kast1727 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 αρκετά παιδιά που έχουν και τα δύο έχουν γράψει θετικά σχόλια υπέρ του N3. Για το μέγεθος συνηθίζεται εγώ προσωπικά εάν ήταν πιο μεγάλο δεν θα με χαλούσε καθόλου:) Lag δεν παίζει.Να σου πω που κι εγώ δεν θα είχα αντίρρηση για λίγο μεγαλύτερη οθόνη, αλλά όσον αφορά το λαγκάρισμα που είπε το παιδί παραπάνω εδώ δεν θα συμφωνήσω, γιατί όταν πρωτοανοίγεις κάποιες εφαρμογές με "καθαρή" μνήμη, ε πως να το κάνουμε διστάζει λίγο όχι έναν αιώνα , αλλά έχει ένα κράτημα βρε παιδί μου ενίοτε ενοχλητικό. Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλησπέρα στην παρέα, έχω UK Note 3. Απ'όταν πέρασα τη 4.4.2 ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου κολλάει μονίμως ανοιχτό το ledάκι στο μπλε χρώμα όταν έχω ειδοποιήσεις. Το'χει πάθει κανείς άλλος αυτό; Και στη 4.4.2 πολύ απογοήτευση η μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos21 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 gsa1967:γνωρίζεις πως αλλάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sserhat Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 gsa1967:γνωρίζεις πως αλλάζει? βρηκα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλησπέρα στην παρέα, έχω UK Note 3. Απ'όταν πέρασα τη 4.4.2 ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου κολλάει μονίμως ανοιχτό το ledάκι στο μπλε χρώμα όταν έχω ειδοποιήσεις. Το'χει πάθει κανείς άλλος αυτό; Και στη 4.4.2 πολύ απογοήτευση η μπαταρία..Καλησπέρα Είσαι από του άτυχους που δεν έκατσε καλά η 4.4, για την μπαταρία τον θέμα είναι στον επεξεργαστή που είναι χρονισμένος Minimum 1728. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλησπέρα στην παρέα, έχω UK Note 3. Απ'όταν πέρασα τη 4.4.2 ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου κολλάει μονίμως ανοιχτό το ledάκι στο μπλε χρώμα όταν έχω ειδοποιήσεις. Το'χει πάθει κανείς άλλος αυτό; Και στη 4.4.2 πολύ απογοήτευση η μπαταρία.. Έκανες επαναφορά εργοστασιακων; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Όχι παίδες δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν έχω καμία όρεξη ούτε χρόνο να σετάρω το κινητό απ'την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Όχι παίδες δεν έχω κάνει τίποτα. Δεν έχω καμία όρεξη ούτε χρόνο να σετάρω το κινητό απ'την αρχή. Δεν νομίζω ότι έχεις άλλη επιλογή. Πρόκειται για μείζον update. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) ]Κοιτάξτε αυτό που έλεγα για την αναδίπλωση κειμένου. Η ίδια έκδοση του boat στο Νοτε 8 και στο Νοτε 3 έχει άλλο μενού και άλλη συμπεριφορά [ATTACH]42529[/ATTACH] [ATTACH]42530[/ATTACH] Καποιο σχόλιό; Εσείς ποιο μενού έχετε στο Νοτε 3 Edited March 16, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 ]Κοιτάξτε αυτό που έλεγα για την αναδίπλωση κειμένου. Η ίδια έκδοση του boat στο Νοτε 8 και στο Νοτε 3 έχει άλλο μενού και άλλη συμπεριφορά [ATTACH]42529[/ATTACH] [ATTACH]42530[/ATTACH] Καποιο σχόλιό; Εσείς ποιο μενού έχετε στο Νοτε 3 Έβαλα το myphone στο desctop mode έκανα 2πλο ταπ και όλα καλά! (με boat) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Έβαλα το myphone στο desctop mode έκανα 2πλο ταπ και όλα καλά! (με boat) Αν μεγαλώσεις το κείμενο κι άλλο με τα δύο δάχτυλα, pinch out, και κάνεις πάλι διπλό ταπ, αναπροσαρμόζει πάλι το κείμενο; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis132 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλημέρα παιδιά, το πήρα κι εγώ το τέρας την Τετάρτη :) Να ρωτήσω κάτι. Έχει παρατηρήσει κανείς μειωμένη ευαισθησία με το S Pen σε κάποια σημεία στην άκρη της οθόνης; Μιλάμε για πολύ άκρη όμως, αλλά και πάλι δε μου μοιάζει πολύ φυσιολογικό (είμαι και λίγο ψείρας :X). Επίσης, έχει κανείς θέμα με την πυξίδα; Φαίνεται ώρες ώρες να "χαλάει" και να δείχνει ότι να 'ναι. Με calibration όμως επαναφέρεται πάντα και δουλεύει μια χαρά. Αυτό μοιάζει πιο πολύ για software θέμα. N9005 EU με 4.3 MJ7 Κάποιος παιδιά; Ορίστε και video: https://db.tt/mFxCy6rR Δεν είναι τραγικό, είναι στην άκρη-άκρη αλλά αν τα δικά σας είναι άψογα να το κοιτάξω για DOA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Αν μεγαλώσεις το κείμενο κι άλλο με τα δύο δάχτυλα, pinch out, και κάνεις πάλι διπλό ταπ, αναπροσαρμόζει πάλι το κείμενο; Ναι κάνει, δεν έχω ουδέν πρόβλημα με το boat,λίγο στην ομαλότητα στο scroll έχει θέμα που και που άλλα έχει τόσα άλλα καλά που δε με νοιάζει. Έχω το pro. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ναι κάνει, δεν έχω ουδέν πρόβλημα με το boat,λίγο στην ομαλότητα στο scroll έχει θέμα που και που άλλα έχει τόσα άλλα καλά που δε με νοιάζει. Έχω το pro. Τον pro έχω και εγώ. Ποιο από τα δύο μενού του boat σου εμφανίζει εσένα; Για κοίτα τα Screenshots παραπάνω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 θα ήθελα μια βοήθεια με το kies3 μετά την εγκατάσταση μου λέει ότι λείπει ένα αρχείο mfc90.dll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Τον pro έχω και εγώ. Ποιο από τα δύο μενού του boat σου εμφανίζει εσένα; Για κοίτα τα Screenshots παραπάνω. Του κινητού, το πρώτο, αν θυμάμαι καλά το άλλο μου το έβγαζε στο nexus 7 αλλά έχω καιρό να το δουλέψω. Αν θες πιο μετά θα δω και θα σου πω Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Κάποιος παιδιά; Ορίστε και video: https://db.tt/mFxCy6rR Δεν είναι τραγικό, είναι στην άκρη-άκρη αλλά αν τα δικά σας είναι άψογα να το κοιτάξω για DOA. Τι καθεσαι και σκαλιζεις τωρα?...Ανοιξε το s note και αρχισε να κανεις γραμμες,εκει θα δεις αν χανει η οχι (εννοειται με φυσιολογκη γωνια παντα το πενακι,γιατι στο βιντεο σου εφευγε καποιες φορες και προπαντων μην το κανεις με μισος γιατι θα σε μισησει κι αυτο ;):p ) Edited March 16, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Ως νέος κάτοχος λιγων ημερων του note 3 μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποημενος αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις Πρώτον που μπορώ να βρω παιχνίδια που είναι επί πληρωμής δωρεάν..? δεύτερον τι θήκη μου προτείνεται τύπου s view και πως θα καταλάβω ότι είναι γνήσια s view και δεν θα έχω πρόβλημα με την επόμενη αναβάθμιση; Σημειωτέον είναι το πρώτο κινητό Android που περνάει από τα χέρια μου.. Πάντα φιλικά superfot.... Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Εχω αυτό το CSC: N9005OXXDMJ4 και ακόμη δεν έχω πάρει update σε 4.4.2 Kit Kat. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε τι γίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Μου βγάζει μερικές φορές ειδοποίηση ότι έχω νέα ενημέρωση εφαρμογών στο Samsung store, αλλά μόλις το πατάω και μπαίνει εκεί, μου λέει πως όλες οι εφαρμογές είναι ενημερωμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Έχω το εξής πρόβλημα. Όταν προσπαθώ να ανοίξω το action memo μου βγαζει μήνυμα "unfortunately. Action memo stopped working"!!Γνωρίζει κάποιος κατι??? Δεν ανοίγει πουθενά! ! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sserhat Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Έχω το εξής πρόβλημα. Όταν προσπαθώ να ανοίξω το action memo μου βγαζει μήνυμα "unfortunately. Action memo stopped working"!!Γνωρίζει κάποιος κατι??? Δεν ανοίγει πουθενά! ! Και εγώ το είχα όταν πέρασα την κιτκάτ έκανα factory reset και έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Πρώτον που μπορώ να βρω παιχνίδια που είναι επί πληρωμής δωρεάν..? Φίλε μου καλημέρα. Αυτή η ερώτηση σου, με μπέρδεψε λίγο για να είμαι ειλικρινής... Ωστόσο,αν εννοείς για "σπασμένες" εφαρμογές, απαγορεύεται να αναφέρουμε τέτοιες πηγές εδώ, βάσει των κανονισμών του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Και εγώ το είχα όταν πέρασα την κιτκάτ έκανα factory reset και έφτιαξε αυτο σβηνει τα παντα απο την συσκευη?? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 αυτο σβηνει τα παντα απο την συσκευη?? Ναι, οτιδήποτε υπάρχει στην εσωτερική sd. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts