georgebad Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Καλό ταξίδι φίλε,εγώ κάνω πολύ συχνά το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Γιάννενα και είμαι υπέρ ικανοποιημένος σε όλο το μήκος της διαδρομής. Ευχαριστω πολυ ! Θα ενημερωσω αργοτερα και νε σχετικα speedtest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Band 20 μετα την εξοδο για γρεβενα... - 85 rsrp - 3 rsrq https://www.speedtest.net/my-result/a/6365934062 Παιζει να ημουν ο μονος που ηταν συνδεμενος στην κεραια Μεχρι τωρα δηλωνω πολυ ευχαρηστιμενος απο την wind στη βορεια ελλαδα παρα πολυ καλω καλυψη αλλα τα Edge μας τα εχουμε ακομα σε 5 6 σημεια... Καλη διαδρομή φίλε Γιώργο. Αν επιτρέπεται ο τελικός προορισμός; Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Καλη διαδρομή φίλε Γιώργο. Αν επιτρέπεται ο τελικός προορισμός; Ευχαριστω πολυ !Ναυπακτο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Ευχαριστω πολυ !Ναυπακτο ! Ναύπακτο έχει καλή κάλυψη. Αλλά η χωρητικότητα είναι... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Ευχαριστω πολυ !Ναυπακτο ! Με το καλό να μας έρθεις. Εγώ είμαι απέναντι Αίγιο-Ακράτα. Σε όλη την διαδρομή θα έχεις πολύ καλή κάλυψη σε όλη την Ιονία Οδό, στα τούνελ πριν το Αντίρριο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου και όχι μόνο, αλλά αυτό το αφήνω σε εσένα να μας το περιγράψεις... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Με το καλό να μας έρθεις. Εγώ είμαι απέναντι Αίγιο-Ακράτα. Σε όλη την διαδρομή θα έχεις πολύ καλή κάλυψη σε όλη την Ιονία Οδό, στα τούνελ πριν το Αντίρριο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου και όχι μόνο, αλλά αυτό το αφήνω σε εσένα να μας το περιγράψεις... Εμένα μου αρέσει η κάλυψη που έχει σε όλη τη δυτική Ελλάδα. Γενικά τη θεωρώ από τις πιο δυνατές περιοχές της Γουιντ, εκτός Άρτας. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 (edited) Στην Ιονια οδο τα παει εξερετικα με καλυψη, εχει σημεια με edge, αλλα γενικα εχει πολυ ισχυρο σημα... Σιγουρα περισσότερους συνδρομητες, και γενικα αρκετα ποιο γεματο δικτυο (το σχολιο το ποσταρα με cosmote hotspot γιατι ειχε για κανα 5 λεπτακι 2G..πανω που την συνεχάρη :lol:) Edited August 7, 2020 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Εμένα μου αρέσει η κάλυψη που έχει σε όλη τη δυτική Ελλάδα. Γενικά τη θεωρώ από τις πιο δυνατές περιοχές της Γουιντ, εκτός Άρτας. Στην Άρτα ένα δυνατό σημείο 2CA ή 3CA είναι επί της Ιονίας Οδού, λίγο μετά την Άρτα (στο τούνελ) πηγαίνοντας προς Ιωάννινα και φυσικά στο γεφύρι of Arta όπου χτυπάει 100άρια. Στην υπόλοιπη Άρτα νορμάλ πράγματα. Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Στην Άρτα ένα δυνατό σημείο 2CA ή 3CA είναι επί της Ιονίας Οδού, λίγο μετά την Άρτα (στο τούνελ) πηγαίνοντας προς Ιωάννινα και φυσικά στο γεφύρι of Arta όπου χτυπάει 100άρια. Στην υπόλοιπη Άρτα νορμάλ πράγματα. Speedtest κοντα στο σημειο : https://www.speedtest.net/my-result/a/6366288193 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Δοκίμασε και με σέρβερ hyperhosting. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Δοκίμασε και με σέρβερ hyperhosting. Τελευταία τα speed test τα κάνω με server Cosmote Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Παρατήρησα καλύτερη σταθερότητα αλλά και αποτελέσματα. Με τον Hyperhosting έχει κάτι σκαμπανεβάσματα. Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Δοκίμασε και με σέρβερ hyperhosting. Στον γυρισμο τωρα :lol: παντως εχω κρατησει και στις δυο περιπτωσεις default τονcosmote για να ειμαι δικαιος...και γιατι αν ειχα wingο στην cosmote τωρα δεν θα ειχα δεδομενα με τα τρελα που ειδα σημερα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Κεντρο Ναυπακτου τωρα https://www.speedtest.net/my-result/a/6366542957 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Κεντρο Ναυπακτου τωρα https://www.speedtest.net/my-result/a/6366542957 Άψογος! Πολύ ωραία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 https://www.speedtest.net/my-result/a/6366606166 Μεσα στο Σπιτι μου στον Μαραθια Φωκιδας Μετα την Ναυπακτο μεχρι και τον μαραθια το 70% της διαδρομης ηταν με edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 https://www.speedtest.net/my-result/a/6366606166 Μεσα στο Σπιτι μου στον Μαραθια Φωκιδας Μετα την Ναυπακτο μεχρι και τον μαραθια το 70% της διαδρομης ηταν με edge Επειδή δεν ξέρω τα μέρη, για πόση απόσταση μιλάμε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Επειδή δεν ξέρω τα μέρη, για πόση απόσταση μιλάμε; Αν η διαδρομη ειναι 12 λεπτα τουλαχιστον στα 7 λεπτα ημουν με edge. Επισης δοκιμασα πολλα restart μρ airplane mode και τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Αν η διαδρομη ειναι 12 λεπτα τουλαχιστον στα 7 λεπτα ημουν με edge. Επισης δοκιμασα πολλα restart μρ airplane mode και τα ιδια Πάρε δωρεάν στο 13700 να τους το πεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 (edited) Αν η διαδρομη ειναι 12 λεπτα τουλαχιστον στα 7 λεπτα ημουν με edge. Επισης δοκιμασα πολλα restart μρ airplane mode και τα ιδιαΠάρε το 13700 αλλά μην περιμένεις και τιποτα... Βέβαια δεν χάνεις και κάτι... αλλά Τους έχω δηλώσει εδώ και έναμιση μήνα αυτό το πρόβλημα και λύση δεν βλέπω δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα πριν ενάμιση μήνα Εσωτερικά σπίτι μου... Φώτο 1 Εξωτερικα στην πιλοτη μου (ανοιχτα όχι κλεισμένη πιλοτη) φώτο 2 Κοιμούνται το ύπνο του δικαίου Δείτε πόσο δραματικά πέφτει το σήμα πριν ενάμιση μήνα δεν υπήρχε τέτοιο θέμα Ότι είχα πάνω στο σπίτι είχα και κάτω δοκιμασμένο με πολλά τηλέφωνα (συσκευές ίδια συμπεριφορά πέφτει το σήμα στα τάρταρα) Επίσης δοκίμασα και με άλλη κάρτα Wind αντίστοιχα στης συσκευές μήπως ήταν κάποιο πρόβλημα της sim μου (ίδια συμπεριφορά και με την άλλη κάρτα sim) Δηλωμένη βλάβη πολλές φορές Για αυτό λέω μην περιμένετε πολλά γενικά από την wind αφού δεν βρίσκουν λύση εδώ φανταστείτε και αλλού τι θα γίνεται Το περίεργο ότι volte υπάρχει χεχεχεχε απλά το σήμα έχει πάει βόλτα....και με κλειστό το volte το ίδιο συμβαίνει Αναρωτιέστε εάν μπορώ να πάρω τηλέφωνο σχεδόν πάντα δεν μπορώ με ανοιχτό /κλειστό volte 1-2 έχει κάνει κλήση αλλά συνομιλία είναι για τα πανηγύρια... Δεν συζητάμε για σύνδεση δεδομένων ούτε καν.... Δεν υπάρχει Αξιοπιστία μιλάμε...... Στο full Edited August 8, 2020 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Κάτι άσχετο και μη άσχετο. Δίπλα στην κεραία της wind στη ξυνοβρυση Πηλίου έχει τοποθετηθεί ιστός της rural connect. Γενικότερα αυτή η εταιρεία μοιάζει με fraud καθώς λέει ότι ότι έχει κεραίες πάνω ενώ δεν έχει τίποτα. Διάβασα την άδεια και αναφέρει κεραίες της wind Vodafone. Θεωρώ ότι ο υπάρχον ιστός θα πάρει πόδι και θα μπούνε οι κεραίες των wind Vodafone? Επιπλέον ξέρετε τι ρόλο βαράει αυτή η εταιρεία rural connect?!? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Κάτι άσχετο και μη άσχετο. Δίπλα στην κεραία της wind στη ξυνοβρυση Πηλίου έχει τοποθετηθεί ιστός της rural connect. Γενικότερα αυτή η εταιρεία μοιάζει με fraud καθώς λέει ότι ότι έχει κεραίες πάνω ενώ δεν έχει τίποτα. Διάβασα την άδεια και αναφέρει κεραίες της wind Vodafone. Θεωρώ ότι ο υπάρχον ιστός θα πάρει πόδι και θα μπούνε οι κεραίες των wind Vodafone? Επιπλέον ξέρετε τι ρόλο βαράει αυτή η εταιρεία rural connect?!?Εταιρία RURAL CONNECT Η Rural Connect (RC) συστάθηκε το 2014 με σκοπό την υλοποίηση του Έργου «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές “Λευκές” Περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας». Το έργο αφορά στην εγκατάσταση και λειτουργία ευρυζωνικής διαδικτυακής υποδομής σε αγροτικές και νησιωτικές περιοχές στις οποίες δεν παρέχεται ευρυζωνική πρόσβαση και ταυτόχρονα δεν υπάρχουν σχέδια από ιδιώτες επενδυτές να αναπτύξουν κατάλληλη υποδομή για παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών στο εγγύς μέλλον («λευκές» περιοχές στο πλαίσιο του Έργου). Τελικός στόχος είναι η παροχή αξιόπιστων και σύγχρονων ευρυζωνικών υπηρεσιών στον πληθυσμό των περιοχών-στόχων και παράλληλα η βιώσιμη αξιοποίηση και λειτουργία των υποδομών σε μακροπρόθεσμη βάση, ενθαρρύνοντας τον ανταγωνισμό και ενισχύοντας ουσιαστικά την περιφέρεια. Στις 29.12.2014 υπεγράφη σύμβαση σύμπραξης Δημοσίου- Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) μεταξύ της Κοινωνίας της Πληροφορίας και της RURAL CONNECT σκοπός της οποίας είναι η ανάπτυξη των απαραίτητων υποδομών δικτύου στις περιοχές–στόχο (νομοί Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Λάρισας, Μαγνησίας, Πρέβεζας, Σάμου, Τρικάλων, Φθιώτιδας, και Φωκίδας) και η παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών χονδρικής τριών επιπέδων στους αδειοδοτημένους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της χώρας. Η εταρία είναι μέλος του Oμίλου INTRACOM HOLDINGS ενώ μέτοχοι της είναι η INTRAKAT, η INTRACOM HOLDINGS και η INTRASOFT INTERNATIONAL.* Tο έργο Rural Broadband σχεδιάστηκε από τη Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και υλοποιείται μέσω ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα), με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε., εθνικών πόρων και παράλληλα ιδιωτικών πόρων που στην παρούσα περίπτωση εξασφαλίζει η Rural Connect. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Ο ιστός έχει 1 χρόνο στη θέση του χωρίς να γίνει τίποτα. Θεωρώ ότι είναι άλλο ένα έργο με ημερομηνία λήξης. Αντί να δώσουν την επιδότηση στις εταιρείες κινητής, πάλι τα πήραν οι κουμπάροι. Έλεος δηλαδή, βαρεθήκαμε. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 (edited) Κάτι άσχετο και μη άσχετο. Δίπλα στην κεραία της wind στη ξυνοβρυση Πηλίου έχει τοποθετηθεί ιστός της rural connect. Γενικότερα αυτή η εταιρεία μοιάζει με fraud καθώς λέει ότι ότι έχει κεραίες πάνω ενώ δεν έχει τίποτα. Διάβασα την άδεια και αναφέρει κεραίες της wind Vodafone. Θεωρώ ότι ο υπάρχον ιστός θα πάρει πόδι και θα μπούνε οι κεραίες των wind Vodafone? Επιπλέον ξέρετε τι ρόλο βαράει αυτή η εταιρεία rural connect?!? Ο όμιλος ΟΤΕ είναι, που ανέλαβε να πάει το broadband σε επιλεγμένα (αρκετά) απομακρυσμένα χωριά και περιοχές. Χωρίστηκαν σε 2 υποκατηγορίες Rural North & Rural South, για βόρεια και νότια Ελλάδα αντίστοιχα. Υλοποιούν συνήθως με οπτική. Ασύρματα φαντάζομαι μόνο σε δύσκολα ή μεμονωμένα σημεία. Το σκεπτικό για το εμπορικό κομμάτι ήταν για μεταπώληση των υπηρεσιών σε άλλους παρόχους-ενδιαφερόμενους, αφού γίνει η υποδομή μέχρι τον τελικό προορισμό, αλλά τελικά το δουλεύουν εμπορικά οι ίδιοι (Cosmote) αφού δεν υπήρχε και πολύ ενδιαφέρον. Οι συνήθεις υπηρεσίες είναι VDSL50. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο ιστός έχει 1 χρόνο στη θέση του χωρίς να γίνει τίποτα. Θεωρώ ότι είναι άλλο ένα έργο με ημερομηνία λήξης. Αντί να δώσουν την επιδότηση στις εταιρείες κινητής, πάλι τα πήραν οι κουμπάροι. Έλεος δηλαδή, βαρεθήκαμε. 1. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. 2. Πυλώνες στην Ελλάδα, κατασκευάζει η "αριστερά". Πολύ κονόμα... Edited August 8, 2020 by memoriesradio Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Ο όμιλος ΟΤΕ είναι, που ανέλαβε να πάει το broadband σε επιλεγμένα (αρκετά) απομακρυσμένα χωριά και περιοχές. Χωρίστηκαν σε 2 υποκατηγορίες Rural North & Rural South, για βόρεια και νότια Ελλάδα αντίστοιχα. Υλοποιούν συνήθως με οπτική. Ασύρματα φαντάζομαι μόνο σε δύσκολα ή μεμονωμένα σημεία. Το σκεπτικό για το εμπορικό κομμάτι ήταν για μεταπώληση των υπηρεσιών σε άλλους παρόχους-ενδιαφερόμενους, αφού γίνει η υποδομή μέχρι τον τελικό προορισμό, αλλά τελικά το δουλεύουν εμπορικά οι ίδιοι (Cosmote) αφού δεν υπήρχε και πολύ ενδιαφέρον. Οι συνήθεις υπηρεσίες είναι VDSL50. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη. 2. Πυλώνες στην Ελλάδα, κατασκευάζει η "αριστερά". Πολύ κονόμα... Μακάρι να τις αξιοποιήσει ο ΟΤΕ. Προς το παρόν είναι άδειες. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Οχι κατι το εντυοωσιακο... 7+20 παραλια μαραθια Φωκιδας Για πρωτη φορα βλεπω ξεχωριστι δικτυο απο vf https://www.speedtest.net/my-result/a/6368315833 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts