Manossef Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Θελω να ρωτησω αν εχει την επιλογη μετακινουμενου πληκτρολογιου που εχει το s4 και αν την εχει, βοηθαει καθολου για χειρισμο με το ενα χερι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Να συμπληρωσω κι εγω οτι εχω διπλα μου το s4 του αδερφου μου και το note 3 μου και τα αποτελεσματα φυσικα ειναι διαφορετικα. Μαζι με το z ultra ειναι αυτη τη στιγμη τα γρηγοροτερα κινητα σε browsing... Συμφωνώ απόλυτα βαγγελη... Δουλεύω 3-4 browsers και σε κανέναν δεν είναι πιο γρήγορο το s4... Ακόμα εμένα δεν με ικανοποιεί στην μπαταρία... Βέβαια ότι υπάρχει και δεν υπάρχει είναι κατεβασμένο και παίζει στο παρασκήνιο, αλλά περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα... Περίπου 5 ώρες οθόνη και μια Ώρα ομιλίας μόνο με 3g... Αν θυμάμαι καλά στο note 2 ήμουν σε καλύτερα επίπεδα με τις ίδιες εφαρμογές... Μόλις μπήκα στην τρίτη φόρτιση, αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Συμφωνώ απόλυτα βαγγελη... Δουλεύω 3-4 browsers και σε κανέναν δεν είναι πιο γρήγορο το s4... Ακόμα εμένα δεν με ικανοποιεί στην μπαταρία... Βέβαια ότι υπάρχει και δεν υπάρχει είναι κατεβασμένο και παίζει στο παρασκήνιο, αλλά περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα... Περίπου 5 ώρες οθόνη και μια Ώρα ομιλίας μόνο με 3g... Αν θυμάμαι καλά στο note 2 ήμουν σε καλύτερα επίπεδα με τις ίδιες εφαρμογές... Μόλις μπήκα στην τρίτη φόρτιση, αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Ναι Νικο, η μπαταρια ειναι ελαφρως χειροτερη απο του note 2 (απομενει να δουμε ποσο τελικα), αλλα και παλι ειναι σε παραπανω απο ικανοποιητικα επιπεδα (κι εγω με τα παντα ανοιχτα, 2 λογαριασμους push και μικτη χρηση 3g/wifi βλεπω λιγο παραπανω απο 5 ωρες με φωτεινοτητα καπου στο 85%)... Για την πλοηγηση μαζι με το εκπληκτικο touch της σαμμυ και dolphin + jetpack ειναι απλα κορυφαια εμπειρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Εγω το ειχα πει γνωμη μου επρεπε τουλαχιστον η μπαταρια να ηταν 3500 mAh... Οπως ειχα αναφερει και τοτε Samsung Galaxy Note ---> 2500 mAh Samsung Galaxy Note II ---> 3100 mAh Samsung Galaxy Note III ---> 3200 mAh....100 παρα πανω?? τουλαχιστον 400 επρεπε κατα την γνωμη μου παντα βεβαια δεν γνωριζω τι θα γινοταν με το παχος Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Να συμπληρωσω κι εγω οτι εχω διπλα μου το s4 του αδερφου μου και το note 3 μου και τα αποτελεσματα φυσικα ειναι διαφορετικα. Μαζι με το z ultra ειναι αυτη τη στιγμη τα γρηγοροτερα κινητα σε browsing... Λογικό είναι. Βέβαια στο βίντεο είναι το octa άλλα και πάλι είναι αφύσικο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 (edited) Συμφωνώ απόλυτα βαγγελη... Δουλεύω 3-4 browsers και σε κανέναν δεν είναι πιο γρήγορο το s4... Ακόμα εμένα δεν με ικανοποιεί στην μπαταρία... Βέβαια ότι υπάρχει και δεν υπάρχει είναι κατεβασμένο και παίζει στο παρασκήνιο, αλλά περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα... Περίπου 5 ώρες οθόνη και μια Ώρα ομιλίας μόνο με 3g... Αν θυμάμαι καλά στο note 2 ήμουν σε καλύτερα επίπεδα με τις ίδιες εφαρμογές... Μόλις μπήκα στην τρίτη φόρτιση, αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι... Αν είσαι μόνο με 3g νομίζω πως είσαι στα επίπεδα του 2. Δεν ξέρω, βέβαια, πόσες ώρες είσαι εκτός φόρτισης. Αλλά μόνο over 3g δύσκολα πάνω από 5+ ώρες στο (ομολογουμένως φορτωμένο) Note 2 μου. Από αυτά που διαβάζω νομίζω στα ίδια επίπεδα περίπου επίπεδα πρέπει να κινείται. Έστω και ελαφρώς προς τα κάτω αλλά πρώτες μέρες έχουν συνήθως και λίγη περισσότερη ενασχόληση. EDIΤ: Παιδιά να ρωτήσω κάτι εντελώς άσχετο; Το stock messaging app στο ΙΙΙ εξακολουθεί να έχει την ίδια ηλίθια διαχείριση των ελληνικών χαρακτήρων που δεν αφαιρεί τους τόνους; Λογικά η απάντηση είναι ναι, αλλά έτσι από περιέργεια..! Edited September 29, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2013 Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό που έχει περάσει στα ''ψιλά''. Έχει κλείδωμα ασφαλείας, δηλαδή αν σου κλέψουν την συσκευή δεν μπορούν να την επανενεργοποιήσουν μετά την επαναφορά της αν δεν έχουν τον κωδικό που χρησιμοποιείς στο Samsung account σου(κάτι μου θυμίζει αυτό) :) Επίσης εδώ είναι η σελίδα του Find my Samsung http://findmymobile.samsung.com Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Να πούμε κάτι πολύ σημαντικό που έχει περάσει στα ''ψιλά''. Έχει κλείδωμα ασφαλείας, δηλαδή αν σου κλέψουν την συσκευή δεν μπορούν να την επανενεργοποιήσουν μετά την επαναφορά της αν δεν έχουν τον κωδικό που χρησιμοποιείς στο Samsung account σου(κάτι μου θυμίζει αυτό) :) Επίσης εδώ είναι η σελίδα του Find my Samsung http://findmymobile.samsung.com Ξέρουμε τι σου θυμίζει :p:p Αυτο feature της 4.3 δεν ειναι;;; :O Αρα δεν θα το έχουμε και εμεις που έχουμε το θηρίακι no2:O Ps: Καλοριζικο κ καλοδούλευτο σε ολους :happy: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Έχω αγοράσει το κινητό από το Πλαίσιο. Σήμερα είδα ότι το CSC μέσω recovery ότι είναι EUR. Βλέπω όμως μέσα στο samfirmware ότι δεν υπάρχει ROM για open Europe. Είδα ότι υπάρχει ROM για Vodafone Ελλάδος. Κάποιος που γνωρίζει καλύτερα το θέμα, μπορεί να μας δώσει τα φώτα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Εγώ θέλω να τονίσω επίσης ...ότι στον Dialler υπάρχει μια μικροκαθυστερηση , όταν τον ενεργοποιεις για πρώτη φορά !! Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τώρα φεύγω από το γραφείο και πάω να το πάρω είμαι με τρελή χαρά σαν παιδάκι... το μεσημέρι θα πω και εγώ τις εντυπώσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλορίζικο φίλε Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 @gkp: Δεν ξέρω πώς φαίνεται από κοντά, πάντως απ' τις φωτογραφίες που ανέβασες τη βρίσκω άσχημη. Καμία γεωμετρική αρμονία στα μάτια μου. Πρέπει η Samsung να προσλάβει επειγόντως σοβαρούς σχεδιαστές γιατί τα 'χει κάνει μαλλιά κουβάρια τώρα τελευταία! Βέβαια αν εσένα σου αρέσει αυτό έχει σημασία. Καλοφόρετη. +1 Οσον αφορα τον dialer ας μας πουν οι κατοχοι παρακαλω αν αργει οπως στο 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 +1 Οσον αφορα τον dialer ας μας πουν οι κατοχοι παρακαλω αν αργει οπως στο 2... Δεν αργει..... απλα πηγαινει σφαιρα και ας εχω 1000+ επαφες μεσα. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 +1 Οσον αφορα τον dialer ας μας πουν οι κατοχοι παρακαλω αν αργει οπως στο 2... Τώρα βεβαια αυτή την εμμονή με τον dialer δεν μπορώ να την καταλάβω από τη στιγμή που υπάρχει ο exdialer που ανοίγει αστραπιαία και έχει και ελληνικό Τ9. Εδώ και χρόνια από το HTC Desire αυτόν χρησιμοποιώ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τώρα βεβαια αυτή την εμμονή με τον dialer δεν μπορώ να την καταλάβω από τη στιγμή που υπάρχει ο exdialer που ανοίγει αστραπιαία και έχει και ελληνικό Τ9. Εδώ και χρόνια από το HTC Desire αυτόν χρησιμοποιώ. Δίνεις ένα σκασμό λεφτά, και τουλάχιστον θέλεις out of the box η υλοποίηση να είναι άψογη. Δεν είναι συσκευή των 100-150€ που τα συγχωρείς. Προσωπικά ακόμα και ψυχολογικά δε μου κάθεται καλά να βάζω 3rd party app ενώ έχω ήδη εργοστασιακό (κι ας είναι αμελητέα η κατανάλωση μνήμης και μπαταρίας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Δεν αργει..... απλα πηγαινει σφαιρα και ας εχω 1000+ επαφες μεσα. Το ίδιο και στο δικό μου ..........φωτοβολίδα (790 επαφες) edit: Οσο για την θηκη μια χαρα ειναι αλλα ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω πως σας βολευει η flip case :) Εχω δοκιμασει στο παρελθον ( ΙΙ ) και οπως την εβαλα αλλο τοσο γρηγορα την εβγαλα. Μου αρεσε που ειχα αγορασει και δυο. Τυχερος ηταν μονο ο επομενος αγοραστης. Edited September 30, 2013 by Jig edit Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Δίνεις ένα σκασμό λεφτά, και τουλάχιστον θέλεις out of the box η υλοποίηση να είναι άψογη. Δεν είναι συσκευή των 100-150€ που τα συγχωρείς. Προσωπικά ακόμα και ψυχολογικά δε μου κάθεται καλά να βάζω 3rd party app ενώ έχω ήδη εργοστασιακό (κι ας είναι αμελητέα η κατανάλωση μνήμης και μπαταρίας). Καμία αντίρηση.Αλλά και τη Μόνικα Μπελούτσι να παντρευτείς θα σου βγάλει κάποιo ελάττωμα out of the box.:) Aλλα dialer χωρίς ελληνικό Τ9 δεν μπορώ να ανεχθώ και ας ανοίγει αστραπιαία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Καμία αντίρηση.Αλλά και τη Μόνικα Μπελούτσι να παντρευτείς θα σου βγάλει κάποιo ελάττωμα out of the box.:) Aλλα dialer χωρίς ελληνικό Τ9 δεν μπορώ να ανεχθώ και ας ανοίγει αστραπιαία. Μια απ τα ίδια και εγώ και πάντα είναι αναντικατάστατος στις Android συσκευές μου αλλά δυστυχώς όπως έχω ξαναπεί εδώ έχουμε θέμα με το root και ex χωρίς root είναι μισές δουλειές για μένα Και ένα drop treat Το νου μας γιατί είναι ευαίσθητα τα άτιμα..... Edited September 30, 2013 by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τα μηνύματα που αφορούσαν τις θήκες μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καμία αντίρηση.Αλλά και τη Μόνικα Μπελούτσι να παντρευτείς θα σου βγάλει κάποιo ελάττωμα out of the box.:) Aλλα dialer χωρίς ελληνικό Τ9 δεν μπορώ να ανεχθώ και ας ανοίγει αστραπιαία. Αν πείσω την Monica να με παντρευτεί ας έχει 1-2 ελαττώματα δεν με πειράζει!!!! :lol::lol: Στα δικά μας τώρα. την επόμενη εβδομάδα αγοράζω το θηρίο και έχω την εξής απορία. Δεν συνηθίζω να κάνω root τις συσκευές μου, οπότε υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τα saves απο τα games απο το SIII στο Note; Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Αν πείσω την Monica να με παντρευτεί ας έχει 1-2 ελαττώματα δεν με πειράζει!!!! :lol::lol: Στα δικά μας τώρα. την επόμενη εβδομάδα αγοράζω το θηρίο και έχω την εξής απορία. Δεν συνηθίζω να κάνω root τις συσκευές μου, οπότε υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τα saves απο τα games απο το SIII στο Note; To Helium - App Sync and Backup δουλεύει χωρίς root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Λοιπόν παίδες έχω άσχημα νέα για την πάρτυ μου! "SAMSUNG KEYBOARD HAS STOPPED" OEO! Έχει κανείς να μου πεί καμια γνώμη γιατί το factory reset δεν με ψήνει πολύ γιατί έφαγα 3 μέρες να το settarω! Για βοηθάτε τον αόμματο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Λοιπόν παίδες έχω άσχημα νέα για την πάρτυ μου! "SAMSUNG KEYBOARD HAS STOPPED" OEO! Έχει κανείς να μου πεί καμια γνώμη γιατί το factory reset δεν με ψήνει πολύ γιατί έφαγα 3 μέρες να το settarω! Για βοηθάτε τον αόμματο! Κάνε εκκαθάριση δεδομένων στο πληκτρολόγιο από τον διαχειριστή εφαρμογών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaselg Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Παιδιά απο σήμερα και εγώ κάτοχος του νοτε!!699 απο πλαίσιο μαζί με δωροεπιταγή .Σε σχέση με το νοτε 2 τώρα που έχω δίπλα δίπλα,καλύτερη οθόνη,μπαταρία και αρκετά πιο γρήγορο .Όλα τα άλλα μου φαίνονται ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts