interface Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Μπορεί κανείς να μου πει αν το spen του note3 μπορεί να δουλέψει σε όλες τις εφαρμογές. Ρωτάω γιατί θέλω να το πάρω και να εγκαταστήσω μία εφαρμογή online παραγγελιών για την εργασία μου. Ευχαριστώ, Παράθεση ΧΡΗΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Και πως βρίσκεται η θερμοκρασία του επεξεργαστή; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefis Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.. το συγχρονισμό τον έχεις ενεργοποιημένο γενικότερα? Πρώτον γενικά από τις ρυθμίσεις που επιλέγεις για όλους τους λογαριασμούς και έπειτα μέσα στον συγκεκριμένο λογαριασμό? δεν πηγε καν το μυαλο μου αυτο ηταν τελικα. Μετα απο καιρο χρησης iphone τα ξεχασα!!! συγχρονίστηκε μια χαρα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή/widget στυλ ημερολογίου/agenas που να μου επιτρέπει κατευθείαν σε κάποια από τις αρχικές οθόνες που θα είναι τοποθετημένο να γράφω σημείωση με το πενάκι για συγκεκριμένη ημερομηνία και να δείχνει και τις επόμενες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Θέλω να ποσταρω ένα S View Flip Cover Case που αγόρασα και είναι πραγματικά τέλειο..Έχει 20 ευρό με μεταφορικά και δουλεύει με 4.4.2 χωρίς ροοτ..Απλά το αγόρασα και ενημερώνω για ποιον θέλει.. http://www.ebay.de/itm/Fur-Galaxy-Note-3-S-View-Flip-Cover-Case-Hulle-Tasche-Leder-Samsung-N9005-N9000-/171189499038?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item27dbb0749e http://www.ebay.de/itm/Fur-Galaxy-Note-3-S-View-Flip-Cover-Case-Hulle-Tasche-Leder-Samsung-N9005-N9000-/171188512727?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item27dba167d7 Edited May 9, 2014 by yaris1_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Καλησπερα σε ολη την παρεα.Θελω να ποσταρω ενα S View Flip Cover Case που αγορασα και ειναι πραγματηκα τελειο..Εχει 20 ευρο με μεταφορηκα και δουλευει με 4.4.2 χωρις ροοτ..Απλα το αγορασα και ενημερονω για ποιον θελει.. http://www.ebay.de/itm/Fur-Galaxy-Note-3-S-View-Flip-Cover-Case-Hulle-Tasche-Leder-Samsung-N9005-N9000-/171189499038?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item27dbb0749e http://www.ebay.de/itm/Fur-Galaxy-Note-3-S-View-Flip-Cover-Case-Hulle-Tasche-Leder-Samsung-N9005-N9000-/171188512727?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item27dba167d7 Σαν αυθεντικο μοιαζει... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Σαν αυθεντικο μοιαζει... Είναι τέλεια ποιότητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Είναι τέλεια ποιότητα.. Ωραία γιατί με ενδιαφέρει αν και μάλλον θα πάρω κάποια Spigen πρώτα. Σιγά μην πληρώσουμε κερατιάτικα στην Samsung το αυθεντικό S view. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Νεο google services με αλλαγες http://www.xda-developers.com/android/updated-google-play-services-4-4-apks-for-your-sideloading-pleasure-on-all-screen-densities/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+xda-developers%2FShsH+%28xda-developers%29&utm_content=FaceBook Κατεβαστε το 038 για το note3 Μολις πηγα να το κανω,μου το απεκλεισε γιατι το τηλεφωνο εχει ρυθμιστει να μη δεχεται εφαρμογες απο αλλες πηγες.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 αγορασα και εγω το δευτερο note 3 φαφου το αποχωρηστικα πριν ενα μηνα.απο galaxy store πραδοση σε μια ημερα.ουγγρικο τηλεφωνο κατασκευασμενο 10/3/20114..εβαλα αμεσα tempered glass γιατι το προηγουμενο ειχε γραντζουνιστει αρκετα και εβαλα και spigen neo hybrid.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Μολις πηγα να το κανω,μου το απεκλεισε γιατι το τηλεφωνο εχει ρυθμιστει να μη δεχεται εφαρμογες απο αλλες πηγες.:confused: Τικαρες το Unknown sources στο settings-general-security? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Μολις πηγα να το κανω,μου το απεκλεισε γιατι το τηλεφωνο εχει ρυθμιστει να μη δεχεται εφαρμογες απο αλλες πηγες.:confused: Άλλαξε τη ρύθμιση :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Θέλω να ποσταρω ένα S View Flip Cover Case που αγόρασα και είναι πραγματικά τέλειο..Έχει 20 ευρό με μεταφορικά και δουλεύει με 4.4.2 χωρίς ροοτ..Απλά το αγόρασα και ενημερώνω για ποιον θέλει.. http://www.ebay.de/itm/Fur-Galaxy-Note-3-S-View-Flip-Cover-Case-Hulle-Tasche-Leder-Samsung-N9005-N9000-/171189499038?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item27dbb0749e http://www.ebay.de/itm/Fur-Galaxy-Note-3-S-View-Flip-Cover-Case-Hulle-Tasche-Leder-Samsung-N9005-N9000-/171188512727?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item27dba167d7 Δες δύο σημεία. 1) αν κάνεις restart δουλεύει, ή πρέπει να βγάλεις την θήκη και να την ξαναβάλεις; 2) στην τρύπα για την κάμερα, έχει κεντράρει σωστά η δερματίνη; Έχω και εγώ μία αντίστοιχη, αρκετά πιο φτηνή (8$), η οποία είναι τέλεια, εκτός από αυτά τα δύο σημεία. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Τελικά μετά από 2 μήνες με την kit kat μου έχασε και εμένα τους κωδικούς wifi και είχα ένα σωρό. Και όχι μόνο αυτό αλλά μου έχασε και το ιστορικό κλήσεων των τελευταίων 10 ημερών. Τι να πω...μεγάλη χοντράδα. Τους κωδικούς wifi μπορώ με κάποιο τρόπο να τους επαναφέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 ..εβαλα αμεσα tempered glass γιατι το προηγουμενο ειχε γραντζουνιστει αρκετα και εβαλα και spigen neo hybrid.. Πως το καταφερες αυτο?? παρεα με τα κλειδια το βαζεις? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Τελικά μετά από 2 μήνες με την kit kat μου έχασε και εμένα τους κωδικούς wifi και είχα ένα σωρό. Και όχι μόνο αυτό αλλά μου έχασε και το ιστορικό κλήσεων των τελευταίων 10 ημερών. Τι να πω...μεγάλη χοντράδα. Τους κωδικούς wifi μπορώ με κάποιο τρόπο να τους επαναφέρω; Κι εμενα μετα απο ενα μηνα σχεδον που το εχω τα χασε τα wifi αλλα οχι το ιστορικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Πως το καταφερες αυτο?? παρεα με τα κλειδια το βαζεις? οχι και το προσεχα πολυ..αλλα οι και να λενε για μενα δεν το αφηνω χωρις προστασια.επαθα και εμαθα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 οχι και το προσεχα πολυ..αλλα οι και να λενε για μενα δεν το αφηνω χωρις προστασια.επαθα και εμαθα... Εγω δεν έχω θήκες και το χω όπως να ναι, χωρίς να χει πάθει το παραμικρό! Και το S4 το ίδιο που το χω απ τον Ιούλιο. Ισως έτυχε, αν χαρακώνονταν τόσο εύκολο κάτι θα είχαν πάθει και τα δικά μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 καλησπερα στην ομαδα...εχω μια απορεια καιρο και τωρα μου ηρθε να την πω... λοιπον οταν ειχα το iphone υπηρχε ο φιλος μου σε φωτογραφια και πισω η θαλασσα εστιαζε στον φιλο μου η θαλασσα πισω θολη...οταν παταγα πισω στην θαλασσα εστιαζε εκει....αυτο με το note δν το εχω καταφερει...πχ ειμαι τωρα στο δοματιο μου και εχω βαλει το τραπεζακι και απεξω φαινεται το μπαλκονι....οταν μεσα στην φωτο υπαρχει και το λαπτοπ και παταω να εστιαση στον ουρανο που τον κανει κατασπρο μπας και παρει λιγο χρωμα δν κανει τιποτα...αμα βγαλω το μακ η σηκωσω λιγο το κινητο προς τον ουρανο θα εστιαση εκει....ξερει κανεις αν φταιω εγω η οντος δν γινεται???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 καλησπερα στην ομαδα...εχω μια απορεια καιρο και τωρα μου ηρθε να την πω... λοιπον οταν ειχα το iphone υπηρχε ο φιλος μου σε φωτογραφια και πισω η θαλασσα εστιαζε στον φιλο μου η θαλασσα πισω θολη...οταν παταγα πισω στην θαλασσα εστιαζε εκει....αυτο με το note δν το εχω καταφερει...πχ ειμαι τωρα στο δοματιο μου και εχω βαλει το τραπεζακι και απεξω φαινεται το μπαλκονι....οταν μεσα στην φωτο υπαρχει και το λαπτοπ και παταω να εστιαση στον ουρανο που τον κανει κατασπρο μπας και παρει λιγο χρωμα δν κανει τιποτα...αμα βγαλω το μακ η σηκωσω λιγο το κινητο προς τον ουρανο θα εστιαση εκει....ξερει κανεις αν φταιω εγω η οντος δν γινεται???? Δεν λειτουργεί με τον τρόπο του iPhone. Επέλεξε απο τις ρυθμίσει να κάνει εστίαση σε σημείο αλλά και πάλι δεν θα δεις ότι και στο iPhone. Για καλύτερο αποτέλεσμα όταν έχεις έντονες διαφορές φωτισμού στο πλάνο σου, να επιλέγεις HDR (εμπλουτισμένη). Και στο iPhone δεν λειτουργεί άψογα η εστίαση σε σημείο, αφού αν εστιάσεις χαμηλά θα σου βγάλει τον ουρανό λευκό, αν εστιάσεις ψηλά θα σου βγάλει ωραίο μπλε αλλά πολύ σκοτεινό το έδαφος. Όσο για το blur, το κάνει και η καμερα του Samsung στα σημεία εκτός focus αλλά όχι τόσο έντονα. Για μένα η κάμερα του note το μόνο που χρειάζεται είναι xenon φλας για τις βραδινές αφού οι φακοί με f2.0 χάνουν στις ημερήσιες σε λεπτομέρεια και οξύτητα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 σε σημειο το εχω παντα...αλλα δν βλεπω σχεδον καθολου διαφορα....με το iphone σε αυτο το σημειο εμενα σχεδον πληρως καλυμενος....θα δοκιμασω hdr να δω και θα πω...[ ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα αυτο το hdr ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ..και δεν ειδα καμια διαφορα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis132 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Παιδιά, έχει κανείς από 'σας θέματα με το GPS; Βλέπω ψιλομέτρια ακρίβεια (σε σχέση με HTC One X) και να χάνει ώρες ώρες το σήμα (πχ. σε διαδρομή με το runtastic - περπάτημα, με το κινητό στην τσέπη).. Επίσης η πυξίδα συνεχίζει να "χαλάει" που και που και να θέλει 2-3 στροφές το κινητό για να επανέλθει, οπότε και δουλεύει σωστά μέχρι να ξαναχαλάσει. N9005 EUR 4.4.2 NC2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Παιδιά, έχει κανείς από 'σας θέματα με το GPS; Βλέπω ψιλομέτρια ακρίβεια (σε σχέση με HTC One X) και να χάνει ώρες ώρες το σήμα (πχ. σε διαδρομή με το runtastic - περπάτημα, με το κινητό στην τσέπη).. Επίσης η πυξίδα συνεχίζει να "χαλάει" που και που και να θέλει 2-3 στροφές το κινητό για να επανέλθει, οπότε και δουλεύει σωστά μέχρι να ξαναχαλάσει. N9005 EUR 4.4.2 NC2Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ ,είχες σήμα GPS με το κινητό στην τσέπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis132 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ ,είχες σήμα GPS με το κινητό στην τσέπη. Παράλογο είναι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 σε σημειο το εχω παντα...αλλα δν βλεπω σχεδον καθολου διαφορα....με το iphone σε αυτο το σημειο εμενα σχεδον πληρως καλυμενος....θα δοκιμασω hdr να δω και θα πω...[ ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα αυτο το hdr ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ..και δεν ειδα καμια διαφορα.... Πατα με το δαχτυλο στο σημειο που θελεις να εστιασει και θα εστιασει εκει,τοσο απλα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts