Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα χθες πήρα και εγώ το note3 μου αλλά έχω ένα πρόβλημα,θέλω να περάσω τις επαφές από το iPhone στο σαμσουνγ και ενώ τις έχω κάνει όλες σε vcard αρχείο όταν πάω να τις κάνω import στο Gmail δεν τις ανεβάζει. τι μπορεί να κάνω λαθος;

Στείλε τις σαν κάρτα απο το iPhone στο note VCf αρχείο, με Bluetooth.

Αλλο παλι και τουτο. Οταν παω να στειλω sms ενω δειχνει οτι εχω 160 χαρακτηρες και ενω στο αγγλικο πληκτρολογιο τους εχω και τους 160, στο Ελληνικο μετα που παταω 2-3 χαρακτηρες πεφτουν στους 60.

Καμια ρυθμιση;

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Αλλο παλι και τουτο. Οταν παω να στειλω sms ενω δειχνει οτι εχω 160 χαρακτηρες και ενω στο αγγλικο πληκτρολογιο τους εχω και τους 160, στο Ελληνικο μετα που παταω 2-3 χαρακτηρες πεφτουν στους 60.

Καμια ρυθμιση;

Μα σε όλα τα κινητά γίνεται αυτό.

Είναι θέμα και περιορισμός δικτύου GSM, δεν φταίει το τηλέφωνο...

Και στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχες, έστω κι αν έγραφες μικρά ελληνικά, το κείμενο πήγαινε με κεφάλαια στον παραλήπτη.

Για να έχεις 160 χαρακτήρες πρέπει να είναι όλα κεφάλαια!

Είτε από μόνος σου, είτε μέσω της ρύθμισης...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Τα μηνύματά που αφορούσαν τις μεμβράνες μεταφερθήκαν στο σωστό θεμα .

:!: Ζητήσατε να γίνει ξεχωριστό νήμα για Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ) ,όπως και έγινε ,κάντε λοιπόν εκεί τις ερωτήσεις σας .

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα και υποκειμενικά μιλώντας:

α. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα (εντελώς stock/unrooted Ουγγρική συσκευή από Skroutzομάγαζο)

β. Δεν είχα θέμα, ήμουν τυχερός (?)

Μπαταρία: Δες παρακάτω. Να σου πω ότι είναι η κύρια συσκευή μου, απλά αυτό το ΣΚου είχα σχετικά μικρό traffic κλήσεων. Πάντως για πλάκα έχει το 1,5 24ωρο. Το βράδυ ΔΕΝ μπαίνει σε flight mode. Απλά κλείνω Δεδομένα/WiFi/Synchronise

http://img854.imageshack.us/img854/2759/nbij.png

Ελπίζω να σε βοήθησα, αλλά ξαναλέω, μιλάω επί προσωπικού ;)

ποιο προγραμμα ειναι αυτο για τη μπαταρια?

ποιο προγραμμα ειναι αυτο για τη μπαταρια?

Στο play battery reborn...

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Kαλησπερα σε ολους τους κατοχους του Note 3 ,ρε παιδια να ρωτησω κατι πολυ απλο γιατι σκαλωσα .... γραφω ενα μηνυμα και δεν βρισκω πως να κανω εναλλαγη απο ελληνικα σε αγγλικα και το αντιθετο .Μπορει καποιος να μου το πει για το ψαχνω;

ευχαριστω

Unbox Your Phone

Kαλησπερα σε ολους τους κατοχους του Note 3 ,ρε παιδια να ρωτησω κατι πολυ απλο γιατι σκαλωσα .... γραφω ενα μηνυμα και δεν βρισκω πως να κανω εναλλαγη απο ελληνικα σε αγγλικα και το αντιθετο .Μπορει καποιος να μου το πει για το ψαχνω;

ευχαριστω

Ρυθμίσεις πληκτρολόγιο βάζεις τις γλώσσες που θες και μετά στο πληκτρολόγιο σέρνεις πάνω στο σπεις από αριστερά προς τα δεξιά και κάνει την αλλαγή γλώσσας

Ρυθμίσεις πληκτρολόγιο βάζεις τις γλώσσες που θες και μετά στο πληκτρολόγιο σέρνεις πάνω στο σπεις από αριστερά προς τα δεξιά και κάνει την αλλαγή γλώσσας

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Μα το εβλεπα κιολας αλλα ενα μυαλο κι αυτο εχει κατεβει ανεξαρτητο.. :p

Unbox Your Phone

Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά να σερφάρω με 4G. Wow, γρηγορότερο από το wifi του σπιτιού μου.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μα σε όλα τα κινητά γίνεται αυτό.

Είναι θέμα και περιορισμός δικτύου GSM, δεν φταίει το τηλέφωνο...

Και στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχες, έστω κι αν έγραφες μικρά ελληνικά, το κείμενο πήγαινε με κεφάλαια στον παραλήπτη.

Για να έχεις 160 χαρακτήρες πρέπει να είναι όλα κεφάλαια!

Είτε από μόνος σου, είτε μέσω της ρύθμισης...

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα στο προηγουμενο μου το ΝΟΤΕ 1 δε το εκανε αυτο. Εγραφα κεφαλαια και μολις ξεπερνουσε το οριο δημιουργουσε 2ο sms και συνεχιζε. Τωρα μολις ξεπερασε τους 60 χαρακτηρες το μετετρεψε σε MMS. Στο ΝΟΤΕ 1 αν εγραφα με μικρα μου εβγαζε μυνημα οτι υπαρχουν χαρακτηρες που δε θα αναγνωριστουν στη συσκευη του παραληπτη. Οποτε στα Ελληνικα γραφω μονο κεφαλαια.

Ποια ρυθμιση εχει για το μεγεθος των SMS?

Ευχαριστω για την απαντηση αλλα στο προηγουμενο μου το ΝΟΤΕ 1 δε το εκανε αυτο. Εγραφα κεφαλαια και μολις ξεπερνουσε το οριο δημιουργουσε 2ο sms και συνεχιζε. Τωρα μολις ξεπερασε τους 60 χαρακτηρες το μετετρεψε σε MMS. Στο ΝΟΤΕ 1 αν εγραφα με μικρα μου εβγαζε μυνημα οτι υπαρχουν χαρακτηρες που δε θα αναγνωριστουν στη συσκευη του παραληπτη. Οποτε στα Ελληνικα γραφω μονο κεφαλαια.

Ποια ρυθμιση εχει για το μεγεθος των SMS?

Για 160 χαρακτήρες στη μέθοδο εισαγωγής επίλεξε το αλφάβητο GSM ,και για 60 το αυτόματο .

Samsung galaxy s21+

Παιδια τι χρμα? Ασπρο η μαυρο?

Σκεφτομαι μαλλον ασπρο που εχει και ενα μοτιβο σανρομβο αντ για το καθαρο που ειναι το μαυρο και επισης να κανει αντιθεση με μαυρη εξωτερικη θηκη που σκεφτομαι να παρω.

Αλλα μαυρο ισως να ναι καλυτερο αν βλεπεις ταινιες με μαυρα περιθωρια, ωστε να μην αντιλαμβνεσαι που τελειωνει η οθονη.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Σκεφτομαι μαλλον ασπρο που εχει και ενα μοτιβο σανρομβο αντ για το καθαρο που ειναι το μαυρο και επισης να κανει αντιθεση με μαυρη εξωτερικη θηκη που σκεφτομαι να παρω.

Αλλα μαυρο ισως να ναι καλυτερο αν βλεπεις ταινιες με μαυρα περιθωρια, ωστε να μην αντιλαμβνεσαι που τελειωνει η οθονη.

Καλά μένεις σε ένα φόρουμ να ρωτήσεις τι χρώμα θα πάρεις το κινητό (με το καλό και καλορίζικο) και δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες να δεις τι λένε .

Στρωσου στο διάβασμα.

Αν δηλαδή σου πω να το πάρεις σε μαύρο θα με ακούσεις?

ΌΧΙ

τότε γιατί ρωτάς?

Όποιο και να πάρεις(λευκό), μετά από μερικούς μήνες, θα θέλεις το άλλο(μαύρο) :lol:

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

καλησπέρα. παιδιά με τι ρυθμίσεις τραβάμε 4k video? το παλεύω με φίλο και μέχρι 3k τραβάει. ps το n9005 έχω

Με το καλώδιο του Νοτε 2 μπορεί να φορτίσει το Νοτε 3;

Με το καλώδιο του Νοτε 2 μπορεί να φορτίσει το Νοτε 3;

Με οποιοδήποτε miniUSB.

129026.png?1640591734

Με οποιοδήποτε miniUSB.

Δεν φαίνεται να ταιριάζει στην υποδοχή, τουλάχιστον εξ όψεως.

Δεν φαίνεται να ταιριάζει στην υποδοχή, τουλάχιστον εξ όψεως.

Για την ακριβεια οποιοδήποτε micro usb cable ταιριαζει (φυσικα και του note 2)...

Γειά σας παιδιά και από εμένα. ..

Κάτοχος και εγώ εδώ και μερικές ώρες. .έρχομαι από το note 2 και πραγματικά το 3 είναι ένα σκαλί καλύτερο και πιο γρήγορο σε όλα.. εδώ θα είμαι να τα λέμε για κάνα χρόνο ελπίζω μέχρι το 4 !!!!!

Για 160 χαρακτήρες στη μέθοδο εισαγωγής επίλεξε το αλφάβητο GSM ,και για 60 το αυτόματο .

Πως το βρισκω το αλφαβητο GSM?

Πως το βρισκω το αλφαβητο GSM?

Πήγαινε στα μηνύματα, κάτω αριστερό κουμπί...ρυθμίσεις...εισαγωγή λειτουργίας.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)