hic_et_nunc Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 δεν υπαρχει επιλογη να παω πισω στην 4.3 ε? Τι σε χαλάει στην Kitkat;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μια απλή ερώτηση: ποια τα πλεονεκτήματα της του να πάρεις GR έκδοση; Ρωτώ γιατί στο kaizerstore τους τελείωσαν τα μαύρα "ελληνικής αντιπροσωπείας" και έμειναν μόνο τα "ευρωπαϊκης αντιπροσωπείας" Έτυχε η ελληνική αναβάθμιση να φτάσει (όταν φτάσει) τελευταία. Άρα έχεις όλο τον χρόνο να διαβάσεις τα υπέρ και τα κατά. Τι κερδίζεις και τι μπορεί να χάσεις. Εγώ δεν θα την κάνω την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Τι σε χαλάει στην Kitkat;;;τα τρία γνωστά εάν δεν είσαι root.Καταναλωση μπαταρίας, θέμα με το πληκτρολόγιο και file exproler (μαμά μόνο κάποιες εργασίες)τώρα εάν διόρθωσαν κάτι από αυτά πού γράφω δεν θυμάμαι να υπάρχει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Για τη κατανάλωση βγαζω ακριβως την ιδια ωρα με ιδια χρηση.6ω οθονη δηλαδη τη μερα. Στο πλήκτρολογιο δεν εχω παρατηρήσει κατι,ούτε στο file explorer.. Εκανες επαναφορά εργοστασιακων μετα την εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δεν αλλάζει κάτι στο θέμα της εγγύησης. 2 χρόνια έχεις αν είναι ελληνικό, όπως και αν είναι γαλλικο, γερμανικό και πάει λέγοντας. Οι ελληνικές συσκευές αργούν να πάρουν τις αναβαθμίσεις, οπότε δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα έναντι μια γερμανικής ή γαλλικής συσκευής. Και στις δυο πας στη smartec η οποία μια φορά που τη χρειάστηκα ηταν απλα εξαιρετική. Δεν τους νοιαζει αν ειναι Ελληνικό ή Ευρωπαϊκό. Χαϊδάρι βρίσκονται. Οτι βρεις πιο φτηνο παρε. Πολύ καλό αυτό! Φυσικά είναι και το λογικό, αλλά η εμπειρία μου έχει διδάξει ότι στην αλληνική αγορά (μιλάω για κινητά- βλέπε πχ LG) η λογική δε συμβαδίζει πάντα με την πραγματικότητα :lol: Πάντως τόσο που έχει πέσει η τιμή, μου είναι όλο και πιο δύσκολο να αντισταθώ, κι ας έλεγα στην αρχή ότι με χαλάει το μέγεθος και το knox Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παιδιά καλησπέρα θελω να πάρω το note 3 έχω τώρα το s4 αξίζει αυτή η αλλαγή ; Θα δω διαφορα στο σερφάρισμα ; Θα μου κακοφανει το μέγεθος ; Σας ευχαριστώ για της απαντήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αξιζει φιλε ειδικα τωρα που επεσε στα 399. Θα δεις διαφορα σιγουρα. Και θα συνιθισεις το μεγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Για τη κατανάλωση βγαζω ακριβως την ιδια ωρα με ιδια χρηση.6ω οθονη δηλαδη τη μερα. Στο πλήκτρολογιο δεν εχω παρατηρήσει κατι,ούτε στο file explorer.. Εκανες επαναφορά εργοστασιακων μετα την εγκατάσταση;Άστο την κατανάλωση πού είχαμε στα 4.3 δεν υπάρχει πλέον(η μπαταρία δεν κουνιόταν)για το πληκτρολόγιο πόσοι έχασαν τα Ελληνικά ?file exproler εκτός τον μαμά (δοκίμασε μετονομασία σε ένα αρχείο) δεν ξέρω αν διορθώθηκε με τον es σε όχι root. Τη επαναφορά να κάνω ?την υπογραφή μου δεν την είδες τη φοράω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Άστο την κατανάλωση πού είχαμε στα 4.3 δεν υπάρχει πλέον(η μπαταρία δεν κουνιόταν)για το πληκτρολόγιο πόσοι έχασαν τα Ελληνικά ?file exproler εκτός τον μαμά (δοκίμασε μετονομασία σε ένα αρχείο) δεν ξέρω αν διορθώθηκε με τον es σε όχι root. Τη επαναφορά να κάνω ?την υπογραφή μου δεν την είδες τη φοράω. Μένιο, κάπου είχα διαβάσει ότι την σπιρτάδα της 4.4 την πετυχαίνει το σύστημα επειδή οι επεξεργαστές δουλεύουν σε υψηλότερες χαμηλές συχνότητες, και έτσι η συσκευή καταναλώνει περισσότερο. Εσύ που ασχολείσαι με τους κέρνελς τί ρυθμίσεις έχει ο μαμά στην 4.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Ναι ισχύει. Ο μαμά κέρνελ δουλεύει interactive-row και έχει υψηλό min στον επεξεργαστή. Αν θυμάμαι καλά 1190mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μένιο, κάπου είχα διαβάσει ότι την σπιρτάδα της 4.4 την πετυχαίνει το σύστημα επειδή οι επεξεργαστές δουλεύουν σε υψηλότερες χαμηλές συχνότητες, και έτσι η συσκευή καταναλώνει περισσότερο. Εσύ που ασχολείσαι με τους κέρνελς τί ρυθμίσεις έχει ο μαμά στην 4.4;ο μαμά έχει min 1728 (αν θυμάμαι καλά) και interactive με αποτέλεσμα ο επεξεργαστής να είναι σε εγρήγορση. Ενώ στα 4.3 είναι min 300 και ondemand δηλαδή οπότε υπάρχει απαίτησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δεν νομίζω οτι έχει min 1700. Παραμένει 300 απλά έχει αλλάξει ο governor σε interactive. Επίσης έχει γίνει undevolt 25mV άρα κάπως αντισταθμίζει την αλλαγή απο ondemand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αξιζει φιλε ειδικα τωρα που επεσε στα 399. Θα δεις διαφορα σιγουρα. Και θα συνιθισεις το μεγεθος Φίλε μου είναι μονόδρομος το note :) ειλικρινά νομίζω ότι είναι το καλύτερο κινητό που εχει περάσει από τα χέρια μου. Το μέγεθος συνηθίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Φωτογραφίες-βίντεο- εφαρμογές μπορείς να μεταφέρεις κανονικότατα..Ο περιορισμός υφίσταται κυρίως σε εφαρμογές τρίτων καθώς και σε τροποποιήσεις φακέλων μέσω τρίτων εφαρμογών. Αν δεν ασχολείσαι με τέτοια δεν θα συναντήσεις πρόβλημα. Δε ξέρω τι αφήνει και τί περιορίζει πάντως ούτε δημιουργία φακέλου και άρα ούτε αντιγραφή επικόληση υλικού από το τηλε΄φωνο στη κάρτα με άφησε να κάνω μέσω συσκευής. Σε σύνδεση με το PC κανένα πρόβλημα. Και εννοείται ότι είναι απαράδεκτο. 2 GB χάρτες του sygic τρώνε μέρος από την εσωτερική μνήμη ενώ ακριβώς για αυτό το λόγο υπάρχουν οι κάρτες . Και δε ξέρω ποιον να βρίσω τη Sammy ή τη Google? ότι ναναι!!! Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisL92 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος στο forum και αυτό είναι το πρώτο μου post. Anyway στο θέμα μας. Ενδιαφέρομαι σοβαρά για το Note 3 και σκέφτομαι να το αγοράσω σε κανα μήνα από το Birdphone. Θα ήθελα αν είναι εύκολο από χρήστες του κινητού να ρωτήσω κάποια πράγματα πριν το αγοράσω. Πρώτον να αναφέρω πως αυτή τη στιγμή έχω το xperia neo v άρα πιστεύω είναι δεδομένο ότι αξίζει η αναβάθμιση.:p Από θέμα root δεν έχω σκοπό να του κάνω. Οι απορίες μου είναι οι εξής: 1. lagαρει σε εφαρμογές ή σε browsing? 2. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με mura effect που κατηγορούν τις amoled? 3.Υπερθερμαίνεται με αρκετή ώρα χρήσης; 4. αξίζει η αναβάθμιση σε kitkat? γιατί διαβάζω στο από κάποιους ότι καταναλώνει μπαταριά πιο γρήγορα λόγω διαφοράς στα χαμηλά όρια της cpu. 5. Τα τυχών lag της 4.3 βελτιώνονται με kitkat? 6. Μπορούν να μεταφέρονται οι εφαρμογές στην sd με τo kitkat? διότι σε κάποιες συσκευές στην 4.2 και 4.3 δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. 6. Γενικά έχω σκοπό να το κρατήσω σίγουρα 3-4 χρόνια, πιστεύετε πως αξίζει ένα τέτοιο κινητό(Phablet) με αυτή την προϋπόθεση? 7. Τέλος έχει κάποιος παράπονο από το birdphone? βλέπω πάρα πολύ καλές κριτικές και λέω να το αγοράσω από εκεί(offtopic το ξέρω συγγνώμη). Ευχαριστώ για το χρόνο όσων το διάβασαν και συγγνώμη αν κάποια απο τα ερωτήματα μου έχουν αναλυθεί πιο πριν, έχω διαβάσει αρκετά αλλά σίγουρα κάτι θα έχω χάσει. Ανυπομονώ για απαντήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) Άστο την κατανάλωση πού είχαμε στα 4.3 δεν υπάρχει πλέον(η μπαταρία δεν κουνιόταν)για το πληκτρολόγιο πόσοι έχασαν τα Ελληνικά ?file exproler εκτός τον μαμά (δοκίμασε μετονομασία σε ένα αρχείο) δεν ξέρω αν διορθώθηκε με τον es σε όχι root. Τη επαναφορά να κάνω ?την υπογραφή μου δεν την είδες τη φοράω. Δοκιμασα με Root Browser που χρησιμοποιώ και ολα οκ..Δεν φαίνεται βασικά η υπογραφή σου γιατι μπαινω απο tapatalk. Επισης αυτο που λετε για το min της συχνότητας του επεξεργαστή δεν παρατήρησα καποια διαφορα απο 4.3 με cpu spy που τσεκαρω. Επισυνάπτω ενα screenshot σημερινό 4.4.2 [ATTACH]43437[/ATTACH] Edited April 3, 2014 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΚΙΤ ΚΑΤ ΑΥΣΤΡΙΑ!!! ΜΕΣΩ ΟΤΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 χάχα επιτέλους σας το έλεγα εγώ πως η σαμι θα σας την δώσει αμέσως την κιτ κατ χαχαχαχα δεν σας βλέπω να κοιμάστε σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) 26/9 ..... Μόλις με κάλεσαν και εμένα από Πλαίσιο να πάω αύριο να το παραλάβω :D Πρώτοι το πήραμε και τελευταίοι θα αναβαθμιστούμε, αχαχαχαχαχα EUR 4 ever :p Edited April 3, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 και επισημα με 4.4.2 καλα θα κοιμηθω ειχα και παλια στο s4... διαφορα 0 σχεδον τα γνωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καλησπερα παιδια,θελω να ρωτησω πως μπορω να ξερω πιο ειναι το σωστο firmware του κινητου μου...Αυτη την στιγμη εχω την 4.4.2 αλλα απ'οτι διαβαζω δεν εχει βγει ακομα η ελληνικη...στο phone info μου λεει Firmware csc code:COS και Csc country:Greece...πως γινετε να λεει ελλαδα εφοσον δεν εχει βγει ακομα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια,θελω να ρωτησω πως μπορω να ξερω πιο ειναι το σωστο firmware του κινητου μου...Αυτη την στιγμη εχω την 4.4.2 αλλα απ'οτι διαβαζω δεν εχει βγει ακομα η ελληνικη...στο phone info μου λεει Firmware csc code:COS και Csc country:Greece...πως γινετε να λεει ελλαδα εφοσον δεν εχει βγει ακομα???? Μια χαρά, την τελευταία έχεις. Τα unbranded(EUR) δεν έχουν πάρει ακομα την αναβάθμιση. Edited April 3, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλημέρα σε όλους, αγόρασα το Sygic και κατέβασα στο κινητό τους χάρτες της Ευρώπης, λόγω δουλειάς χρειάζομαι τους περισσοτερους από αυτούς αλλά πως τους μεταφέρω στην εξωτερική κάρτα μνήμης; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Τι σε χαλάει στην Kitkat;;; τα τρία γνωστά εάν δεν είσαι root.Καταναλωση μπαταρίας, θέμα με το πληκτρολόγιο και file exproler (μαμά μόνο κάποιες εργασίες)τώρα εάν διόρθωσαν κάτι από αυτά πού γράφω δεν θυμάμαι να υπάρχει κάτι άλλο. 1ον ας παραβλεψω οτι δεν μπορω να αλλαξω ονομα μεσω τς καρτας μνημης. 2ον δεν μ αφηνει ν συρω εικονες πχ μεσω του airdroid 3ον ακομα και να τς βαλω τς φωτο μεσω usb ή με καποιον αλλον τροπο δεν μου τς διαβαζει απο το whatsapp για κανα 30λεπτο.. 4ον ειναι τ πληκτρολογιο π αν ενεργοποιησεις κατι μεσω τς προσβασιμοτητας δν σ αφηνει ν αλλαξεις γλωσσα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος στο forum και αυτό είναι το πρώτο μου post. Anyway στο θέμα μας. Ενδιαφέρομαι σοβαρά για το Note 3 και σκέφτομαι να το αγοράσω σε κανα μήνα από το Birdphone. Θα ήθελα αν είναι εύκολο από χρήστες του κινητού να ρωτήσω κάποια πράγματα πριν το αγοράσω. Πρώτον να αναφέρω πως αυτή τη στιγμή έχω το xperia neo v άρα πιστεύω είναι δεδομένο ότι αξίζει η αναβάθμιση.:p Από θέμα root δεν έχω σκοπό να του κάνω. Οι απορίες μου είναι οι εξής: 1. lagαρει σε εφαρμογές ή σε browsing? 2. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με mura effect που κατηγορούν τις amoled? 3.Υπερθερμαίνεται με αρκετή ώρα χρήσης; 4. αξίζει η αναβάθμιση σε kitkat? γιατί διαβάζω στο από κάποιους ότι καταναλώνει μπαταριά πιο γρήγορα λόγω διαφοράς στα χαμηλά όρια της cpu. 5. Τα τυχών lag της 4.3 βελτιώνονται με kitkat? 6. Μπορούν να μεταφέρονται οι εφαρμογές στην sd με τo kitkat? διότι σε κάποιες συσκευές στην 4.2 και 4.3 δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. 6. Γενικά έχω σκοπό να το κρατήσω σίγουρα 3-4 χρόνια, πιστεύετε πως αξίζει ένα τέτοιο κινητό(Phablet) με αυτή την προϋπόθεση? 7. Τέλος έχει κάποιος παράπονο από το birdphone? βλέπω πάρα πολύ καλές κριτικές και λέω να το αγοράσω από εκεί(offtopic το ξέρω συγγνώμη). Ευχαριστώ για το χρόνο όσων το διάβασαν και συγγνώμη αν κάποια απο τα ερωτήματα μου έχουν αναλυθεί πιο πριν, έχω διαβάσει αρκετά αλλά σίγουρα κάτι θα έχω χάσει. Ανυπομονώ για απαντήσεις :) Αν διαβάσεις λίγο, σχεδόν όλα αυτά έχουν απαντηθεί πολλές φορές. Lag δεν έχει ούτε για πλάκα. Το lag στα android (τα high end) έρχεται από το μπούκωμα της μνήμης. Ε σε αυτό δεν γεμίζει με τίποτα (τα 3GB κανουν την διαφορά). Οπότε η 4.4 δεν διορθώνει τίποτα σε ότι έχει να κάνει με το lag, αφού δεν είχε. Η οθόνη είναι υπέροχη. (είμαι βέβαια οπαδός των Amoled) Είναι σχεδόν τέλειο (για τα σημερινά δεδομένα πάντα) τηλέφωνο. Το μόνο που μπορεί να σε ταλαιπωρήσει είναι το μέγεθος. Δεν είναι τεράστιο, αλλά είναι οριακό. Και για πολλούς υπερβολικά μεγάλο. Για μένα ήταν συνειδητή επιλογή. Τι είναι ο κόπος μπρος στα κάλλη! :D Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts