Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι καλώδια χρειάζομαι για να το συνδέσω με την TV ?

MHL Adapter και HDMI καλώδιο.

Είναι αγγλικό το κινητό σου να υποθέσω ;

Ναι, αγορασμένο από expansys.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία του έχει βελτιωθεί με την καινούρια αναβάθμιση.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αγορασα απο εξωτερικο πληκτρολογιο ΒΤ, ποντικι ΒΤ και MHL για να δω κατα ποσο μπορει να γινει υπολογιστης το Note 3 :P

Το εχει δοκιμασει κανεις?

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Καλησπέρα σας. Θα κάνω κι εγώ την μεγάλη αλλαγή από note 2 σε Note 3, δυστυχώς δεν κατάφερα να αντισταθώ. Ελπίζω να μην απογοητευτώ. Από Δευτέρα νομίζω πως θα είναι στα χέρια μου. Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. 1ον). Χρειάζεται να κάνω κάτι με την Cosmote για να ενεργοποιήσω το 4G ? Αλλαγή sim ίσως? 2ον) Με ποιον τρόπο θα μπορέσω να ξεσηκώσω όλες τις εφαρμογές του από το 2 ώστε με να περάσουν στο 3 κατευθείαν? Το 2 δεν το είχα πειράξει καθόλου καθώς δεν υπάρχει καθόλου χρόνος και όπως ήταν στημένο νομίζω πως είναι το απόλυτο εργαλείο για τη δουλειά μου. Το ίδιο ελπίζω να γίνει και με το 3.

Καλορίζικο και σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις

Για το πρώτο δεν χρειάζεσαι κάρτα απλά ένα τηλ στην εξυπηρέτηση και το ανοίγουν αλλά πρέπει να το υποστηρίζει το πάγιο σου νομίζω πρέπει να είναι από απεριόριστα 45 και πάνω για να σου δώσει 4G.

Για μπακαπ χωρίς ρουτ μόνο με αυτό μπορείς

"Helium - App Sync and Backup"

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup

Καλησπέρα σας. Θα κάνω κι εγώ την μεγάλη αλλαγή από note 2 σε Note 3, δυστυχώς δεν κατάφερα να αντισταθώ. Ελπίζω να μην απογοητευτώ. Από Δευτέρα νομίζω πως θα είναι στα χέρια μου. Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. 1ον). Χρειάζεται να κάνω κάτι με την Cosmote για να ενεργοποιήσω το 4G ? Αλλαγή sim ίσως? 2ον) Με ποιον τρόπο θα μπορέσω να ξεσηκώσω όλες τις εφαρμογές του από το 2 ώστε με να περάσουν στο 3 κατευθείαν? Το 2 δεν το είχα πειράξει καθόλου καθώς δεν υπάρχει καθόλου χρόνος και όπως ήταν στημένο νομίζω πως είναι το απόλυτο εργαλείο για τη δουλειά μου. Το ίδιο ελπίζω να γίνει και με το 3.

Εγω χρησιμοποιω το G Cloud Backup και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αυτο χρησιμοποιησα για Note II -> Note 3.

Οσο για την SIM, πρεπει να ενεργοποιησεις το 4G καλωντας το 13838 οπως σου ειπε και ο araditsas. Βεβαια υπαρχουν και μερικες που δεν το υποστηριζουν, οπως η δικια μου, η 2in1, αλλα πηρα nano και την εχω με adapter τωρα.

Οσο για το προγραμμα που χρειαζεσαι, θες 35 και πανω, οχι 45. Οποιοδηποτε, ειτε ειναι Παλαιο 35+ ειτε καινουριο 35+ προγραμμα.

εχει αλλαξει μπεζελ κανεις να μου πει τιμη γιατι πηρα στην αρβατο και μου ειπαν να παω απο εκει για το κουστουμι

Αγορασα απο εξωτερικο πληκτρολογιο ΒΤ, ποντικι ΒΤ και MHL για να δω κατα ποσο μπορει να γινει υπολογιστης το Note 3 :P

Το εχει δοκιμασει κανεις?

Ναι εγώ με BT πληκτρολόγιο και ποντίκι και allshare cast στη TV, κανένα καλώδιο στο κινητο

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

35 + τι εννοεις σε χρηματα??

Ναι. Οποιοδηποτε συμβολαιο Cosmote το οποιο ειναι 35€+, π.χ. Cosmote Απεριοριστα 35, Cosmote Απεριοριστα με Ιντερνετ Παλαιο 35, κτλ κτλ. Αλλιως σε Whats Up αν αγορασεις πακετο με δεδομενα. Αν εχεις MB απο προσφορα, πχ, Δωρεαν ΜΒ αυτο το Σ/Κ ή Δωρεαν καθε Κυριακη ή οτι αλλη προσφορα βγαζει η Cosmote δεν θα εχεις 4G. Εκτος και αν, οπως ειπα και πριν, εχεις 35+ συμβολαιο ή πακετο ΜΒ.

Ναι εγώ με BT πληκτρολόγιο και ποντίκι και allshare cast στη TV, κανένα καλώδιο στο κινητο

Εχει καθολου lag με το allshare? Εμενα ειναι αρχαια η Samsung μου και δεν εχει τετοια πραγματα :Ρ

Ποιο παλιά από την LG μου του 2005 αποκλείεται, lag έχει ελάχιστο, κάτω από 200-300ms αν τα ματακια μου δουλεύουν σωστά.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Παιδες να ρωτησω κατι ,αν περασεις αλλο firmware πχ το τελευταιο αγγλικο mj7 ενω το δικο μ ειναι ισπανικο θα γραψει το knox ?

Εγω χρησιμοποιω το G Cloud Backup και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αυτο χρησιμοποιησα για Note II -> Note 3.

Οσο για την SIM, πρεπει να ενεργοποιησεις το 4G καλωντας το 13838 οπως σου ειπε και ο araditsas. Βεβαια υπαρχουν και μερικες που δεν το υποστηριζουν, οπως η δικια μου, η 2in1, αλλα πηρα nano και την εχω με adapter τωρα.

Οσο για το προγραμμα που χρειαζεσαι, θες 35 και πανω, οχι 45. Οποιοδηποτε, ειτε ειναι Παλαιο 35+ ειτε καινουριο 35+ προγραμμα.

Δεν έκανα λάθος 4g από τα απεριόριστα 45 και πάνω.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/COSMOTE_Unlimited_Prs

Παιδες να ρωτησω κατι ,αν περασεις αλλο firmware πχ το τελευταιο αγγλικο mj7 ενω το δικο μ ειναι ισπανικο θα γραψει το knox ?

Αυτο με νοιαζει και μενα ρε παιδια, το εχει δοκιμασει καποιος να μας πει (δεν με ενδειαφερει το root)... Ευχαριστουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει αλλαξει μπεζελ κανεις να μου πει τιμη γιατι πηρα στην αρβατο και μου ειπαν να παω απο εκει για το κουστουμι

Άσε την αρβατο και πάρε στην smartech

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Δεν έκανα λάθος 4g από τα απεριόριστα 45 και πάνω.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/COSMOTE_Unlimited_Prs

Μπα, τελικα η Cosmote εχει κανει λαθος καπου.

Γιατι εδω γραφουν:

Συνδρομητές Συμβολαίου

ι) Οι υφιστάμενοι και οι νέοι συνδρομητές Συμβολαίου των οικονομικών προγραμμάτων COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ

35 έως 100, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟ 35 έως 150, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΛ 100 έως 195,

COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet ΠΑΛ 35 έως 125, COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35Π και 45Π, COSMOTE-i 35

έως 135, COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με Internet 35 έως 80, COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με

Internet ΠΑΛ 35 έως 150, COSMOTE BUSINESS 500 έως 1200, COSMOTE BUSINESS ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 95 έως

195, COSMOTE BUSINESS-i 40 έως 130 και COSMOTE BUSINESS EUROPE 60 έως 110 θα μπορούν, με αίτημα

τους στα σημεία πώλησης του δικτύου COSMOTE και μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, χωρίς

κόστος, να ενεργοποιούν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου COSMOTE 4G.

Απο εδω: http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Personal/COSMOTE_4G_anakoinosi17_12_2012.pdf

Αν και νομιζω οτι στο λινκ που εδωσες εσυ εχουν κανει λαθος, γιατι οταν πηρα τηλ και ρωτουσα στο 13838 μου ειπανε απο 35 και πανω απ οτι θυμαμαι.

Edited by Shadowjump

Ειδα οτι δεν απαντησα καποιος το δοκιμασα εβαλα το mj7 και δεν εγραψε το knox οποτε οποιος θελει να βαλει αλλο oficiall firmware αφοβα προχωρηστε :)

Ειδα οτι δεν απαντησα καποιος το δοκιμασα εβαλα το mj7 και δεν εγραψε το knox οποτε οποιος θελει να βαλει αλλο oficiall firmware αφοβα προχωρηστε :)

Επιτελους, ευχαριστουμε Πανο...Καλημερα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι το χρησιμοποιείτε για πλοήγηση GPS, στο αυτοκίνητο, φορτίζει κανονικά την μπαταρία του όταν είναι συνδεδεμένο στο φορτιστή αυτοκινήτου;

Αν ναι πόσα αμπερ βγάζει ο φορτιστής;

Όσοι το χρησιμοποιείτε για πλοήγηση GPS, στο αυτοκίνητο, φορτίζει κανονικά την μπαταρία του όταν είναι συνδεδεμένο στο φορτιστή αυτοκινήτου;

Αν ναι πόσα αμπερ βγάζει ο φορτιστής;

Πρέπει ο φορτιστής σου να έχει Output 1500 η ακόμα καλύτερα 2000mAh

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Fortistis-Aytokinitou-5V-2A-car-charger-ECA-U21CBE-Galaxy-Note-2-n7100-Galaxy-s4-i9505-i9500.836111.html

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Γεια χαρά. Θα πάρω τη συγκεκριμένη συσκευή απλα θέλω να ρωτήσω ποια η διάφορα της ελληνικής έκδοσης με την ευρωπαϊκή? Απο σκρουτζομαγαζο με μια εβδομάδα doa γύρω στα 560 ευρωπαϊκή έκδοση υπάρχει φόβος για κατι? εγγύηση κανονικά μου είπανε.

Γεια χαρά. Θα πάρω τη συγκεκριμένη συσκευή απλα θέλω να ρωτήσω ποια η διάφορα της ελληνικής έκδοσης με την ευρωπαϊκή? Απο σκρουτζομαγαζο με μια εβδομάδα doa γύρω στα 560 ευρωπαϊκή έκδοση υπάρχει φόβος για κατι? εγγύηση κανονικά μου είπανε.

Καμία.Μόνο που θα παίρνεις τα updates, όποτε τα παίρνει η συγκεκριμένη έκδοση ρομ που θα έχει.

Εγγύηση ισχύει κανονικά.

Πες τους μονο να σου εκτυπωσουν το ΙΜΕΙ πανω στην αποδειξη!!!

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)