aris_volos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) εχω αγορασει τη συσκευη περιπου δεκα μερες και βλεπω μεγαλο memory lag.μεσα σε μια μερα κατεβαινει η ελευθερη ram στα 300mb.υπαρχουν εφαρμογες της samsung που το προκαλουν? και ενα αλλο να ρωτησω,πως αλλαζει η ταπετσαρια της οθονης κλειδωματος?(αν αλλαζει). Τι σε απασχολεί η μνήμη είναι αρκετή.... ΥΓ μετά από τηλ επικοινωνία με samsung Ελλάδος μου είπαν ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα η 4.4 γιατί δεν τους πιστεύω οεο...... Edited March 27, 2014 by aris_volos Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 εχω αγορασει τη συσκευη περιπου δεκα μερες και βλεπω μεγαλο memory lag.μεσα σε μια μερα κατεβαινει η ελευθερη ram στα 300mb.υπαρχουν εφαρμογες της samsung που το προκαλουν? και ενα αλλο να ρωτησω,πως αλλαζει η ταπετσαρια της οθονης κλειδωματος?(αν αλλαζει). Πας στο settings/Device/Wallpaper/Home and lock screens και το επιλεγεις απο εκει. Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί μου εξαφάνισε την επιλογή Στην έξυπνη οθόνη Εκεί που λέει έξυπνη περιστροφή? Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Δεν μου βγάζει το πράσινο βελάκι όσες φορές και να το πατήσω περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Πας στο settings/Device/Wallpaper/Home and lock screens και το επιλεγεις απο εκει. ή στην συλλογή διαλέγεις φώτο πας ρυθμίσεις και πατάς ορισμός ως και διαλέγεις που θες να την βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 παιδια με γνησια sview cover υπαρχει κανα προγραμμα που να δινει επιπλεον λειτουργιες στην οθονη? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 παιδια με γνησια sview cover υπαρχει κανα προγραμμα που να δινει επιπλεον λειτουργιες στην οθονη? Εχω εντοπίσει ενα xposed module αλλα προϋποθέτει root... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Εχω εντοπίσει ενα xposed module αλλα προϋποθέτει root... ειμαι χωρις root φιλε μου....κατι αλλο υπαρχει? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 εχω 2 ερωτησουλες.....1)ελλαδα κιτ κατ ποτε θα δουμε?????δευτερον εχω παρατηρισει κατι πολυ περιεργο στο κινητο....ενω εχω ηχο κανονικα...οταν με περνουν τηλ μου εμφανιζει την ενταση τερμα κατω για 2-3 δευτερα ενω εχω ενταση......και οταν βλεπω βιντεο ενω αμα το εχω ρυθμισει πριν να ειναι τερμα η ενταση πολυμεσων μετα παει τερμα χαμηλα......και ας το δυναμωσω...τι παιζει???τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ποση ραμ εχετε συνολο οσοι ειστε σε κιτ κατ ;; Με 4.3 ειμαι στα 2.38gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 2.7 είναι η συνολική διαθέσιμη ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 2.7 και εγώ μετά την αναβάθμιση! ! Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 εμενα δν μ εχει ερθει ακομα το update..ειναι ελληνικο...πρεπει να κανω κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ευχαριστω παιδια,Nickfilop περιμενεις απλα οπως ολοι μας με Ελληνικα-Αυστριακα.Θα ερθει μονη της,θα σου βγαλει ειδοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickfilop Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 για το αλλο που εγραψα...να φανταστω καποιο bug ειναι και θα διορθωθει με θεμα update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 εχω το εξης προβλημα εδω και καιρο αλλα το παραβλεπω αλλα πρεπει να το λυσω,οταν μπαινω στς εφαρμογες και παταω επεξεργασια για να μετακινησω καποιεσ εφαρμογες μεσα σε φακελους μου βγαζει μηνυμα "αρχικη touchwiz διακοπηκε"..τι μπορει να φταιει?ή τι κανω λαθος? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Arxontas κατι εχεις σβησει ή εχεις παγωσει που κανει αυτη τη δουλεια..Εισαι root ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Arxontas κατι εχεις σβησει ή εχεις παγωσει που κανει αυτη τη δουλεια..Εισαι root ; Οχι δεν ειμαι root..τι ειναι αυτο το κατι ομως; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 εχω το εξης προβλημα εδω και καιρο αλλα το παραβλεπω αλλα πρεπει να το λυσω,οταν μπαινω στς εφαρμογες και παταω επεξεργασια για να μετακινησω καποιεσ εφαρμογες μεσα σε φακελους μου βγαζει μηνυμα "αρχικη touchwiz διακοπηκε"..τι μπορει να φταιει?ή τι κανω λαθος? Κάνε εκκαθάριση δεδομενων στον touch wiz. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κάνε εκκαθάριση δεδομενων στον touch wiz. Αμα κανω εκκαθαριση δεδομενων νηπως μ τ βγαλει ολα απο τσ φακελους κ πρπ ν τ μαζευω μετα ξανα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Αμα κανω εκκαθαριση δεδομενων νηπως μ τ βγαλει ολα απο τσ φακελους κ πρπ ν τ μαζευω μετα ξανα; Me υπομονή.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Me υπομονή.:) Ειχα κανει παλιοτερα εκκαθαριση δεδομενων κ διαγραφη μνημης cache και δεν ειχε διορθωθει.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ειχα κανει παλιοτερα εκκαθαριση δεδομενων κ διαγραφη μνημης cache και δεν ειχε διορθωθει.. Τοτε αν δεν βαριεσαι ξαναπέρνα ξανα το firmware και λογικα θα στρωσει. Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Τοτε αν δεν βαριεσαι ξαναπέρνα ξανα το firmware και λογικα θα στρωσει. Δυσκολο αυτο και δεν ξερω πως να το κανω..περιμενω ν βγει κ η 4.4.2 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κανένας που να του έχει έρθει η 4.4.2 παρακαλώ να μου απαντήσετε για ελληνικά όχι τα άλλα, και κατά προτίμηση από πλαίσιο! Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κανένας που να του έχει έρθει η 4.4.2 παρακαλώ να μου απαντήσετε για ελληνικά όχι τα άλλα, και κατά προτίμηση από πλαίσιο! Οχι φιλε μου δεν εχει βγει ακομα αν θες μπορεις να το βλεπεις απο το sammobile.com Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts