kostthem Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Ερωτηση θελω να κανω; Εχει καποιος απο εσας 4s? εχω θεμα με την μπαταρια. Πολυ γρηγορα τελειωνει και δεν αλλαξα κατι στη χρηση. Αν μπορει καποιος να μου απαντησει θα του ημουν ευγνωμων. Ευχαριστω Πρώτα δοκίμασε με clean install. Μετά, από τις ρυθμίσεις, γενικά, κλείσε τις εφαρμογες που τρέχουν στο υπόβαθρο, εκτός από αυτές που χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATHISHATZI15 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Πρώτα δοκίμασε με clean install. Μετά, από τις ρυθμίσεις, γενικά, κλείσε τις εφαρμογες που τρέχουν στο υπόβαθρο, εκτός από αυτές που χρειάζεσαι. Με clean install εκανα την αναβαθμιση αλλα μια μερα με το ζορι βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostthem Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Με clean install εκανα την αναβαθμιση αλλα μια μερα με το ζορι βγαζει. Μείωση εφαρμογών που χρησιμοποιούν push? Ρίξε και μια ματιά στις εφαρμογές που κάνουν refresh στο υπόβαθρο (δεν επηρεάζει τα notifications). Στο λέω γιατί φίλος με 4s, έχει λίγο καλύτερη μπαταρία στο 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATHISHATZI15 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Μείωση εφαρμογών που χρησιμοποιούν push? Ρίξε και μια ματιά στις εφαρμογές που κάνουν refresh στο υπόβαθρο (δεν επηρεάζει τα notifications). Στο λέω γιατί φίλος με 4s, έχει λίγο καλύτερη μπαταρία στο 7. Σε ευχαριστω πολυ. Θα δοκιμασω και επανερχομαι με νεοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 δεν εχω iphone αλλα ψηφισα εκ μερους της φιλης μου!!! αναβαθμισε και δεν της αρεσει καθολου γιατι δεν μπορει να το συνηθισει (ιδιοκτητρια 4s και πριν 3gs)!!!!! μαλιστα νομιζω ισως να αντιπροσωπευει αρκετο κομματι των αγοραστων του iphone (αντιστοιχες γυναικες!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Προσωπικα δεν βιαστηκα να εκφρασω την γνωμη μου για το ios7 γιατι ειμαι χρηστης ios μονο 3 μηνες οποτε και του εδωςα λιγο χρονο παραπανω Αυτο που παρατηρω ειναι οτι βγαινοντας απο εφαρμογες το πρωτο κλικ στη νεα σελιδα που μπαινεις δεν ειναι οσο ακαριαιο ηταν με το ios6,αργει χαρακτηρηστικα Κ επειδη προερχομαι απο android αυτο ηταν που με τρελανε οταν πηρα το iphone Πλεον ξενερωσα απιστευτα γιατι μου χαλασαν κατι που γουσταρα κ εκτιμουσα πολυ στο ios. Οσο για την εμφανιση οκ καλη ειναι αλλα πολυ cyanogen mode φερνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Προσωπικα δεν βιαστηκα να εκφρασω την γνωμη μου για το ios7 γιατι ειμαι χρηστης ios μονο 3 μηνες οποτε και του εδωςα λιγο χρονο παραπανω Αυτο που παρατηρω ειναι οτι βγαινοντας απο εφαρμογες το πρωτο κλικ στη νεα σελιδα που μπαινεις δεν ειναι οσο ακαριαιο ηταν με το ios6,αργει χαρακτηρηστικα Κ επειδη προερχομαι απο android αυτο ηταν που με τρελανε οταν πηρα το iphone Πλεον ξενερωσα απιστευτα γιατι μου χαλασαν κατι που γουσταρα κ εκτιμουσα πολυ στο ios. Οσο για την εμφανιση οκ καλη ειναι αλλα πολυ cyanogen mode φερνει Νομιζω οτι αυτο που λες οφειλεται στο οτι το γραφικο αργει πολυ να τελειωσει. Το πεσιμο των φακελων δηλαδη, κραταει πολυ ωρα. Πιο πολυ απο οτι θα επρεπε. Συμφωνω οτι το λειτουργικο, για διαφορους λογους δεν δινει την αισθηση οτι ειναι γρηγορο. Θα πρεπει να αλλαξουν πραγματα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wind_chrysoupoli Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Καλημέρα σας,έχω εγκαταστήσει το ios7 από την πρώτη μέρα σε ένα iphone5 δεν έχει κανένα κόλλημα και καμία καθυστέρηση,το μόνο που παρατήρησα σήμερα είναι ότι μου βγάζει 6 ενημερώσεις εφαρμογών αλλά όταν ανοίγω το το ap store δεν βρίσκω τον τρόπο να τις κάνω!!!!!!!αν μπορεί κανείς να βοηθήσει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Η συσκευη ειναι αψογη οπως ητανε ουτε κολλαει ουτε κανει το παραμικρο,απλα σου δινει αυτη την αισθηση της καθυστερησης που παλια δεν σου εδινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Η συσκευη ειναι αψογη οπως ητανε ουτε κολλαει ουτε κανει το παραμικρο,απλα σου δινει αυτη την αισθηση της καθυστερησης που παλια δεν σου εδινε Συμφωνώ και σου λέω ότι πιστεύω έχει να κάνει με το duration των εφέ. Πχ, ξεκλειδώνω τη συσκευή και θέλω να ανοίξω γρήγορα τον dialer. Πρέπει να περιμένω να πέσουν αργά αργά οι φάκελοι στην επιφάνεια και μετά ..... Ωραία τα εφέ, αλλά να κοιτάμε και το πρακτικό μέρος.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Συμφωνώ και σου λέω ότι πιστεύω έχει να κάνει με το duration των εφέ. Πχ, ξεκλειδώνω τη συσκευή και θέλω να ανοίξω γρήγορα τον dialer. Πρέπει να περιμένω να πέσουν αργά αργά οι φάκελοι στην επιφάνεια και μετά ..... Ωραία τα εφέ, αλλά να κοιτάμε και το πρακτικό μέρος.:) ακριβως! καπως ετσι εχει ᾽᾽μασκαρεψει᾽᾽την μεταβαση απο οθονη σε οθονη η Microsoft και εχει δωσει την εντυπωση πως εχει απιστευτα ομορφο λειτουργικο...ενω σχετικα ειναι ελαχιστα αργο. τεσπα..στην απαντηση του θεματος τι εντυπωσεις εχω απο το iOS7. με εκανε και γυρισα σε iPhone. enough said. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Είναι γεγονός πως τα εφέ στο iOS 7 έχουν μεγάλη διάρκεια. Μοιάζει λες και τα εφέ σε αυτή την έκδοση είναι αυτοσκοπός, και όχι κάτι το οποίο υποβοηθάει τη γενικότερη εμπειρία χρήσης. Εχθές μάλιστα έπεσα επάνω σε αυτό το άρθρο, με το οποίο συμφωνώ 100%. Edited September 26, 2013 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Μετά το upgrade δεν μου παίζει το voice search στην εφαρμογή YouTube. Μπορεί βέβαια να είναι θέμα εφαρμογής... Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Αυτό με τα αργα εφε δεν διορθώνεται με κάποια ρυθμιση; Πχ ελαχιστοποιηση του χρονου απο ενα δευτερόλεπτο σε 0, 5. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asimeonidis Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Δεν είναι αμελητέα αλλαγή συνεπώς δημιουργεί θέματα. Έχει αλλάξει τον τρόπο που γίνονται κάποιες ενέργειες (πχ η διαγραφή γινόταν με slide προς τα δεξιά τώρα θέλει προς τα αριστερά). Η γυναίκα μου λέει ότι είναι πολύ αχνό και κυρίως όταν είναι στο αυτοκίνητο δυσκολεύεται να βρει αυτό που θέλει. Στο ipad 2 έχει θέματα ταχύτητας (κυρίως σε ότι αφορά στο πληκτρολόγιο). Τα πιο πολλά ζητήματα πάντως είναι θέμα συνήθειας και σε λίγο καιρό θα απορούμε πως μπορούσαμε με το παλιό. Παράθεση Receive 20€ to spend on accessories and gear when purchasing a OnePlus smartphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Αυτό με τα αργα εφε δεν διορθώνεται με κάποια ρυθμιση; Πχ ελαχιστοποιηση του χρονου απο ενα δευτερόλεπτο σε 0, 5. Ε, οχι βεβαια. :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ε καλά πως κανείς έτσι... Δεν μίλησα και για Bluetooth ... Μια απλή μείωση χρόνου εφέ...:p Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ε καλά πως κανείς έτσι... Δεν μίλησα και για Bluetooth ... Μια απλή μείωση χρόνου εφέ...:p Και μονο που το αναφερεις.. Εννοειται οτι η απλ ξερει καλυτερα. :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ε φυσικά... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ε φυσικά... Απλα το λεω με σαρκαστικο τροπο γιατι τετοιες δυνατοτητες παραμετροποιησης ειναι αγνωστες στον κοσμο της απλ. Αν και σιγα σιγα τα πραγματα δειχνουν να αλλαζουν. (Χωρις να σημαινει οτι μου αρεσει που αλλαζουν). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostthem Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Με το σημερινό update υπήρξε (πολύ μικρή) μείωση του χρόνου των εφέ. Νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Με το σημερινό update υπήρξε (πολύ μικρή) μείωση του χρόνου των εφέ. Νομίζω. Νομίζω οτι ειναι ιδέα σου. Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostthem Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Νομίζω οτι ειναι ιδέα σου. Μάλλον. Θα ήθελα και εγώ να γίνουν πιο γρήγορα τα εφέ. Κατά τα άλλα, με 2 μήνες χρήση, δεν ξαναγύρναγα πίσω. Οτιδήποτε άλλο πλέον μου φαίνεται παλιό (iOS6), βαρετό / άσχημο (Android). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisk82 Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 (edited) Μάλλον. Θα ήθελα και εγώ να γίνουν πιο γρήγορα τα εφέ. Δυστυχώς όπως αναφέρθηκε τα εφέ το κάνουν λίγο αργό. Μερικές φορές πρέπει να περιμένεις 1 δευτερόλεπτο για να πατήσεις στην οθόνη έστω και αν δεν αντιλαμβάνεσαι κίνηση των εφέ. Θυμάστε μου...στο iOS 7 εμφανίζεται το κλασικό πριζακι όταν έχει φορτίσει; Edited September 27, 2013 by giannisk82 Παράθεση Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Μερικές φορές πρέπει να περιμένεις 1 δευτερόλεπτο για να πατήσεις στην οθόνη έστω και αν δεν αντιλαμβάνεσαι κίνηση των εφέ. Αυτο με εχει ενοχλησει και εμενα αρκετα. Πολλες φορες οταν το ξεκλειδωνω και παω να πατησω το εικονιδιο με τα μηνυματα, δεν με ακουει. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts