Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, elkons said:

Το ξέρω ότι κάνει 5€ αλλά στο κατάστημα της περιοχής ζητάνε 10€.

Άλλο Q Άλλο Nova; γιατί; ξεχωρίζουν τη καρτοκινητή;

Ίδιες ταχύτητες δίνει, δεν ισχύει αυτό με το Roaming, είναι εικονικό τελείως πλέον. Το R το βγάζει λόγω της sim επειδή είναι παλιά, αυτό δε σημαίνει ότι στο δίκτυο κάνει register ως roaming, end of discussion... 

Καλησπέρα συγνώμη που επεμβαίνω και εμένα ένας γνωστός μου έχει κάρτα R της Q και έχει ίδιες ταχύτητες και με τη δική μου sim,και στο κατάστημα του είχαν πει δεν υπάρχει κάποια διαφορά στις ταχύτητες η περιαγωγή είναι εικονική και όχι πραγματική,στο δίκτυο της nova ανήκει δεν είναι άλλη εταιρία. 

1 minute ago, vaggelis_kam said:

Καλησπέρα συγνώμη που επεμβαίνω και εμένα ένας γνωστός μου έχει κάρτα R της Q και έχει ίδιες ταχύτητες και με τη δική μου sim,και στο κατάστημα του είχαν πει δεν υπάρχει κάποια διαφορά στις ταχύτητες η περιαγωγή είναι εικονική και όχι πραγματική,στο δίκτυο της nova ανήκει δεν είναι άλλη εταιρία. 

Αυτό λέμε φίλε μου. Εν τω μεταξύ ισχύει χρόνια τώρα αυτό.. 

6 minutes ago, Chrischal1908 said:

Το R δίνει λιγότερο συνήθως! Άλλο Q άλλο Nova στις ταχύτητες δυστυχώς! Πρέπει να το ξέρετε και o όχι να το βάζετε στις μετρήσεις της Nova.

Το R σημαίνει Roaming (στα ελληνικά περιαγωγή)

Δεν δίνει άλλες ταχύτητες απλώς η κάρτα συνδέεται κατά αυτόν τον τρόπο με το δίκτυο της NOVA επίσης είναι εσωτερική όπως λένε πιο πάνω τα παιδιά, η περιαγωγή. 

Με το R που λες με περιαγωγή στη Γερμανία με Cosmote μια χαρά πήγε 800mbps στη BMW στο Μόναχο, δεν εχει σχέση το R,απλά να το ξέρεις.

Μεγα άγιε @cmvr κάνε το θαύμα σου και φτιάξε για τη nont 4G SA 🥰

On 28/4/2024 at 9:00 ΜΜ, Chrischal1908 said:

Αρχές του 2025 θα σε ικανοποιεί το δίκτυο!

@Gv2008 Καλή εβδομάδα, σε ικανοποιεί τελικά το δίκτυο;

On 12/3/2023 at 6:59 ΜΜ, Chrischal1908 said:

περιμένουμε να γίνει No1. 

Τελικά ακόμα Νο3. Έμεινε 🤣😅

1 ώρα πριν, Arinos said:

Κάτσε να τελειώσουν πρώτα οι "αρχές" του 2025,ακομα στις αρχές των αρχών είμαστε, μη κλέβεις 🤣🤣🤣🤣

2 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

5€ έχει. Το R δίνει λιγότερο συνήθως! Άλλο Q άλλο Nova στις ταχύτητες δυστυχώς! Πρέπει να το ξέρετε και o όχι να το βάζετε στις μετρήσεις της Nova.

GOODS-04204873.thumb.jpg.f216f9088f529fb1592f36ef6c3f5626.jpg

2 ώρες πριν, elkons said:

Το R σημαίνει Roaming (στα ελληνικά περιαγωγή)

Δεν δίνει άλλες ταχύτητες απλώς η κάρτα συνδέεται κατά αυτόν τον τρόπο με το δίκτυο της NOVA επίσης είναι εσωτερική όπως λένε πιο πάνω τα παιδιά, η περιαγωγή. 

Με το R που λες με περιαγωγή στη Γερμανία με Cosmote μια χαρά πήγε 800mbps στη BMW στο Μόναχο, δεν εχει σχέση το R,απλά να το ξέρεις.

Μεγα άγιε @cmvr κάνε το θαύμα σου και φτιάξε για τη nont 4G SA 🥰

Μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει 5G στις κάρτες Q που είναι με R.

1 minute ago, cu2goup said:

Μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει 5G στις κάρτες Q που είναι με R.

Αν ανοίξεις καρτέλα στο τεχνικό τμήμα μόνο δηλαδή είχα 5g αλλά για μια ημέρα μετά δεν.

Μωρέ ας έλεγαν την αλήθεια είναι 5€ αλλά για αυτό δε πρόκειται να την αλλάξω.

VoLTE υποστηρίζει; το έχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις της και για Wifi callcalling αλλα μόνο Wifi calling λειτουργεί π το όνομα σε λειτουργία γίνεται NOVA Wifi calling

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα δώσει άλλες ταχύτητες με μια άλλη σιμ πάλι σε 4G+ μη τρελαθούμε!!

1 hour ago, elkons said:

Αν ανοίξεις καρτέλα στο τεχνικό τμήμα μόνο δηλαδή είχα 5g αλλά για μια ημέρα μετά δεν.

Μωρέ ας έλεγαν την αλήθεια είναι 5€ αλλά για αυτό δε πρόκειται να την αλλάξω.

VoLTE υποστηρίζει; το έχει σαν επιλογή στις ρυθμίσεις της και για Wifi callcalling αλλα μόνο Wifi calling λειτουργεί π το όνομα σε λειτουργία γίνεται NOVA Wifi calling

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα δώσει άλλες ταχύτητες με μια άλλη σιμ πάλι σε 4G+ μη τρελαθούμε!!

Πάντως εγώ την άλλαξα δωρεάν ΤΟΤΕ..

Αλλά και πρόσφατα που είχα μία επικοινωνία στο τσατ και ρώτησα, μου είπανε πως δικαιούμαι δωρεάν αντικατάσταση.

Just now, cu2goup said:

Αλλά και πρόσφατα που είχα μία επικοινωνία στο τσατ και ρώτησα, μου είπανε πως δικαιούμαι δωρεάν αντικατάσταση.

Λες; θα δοκιμάσω. 

Υπάρχει δυνατότητα άραγε να μου τη στείλουν ταχυδρομικά αντί να πάω σε κατάστημα για αντικατάσταση;

4 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

5€ έχει. Το R δίνει λιγότερο συνήθως! Άλλο Q άλλο Nova στις ταχύτητες δυστυχώς! Πρέπει να το ξέρετε και o όχι να το βάζετε στις μετρήσεις της Nova.

Το R δίνει λιγότερο όταν είναι εξωτερικό roaming. Αυτό είναι εσωτερικό roaming, του ίδιου παρόχου, άρα δεν τίθεται θέμα διαφοράς. Φαίνεται αυτό και από το ping. Σε κανονικό roaming, έχει ping πάνω από 100 ms ενώ τώρα έχει μόνο 21. Επίσης που να βάλει τις μετρήσεις αφού είναι nova? Δεν μπορεί να τις βάλει στα δίκτυα εξωτερικών γιατί παρά το roaming γίνεται με δίκτυο nova και κάρτα nova

3 ώρες πριν, Arinos said:

Μπα, έχει 30 Mbps max και μεταπτώσεις σε EDGE

3 minutes ago, Gv2008 said:

Το R δίνει λιγότερο όταν είναι εξωτερικό roaming. Αυτό είναι εσωτερικό roaming, του ίδιου παρόχου, άρα δεν τίθεται θέμα διαφοράς. Φαίνεται αυτό και από το ping. Σε κανονικό roaming, έχει ping πάνω από 100 ms ενώ τώρα έχει μόνο 21. Επίσης που να βάλει τις μετρήσεις αφού είναι nova? Δεν μπορεί να τις βάλει στα δίκτυα εξωτερικών γιατί παρά το roaming γίνεται με δίκτυο nova και κάρτα nova.

Ακριβώς,επίσης και στο Netmonster NOVA φαίνεται το δίκτυο ενώ αν είμαι εξωτερικό λέει τον παροχο που έχω συνδεθεί..αλλά μερικοί θέλουν να γίνει το δικό τους.

5 minutes ago, Gv2008 said:

Μπα, έχει 30 Mbps max και μεταπτώσεις σε EDGE

ΧΑΧΑ κάποιοι θα σου πουν φταίει η συσκευή ή η κάρτα,θα αρνούνται να πιστέψουν στη σαπίλα του δικτύου εκεί! 🤣

26 minutes ago, elkons said:

Λες; θα δοκιμάσω. 

Υπάρχει δυνατότητα άραγε να μου τη στείλουν ταχυδρομικά αντί να πάω σε κατάστημα για αντικατάσταση;

Όχι.. μόνο σε κατάστημα. Τουλάχιστον αυτόν τον τρόπο πρότειναν όταν πρωτοβγήκαν οι μπλε Q.

5 ώρες πριν, elkons said:

Τελικά ακόμα Νο3. Έμεινε 🤣😅

Δεν έχω κάπου πρόβλημα όπου γυρίζω στην Αττική! Μόνο βελτίωση! Το SA εντός εξαμήνου είναι η ενημέρωση!

Edited by Chrischal1908

4 minutes ago, Chrischal1908 said:

Δεν έχω κάπου πρόβλημα όπου γυρίζω στην Αττική! Το SA εντός εξαμήνου είναι η ενημέρωση!

Από που η ενημέρωση; 😏

Και SA να ανοίξει όμως αν είναι σαν της Cosmote δηλαδή να μην είναι έτοιμο τι να το κάνεις;

7 minutes ago, Chrischal1908 said:

Δεν έχω κάπου πρόβλημα όπου γυρίζω στην Αττική! Μόνο βελτίωση! 

Επειδή στην Αττική ζει ο μισός πληθυσμός της χώρας δε σημαίνει πως όλοι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες με εσένα, και εκτός Αττικής άνθρωποι είμαστε,δουλεύουμε και πληρώνουμε υπηρεσίες, δεν έχουμε κάτι διαφορετικό σαν είδος.

Edited by vaggelis_kam

13 minutes ago, Chrischal1908 said:

Δεν έχω κάπου πρόβλημα όπου γυρίζω στην Αττική! Μόνο βελτίωση! Το SA εντός εξαμήνου είναι η ενημέρωση!

8 Mbps και μπορεί να γίνει αναπαραγωγή βίντεο 1080p.

Αναμένουμε για το SA, ελπίζω να μην γίνει παρατράγουδο όπως έγινε η αναβάθμιση στο Μαρούσι που σου είπαν 6 φορές συνολικά άλλη ημερομηνία, μήνα και χρονιά. Εκείνη η κεραία κοντά σου ενεργοποιήθηκε;

1 hour ago, vaggelis_kam said:

Επειδή στην Αττική ζει ο μισός πληθυσμός της χώρας δε σημαίνει πως όλοι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες με εσένα, και εκτός Αττικής άνθρωποι είμαστε,δουλεύουμε και πληρώνουμε υπηρεσίες, δεν έχουμε κάτι διαφορετικό σαν είδος.

Ελλάδα είναι μόνο η Σαντορίνη...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

8 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Άλλο Q άλλο Nova στις ταχύτητες δυστυχώς! Πρέπει να το ξέρετε και o όχι να το βάζετε στις μετρήσεις της Nova.

Μην λέτε ανοησίες και μας πέσουν τα μαλλιά.

Η q λειτουργεί στο δίκτυο της NOVA εδώ και χρόνια επί WIND.

Ο άνθρωπος πήγε και ανεβασε μια μέτρηση και εσείς απλώς αρνείστε να τη πιστέψετε είτε για το αποτέλεσμα είτε να κερδίσει το κατάστημα έστω και 5€. Μήπως δουλεύετε για τη Nova; επειδή πολύ φαν σας έχω δει.