Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεσαι δίκαρτο. Έχω f2go και με 5ευρώ έχω 1gb internet και κάποια λεπτά + sms προς wind/Q, και με άλλα 5 ευρώ 200 λεπτά προς όλους. Δες στο forum της wind στο θέμα της καρτοκινητής για περισσότερα. Και η voda πρέπει να έχει αντίστοιχα.

@bluechris Με το urdlv η mj7 περνάει κανονικά χωρίς προβλήματα με το knox ? Θα πάρω το κινητό μόλις έρθουν θήκες και προστασίες οθόνης, την επόμενη εβδομάδα ελπίζω και προετοιμάζομαι. Είναι συνετό να το έχω με το ψευτοroot για μερικούς μήνες πριν του αλλάξω τα φώτα, όπως και στο S2 μου.

Ευχαριστώ φίλε για το θέμα του ίντερνετ..

Η MJ7 περνάει κανονικά εφόσον το κινητό ΔΕΝ ΕΧΕΙ MJ3 και πάνω... προσοχή σε αυτό.. αν έχει μέχρι MJ1 είσαι ΟΚ.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Μια φορά που προηγείται η Ελλάδα σε αναβαθμίσεις firmware. Να πούμε ένα μπράβο.

Τσου, έχει έρθει στις Αγγλικές συσκευές εδώ και 2 εβδομάδες.

Edited by bill_viper

129026.png?1640591734

Αδελφέ καλημέρα.

Οφείλω να σου πω πως με έχεις βάλει σε τρελές σκέψεις για το τηλέφωνο με τις 2 Sim. Αυτή τη στιγμή σκάω στη Vodafone 45€ για 300mb ίντερνετ (εχω το παλιό unlimited 45). Κάθισα και είδα πως εγώ στο τηλέφωνο δεν μιλάω, αντί 100-200 λεπτά το μήνα αλλά το ίντερνετ το χρειάζομαι οπότε πραγματικά σκέφτομαι να το γυρίσω σε καρτοκινητο τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο μου και σκέφτομαι πως με μια 2η data card θα έχω με 15€ 1 με 1.5giga Internet το μήνα, άρα μιλάμε για μείωση του κόστους κάτω από το μισό.

Αν λοιπόν προχωρήσεις σε αυτό τότε με ενδιαφέρει άμεσα να μάθω πως λειτουργεί η όλη φάση. Από ότι διάβασα μπορείς να έχεις την 1η κάρτα για voice και τη 2η κάρτα για data.

Επίσης πως θα στο φέρουν από Κίνα;

Το δικό μου το στέλνω άνετα πιστεύω, είναι αγρατζουνιστω με knox 0 και χωρίς παιδικές ασθένειες.

καλησπερα!η sim 1 υποστηριζει 3G ενω η δευτερη 2 G.οποτε εχω την καρτα με το προγραμμα για ιντερνετ στη σιμ 1 και την αλλη αλλη καρτα που θελω για τηλεδωνα στην δευτερη.και οι 2 καρτες ειναι ενεργες συνεχεια αναξαρτητα απο ποια καρτα εχεις προεπιλεγμενη,αλλωστε οριζεις με ενα κλικ την καρτα που θες να τραβαει τα δεδομενα.θα μου το φερει φιλος απο Κινα ..τιμη ομως δεν ξερω ακομα..παντως στο s4 που εχω δικαρτο,εχω σωθει...

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

μου σφυριξαν οτι μεχρι τις 15 ο γερμανος το δινει με 100ευρω εκπτωση κ δωρο το ρολογακι

[sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει

o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση

ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι??

- Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. )

Παιδια μια ερωτηση ο επεξεργαστης του νοτε 3 δεν ειναι ο snapdragon 800 ?? Υπαρχει καμια εκδοση εδω η καπου αλλου με Krait 400 στα 2,3GHz ??

μου σφυριξαν οτι μεχρι τις 15 ο γερμανος το δινει με 100ευρω εκπτωση κ δωρο το ρολογακι

Δηλαδή 699 + το galaxy gear?

yeap ;) .ενα φιλαρακι το χτυπησε κ μου το πε!!

Τσου, έχει έρθει στις Αγγλικές συσκευές εδώ και 2 εβδομάδες.

Το ξέρω αλλά δεν έχει έλθει στο δικό μου που είναι Ολλανδικό όπως και σε πολλά άλλα Ευρωπαικά.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το ξέρω αλλά δεν έχει έλθει στο δικό μου που είναι Ολλανδικό όπως και σε πολλά άλλα Ευρωπαικά.

και εμενα ολλανδικο και ακομη περιμενω . γιατι συμβαινει αυτο

Επιβεβαιώνω, μόλις μίλησα με Γερμανό, και μου το επιβεβαίωσε.

Αν κάποιος θέλει galaxy gear κουτάτο με 250 ευρώ ας μου πει να πάμε να το πάρουμε!

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Παιδια δεν το παίρνετε επιτοπου το ρολόι πάρα αφού αποσταλεί το σχετικό αίτημα από το κατάστημα έρχεται σπίτι από τη samsung μετά την αγορά...

Παιδια μια ερωτηση ο επεξεργαστης του νοτε 3 δεν ειναι ο snapdragon 800 ?? Υπαρχει καμια εκδοση εδω η καπου αλλου με Krait 400 στα 2,3GHz ??

Ξέρει κανεις?

Παιδιά μετά την σημερινή αναβάθμιση ο στοκ browser κάνει νούμερα, βγάζει ένα μήνυμα μεταφοράς διεύθυνσης το κάνει και σε εσάς και πως διορθώνεται; επίσης χάλια το μαύρο χρώμα στο πληκτρολόγιο :-(

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Το χει παρει κανεις απο τα μικρομαγαζα της Αθηνας? Ξερετε αν σαν συσκευη εχει διαφορες με Πλαισιο-Public κτλ?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Για το Γερμανό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε; Γιατι εμένα μου είπανε 799 νοτε 3 και ρολόι

Τελικά ειναι 699 η 799 ;

Για το Γερμανό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε; Γιατι εμένα μου είπανε 799 νοτε 3 και ρολόι

Τελικά ειναι 699 η 799 ;

Θα ξερουμε 100% αυριο που θα ανοιξουν τα μαγαζια. Παντως γνωστος μου που δουλευει εκει μου ειπε οτι ειναι 699 αλλα ειναι απο μνημης γιατι ειχε σχολασει οταν τον ρωτησα.

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Τελικά ειναι 699 η 799 ;

μιλησα με φιλο μου. θα ναι 800 μετα τις 15 νοεμβρη με παλι δωρο το ρολοι.

μονο για μεχρι τις 15 θα'ναι 700+ρολοι!!

Θα ξερουμε 100% αυριο που θα ανοιξουν τα μαγαζια. Παντως γνωστος μου που δουλευει εκει μου ειπε οτι ειναι 699 αλλα ειναι απο μνημης γιατι ειχε σχολασει οταν τον ρωτησα.

699 είναι. Τα καταστήματα στα mall είναι ανοιχτά αυτή την ωρα για όποιον θέλει να ρωτήσει

παντως πραγματι απορω με κατι πραγματα ρε παιδι μου!!!!

πριν λιγες μερες ο γερμανος ειχε βγαλει το δελτιο του με τις εκπτωσεις και τις προσφορες. κατι αστειες ητανε και μαλιστα τους εκραξα στη σχετικη ειδηση εδω στο myphone.

αυτη τη προωθητικη ενεργεια που ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που αξιζει απο οσες εχουν βγαλει και καλα για προσφορες ,γιατι δεν την επικοινωνησαν για να την δουν και να τη μαθουν περισσοτερα παιδια που σιγουρα θα τους ενδιεφερε??????

δηλαδη το οτι το ιphone 5 απο 739>539 (αν θυμαμαι καλα) ειναι πιο ενδιαφερον να επικοινωνηθει προς τα εξω γι'αυτους ?????

τοσο @@@@ πια!!!????

Edited by panosmaldini

Δυο ερωτησεις?

1.Η ποιοτητα ηχου κατα την διαρκεια κλησης σας ικανοποιει ? Μου φαινεται ''ξερος'' και '' λιγο τσιριχτος'' και πρέπει να χαμηλωνω την ενταση γιατι εχω την εντυπωση πως ελαφρως παραμορφωνει....μετα την αναβαθμιση σε MJ7 (ειμαι με την MJ2) είδε καποιος διαφοροποιηση? (με το το S4 o ηταν πιο γλυκος).

Kαι με χρηση του ισοσταθμιστη δεν αλλαζει δραματικα...

2.Στο ενεργο σημειωμα οταν γραφω ελληνικα και θελω πχ να μεταφερω ενα ονομα σε επαφη δεν αναγνωριζει ελληνικα....κανω κατι λάθος?

http://img841.imageshack.us/img841/6891/mppr.png

http://img15.imageshack.us/img15/4839/kbvq.png

Ευχαριστω

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Δυο ερωτησεις?

1....

2.Στο ενεργο σημειωμα οταν γραφω ελληνικα και θελω πχ να μεταφερω ενα ονομα σε επαφη δεν αναγνωριζει ελληνικα....κανω κατι λάθος?

http://img841.imageshack.us/img841/6891/mppr.png

http://img15.imageshack.us/img15/4839/kbvq.png

Ευχαριστω

Μόλις το δοκίμασα και σε εμένα το αναγνωρίζει κανονικά.

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)