apitsakis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Πάντως από όταν έβγαλα την θήκη S View, η κατανάλωση μπαταρίας ειδικά σε standby mode είναι πολύ χαμηλότερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Λοιπον το παρελαβα σφραγγισμενο με ζελατινα τα παντα ολα....Ετρεξα και τα προγραμματα μου πε οτι ειναι αυθεντικο εκανα και το τεστ με το πενακι γραφει ποιο εντονα ετρεξα και μια εφαρμογη μου πε οτι το κινητο ειναι Βαλτικης αναβαθμιστηκε στην 4.4.2 και ειναι ωρα να παει να κανει την πρωτη του φορτιση ........:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Πάντως από όταν έβγαλα την θήκη S View, η κατανάλωση μπαταρίας ειδικά σε standby mode είναι πολύ χαμηλότερη Εχεις δίκιο... Και εγώ το είχα παρατηρήσει αυτό... Δώσε λίγο στοιχεία μπαταρίας με την crash... Με μικτή κυρίως χρήση (3g - wifi) Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Σε στοκ 4.4.2 είμαι. Μιλάμε το βράδυ έχανα μέχρι και 8% με δύο συγχρονισμός κάθε 2 ώρες. Πλέον χάνω περίπου 3% σε 8 ώρες. Δεν την ξαναβάζω την θήκη. Θα πάρω μια απλή flip case. Ακόμα και το σήμα ήταν χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Εεε τι να σου πω αφου αρπαζεσαι! Ας εγραφες Βαλτικη=SEB Kαλά δεν αρπάχτηκα .Πλάκα έκανα. Λοιπον το παρελαβα σφραγγισμενο με ζελατινα τα παντα ολα....Ετρεξα και τα προγραμματα μου πε οτι ειναι αυθεντικο εκανα και το τεστ με το πενακι γραφει ποιο εντονα ετρεξα και μια εφαρμογη μου πε οτι το κινητο ειναι Βαλτικης αναβαθμιστηκε στην 4.4.2 και ειναι ωρα να παει να κανει την πρωτη του φορτιση ........:lol::lol::lol::lol::lol: Είσαι σούπερ τυχερός.Το πήρες τη μέρα της αναβάθμισης. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Λοιπον το παρελαβα σφραγγισμενο με ζελατινα τα παντα ολα....Ετρεξα και τα προγραμματα μου πε οτι ειναι αυθεντικο εκανα και το τεστ με το πενακι γραφει ποιο εντονα ετρεξα και μια εφαρμογη μου πε οτι το κινητο ειναι Βαλτικης αναβαθμιστηκε στην 4.4.2 και ειναι ωρα να παει να κανει την πρωτη του φορτιση ........:lol::lol::lol::lol::lol: Ωραία! Καλορίζικο! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Kαλά δεν αρπάχτηκα .Πλάκα έκανα. Είσαι σούπερ τυχερός.Το πήρες τη μέρα της αναβάθμισης. Nαι ουτε κατα παραγγελια να γινοταν. Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Λοιπον το παρελαβα σφραγγισμενο με ζελατινα τα παντα ολα....Ετρεξα και τα προγραμματα μου πε οτι ειναι αυθεντικο εκανα και το τεστ με το πενακι γραφει ποιο εντονα ετρεξα και μια εφαρμογη μου πε οτι το κινητο ειναι Βαλτικης αναβαθμιστηκε στην 4.4.2 και ειναι ωρα να παει να κανει την πρωτη του φορτιση ........:lol::lol::lol::lol::lol: Ζελατινα παντως εγω δεν ειδα.:confused:Αλλα το τεστ με το πενακι,το περασε.Μολις το πιεζα,εγραφε χοντρυτερα. Ποια προγραμματα εννοεις οτι ετρεξες εκτος απο το sketchbook; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ζελατινα παντως εγω δεν ειδα.:confused:Αλλα το τεστ με το πενακι,το περασε.Μολις το πιεζα,εγραφε χοντρυτερα. Ποια προγραμματα εννοεις οτι ετρεξες εκτος απο το sketchbook; Eμενα το κουτι ηταν με ζελατινα μετα ειχε ολεσ τις ταινιες ασφαλειας κτλπα ..... Το phone info που προτεινε ενας φιλος ποιο πανω για να δω απο που ειναι η συσκευη και το προγραμμα που δειχνει σε ενα βιντεο που ανεβασες εσυ αν δεν κανω λαθος που σου λεει αν ειναι αυθεντικο η οχι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Eμενα το κουτι ηταν με ζελατινα μετα ειχε ολεσ τις ταινιες ασφαλειας κτλπα ..... Το phone info που προτεινε ενας φιλος ποιο πανω για να δω απο που ειναι η συσκευη και το προγραμμα που δειχνει σε ενα βιντεο που ανεβασες εσυ αν δεν κανω λαθος που σου λεει αν ειναι αυθεντικο η οχι..... Επισης οταν ανοιγει η μαιμου,βγαζει τη λεξη ANDROID,και οχι SAMSUNG. Δειτε και αυτο το βιντεο.Πολυ κατατοπιστικό. http://hawaiiinsomniac.blogspot.gr/2013/11/techtalk-how-to-spot-fake-samsung.html Edited January 23, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Επισης οταν ανοιγει η μαιμου,βγαζει τη λεξη ANDROID,και οχι SAMSUNG. Δεν είναι απαραίτητο. Μπορείς να μπει πανεύκολα και το Samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutron53 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Με αυτό το αρχείο μπορείτε με σιγουρια να καταλάβετε αν το S4 η το Note3 είναι γνήσιο https://www.dropbox.com/s/ajblfjkq8pf0mgj/original.