pik. Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 διαβασα τις αποψεις και συμφωνω απολυτα με την αποψη του DJDB . στο high end περιμενα 4,3+ και στο μικρο περιμενα καλυτερη τιμουλα. Δεν υπαρχει,δεν πειραζει. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Τα galaxy απο την αλλη (αναποφευκτη η συγκριση, αφου μιλαμε για πλαστικα κινητα κλπ) εχουν το προβλημα του αδιαφορου σχεδιασμου και της φτηνης αισθησης στο χερι. Δεν ειναι το ιδιο το πλαστικο το προβλημα τους, οπως 1000αδες φορες εχουμε πει. Το προβλημς τους ειναι η φτηνη αισθηση που δινουν στον κατοχο τους. Μένω άφωνος πραγματικά. Λες να έχω άλλο τηλέφωνο και να μην το ξέρω; Λες να με ξεγέλασαν και να μην έχω SGS3; Επίσης μένω άφωνος με το τι θεωρείς σημαντικό σε ένα smartphone. Και μιας και μιλάμε για smartphone και Megapixel κάμερας νομίζω ότι και μονό η έλλειψη αυτή φτάνει. Μην ακούσω πάλι περί cloud και 32gb έκδοσης. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akoron Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Επρεπε να βγει ενα νεο μηλοφωνο. οκ. Βγηκε το 5S, οκ. Ως γνησιος apple hater, πιστευω οτι η μοναδικη πραγματικη καινοτομια ειναι τα 64Β. Δεν ξερουμε το πως θα συμπεριφερθει η αυτονομια της συσκευης με τα επιλεον χαρακτηριστικα της (υποθετω χειροτερα, μιας και προσθετουν στην καταναλωση με δεδομενη την μπαταρια). Σχετικα με το δευτερο-πλαστικο κινητο, θεωρω οτι θα ηταν πραγματικο φοβητρο της μεσαιας κατηγοριας των αντροιντ, αν εβγαινε σε πραγματικα οικονομικη τιμη (250-350 ευρω). Τωρα... ΔεΝομιζωΤακη. Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Μένω άφωνος πραγματικά. Λες να έχω άλλο τηλέφωνο και να μην το ξέρω; Λες να με ξεγέλασαν και να μην έχω SGS3; Επίσης μένω άφωνος με το τι θεωρείς σημαντικό σε ένα smartphone. Και μιας και μιλάμε για smartphone και Megapixel κάμερας νομίζω ότι και μονό η έλλειψη αυτή φτάνει. Μην ακούσω πάλι περί cloud και 32gb έκδοσης. Δεν καταλαβα με τι μενεις αφωνος.:O Σχολιαζω το περι πλαστικης κατασκευης του 5c. Δεν ειπα το θεωρω σημαντικο και τι οχι σε ενα smartphone. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Με πληρωνουν καλα, that's why.:) Περα απο την πλακα, τι να κανω ρε Λευτερη, να μην πω τη γνωμη μου? οι περισσοτεροο πραγματικα εχουν βαρεθει να απαντουν στα ιδια και στα ιδια. Ε, θα βαρεθω και εγω σε λιγακι. Το 5c ειναι μια χαρα ποιοτικοτατο. Φανταζομαι δηλαδη, οτι θα ειναι στα επιπεδα των λουμια (800,920 κλπ). Το οποιο ειναι υπεραρκετο. Τα galaxy απο την αλλη (αναποφευκτη η συγκριση, αφου μιλαμε για πλαστικα κινητα κλπ) εχουν το προβλημα του αδιαφορου σχεδιασμου και της φτηνης αισθησης στο χερι. Δεν ειναι το ιδιο το πλαστικο το προβλημα τους, οπως 1000αδες φορες εχουμε πει. Το προβλημς τους ειναι η φτηνη αισθηση που δινουν στον κατοχο τους. Το 920, παροτι πλαστικο , δεν δινει τετοια αισθηση και ποτε κανεις δεν παραπονεθηκε για τις πλαστικουρες της νοκια. Δεν ξερω αν το εχει προσεξει κανεις, αλλα οι διαστασεις του 5c δεν ειναι ιδιες με τις διαστασεις του 5. Το c ειναι λιγο μεγαλυτερο, λιγο βαρυτερο... Βάζουμε στοίχημα οτι το πλαστικό του 5c θα έχει την χειρότερη αισθηση απ ολα τα αλλα και καμιά σχέση με τα πρώτα Lumia? Το 5c δείχνει κοκκαλινο όπως τα παιχνίδια της κόρης μου. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι μοιάζει με κακής ποιότητα θήκη. Γι αυτό το έκανα αβαταρ επειδή είναι ο ορισμός της κακογουστιας. Μαζί με το Note3 διεκδικούν το τρόπαιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Με πληρωνουν καλα, that's why.:) Περα απο την πλακα, τι να κανω ρε Λευτερη, να μην πω τη γνωμη μου? οι περισσοτεροο πραγματικα εχουν βαρεθει να απαντουν στα ιδια και στα ιδια. Ε, θα βαρεθω και εγω σε λιγακι. Το 5c ειναι μια χαρα ποιοτικοτατο. Φανταζομαι δηλαδη, οτι θα ειναι στα επιπεδα των λουμια (800,920 κλπ). Το οποιο ειναι υπεραρκετο. Τα galaxy απο την αλλη (αναποφευκτη η συγκριση, αφου μιλαμε για πλαστικα κινητα κλπ) εχουν το προβλημα του αδιαφορου σχεδιασμου και της φτηνης αισθησης στο χερι. Δεν ειναι το ιδιο το πλαστικο το προβλημα τους, οπως 1000αδες φορες εχουμε πει. Το προβλημς τους ειναι η φτηνη αισθηση που δινουν στον κατοχο τους. Το 920, παροτι πλαστικο , δεν δινει τετοια αισθηση και ποτε κανεις δεν παραπονεθηκε για τις πλαστικουρες της νοκια. Δεν ξερω αν το εχει προσεξει κανεις, αλλα οι διαστασεις του 5c δεν ειναι ιδιες με τις διαστασεις του 5. Το c ειναι λιγο μεγαλυτερο, λιγο βαρυτερο... Προσωπικα δεν εχω θεμα με το πλαστικο. Μια χαρα κανει την δουλεια του στην περιπτωση του nexus μου. Ναι,θα εμπαινα στην διαδικασια να παρω το c αν ειχε καλη τιμη γιατι το ios7 πραγματικα οσο το εχω δει,με γοητευσε. Δυστυχως με χανουνε απο πελατη Γιαννη με την απαραδεκτη τιμη. Χα χα χα :D Καθότι είναι δικηγόρος ο Γιάννης, η apple έχει δωρεάν νομική υποστήριξη στο μεγαλύτερο τεχνολογικό φόρουμ της Ελλάδας. :) Με τόσες δωρεάν παροχές μας λέτε ότι η εταιρεία έχει έξοδα και γι αυτό είναι ακριβή. :p Εσυ Κωστα εισαι ο Xavier των λειτουργικων. Σε θεωρω πιο μετριοπαθη που λεει τα πραματα οπως εχουν. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IliasBlast Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Πειτε μου ποιος καινοτομησε περισσοτερο φετος. Sony Xperia Z1 Ακόμα και το Ζ που θεωρητικα βγηκε φετος. Εχεις δει αλλο waterproof smartphone? Που να μην ειναι κακης ποιοτητας οπως το s4 active Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 (edited) Δεν καταλαβα με τι μενεις αφωνος.:O Σχολιαζω το περι πλαστικης κατασκευης του 5c. Δεν ειπα το θεωρω σημαντικο και τι οχι σε ενα smartphone. Εκτός από το ότι ειναι ατοπες συγκρισεις αισθητικής (αυτό που βρισκεις αδιαφορο αρέσει σε δεκάδες εκατομμύρια κόσμου παγκοσμίως), επίσης το ιδιο ισχύει με τα πλαστικά (δηλ. ας πούμε ότι δεν έχω προβλημα με τα πλαστικά του Note, οπως δεν ειχα με του S2 και δεν θα εχω με του Note III), αλλά ρε παιδι μου τις αστοχες συγκρίσεις με την ανυπαρκτη πεθαμένη Nokia τι την θες; Πόσοι παίρνουν Lumia ωστε να κάνεις συγκρίσεις; :lol::lol: Sony Xperia Z1 Ακόμα και το Ζ που θεωρητικα βγηκε φετος. Εχεις δει αλλο waterproof smartphone? Που να μην ειναι κακης ποιοτητας οπως το s4 active http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-S4-Active,Sony-Xperia-Z/phones/7840,7539 Χρεπι σου λέω το S4 Αctive.. (όπως και το Z).. :lol: Edited September 15, 2013 by aroutis Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Εκτός από το ότι ειναι ατοπες συγκρισεις αισθητικής (αυτό που βρισκεις αδιαφορο αρέσει σε δεκάδες εκατομμύρια κόσμου παγκοσμίως), επίσης το ιδιο ισχύει με τα πλαστικά (δηλ. ας πούμε ότι δεν έχω προβλημα με τα πλαστικά του Note, οπως δεν ειχα με του S2 και δεν θα εχω με του Note III), αλλά ρε παιδι μου τις αστοχες συγκρίσεις με την ανυπαρκτη πεθαμένη Nokia τι την θες; Πόσοι παίρνουν Lumia ωστε να κάνεις συγκρίσεις; :lol::lol: l: Και ένας και μονο ένας στον πλανήτη να το τιμά εσυ πρεπει να το σεβαστεις. Οι πωλήσεις δεν είναι συνώνυμο της ποιότητας μιας συσκευής.;) Αν ήταν έτσι και οι Mercedes που έχουν το 1/5 των πωλήσεων του VW σημαίνει ότι είναι ένα τίποτα,ανύπαρκτα δηλαδη? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Sony Xperia Z1 Ακόμα και το Ζ που θεωρητικα βγηκε φετος. Εχεις δει αλλο waterproof smartphone? Που να μην ειναι κακης ποιοτητας οπως το s4 active Κοίτα την υπογραφή μου και θα βρείς ένα.:) @aroutis Τι σχέση έχουν οι πωλήσεις? για την ποιότητα μίλησα. Το ότι το νετ έχει φρίξει με τις πλαστικούρες της σάμσουγκ, είναι γνωστό, δεν χρειάζεται να πώ τίποτα παραπάνω. @te_salat Κάτσε να το πιάσουμε Κώστα, μην βιάζεσαι. Αν δεν είναι καλό, δεν θα το πάρουμε. Το λευκό, το cyan και το κίτρινο, δεν νομίζω ότι είναι κακόγουστα πάντως. Τπ ροζ, δεν είναι στις προτιμήσεις μου πάλι:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Οι πωλήσεις δεν είναι συνώνυμο της ποιότητας μιας συσκευής.;) Αν ήταν έτσι και οι Mercedes που έχουν το 1/5 των πωλήσεων του VW σημαίνει ότι είναι ένα τίποτα,ανύπαρκτα δηλαδη? Έλα ρε συ Άλεξ. Αν οι Mercedes είχαν χαμηλότερη τιμή από τα VW και πουλούσαν το 1/5, ναι θα ήταν ανύπαρκτα... (Η σειρά 3 είναι εδώ και χρόνια το 1ο/2ο πιο καλοπουλημένο μεσαίο, παρότι το ακριβώτερο... Εδώ και 20 σχεδόν χρόνια, όλοι προσπαθούν να φτιάξουν Bmw...) Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Έλα ρε συ Άλεξ. Αν οι Mercedes είχαν χαμηλότερη τιμή από τα VW και πουλούσαν το 1/5, ναι θα ήταν ανύπαρκτα... (Η σειρά 3 είναι εδώ και χρόνια το 1ο/2ο πιο καλοπουλημένο μεσαίο, παρότι το ακριβώτερο... Εδώ και 20 σχεδόν χρόνια, όλοι προσπαθούν να φτιάξουν Bmw...) Άλλο το νόημα που ήθελα να πω,δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το εξηγήσω αναλυτικά. Βγαίνουμε και off- topic. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaldini Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Βάζουμε στοίχημα οτι το πλαστικό του 5c θα έχει την χειρότερη αισθηση απ ολα τα αλλα και καμιά σχέση με τα πρώτα Lumia? Το 5c δείχνει κοκκαλινο όπως τα παιχνίδια της κόρης μου. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι μοιάζει με κακής ποιότητα θήκη. Γι αυτό το έκανα αβαταρ επειδή είναι ο ορισμός της κακογουστιας. Μαζί με το Note3 διεκδικούν το τρόπαιο. καλα εισαι απιστευτος! μολις ειδα το νεο σου avatar παραξενευτηκα...!! νομιζω και γω πως ειδικα με τις αυξημενες διαστασεις που εχει αποκτησει το 5c ,αυτο το κοκαλο πλαστικο μοιαζει με θηκη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι?? - Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Εσυ Κωστα εισαι ο Xavier των λειτουργικων. Σε θεωρω πιο μετριοπαθη που λεει τα πραματα οπως εχουν. μονο αν ειχε χρησιμοποιησει webOS/Μαemo/N9 :lol: παντως αυτο που μενει ειναι οτι ο καθενας παιρνει αυτο που θελει. Αρκει να ξερει τι θελει... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 μονο αν ειχε χρησιμοποιησει webOS/Μαemo/N9 :lol: παντως αυτο που μενει ειναι οτι ο καθενας παιρνει αυτο που θελει. Αρκει να ξερει τι θελει... Έτσι ακριβώς Δημήτρη. Καθένας μας έχει μια κόκκινη γραμμή στην χρήση που κάνει. Αυτή καθορίζει για μένα το αν μπορώ να χρησιμοποίησω ενα λειτουργικό η μια συσκευή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 @ddr2 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε ενοχλεί η "πλαστικούρα" όπως τη λες (τα πάντα είναι θέμα πως το πασάρεις και η λέξη "πλαστικούρα" ηχεί χειρότερα από το πλαστικό). Design λέει αδιάφορο. Η apple δεν κατηγορούσε την Samsung ότι της έχει κλέψει το design στο s2; Το s3 είναι το ίδιο μόνο λίγο μεγαλύτερο. Ναι το S3 είναι πλαστικό. Έχεις δουλέψει ποτέ με S3 να δεις τι δυνατότητες έχεις με αυτό το τηλέφωνο; Τι προσφέρει με τα λιγότερα χρήματα από ένα 4s ή 5 ή 5s; Καταρχήν αυτή τη στιγμή και μόνο ότι μπορώ με Miracast χωρίς κανένα επιπλέον έξοδο να το συνδέσω στην τηλεόραση (Samsung και αυτή) και να σερφάρω ή οτιδήποτε άλλο θέλω να κάνω φτάνει. Έχω και HDMI αν θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν media player (εξαιρετικός media player, παίζει τα πάντα 1080p). Στέλνω τραγούδια να τα παίξει το Samsung 2.1 home cinema μέσω bluetooth (A2DP). Στέλνω στην tv ή το home cimena το videaκι του youtube να το παίξει εκεί και να βάλω στην ουρά και άλλα άμα θέλω (αυτό δεν θέλει miracast). Με τα 32gb εσωτερική και 32gb εξωτερική έχω περάσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ mp3 και φυσικά ταινίες όταν πρόκειται για ταξίδι. Και όλα αυτά ΑΝΕΞΟΔΑ. Δες και αυτό λίγο και άλλα αρκετά που δεν έχω αναφέρει και εσύ επέμενε στην πλαστικούρα αντί στη χρηστικότητα και τις δυνατότητες. Ξέρεις γιατί δεν πήρα iphone ποτέ αν και μου αρέσει ως συσκευή; - Πανάκριβο γι αυτά που προσφέρει και δεν πέφτει η τιμή του με τον καιρό - Πρέπει να το κάνεις jailbreak για να καταφέρεις κάποια από τα παραπάνω - Δεν έχει αναφορά στα sms - Δεν στέλνει αρχεία με bluetooth - Έξτρα κόστος για σύνδεση με άλλες συσκευές Τις δε 4 ιντσες που είναι οι χειρότερες ιντσες που μπορείς να βγάλεις σε τηλέφωνο. Αν δεν μπορούσε ακόμη να παρουσιάσει 4.3 οθόνη ας έμενε στις 3,5. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 @ddr2 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε ενοχλεί η "πλαστικούρα" όπως τη λες (τα πάντα είναι θέμα πως το πασάρεις και η λέξη "πλαστικούρα" ηχεί χειρότερα από το πλαστικό). εχεις δικιο. Ανακαλω το πλαστικουρα. Δεν ειναι σκοπος μου να ειμαι εριστικος. Πλαστικο λοιπον. Το πλαστικο δεν με ενοχλει, αρκει να ειναι και να δειχνει ποιοτικο. Ποιοτικα δειχνουν και φαινονται πως ειναι πχ τα λουμια της νοκια. Ομως, τα κινητα της σαμσουγκ αφηνουν, σε εμενα τουλαχιστον, αν οχι μια αισθηση φτηνης συσκευης, σιγουρα δεν μου δινουν την αισθηση ποιοτητας που θα ηθελα. Εννοειται οτι σε καθε περιπτωση, προτιμω συσκευες απο μεταλλικα υλικα. Design λέει αδιάφορο. Η apple δεν κατηγορούσε την Samsung ότι της έχει κλέψει το design στο s2; Το s3 είναι το ίδιο μόνο λίγο μεγαλύτερο. Φιλε μου, εγω δεν ειμαι κοινοβουλευτικος εκπροσωπος της απλ. Την αποψη μου λεω για τις σχεδιαστικες γραμμες της σαμσουγκ. Και νομιζω οτι πολλοι συμφωνουν μαζι μου, απο οτι διαβαζω στα διαφορα φορα. Ναι το S3 είναι πλαστικό. Έχεις δουλέψει ποτέ με S3 να δεις τι δυνατότητες έχεις με αυτό το τηλέφωνο; Τι προσφέρει με τα λιγότερα χρήματα από ένα 4s ή 5 ή 5s; Εχω δουλεψει με note2 και με πολλες αλλες κορυφαιες συσκευες android. (Razr, galaxy nexus, htc one x+, optimus G κλπ). Ξερω πολυ καλα τι προσφερουν και τι οχι. Δεν χρειαζεται να με πεισεις για κατι. Τα ξερω πολυ καλα, εχω ασχοληθει πολυ και με καστομιες και ολα τα συμπαραμαρτουντα. Ειμαι πολυ εμπειρος χρηστης android. Αντιθετα, ειμαι σχετικα απειρος στο ios. Ξέρεις γιατί δεν πήρα iphone ποτέ αν και μου αρέσει ως συσκευή; - Πανάκριβο γι αυτά που προσφέρει και δεν πέφτει η τιμή του με τον καιρό - Πρέπει να το κάνεις jailbreak για να καταφέρεις κάποια από τα παραπάνω - Δεν έχει αναφορά στα sms - Δεν στέλνει αρχεία με bluetooth - Έξτρα κόστος για σύνδεση με άλλες συσκευές Τις δε 4 ιντσες που είναι οι χειρότερες ιντσες που μπορείς να βγάλεις σε τηλέφωνο. Αν δεν μπορούσε ακόμη να παρουσιάσει 4.3 οθόνη ας έμενε στις 3,5. Δεκτοι ολοι οι λογοι που δεν σου αρεσει το αιφον και δεν σε πιεσα να παρεις.:) Αλλα, θα πρεπει να παραδεκτεις οτι εγω, εχοντας δοκιμασει και τα 2, επιλεγω πιο συνειδητα το ios, απο οτι εσυ που εχεις χρησιμοποιησει μονο το android.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Το πλαστικο δεν με ενοχλει, αρκει να ειναι και να δειχνει ποιοτικο. Ποιοτικα δειχνουν και φαινονται πως ειναι πχ τα λουμια της νοκια. Ομως, τα κινητα της σαμσουγκ αφηνουν, σε εμενα τουλαχιστον, αν οχι μια αισθηση φτηνης συσκευης, σιγουρα δεν μου δινουν την αισθηση ποιοτητας που θα ηθελα. Ειχα S3, S4 και Lumia 920 σε λευκο. Το φινιρισμα του πλαστικου (γκλοσι) σε αυτα τα 3 ειναι ακριβως τα ιδια. Ποια η διαφορα λοιπον στα πλαστικα (πολυκαρβονικα με γκλοσι φινιρισμα) των Lumia και S4 ; Απολυτως καμια. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ειχα S3, S4 και Lumia 920 σε λευκο. Το φινιρισμα του πλαστικου (γκλοσι) σε αυτα τα 3 ειναι ακριβως τα ιδια. Ποια η διαφορα λοιπον στα πλαστικα (πολυκαρβονικα με γκλοσι φινιρισμα) των Lumia και S4 ; Απολυτως καμια. Για πες? ποιοτικότατα τα σάμσουγκ ε? :rolleyes: άδικα έχουν φρίξει όλα τα φόρουμ? συγκρίνεις τώρα την αίσθηση ενός 920 με το s3 ? την ακρίβεια στην κατασκευή και το πάχος των πλαστικών του? Το 920 είναι τάνκ, όχι μόνο λόγω βάρους. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Για πες? ποιοτικότατα τα σάμσουγκ ε? :rolleyes: άδικα έχουν φρίξει όλα τα φόρουμ? συγκρίνεις τώρα την αίσθηση ενός 920 με το s3 ? την ακρίβεια στην κατασκευή και το πάχος των πλαστικών του? Το 920 είναι τάνκ, όχι μόνο λόγω βάρους. Να με συγχωρέσει το myphone και να μην το πάρει "προσωπικά" αλλά οι απόψεις στα διάφορα forums είναι σαν την γνωστή τρύπα. Έχουν όλοι από μία. Το αν έχουν φρίξει τα forums δεν το ξέρω, σίγουρα έχουν γκρινιάξει αλλά στην τελική μην το πάρεις όπως εγώ το iPhone για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω. Η γκρινιάξε και μην το πάρεις η πάρε το αλλά σταμάτα τη γκρίνια (οι γκόμενες γκρινιάζουν μόνο). Έχω βάλει μία ωραιότατη θήκη στο S3, αυτή των δέκα ευρώ από τον "τζάμπα" και πολλοί μου λένε "έχει κ θήκη";;;; Συνεχίζει να είναι όμορφο, στιβαρό κ φυσικά λειτουργικό. Χωρίς τη θήκη ναι, γλυστραει αλλά με την θήκη δεν έχεις πρόβλημα. Κόλλησες στο πλαστικό και στο design. Για την ταμπακιέρα τίποτα. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Να με συγχωρέσει το myphone και να μην το πάρει "προσωπικά" αλλά οι απόψεις στα διάφορα forums είναι σαν την γνωστή τρύπα. Έχουν όλοι από μία. Το αν έχουν φρίξει τα forums δεν το ξέρω, σίγουρα έχουν γκρινιάξει αλλά στην τελική μην το πάρεις όπως εγώ το iPhone για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω. Η γκρινιάξε και μην το πάρεις η πάρε το αλλά σταμάτα τη γκρίνια (οι γκόμενες γκρινιάζουν μόνο). Έχω βάλει μία ωραιότατη θήκη στο S3, αυτή των δέκα ευρώ από τον "τζάμπα" και πολλοί μου λένε "έχει κ θήκη";;;; Συνεχίζει να είναι όμορφο, στιβαρό κ φυσικά λειτουργικό. Χωρίς τη θήκη ναι, γλυστραει αλλά με την θήκη δεν έχεις πρόβλημα. Κόλλησες στο πλαστικό και στο design. Για την ταμπακιέρα τίποτα. Καταρχήν, πέρα από τι ακούγεται στα διάφορα φόρα, είχα και εγώ ο ίδιος 2 galaxy (nexus και NOTE2) και επίσης ακούω και τις απόψεις έμπειρων μελών αυτού του φόρουμ , που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους (te salat, v@gelis κλπ).Κοινός τόπος είναι ότι το σασί των galaxy δεν είναι και ότι καλύτερο και ότι στιβαρότερο έχει να προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Βάζεις θήκη και το ξεχνάς. Δεκτό. Επίσης, δυναμώνω το ράδιο και δεν ακούω το αμάξι μου που τρίζει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρίζει, με ότι αυτό δείχνει για την ποιότητα συναρμολόγησης. Παρόλα αυτά, πήρα και από δαύτα. Δοκίμασα, δεν μπόρεσα να συμβιβαστώ με τη μέτρια για τα δικά μου γούστα αισθητική και ποιότητα, καθώς και με το μικρό lag που παρατηρούσα και αφού πέρασα από όλα τα κορυφαία android (το καθένα με τα δικά του μειονεκτήματα) κατέληξα στη λύση του iphone-ipad. Εγώ, γιατί να γκρινιάζω? Για την ταμπακέρα, τι θέλεις να σου πώ? Είναι το κατάλληλο θέμα πιστεύεις για να κάνουμε συγκρίσεις συσκευών (ή περισσότερο λειτουργικών) ή πιστεύεις ότι θα βγάλουμε ποτέ άκρη? Edited September 16, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 @ddr2 Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε ενοχλεί η "πλαστικούρα" όπως τη λες (τα πάντα είναι θέμα πως το πασάρεις και η λέξη "πλαστικούρα" ηχεί χειρότερα από το πλαστικό). Design λέει αδιάφορο. Η apple δεν κατηγορούσε την Samsung ότι της έχει κλέψει το design στο s2; Το s3 είναι το ίδιο μόνο λίγο μεγαλύτερο. Ναι το S3 είναι πλαστικό. Έχεις δουλέψει ποτέ με S3 να δεις τι δυνατότητες έχεις με αυτό το τηλέφωνο; Τι προσφέρει με τα λιγότερα χρήματα από ένα 4s ή 5 ή 5s; Καταρχήν αυτή τη στιγμή και μόνο ότι μπορώ με Miracast χωρίς κανένα επιπλέον έξοδο να το συνδέσω στην τηλεόραση (Samsung και αυτή) και να σερφάρω ή οτιδήποτε άλλο θέλω να κάνω φτάνει. Έχω και HDMI αν θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν media player (εξαιρετικός media player, παίζει τα πάντα 1080p). Στέλνω τραγούδια να τα παίξει το Samsung 2.1 home cinema μέσω bluetooth (A2DP). Στέλνω στην tv ή το home cimena το videaκι του youtube να το παίξει εκεί και να βάλω στην ουρά και άλλα άμα θέλω (αυτό δεν θέλει miracast). Με τα 32gb εσωτερική και 32gb εξωτερική έχω περάσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ mp3 και φυσικά ταινίες όταν πρόκειται για ταξίδι. Και όλα αυτά ΑΝΕΞΟΔΑ. Δες και αυτό λίγο Όχι και δε χρειάζεται να ξοδέψεις για να χρησιμοποιήσεις Miracast. Χρειάζεσαι τηλεόραση που να μπορεί να την κάνει αυτή τη δουλειά, έτσι δεν είναι; Ποιο είναι ακριβότερο, μία Smart Tv της Samsung ή μία συσκευή Apple TV, την οποία μπορείς και να συνδέσεις σε οποιαδήποτε τηλεόραση; Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιείς τη συσκευή σου ως game controller όπως κάνεις με το airplay? Για τη μουσική κλπ, επίσης μπορείς να κάνεις τα πάντα, να συνδεθείς με οποιοδήποτε στερεοφωνικό και να διαχειρίζεσαι ασύρματα όλη τη συλλογή iTunes από το iPhone. Γενικά, πολλοί, πάρα πολλοί δεν έχουν χρησιμοποιήσει το οικοσύστημα της Apple σε όλη του την έκταση και δεν έχουν υπόψη τους τις δυνατότητες που προσφέρει. Η κυριότερη; Όλες αυτές οι δυνατότητες λειτουργούν αξιόπιστα και με τον πιο εύκολο τρόπο, στο βαθμό που έχεις αποδεχτεί να εισχωρήσεις μέσα στο "walled garden" :p και να χρησιμοποιείς τις συσκευές της εταιρείας. Διαλέγεις και παίρνεις ;) Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Για πες? ποιοτικότατα τα σάμσουγκ ε? :rolleyes: άδικα έχουν φρίξει όλα τα φόρουμ? συγκρίνεις τώρα την αίσθηση ενός 920 με το s3 ? την ακρίβεια στην κατασκευή και το πάχος των πλαστικών του? Το 920 είναι τάνκ, όχι μόνο λόγω βάρους. Ωπα κατσε. Ξεκινας και λες για την αισθηση του πλαστικου στο χερι και σου απανταω οτι εχουν ακριβως την ιδια αφου το φινιρισμα του πλαστικου ειναι το ιδιο και στα 2. Το παχος του πλαστικου πως το καταλαβαινεις στο Λουμια οταν το ακουμπας/πιανεις απ' εξω; :lol: Το 920 ειναι τανκ/brick γιατι ειναι 100 κιλα και γιατι δεν παθαινει τιποτα απο πτωσεις, οπως δεν παθαινουν και τα σαμμυ. Γιαννη καταλαβαινεις οτι με ολα αυτα που λες πασχεις απο ελλειψη αντικειμενικοτητας. Δεν το χεις καταλαβει μαλλον. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Ωπα κατσε. Ξεκινας και λες για την αισθηση του πλαστικου στο χερι και σου απανταω οτι εχουν ακριβως την ιδια αφου το φινιρισμα του πλαστικου ειναι το ιδιο και στα 2. Το παχος του πλαστικου πως το καταλαβαινεις στο Λουμια οταν το ακουμπας/πιανεις απ' εξω; :lol: Το 920 ειναι τανκ/brick γιατι ειναι 100 κιλα και γιατι δεν παθαινει τιποτα απο πτωσεις, οπως δεν παθαινουν και τα σαμμυ. Γιαννη καταλαβαινεις οτι με ολα αυτα που λες πασχεις απο ελλειψη αντικειμενικοτητας. Δεν το χεις καταλαβει μαλλον. Πάσχω απο έλλειψη αντικειμενικότητας επειδή υποστηρίζω ότι το λούμια 920 είναι ποιοτικότερο από το s3? Μόνο εσύ θα βρισκόσουν να διαφωνήσεις! :O Για μένα αφήνουν την ίδια αίσθηση, όταν τα πιάνω στο χέρι και τα σφίγγω. Edited September 16, 2013 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Όχι και δε χρειάζεται να ξοδέψεις για να χρησιμοποιήσεις Miracast. Χρειάζεσαι τηλεόραση που να μπορεί να την κάνει αυτή τη δουλειά, έτσι δεν είναι; Ποιο είναι ακριβότερο, μία Smart Tv της Samsung ή μία συσκευή Apple TV, την οποία μπορείς και να συνδέσεις σε οποιαδήποτε τηλεόραση; Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιείς τη συσκευή σου ως game controller όπως κάνεις με το airplay? Για τη μουσική κλπ, επίσης μπορείς να κάνεις τα πάντα, να συνδεθείς με οποιοδήποτε στερεοφωνικό και να διαχειρίζεσαι ασύρματα όλη τη συλλογή iTunes από το iPhone. Γενικά, πολλοί, πάρα πολλοί δεν έχουν χρησιμοποιήσει το οικοσύστημα της Apple σε όλη του την έκταση και δεν έχουν υπόψη τους τις δυνατότητες που προσφέρει. Η κυριότερη; Όλες αυτές οι δυνατότητες λειτουργούν αξιόπιστα και με τον πιο εύκολο τρόπο, στο βαθμό που έχεις αποδεχτεί να εισχωρήσεις μέσα στο "walled garden" :p και να χρησιμοποιείς τις συσκευές της εταιρείας. Διαλέγεις και παίρνεις ;) Η δική μου έχει Miracast αν και δεν την πήρα γι αυτό. Στην περίπτωση που δεν έχει μία τηλεόραση και φυσικά δεν θα ξοδευτεί κάποιος για καινούργια, υπάρχει συσκευή που κάνει αυτή τη δουλειά. Συσκευές για την ακρίβεια. Δεν δενεσαι με την apple ούτε με την Samsung. Έχω μία αμφιβολία αν μπορείς με Bluetooth A2DP να "στείλεις" μουσική σε στερεοφωνικό με Bluetooth με το iPhone. Αν γίνεται κ υπάρχει video θα χαρώ να δω το link. Επίσης όπως είπα αν η tv είναι smart στέλνεις το βίντεο από το YouTube να το παίξει η tv χωρίς να χρειάζεται κάτι, στο ίδιο δίκτυο να είναι. Ακόμη και HTC κινητό το κάνει. Και μετά διαλέγεις από το κινητό και βάζεις και στην ουρά. Τέλος με ένα HDMI καλώδιο, ακόμη και smart tv να μην έχεις, κάνεις το S3 media player. Edited September 16, 2013 by Lurker Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts