Cadfael Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μήπως έχετε πατήσει το power saving; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Προσωπικά όχι, δεν έχω ενεργοποιήσει powersave, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση γιατί να επηρεαστούν και να απενεργοποιηθούν συγκεκριμένες μόνο επιλογές συγχρονισμού του google account? Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSOSMAN Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Μήπως έχετε πατήσει το power saving; Και εγω δεν εχω εξοικονομηση ενεργειας και μετα απο χρονικο διαστημα δεν λειτουργει το air gesture. Πρεπει να κλεισω και να ανοιξω το εικονικο διακοπτακι του για να ξαναλειτουργησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fever24 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάποιος τί γίνεται με την τελευταία ενημέρωση λογισμικού (android); Είμαι με την 4.3 σε αγγλικό note 3. Έχει βγει η 4.4? Αν ναι, πώς την εγκαθιστώ; Μέσω της ενημέρωσης λογισμικού, μου βγάζει ότι είμαι με την πιο πρόσφατη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Είναι εύκολο να μου εξηγήσει κάποιος τί γίνεται με την τελευταία ενημέρωση λογισμικού (android); Είμαι με την 4.3 σε αγγλικό note 3. Έχει βγει η 4.4? Αν ναι, πώς την εγκαθιστώ; Μέσω της ενημέρωσης λογισμικού, μου βγάζει ότι είμαι με την πιο πρόσφατη... Έχει βγει αλλά θα πρέπει να περιμένεις τη σειρά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Και εγω δεν εχω εξοικονομηση ενεργειας και μετα απο χρονικο διαστημα δεν λειτουργει το air gesture. Πρεπει να κλεισω και να ανοιξω το εικονικο διακοπτακι του για να ξαναλειτουργησει Αν έχω καταλάβει σωστά το air gesture για να λειτουργήσει πρέπει το τηλέφωνο να είναι οριζόντια, δηλαδή τοποθετημενο σε τραπέζι ή κάποια άλλη οριζόντια επιφάνεια. Μήπως το δοκιμάζεις σε άλλη θέση, γιατί τότε δεν θα δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Αν έχω καταλάβει σωστά το air gesture για να λειτουργήσει πρέπει το τηλέφωνο να είναι οριζόντια, δηλαδή τοποθετημενο σε τραπέζι ή κάποια άλλη οριζόντια επιφάνεια. Μήπως το δοκιμάζεις σε άλλη θέση, γιατί τότε δεν θα δουλεύει. Δέν ισχύει εμένα δουλεύει κανονικά όταν το κρατάω με το ένα χέρι και κάνω κινήσεις με το άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παιδία είναι δυνατόν να βγάζω τη συσκευή από τον φορτιστή να την ανοίγω μετά από πλήρη φόρτιση και να έχω 98%; ρωτάω γιατί σε άλλες συσκευές που είχα δε γινόταν ποτέ αυτό! Επίσης τα πρώτα 10% φεύγουν σαν νερό! Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παιδία είναι δυνατόν να βγάζω τη συσκευή από τον φορτιστή να την ανοίγω μετά από πλήρη φόρτιση και να έχω 98%; ρωτάω γιατί σε άλλες συσκευές που είχα δε γινόταν ποτέ αυτό! Επίσης τα πρώτα 10% φεύγουν σαν νερό! Μου συμβαίνει και εμένα ενίοτε.Δεν ασχολούμαι , η μπαταρία κρατά όσο θέλω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstopa Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πηρα το νοτελι χθες και θέλω να ρωτήσω το 4g είναι διαθέσιμο γιατί εως τώρα εχω δει μεχρι H+. Μηπως πρεπει να περασω απο γερμανο να το ενεργοποιήσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πηρα το νοτελι χθες και θέλω να ρωτήσω το 4g είναι διαθέσιμο γιατί εως τώρα εχω δει μεχρι H+. Μηπως πρεπει να περασω απο γερμανο να το ενεργοποιήσουν; Ναι θέλει μια αίτηση. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx80 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Εμένα μου έστειλε μήνυμα ο οτε αν θέλω να το ενεργοποίηση είπα ναι και μου το ενεργοποίησε μόνος του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Παιδία είναι δυνατόν να βγάζω τη συσκευή από τον φορτιστή να την ανοίγω μετά από πλήρη φόρτιση και να έχω 98%; ρωτάω γιατί σε άλλες συσκευές που είχα δε γινόταν ποτέ αυτό! Επίσης τα πρώτα 10% φεύγουν σαν νερό! Εμενα,παει στο 99,και πραγματι τρεχει η εκφορτιση γρηγορα. Θα δουμε τι θα γινεται με την 4.4. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Κάνε ενα calibration στην μπαταρία και λογικά θα στρώση. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Κάνε ενα calibration στην μπαταρία και λογικά θα στρώση. Πώς κάνουμε calibration; Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Πώς κάνουμε calibration; Άστο καλύτερα. Θέλει ρουτ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 1. Let the phone battery run out of charge, wait until it turns off because of low battery. 2. Charge the phone fully without turning on your phone. 3. Once it is fully charged, turn it on and leave it untouched for 30 minutes. 4. Again plug in the charger and allow it to charge for another 30 minutes, don’t use it in between. 5. Once the battery is fully charged, unplug it and your battery is now calibrated. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 1. Let the phone battery run out of charge, wait until it turns off because of low battery. 2. Charge the phone fully without turning on your phone. 3. Once it is fully charged, turn it on and leave it untouched for 30 minutes. 4. Again plug in the charger and allow it to charge for another 30 minutes, don’t use it in between. 5. Once the battery is fully charged, unplug it and your battery is now calibrated. Ευχαριστώ! Ελπίζω να κάνει δουλειά! Όχι ότι έχω πρόβλημα αλλά μου τη σπάει να το ανοίγω από φόρτιση και να μου λέει 98% Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGAS_GT Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Υπαρχει τροπος να εχω μεσα στο Knox το action memo η κατι αντιστοιχο να γραφω καποια notes? Δεν υπαρχει τιποτα απο αυτα μεσα στο knox. thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabas Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλησπέρα σε όλους μόλις σήμερα αγόρασα το νοτε 3 και θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις πόσες ώρες χρειάζεται η πρώτη φόρτιση και κάτι ακόμα που παρατήρησα με το πενάκι δεν το βλέπω να ρολάρει πολύ εύκολα θέλει παραπάνω πίεση από το κανονικό πιστεύω για να δουλέψει και κάπου κάπου δεν πιάνει και επειδή είναι καινούριο το κινητό τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Νέα απο το μέτωπο. Έγινε αντικατάσταση συσκευής με σφραγισμένη ελληνική (το δικό μου ήταν hungary)!!! (9 ημέρες στο σέρβις, ευτυχώς το καινούριο είναι οκ χωρίς γραμμές!!!) Αντε τώρα να περιμένουμε το kit kat.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Νέα απο το μέτωπο. Έγινε αντικατάσταση συσκευής με σφραγισμένη ελληνική (το δικό μου ήταν hungary)!!! (9 ημέρες στο σέρβις, ευτυχώς το καινούριο είναι οκ χωρίς γραμμές!!!) Άξιζε η αναμονή σου Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Νέα απο το μέτωπο. Έγινε αντικατάσταση συσκευής με σφραγισμένη ελληνική (το δικό μου ήταν hungary)!!! (9 ημέρες στο σέρβις, ευτυχώς το καινούριο είναι οκ χωρίς γραμμές!!!) Αντε τώρα να περιμένουμε το kit kat.... αντε επιτέλους καλορίζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ευχαριστώ παιδιά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Νέα απο το μέτωπο. Έγινε αντικατάσταση συσκευής με σφραγισμένη ελληνική (το δικό μου ήταν hungary)!!! (9 ημέρες στο σέρβις, ευτυχώς το καινούριο είναι οκ χωρίς γραμμές!!!) Αντε τώρα να περιμένουμε το kit kat.... Πολύ καλά νέα μπράβο! Είχε περάσει η περίοδος DOA; Σε ποια αντιπροσωπεία το πήγες αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts