kosmasgr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλη ερωτηση. Μπορεις να στειλεις ενα mail στην dropbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καταρχήν καλημέρα σε όλους ... Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ενώ η οθόνη κλείνει καθώς το κολλάω στο αυτί ....όταν το απομακρύνω δεν ξανά ανάβει !!! :blink::blink: Υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις που μου διαφεύγει ; Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καταρχήν καλημέρα σε όλους ... Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ενώ η οθόνη κλείνει καθώς το κολλάω στο αυτί ....όταν το απομακρύνω δεν ξανά ανάβει !!! :blink::blink: Υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις που μου διαφεύγει ; Πανε ρυθμισεις στην δευτερη καρτελα/συσκευη και στις ρυθμισεις κλησεων δες μηπως ειναι απενεργοποιημενο το "proximity sensor during calls" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ειχα στο note 2 ενα widget με ονομα "Αγαπημενες εφαρμογες" το οποίο απουσιάζει από το note 3. Υπαρχει κατι αναλογο να βρω; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Πανε ρυθμισεις στην δευτερη καρτελα/συσκευη και στις ρυθμισεις κλησεων δες μηπως ειναι απενεργοποιημενο το "proximity sensor during calls" Σε ευχαριστώ πολύ ...αυτό ήταν !! :):) Και να κλείσω με μια τελευταία ερώτηση ... Όταν το περιστρέφω την συσκευή οι φωτογραφίες αργούν παρά πολύ να ακολουθήσουν !! (Σε σχέση με του Αδερφού μου που ανταποκρίνονται πολύ πιο γρήγορα !!) Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Έψαχνα να βρω εδώ και αρκετό καιρό μια καλή εφαρμογή να συνεργάζεται με το Apple TV για photo/video/music Ναι λοιπόν, υπάρχει εδώ και 2-3 εβδομάδες και μετά την σημερινή αναβάθμιση παίζει ΤΕΛΕΙΑ. AllCast Premium Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Το Dropbox έφαγε ήττα από hackers και γιαυτό είχε κολλήσει εχθές και σήμερα επανήλθε σταδιακά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ειχα στο note 2 ενα widget με ονομα "Αγαπημενες εφαρμογες" το οποίο απουσιάζει από το note 3. Υπαρχει κατι αναλογο να βρω; Με nova launcher σου το βγαζει στα widget Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ ...αυτό ήταν !! :):) Και να κλείσω με μια τελευταία ερώτηση ... Όταν το περιστρέφω την συσκευή οι φωτογραφίες αργούν παρά πολύ να ακολουθήσουν !! (Σε σχέση με του Αδερφού μου που ανταποκρίνονται πολύ πιο γρήγορα !!) Για δες στις ρυθμισεις/εργαλεια/εξυπνη οθονη, αν εχεις ενεργη την ´εξυπνη περιστροφή´ αν ναι δοκιμασε να το απενεργοποιησεις. Νομιζω αυτο φταιει για την καθυστερηση που εχεις.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Κόντρα ήλιος, φωτογραφίες μέσα από το αμάξι , χωρίς να εχω πειράξει τις ρυθμίσεις, απλός πάτησα το κουμπί(δεν ασχολούμαι καθόλου με την φωτογραφία) μετά από τσίπουρο κατάνυξη στην εξωτική Βεργια Χαλκιδικής. Τα συμπεράσματα δικά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα ... παιδιά σήμερα το πήρα....ειναι τούμπανο. ..έκανε δυο φορές update... έχει πάνω XXUDMJ7.. τελευταία είναι.??? Όχι. Η MK2 είναι η τελευταία. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Όχι. Η MK2 είναι η τελευταία. Η οποία όμως δεν έχει δοθεί σε όλους. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Η οποία όμως δεν έχει δοθεί σε όλους. Εγω σε ελληνικο δεν την εχω παρει ακομα! Να συνδέσουμε με kies?? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλησπέρα στη κοινότητα!!!!!! Ειμαι χρηστης, πιο παλια, του HTC desire HD, και τελευταία του HTC one X. Θελω να κάνω τη μετάβαση σε ενα phonablet. Το note 3 με ικανοποιεί πλήρως στα χαρακτηριστικά και στην εμφανιση. Το θέμα ειναι αξίζει η μετάβαση ή όχι;. Σε σχέση βέβαια με το HTC one max...υπερισχύει το note. Τι λέτε;;;; Να έρθω στην "ανταγωνιστρια" εταιρεια;;;; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 http://www.sammobile.com/2014/01/12/exclusive-n9005xxuena6-leaked-android-4-4-2-kitkat-test-firmware-for-galaxy-note-3-sm-n9005/ leaaaaaaaak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ποιός θα τολμήσει??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 κανενας γιατι συντομα θα ερθει η επισημη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Και εγώ αν και με τρώει λίγο θα μείνω με του crach την v3 μιας και πάει πολύ καλά... Αν και το σύντομα φιλέ kosma το βλέπω για κανένα μήνα!!! Για να δουμε ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 αξιζει η αναμονη γιατι θα ακολουθησει και κατεγισμος απο custom roms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 αξιζει η αναμονη γιατι θα ακολουθησει και κατεγισμος απο custom roms Αυτό είναι σίγουρο άσε που θα βγουν πριν έρθει Ελλάδα πιστεύω ίδιο την δουλεύουν στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλημερα. Εχουμε και επισημη poland ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Καλημερα. Εχουμε και επισημη poland ? Καλημερα σε ολους.kosmas gr ευχαριστω για την ενημερωση.Επιτελους kit kat!Μολις εκανα την ενημερωση σε Πολωνικο.383,26 mb.Αρκετες αλλαγες σε οθονη κλειδωματος, γραμματοσειρα,multitasking. Θα ηθελα να ρωτησω, μηπως επρεπε να κανω factory reset επειδη το uptade ηταν μεγαλο (383,26mb); Edited January 13, 2014 by kapapa Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλημερα σε ολους.kosmas gr ευχαριστω για την ενημερωση.Επιτελους kit kat!Μολις εκανα την ενημερωση σε Πολωνικο.383,26 mb.Αρκετες αλλαγες σε οθονη κλειδωματος, γραμματοσειρα,multitasking. Θα ηθελα να ρωτησω, μηπως επρεπε να κανω factory reset επειδη το uptade ηταν μεγαλο (383,26mb); Καλύτερα να κάνεις και να το στήσεις από την αρχή. Για κοίτα αν βελτιώθηκαν τα γνωστά θέματα,όπως εστίαση στις φωτο ,stuttering στους browser κ.τ.λ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλύτερα να κάνεις και να το στήσεις από την αρχή. Για κοίτα αν βελτιώθηκαν τα γνωστά θέματα,όπως εστίαση στις φωτο ,stuttering στους browser κ.τ.λ. Υπαρχει μια μικρη βελτιωση σε ολα.Περισσοτερο αισθητικες βελτιωσεις βλεπω.Οσον αφορα το browser δεν ειχα θεμα.Στις φωτο πιστευω η βελτιωση ειναι αρκετη Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Πάντως απότι βλέπω συνεχίζουν να βγαίνουν 4.3.Δεν καταλαβαίνω τη λογική. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts