Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε σε κοντινό πλάνο :(

Φίλε μου το τηλ με φως ημέρας εστιάζει κανόνικα χωρίς πρόβλημα..... Το δοκίμασα πολλες φορες... Τώρα το βράδυ με χαμηλό φωτισμό ή φως δωματίου εστιάζει μόνο με το φλας.... Αλλιώς έχει πολύ θόρυβο.... Νομίζω έτσι γίνετε κει σε πολλές συσκευές που έχω δοκιμάσει, απλώς στο νοτε 2 ήταν πιο ακαριαίο...

Βρε παιδιά κάποιος με τον ήχο Κλείστρου θα μου απαντήσει; δεν μπορώ να τον απενεργοποιησω με το τίποτα.....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδιά τον ήχο του Κλείστρου πως το απενεργοποιώ;

Στο γαλλικό δεν βρήκα τρόπο να τον απενεργοποιησω, αν ξέρει κάποιος ας μας πει, χωρίς να χρειάζεται root

Σε άλλες εφαρμογές της κάμερας δεν ακούγεται πάντως

κ γω γαλλικο εχω σημερα το πηρα αλλα αναβαθμιση δε μου βγαζει οταν πηγαινω στις ενημερωσεις! πρεπει να το κανω μεσω pc?

Τι csc έχει; Γιατί 4.4.2 πήραν τα HEF.

Χτες το βραδυ,το φορτισα με την ασυρματη φορτιση στο 100% και μετα το εσβυσα.(Απενεργοποιηση).

Ε,το πρωι που το ανοιξα,εδειξε 97%.:confused:

Edit.

Το πρωι,το ξαναφορτισα,και σε μηδεν χρονο,πηγε στο 97.

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Δεν εστιάζει η κάμερα; Σώπα καλέ...

Εγώ με την 4.3 είχα ενα θέμα εστίασης, καθυστερούσε λίγο ή δεν εστίαζε καθόλου! Χθες με την 4.4.2 παρατήρησα ότι εστίαζε πολύ πιο γρήγορα! Το δοκιμασα σε πολλές διαφορετικές συνθήκες!

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πέρασα σήμερα την γαλλική. Στις επαφές όταν πατώ επεξεργασία επαφής η λέξη ακύρωση είναι γραμμένη ως ακυρω-ση. Τι είναι πάλι αυτό.

δεν εισαι ο μόνος! Μόλις το τσέκαρα και είναι και το δικό μου ίδιο!

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Το εχω δοκιμασει... Αλλα θα σου πω για σίγουρα αύριο το πρωί.... Τα παιδιά εδώ δεν μπορούν να μας δώσουν τα φώτα τους που του έχουν καιρό.....

Δεν ξερω αν ειναι θέμα συσκευών, μάλλον είναι... Παιδιά τη κάμερα την εχω τεστάρει αρκετά με την 4.3! Αμα υπήρχε αρκετό φως δεν ειχε θεμα εστίασης ή τίποτα άλλο! Σε συνθήκες διαφορετικές συνθήκες π.χ σκοτάδι κλπ είχε καθυστερούσε να εστιάσει! Αλλά σε γενικές γραμμές είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος! Εχω και μηχανή DSLR έχω συγκρίνει φωτογραφίες μεταξύ κινητού και μηχανής και εχω μεινει ευχαριστημενος απο το τι μπορει να κανει ενας φακός σε μεγεθος φακής :lol: Με την αναβαθμιση που πηρα χθες και στο πρωτο τεστάρισμα που εκανα μεσα σε εσωτερικο χώρο κια χαμηλο φως εστίαζε αστραπή! είχε θεμα λιγο στην κοντινά αλλά όκ! Θα την τεστάρω εκτενώς και θα επιστρέψω! Πάντως κατα 70 τις εκατό είναι θεμα συσκευης! Θα εχετε ακουσει για γραμμες κλπ στη καμερα οταν ειναι ανοικτό το wifi! εγώ δεν εχω τίποτα απο αυτά!

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Καλησπέρα κι απο μένα. Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση απο S4 σε Note 3. Τις δυνατότητες της οικογένειας note τις γνωρίζω, καθώς έχω και το Note 8 απ το καλοκαίρι. Θα ήθελα να ρωτήσω για την αυτονομία της συσκευής. Με φουλ φωτεινότητα, τα πάντα ανοιχτά, LTE, gestures φαντάζομαι βγάζει ανετα την μέρα, έτσι;;. Δεν θυσιάζω τίποτα για λίγο παραπάνω μπαταρία, αλλά αφού τα 2600mAh του S4 δεν με απογοήτευσαν ποτέ, φαντάζομαι τα 3200 του note θα είναι κάτι παρόμοιο. Η κάμερα είναι η ίδια με του S4;;

Καλησπέρα σας. Μετά από μία μέρα χρήσης της 4.4.2 μπορώ να πω πως το κινητό έχει γίνει ακόμα πιο γρήγορο. Οι εφαρμογές και το ξεκλείδωμα είναι ακαριαία! Επίσης με την 4.3 είχα πρόβλημα στην κάμερα με τις γραμμές που φαίνονταν από το ρουτερ σε χαμηλό φωτισμό. Πλέον διορθώθηκε αυτό! Το τεσταρα αρκετά και δεν μου εμφάνισε τίποτα. Βέβαια δεν είχα πρόβλημα με την εστίαση. Τέλος να αναφέρω πως δεν έγινε clean install της rom.

Παιδιά ισχύει δηλαδη ακόμα το χάλι με την καμέρα και την αργή εστίαση και τις γράμμες στην κάμερα , ετοιμάζομαι να το αγοράσω μόλις δώσω το δικό μου , αλλα αν δεν έχει διορθωθεί με την 4.4 θα κατσώ στα αυγά μου γιατι λενε εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο...

Μια αντικειμενική γνωμη περι τού θεματος θα την εκτιμούσα :)

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Εβαλα κι εγω κιτ κατ χωρις να ειμαι και πολυ σιγουρος οτι κανω καλα. Τελικα μια χαρα φαίνεται, δεν εχει καποιο επιπλεον προβλημα τουλαχιστον εκ πρωτης οψης. Και flash player κανονικα δουλευει οπως πριν και τα καλωδια συνδεονται με usb stick. Ταχύτητα δεν κατάλαβα κατι φοβερο σαν διαφορά. Ισως ελαχιστα πιο αμεσο στα ανοιγματα κλεισιματα μενου και εφαρμογων. Ισως ειναι και placebo .μου την εσπασε που viber k whatsapp δεν κρατησαν τις συνομιλίες μου στο reset...

Το antutu τι νούμερα βγάζει στην kitkat σε σχέση με προηγούμενες rom;
Οριακά 36000 ενώ πριν εάν θυμάμαι καλά 35600 αλλά στα 4.4 o επεξεργαστής δουλεύει interactive και min 1728.

Εμένα πάντως με 4.4 δεν έχει διορθωθεί το θέμα με τις γραμμές στην κάμερα σε wifi το έχω κανονικότατα
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

εγω ποτε δεν ειχα ουτε γραμμη στη καμερα ουτε τιποτα και η εστιαση ειναι γρηγορη,δε μιλαμε για απολυτο σκοταδι βεβαια

με τη νεα εκδοση ολα τρεχουν νερακι,εχει αρκετη διαφορα απο πριν

Εκει που βλεπω διαφορα σαφη ειναι στο ποσο γρήγορα εμφανιζει τα search, το πληκτρολόγιο και τα αποτελεσματα. Ειτε σε google ειτε στο s finder. Και τα δυο ειναι πολυ βελτιωμένα και ηταν σημαντικά για να ψαξεις κατι στα πολυ γρήγορα. Γραμμες εγω ειδα τις πρώτες μέρες που ειχα τη συσκευη. Μετα ξαφνικα σταμάτησαν. Δεν ξερω πως. Απο τοτε δεν εχω ξαναδει.

Παιδιά ισχύει δηλαδη ακόμα το χάλι με την καμέρα και την αργή εστίαση και τις γράμμες στην κάμερα , ετοιμάζομαι να το αγοράσω μόλις δώσω το δικό μου , αλλα αν δεν έχει διορθωθεί με την 4.4 θα κατσώ στα αυγά μου γιατι λενε εχθρός του καλού ειναι το καλύτερο...

Εγω δεν έχω κανένα θέμα γιατί φοβάσαι ότι θα πέσεις σε προβληματικό?

technoholic maniac reviewer

Το φοβάμαι αρκετά είναι η αλήθεια ιδίως αππ την στιγμή που την κάμερα την χρησιμοποιώ αρκετά καθώς και επειδή βρίσκομαι επαρχία οπότε η άμεση αλλαγη σε περίπτωση προβλήματος είναι αδύνατη εκτός αν η αγορά γινει απο μεγάλη αλυσίδα πράγμα ππυ θεωρώ ανόητο να σκάσω τα κερατιατικα και τις 700αρες που ζητάνε Edited by Spireto_2158

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Πήρανε φωτιά τα updates της Samsung. Κάθε ώρα βλέπω βγάζει και μια κιτ κατ! Είμαστε κοντά μπορεί και σημερα
technoholic maniac reviewer

Καλησπέρα κι απο μένα. Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση απο S4 σε Note 3. Τις δυνατότητες της οικογένειας note τις γνωρίζω, καθώς έχω και το Note 8 απ το καλοκαίρι. Θα ήθελα να ρωτήσω για την αυτονομία της συσκευής. Με φουλ φωτεινότητα, τα πάντα ανοιχτά, LTE, gestures φαντάζομαι βγάζει ανετα την μέρα, έτσι;;. Δεν θυσιάζω τίποτα για λίγο παραπάνω μπαταρία, αλλά αφού τα 2600mAh του S4 δεν με απογοήτευσαν ποτέ, φαντάζομαι τα 3200 του note θα είναι κάτι παρόμοιο. Η κάμερα είναι η ίδια με του S4;;

Μάλλον δεν έγινε αντιληπτό το μήνυμα μου μιας κι ήταν το τελευταίο της προηγούμενης σελίδας. Διάβασα στο νήμα για πρωην κατόχους S4 και νυν Note 3.. Περιμένω την γνώμη κυρίως των συγκεκριμένων :)

Από ότι είδα σε προηγούμενο ποστ σου είπες ότι το κινητό σου λέει Orange France, γι'αυτή την έκδοση δεν έχει βγει ακόμα αναβάθμιση, μόνο για τα γαλλικά Τηλέφωνα που δεν ανήκουν σε πάροχο.Από που το πήρες?

το πηρα απο καιζερshop!

οπως τα λες ειναι αναβαθμιση αφαντη... θελω να παρω και γω αναβαθμιση γιατι εχω δει καποια μικρολαγκαρισματακια.. ισως ?ειμαι πολυ περίεργος? να ρωτησω στις παλιε εκδοσεις πηγαινε κ αλλαζες στις ρυθμισεις κινητου κατι με ταχυτητες κ εφε σε 0,5 αυτα που ειναι τωρα? για να κατεβασω παιχνιδια "δωρεαν¨... θελει ρουταρισμα? δε μπορω να τα παιξω ενω στο νοτε2 τα επαιζε ρουταρισμενο!

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

ναι την είδα την αγγελία σου. δεν έχω πρόβλημα προς το παρών με το ρολογάκι, αλλά ψιλοχαλάστηκα που συμφορουμίτης με έγραψε κανονικά και στα mail και στα sms. πες μου βρε αδερφέ ότι δεν έχεις εγγύηση να τελειώνουμε! μη μου γράφεις πριν μου το δώσεις ότι έχει εγγύηση, ντροπή!:X

θα το δώσω μάλλον για να πάρω κανά rose gold με εγγύηση

από την στιγμή που η συσκευή δεν έχει περάσει τα χρόνια εγγύησης δεν και από το ιμει φαίνεστε ότι προορίζεται για ευρ ένωση είναι υποχρεωμένοι να σε καλύψουν.

Παιδιά τον ήχο όταν τραβάς φώτο πως τον απενεργοποιώ... Δεν μπορώ να το βρω.... Τα φώτα σας please

δεν μπορείς να τον απενεργοποιήσει πρέπει να είσαι ρουτ.

Η προσπάθεια που αναφέρω έγινε με το φως ημέρας!

Αναφέρω επίσης ότι το τηλέφωνο φοράει την 4.4.2,άρα αν δεν την έχεις,μην περιμένεις βελτίωση.

Δοκίμασε σε κοντινό πλάνο :(

όσο και να το ζορίσω σε όσο δύσκολες συνθήκες και να το σοκιμασω όταν υπάρχει φως μέρας έχει την καλύτερη φωτογραφεία που έχω δει σε κινητό.

σκοτάδι με φως δωματίου τα χαλάει λίγο .

μήπως να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις μήπως έχεις ον την επιλογή νύχτας.

[ATTACH]41795[/ATTACH]

Καλημερα . Νομίζω ότι καταναλώνει περισσότερη μπαταρία με 4.4 πάρα πριν

ναι είναι αλήθεια.

τα είπα παραπάνω και να προσθέσω το πολύ καλό βίντεο .

Ο ήχος από τη φωτογραφική μηχανή απενεργοποιείται όταν βάλεις στο αθόρυβο το κινητό. Πολύ απλά.δηλαδή.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)