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δεν είναι απαραίτητο. Μπορείς να μπει πανεύκολα και το Samsung. Δες το βιντεακι που προσθεσα στο προηγουμενο ποστ μου.Δες τις διαφορες στο πενακι.Ακομα και στην κατασκευη,οχι μονον στη λειτουργια.Δεν εχει κουμπακι,και επισης δεν εχει λογοτυπο στη βαση. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Θελω να ρωτησω το εξης προσπαθω να βγαλω κινουμενο αντικειμενο με flash και το βγαζει χαλια κουνημενο.Λιγη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panraf Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπερα το δικο μου γραφει made in vietnamm και μολις τωρα κατεβαζει απο wifi την αναβαθμιση σε 4.4.2 για να δουμε..Χρειαζεται να κανω hard reset για να μην εχω θεματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπερα το δικο μου γραφει made in vietnamm και μολις τωρα κατεβαζει απο wifi την αναβαθμιση σε 4.4.2 για να δουμε..Χρειαζεται να κανω hard reset για να μην εχω θεματα; Made in vietnam νομίζω λένε όλα. Το θέμα είναι τι λέει στο Sales Code (RegionCode) που προσδιορίζει και τη χώρα. Το δικό μου λέει COS που όπως είδα αντιστοιχεί στο Greece (http://ykkfive.blogspot.gr/2011/11/samsung-csc-code-reference.html#.UuFUEXng4cg) και για την ώρα δεν παίζει update... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Χρειαζεται να κανω hard reset για να μην εχω θεματα;Δεν χρειάζεται ,μόνο αν παρατηρήσεις κάτι περίεργο που δεν σου το έκανε πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panraf Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Made in vietnam νομίζω λένε όλα. Το θέμα είναι τι λέει στο Sales Code (RegionCode) που προσδιορίζει και τη χώρα. Το δικό μου λέει COS που όπως είδα αντιστοιχεί στο Greece (http://ykkfive.blogspot.gr/2011/11/samsung-csc-code-reference.html#.UuFUEXng4cg) και για την ώρα δεν παίζει update... :cry: Στο Sales Code γραφει SEB και στην χωρα Baltic φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Κατι που σκεφτηκα τωρα. Ο τυπος στο ενα βιντεο,ελεγε οτι μια διαφορα του γνησιου απο το μαιμου κινητο,ειναι το οτι αμα πατησουμε πανω στην οθονη ,το γνησιο,δεν αλλαζει χρωματισμους,ενω το μαιμου,αλλαζει. Στο δικο μου,η αρχικη ποτοκαλι οθονη,αμα πατηθει κανει κατι σαν κυματα,αλλα οι αλλες εικονες,αμα πατηθουν,δεν αλλαζουν καθολου. Ετσι ειναι κι εσας; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Μην κάνετε την τρίχα τριχιά, δεν έχει αναφερθεί κρούσμα από άνθρωπο που έδωσε σε μαγαζί 500+ ευρώ και να έχει πάρει μαϊμού. Το θέμα κούρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Μην κάνετε την τρίχα τριχιά, δεν έχει αναφερθεί κρούσμα από άνθρωπο που έδωσε σε μαγαζί 500+ ευρώ και να έχει πάρει μαϊμού. Το θέμα κούρασε. +1 ήμαρτον ρε παιδιά πήρατε απόδειξη με το ιμει και το serial number Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 πάρτε την Samsung Hellas τηλέφωνο και εγγράψτε το κινητό σας με το imei και θα σας πουν αν είναι οκ το κινητό σας και απο ποιά χώρα είναι,τόσο απλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSOSMAN Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Εγω παιδες το screen mirroring δε μου δουλευει. Εχω note 3 και TV samsung es8000. Η τηλεοραση στο source δεν εχει την επιλογη screen mirroring, κατι ειχα ακουσει οτι το μοντελαο f8000 μπορει μονο. Τι να πω. Το ιδιο και σε μενα , δεν παιζει με την ιδια tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Το ιδιο και σε μενα , δεν παιζει με την ιδια tv http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5162414#post5162414 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5162414#post5162414 Κάθε τόσο πρέπει να ποσταρουμε τα ίδια και τα ίδια. Μάλλον ο καθένας μας διαβάζει μόνο τα δικά του ποστ, άντε και τα εκατέρωθεν το πολύ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts