριμένες συσκευές και όχι μεμονωμένα ? Κάποιος που να έχει δυο συσκευές συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό, θα χάσει τα σποτ και από τις δύο ? Αv τα χάσει από το Note δεν μπορεί να τα επαναφέρει απο την άλλη συσκευή με συγχρονισμό?
gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Σήμερα τα ξημερώματα μου έχασε για δεύτερη φορά τους κωδικούς WIFI. Μήπως αυτό το παθαίνουμε μαζικά σχεδόν ταυτόχρονα όσοι έχουμε συγκεκριμένες συσκευές και όχι μεμονωμένα ?

Σε μένα, με ισπανική συσκευή, stock rom, δεν μου το έχει κάνει ούτε μία φορά σε 4 wifi που έχω αποθηκευμένα.

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

Τέσσερις συσκευές στο γραφείο, μαζί με την δική μου πέντε, δεν μας έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα με το χάσιμο των κωδικών wifi.

Όλες Ελληνικές με stock ROM.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Μόλις παρέλαβα και γω το παρακάτω.

Μια χαρά λειτουργεί και μόνο με 5 ευρώ.... ;)

http://www.ebay.com/itm/261431231987?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

φιλε την ιδια ειχα φερει και ειναι αθλια σε υλικο καμια σχεση με τη γνησια οποιος τη θελει του τη δινω τωρα εχω παραγγειλει αλλες δυο και τις περιμενω να δω τη υλικο θα ναι

Μια απ'τα ίδια κι' εγώ με τους κωδικούς wifi και αν κατάλαβα καλά θα πρέπει να περιμένουμε βοήθεια από update της εταιρίας για την επίλυση του προβλήματος? Ειναι ελληνικό ( πλαίσιο) Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)