Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα. Περασα χθες το nova launcher και βλεπω οτι στο viber πλεον δε φαινεται το status σε καμια επαφη αν ειναι online κτλ.. Φταιει ο nova ή κατι άλλο.. Εχω και το Greenify αλλα το viber το εχω.. degreenify...καμια ιδεα???

Ολα οκ εφτιαξε ξαφνικα

Edited by ser2909
Note 9

Ως γιατρος σου λεω οτι εννοείται ότι υπάρχουν και πολλές ακόμα ακτινοβολίες που βλάπτουν τον ανθρώπινο οργανισμο. Αλλά τι να κάνουμε τώρα που μιλάμε για flight mode και κινητα και όχι περί παντός επιστητού...Τέλος πάντων ολα καλά.

Το παρακάτω είναι κλεμμένο από άλλον αλλά το παραθέτω γιατί είναι απλά γραμμένο

Ενα κοινως αποδεκτο δογμα στην φυσικη και την βιολογια (την βιοφυσικη αμα θελετε) ειναι οτι για να υπαρξει αλληλεπιδραση ενος κυμματος με καποιο φυσικο αντικειμενο (υλη), πρεπει το μηκος κυμματος της ακτινοβολιας να αλληλεπιδρα με καποιο δομικο στοιχειο του αντικειμενου.

Τα ραδιοφωνικα κυμματα (μηκος κυματος 3 μετρα και πανω) δεν αλληλεπιδρουν με το ανθρωπινο σωμα, αυτο το ξερουμε καλα. Πηγαινοντας στα μικροκυματα ενος φουρνου (~0.03 μ) αυτα "σπρωχνουνε" τα μορια και τα αναγκαζουν τα περιστρεφονται πιο γρηγορα (αυξανοντας την θερμοκρασια οπως στον φουρνο μικροκυματων), το υπερυθρο (0.001 - 0.000001 μ) εξαναγκαζει τα μορια να δονουνται πιο εντονα (επισης αυξανονται την θερμοκρασια, η θερμοτητα ειναι αλλωστε το "υπερυθρο") , το ορατο φως (0.000000007-0.000000004 μ) επιδρα λιγο στα ηλεκτρονια που περνανε απο μια "τροχια" σε αλλη, το υπεριωδες (0.000000003 μ) προκαλει συχνες μεταφορες ηλεκτρονιων απο μια στοιβαδα σε αλλη, και ειναι επικινδυνο γιατι πχ μπορει να αναγκασει δυο βασεις DNA σε συμπληρωματικες αλυσιδες να ενωθουν μη αναστρεψιμα καταστρεφοντας την γενντικη πληροφορια, οι ακτινες Χ (~0.0000000001 μ), αλληλεπιδρουν εντονα με τα ατομα (που εχουνε παρομοιο μεγεθος) και διωχνουν ηλεκτρονια απο την τροχια τους γυρω απο τον πυρηνα, καταστρεφοντας τους δεσμους των ατομων που δινουν τα μορια του DNA και πρωτεϊνων...

Τα κινητα δουλεουνε με μηκη κυματος γυρω στα 0.1-0.3 μ, δεκα φορες περιπου πιο πανω απο τα μικροκυματα ενος φουρνου. Για αυτο και εαν το κινητο ειναι στο αυτι σας γαι πολυ ωρα, το αυτι σας ζεσταινεται λιγο …

Ειναι ομως σαφες οτι η ακτινοβολια του κινητου ΔΕΝ επηρεαζει το DNA.

P.S και εγώ γιατρός είμαι και καλό θα ήταν να δεις και τις οδηγίες του ΠΟΥ για το θέμα πριν χρησιμοποιήσεις την επαγγελματική σου ιδιότητα.

Συγγνώμη για το off topic again

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το παρακάτω είναι κλεμμένο από άλλον αλλά το παραθέτω γιατί είναι απλά γραμμένο

Ενα κοινως αποδεκτο δογμα στην φυσικη και την βιολογια (την βιοφυσικη αμα θελετε) ειναι οτι για να υπαρξει αλληλεπιδραση ενος κυμματος με καποιο φυσικο αντικειμενο (υλη), πρεπει το μηκος κυμματος της ακτινοβολιας να αλληλεπιδρα με καποιο δομικο στοιχειο του αντικειμενου.

Τα ραδιοφωνικα κυμματα (μηκος κυματος 3 μετρα και πανω) δεν αλληλεπιδρουν με το ανθρωπινο σωμα, αυτο το ξερουμε καλα. Πηγαινοντας στα μικροκυματα ενος φουρνου (~0.03 μ) αυτα "σπρωχνουνε" τα μορια και τα αναγκαζουν τα περιστρεφονται πιο γρηγορα (αυξανοντας την θερμοκρασια οπως στον φουρνο μικροκυματων), το υπερυθρο (0.001 - 0.000001 μ) εξαναγκαζει τα μορια να δονουνται πιο εντονα (επισης αυξανονται την θερμοκρασια, η θερμοτητα ειναι αλλωστε το "υπερυθρο") , το ορατο φως (0.000000007-0.000000004 μ) επιδρα λιγο στα ηλεκτρονια που περνανε απο μια "τροχια" σε αλλη, το υπεριωδες (0.000000003 μ) προκαλει συχνες μεταφορες ηλεκτρονιων απο μια στοιβαδα σε αλλη, και ειναι επικινδυνο γιατι πχ μπορει να αναγκασει δυο βασεις DNA σε συμπληρωματικες αλυσιδες να ενωθουν μη αναστρεψιμα καταστρεφοντας την γενντικη πληροφορια, οι ακτινες Χ (~0.0000000001 μ), αλληλεπιδρουν εντονα με τα ατομα (που εχουνε παρομοιο μεγεθος) και διωχνουν ηλεκτρονια απο την τροχια τους γυρω απο τον πυρηνα, καταστρεφοντας τους δεσμους των ατομων που δινουν τα μορια του DNA και πρωτεϊνων...

Τα κινητα δουλεουνε με μηκη κυματος γυρω στα 0.1-0.3 μ, δεκα φορες περιπου πιο πανω απο τα μικροκυματα ενος φουρνου. Για αυτο και εαν το κινητο ειναι στο αυτι σας γαι πολυ ωρα, το αυτι σας ζεσταινεται λιγο …

Ειναι ομως σαφες οτι η ακτινοβολια του κινητου ΔΕΝ επηρεαζει το DNA.

P.S και εγώ γιατρός είμαι και καλό θα ήταν να δεις και τις οδηγίες του ΠΟΥ για το θέμα πριν χρησιμοποιήσεις την επαγγελματική σου ιδιότητα.

Συγγνώμη για το off topic again

Αγαπητε συναδελφε μπορω και γω ανεβασω 500 links με επιστημονικη πληροφορια για την πιθανη (επαναλαμβανω πιθανη) βλαπτικη επιδραση της ακτινοβολιας των κινητων!!!

Η τελευταια φραση του θεματος που παρεθεσες ειναι ακρως επικινδυνη και παραπληροφοριτικη!!!!

Ειναι σαφεστατο οτι δεν εχει αποδειχθει κατι καθοτι χρειαζονται πολυχρονες ερευνες και τα κινητα μπηκαν στη ζωη μας απο τα μεσα της δεκαετιας του '90.

Επειδη ομως μας διαβαζουν και μικροτερες ηλικιες εδω μεσα...ας ειμαστε πιο προσεκτικοι οταν παμε να βγαλουμε συμπερασματα, οταν μαλιστα η διεθνης κοινοτητα δεν εχει καταληξει καπου.

Τωρα τα περι ακτινοβολιων γενικα νομιζω τα καναμε απο το πρωτο ετος της Ιατρικης και ειναι γνωστα. Δεν χρειαζοταν να μπεις στο κοπο. Τελος παντων ο καθενας εχει την αποψη του.

Edited by chrisdental

Περασα χθες το nova launcher και βλεπω οτι στο viber πλεον δε φαινεται το status σε καμια επαφη αν ειναι online κτλ.. Φταιει ο nova ή κατι άλλο.. Εχω και το Greenify αλλα το viber το εχω.. degreenify...καμια ιδεα??? Κανει το ίδιο σε καποιν αλλο εδω??
Note 9

Υπάρχει η δυνατότητα να μπορώ να αλλάξω τον ήχο των μηνυμάτων με κάποιον δικό μου; όπως με τον ήχο κλήσης...

Βεβαίως. Κατεβάζεις το αρχείο μουσικής που θέλεις και ΠΑΕ στις ρυθμίσεις

Περασα χθες το nova launcher και βλεπω οτι στο viber πλεον δε φαινεται το status σε καμια επαφη αν ειναι online κτλ.. Φταιει ο nova ή κατι άλλο.. Εχω και το Greenify αλλα το viber το εχω.. degreenify...καμια ιδεα??? Κανει το ίδιο σε καποιν αλλο εδω??

Δεν φταίει ο Nova, ούτε το Greenify, το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει και σε μένα κάποιες φορές εδώ και 2 ημέρες και το διάβασα και σε άλλα σημεία.

Είναι πρόβλημα του server τους, λογικά θα διορθωθεί.

Πάντως χρειάζεται προσοχή όταν εγκαθιστάς καινούρια προγράμματα .Θέλει ένα - ένα και να ελέγχεις τη συμπεριφορά του πρώτα.

Εχθές π.χ έβαλα το skype που το έχω στο Νοτε 8 χωρις κανένα πρόβλημα .Στο Νοτε 3 μου τσάκισε τη μπαταρία.

Το Android λειτουργικό στην κατανάλωση τινάχθηκε στο Θεό.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εμενα παντως,και παρ'ολον του οτι εβαλα εκεινο το ...40,οι υπηρεσιες Google,ειναι στο...Θεο.Σημερα,στα 20% πχ.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παίδες, πιο πάνω έγραψα εάν γίνεται να βάλω κάποιον δικό μου ήχο στα μηνύματα και όχι αυτούς που έχει σαν προεπιλογή.

Παίδες, πιο πάνω έγραψα εάν γίνεται να βάλω κάποιον δικό μου ήχο στα μηνύματα και όχι αυτούς που έχει σαν προεπιλογή.

Στην sd φτιάξε ενα φάκελο (αν δεν υπάρχει ήδη) media / ringtones /notifications και βάλε μέσα τον ηχο που θελεις .

Samsung galaxy s21+

Εάν τον φτιάξω στην συσκευή, δεν θα λειτουργεί; δεν έχω βάλει sd.
στην συσκευή πρεπει.

...,εδώ ακόμα κ τη γραφίδα στο note 3 μου φαίνεται πιο ψεύτικη από το note 2.

Σε αυτο συμφωνω και εγω. Ασε που μπορει τωρα να μπαινει και απο τις 2 πλευρες, αλλα ψαχνεις που ειναι το κουμπακι. Παλια ηξερες, το τραβας ετσι, αρα εκει ειναι το κουμπι.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν είχε μέταλλο από 799 θα έκανε 999. οπότε το σκέφτηκαν και βάλαν ένα ψευτοδέρμα από πίσω. τουλάχιστον εμένα μου αρέσει.

πήρα και μια θήκη αλουμινίου που περιμένω να μου έρθει, αλλά και ένα bumber αλουμινίου σε περίπτωση που δεν μου αρέσει αισθητικά, και θέλω να φαίνεται και το καπάκι από πίσω. σε συνδυασμό με tempered glass εγώ το βλέπω πολύ όμορφο.... θα προτιμούσα αντί για ρίγες γύρω γύρω να είχε ένα κανονικό ίσιο μεταλλοπλαστικό γιατί σχετικά βρομίζει εύκολα με σκόνη, αλλά θα δω πως θα είναι με το bumber....

http://www.ebay.ie/itm/200987747856?var=500202088293&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.ie/itm/141108064755?var=440204315221&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

(αυτο το love me τι θελει και το γραφει πανω τωρα ελεος)

Πολυ ωραιο το bumper, αλλα πως ακριβως προστατευει σε περιπτωση πτωσης του κινητου; :p

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Παιδια απτο 2 στο 3 αξιζει η μεταβαση? Η φωτογραφικη εχει θεματα σε σχεση με το 2? Απο ταχυτητα και οθονη πως παει?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Παιδια απτο 2 στο 3 αξιζει η μεταβαση? Η φωτογραφικη εχει θεματα σε σχεση με το 2? Απο ταχυτητα και οθονη πως παει?

Φίλε επειδή πέρασα ακριβώς αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου... έχω να σου πω το εξής.

Το Νοτε 2 είναι μια εξαιρετική συσκευή. Το 3 είναι επίσης μια φοβερή συσκευή (την έχω εδώ και τέσσερεις μήνες).

Θεωρώ οτι δεν αξίζει τον κόπο η διαφορά. Διαφορά υπάρχει ανάμεσά τους, δεν το συζητάμε, αλλά σε καθημερινότητα δεν θα καταλάβεις και κάτι συνταρακτικό. Εκτός αν παίζεις τα πιο τελευταία και απαιτητικά παιχνίδια. Κατά τα άλλα, τώρα που είμαι με το 3 και έχω εμπειρία μαζί του μπορώ να πω με σιγουριά... οτι ΝΑΙ... φοβερή συσκευή σε όλα της... αλλά και με το 2 να έμενα δεν υπήρχε και διαφορά εν τέλει.... δεν θα είχα και παράπονο... (απλά μεταξύ μας... έχω τώρα να λέω οτι έχω και καλά την πιο καινούρια συσκευή)

Η φωτογραφική του 2 είναι φοβερή... έχω βγάλει πολύ καλές φωτό και με του 3.

Η οθόνη του 3 λίγο μεγαλύτερη που είναι σου δίνει λίγο μεγαλύτερο "αέρα" στο χειρισμό της. Σε ότι αφορά την ανάλυση των οθονών... δεν θα καταλάβεις διαφορά.

Προσωπική πάντα άποψη και εκτίμηση.

Edited by one2377

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Φίλε επειδή πέρασα ακριβώς αυτό που γράφεις στην υπογραφή σου... έχω να σου πω το εξής.

Το Νοτε 2 είναι μια εξαιρετική συσκευή. Το 3 είναι επίσης μια φοβερή συσκευή (την έχω εδώ και τέσσερεις μήνες).

Θεωρώ οτι δεν αξίζει τον κόπο η διαφορά. Διαφορά υπάρχει ανάμεσά τους, δεν το συζητάμε, αλλά σε καθημερινότητα δεν θα καταλάβεις και κάτι συνταρακτικό. Εκτός αν παίζεις τα πιο τελευταία και απαιτητικά παιχνίδια. Κατά τα άλλα, τώρα που είμαι με το 3 και έχω εμπειρία μαζί του μπορώ να πω με σιγουριά... οτι ΝΑΙ... φοβερή συσκευή σε όλα της... αλλά και με το 2 να έμενα δεν υπήρχε και διαφορά εν τέλει.... δεν θα είχα και παράπονο... (απλά μεταξύ μας... έχω τώρα να λέω οτι έχω και καλά την πιο καινούρια συσκευή)

Προσωπική πάντα άποψη και εκτίμηση.

Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ μετά την μετάβαση μου από 2 σε 3 δεν είναι ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό (όπως από iPhone 4s see note 2) ούτε ότι κατάλαβα διάφορα σε επιδόσεις και λειτουργίες καθημερινότητας. Μόνο το sview που δουλεύω. Τίποτα άλλο.

Υγ. Την υπερκατανάλωση μου μέσα :-D

Απλα πιστευω οτι για να δουμε μια ουσιαστικοτερη διαφορα στην ταχυτητα χρειαζομαστε 4.4...ειναι πιο ελαφρυ το κινητο απο οτι ειδα που δουλεψα ενος φιλου μου...

Απλα πιστευω οτι για να δουμε μια ουσιαστικοτερη διαφορα στην ταχυτητα χρειαζομαστε 4.4...ειναι πιο ελαφρυ το κινητο απο οτι ειδα που δουλεψα ενος φιλου μου...

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας :-) μηπως εχετε να προτεινετε καμια αλλη :X συσκευη που ειδατε? Απλα σκεφτομαι οτι ναι ισως δεν πολυαξιζει η μεταβαση στο 3.. αλλα τωρα θα το δωσω καπου στα 240 το νοτε 2. Οποτε με+ 250 παιρνω το 3.. αν το αφησω κ περιμενω το νοτε 4.. θα πρεπει να δωσω περισσοτερα.. γιατι σιγουρα δε θα μπορω να πουλησω πολλα το νοτελι 2.. αν κ κακα τα ψεματα 15 μηνες το εχω κ πιστευω οτι δε θα χε προβλημα για 3 χρονια ακομα μη πω κ παραπανω.. ασχετο αν εχω να κρατησω καιρο συσκευη απτο γυμνασιο.. χα χα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ναι ... το κινητό πάει σφαίρα... και επειδή είναι Ολανδικό αυτό που έχω... έχει πάρει επίσημα την ΚιτΚατ... και συνεχίζει και πάει πιο σφαίρα. Κανένα παράπονο από την ταχύτητά του....

(και σύμφωνώ.... είμαστε πολύ υπερκαταναλωτικά όντα) :-)

Υπαρχει καταλογος που δειχνει ποια Κρατη εχουν παρει την 4.4;Εγω εχω Γαλλικο και δεν...:(

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Υπαρχει καταλογος που δειχνει ποια Κρατη εχουν παρει την 4.4;Εγω εχω Γαλλικο και δεν...:(

Υπαρχει καταλογος και αναρτηθηκε το link λιγες σελιδες (5-6) πιο πισω αλλα δυστυχως δε θυμαμαι που ακριβως.

http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005

Καλησπέρα

Έχετε πρόβλημα με τη σύνδεση με pc μεσω usb? Μέχρι επαναφορά σε εργοστασιακές έκανα αλλά τίποτα. Μόνο φορτίζει...

Καλησπερα σημερα το πρωι ξυπνωντας εβγαλα το φορτιστη απο το note και πατησα το power buton για να το ξεκλιδωσω δεν εκανε ομως τιποτα μαυρη οθονη κπαταω το homebuton αναβει η οθονη και λεω ε μαλλον θα κολησε δοκιμαζω να το κλειδωσω τιποτα το power buton ειναι νεκρο ουτε να το σβησω μπορω βαζω το φορτηστη και κανει επανεκινησεις συνεχεια τον βγαζω ανοιγει αλλα το homebuton παλι νεκρο εκανα επαναφορα αλλα τιποτα παλι τα ιδια δοκοιμασα αλλο φορτηστη τιποτα

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)