panos314 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Οπως είπα είμαι από τους τυχερούς 20 δορυφόρους θέαση και lock 10 κανονικά με την 4.2.2 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gocode.mtksuite το έχει δοκιμάσει κάποιος,λέει τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gocode.mtksuite το έχει δοκιμάσει κάποιος,λέει τίποτα; Γιατί δεν το δοκιμάζεις να μας πεις? Φαίνεται καλό...Εγώ είμαι ήδη fixed με τον παραδοσιακό τρόπο γι'αυτό δεν το δοκιμάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 καλημερα σας, εχω το alcatel 997d και χρησιμοποιω το sygic. Eχω συνεχεια προβλημα με το gps ακολουθησα τα βηματα που περιγραφονται πιο πριν επιτυχως, και ενω κλειδωνει σχετικα γρηγορα δορυφορους δεν δειχνει ακριβως το σημειο που ειμαι αλλα λιγο πιο διπλα πχ στον παραδρομο επισης πολυ συχνα κολλαει και ανανεωνεται μετα απο 5-7 sec με αποτελεσμα να χανει την διαδρομη η παλι να με δειχνει διπλα απο τον δρομο στον οποιο ειμαι. Tι μπορει να φταιει και τι να κανω? η απλα αποδεχομαι οτι αυτο ειναι το gps me mtk επεξεργαστες?στους 8 πυρηνους mtk εχει βελτιωθει κατι στο gps η παραμενουν ιδια τα προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 παιδια καλημερα. ειμαι κατοχος ενος THL T200. εγκαθιστω το DON'T PANIC και μολις παει να ανοιξει μου γραφει "η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει". τι μπορει να συμβαινει? γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 καλημερα σας, εχω το alcatel 997d και χρησιμοποιω το sygic. Eχω συνεχεια προβλημα με το gps ακολουθησα τα βηματα που περιγραφονται πιο πριν επιτυχως, και ενω κλειδωνει σχετικα γρηγορα δορυφορους δεν δειχνει ακριβως το σημειο που ειμαι αλλα λιγο πιο διπλα πχ στον παραδρομο επισης πολυ συχνα κολλαει και ανανεωνεται μετα απο 5-7 sec με αποτελεσμα να χανει την διαδρομη η παλι να με δειχνει διπλα απο τον δρομο στον οποιο ειμαι. Tι μπορει να φταιει και τι να κανω? η απλα αποδεχομαι οτι αυτο ειναι το gps me mtk επεξεργαστες?στους 8 πυρηνους mtk εχει βελτιωθει κατι στο gps η παραμενουν ιδια τα προβληματα? Ορίστε φίλε μου η λύση για το πρόβλημα που έχεις στο gps ειναι στο πρώτο post στην παράγραφο ''Προγράμματα καταγραφής διαδρομών'' http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaiper Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Καλησπέρα, Πρόσφατα απέκτησα το Jiauy G4s (πρώτη φορά smartphone) και παρατήρησα ότι το GPS δεν είναι τόσο ακριβές, γι’ αυτό και προσπάθησα να ακολουθήσω τα βήματα αυτού του οδηγού. Στο MTK mobileuncle Tools (google play) δεν υπήρχε το βήμα: (-Τσεκάρουμε τα: Enable EPO και Auto Download) γι’ αυτό και κατέβασα το MT GPS έτσι ώστε να κατεβάσω το EPO files. Αφού κατέβασα τα EPO files συνέχισα τα βήματα: (-μπαίνουμε στο YGPS και πάμε στην δεύτερη καρτέλα Information -επιλέγουμε με την σειρά… HOT – FULL – AGPS restart.) Όταν πάτησα το hot, full και AGPS restart δεν έγινε τίποτα, και στο TTFF:έγραφε Counting. Στην συνέχεια κατέβασα το FasterGPS (google play) και αφού το εγκατέστησα πήγα να αλλάξω το gps.conf (όπως έχει δοθεί στην πρώτη σελίδα του post) αλλά δεν με άφηνε. Έγραφε (Error occurred when trying to save the file. It will not be saved). (Το Superuser ήταν ενεργοποιημένο). Επίσης δεν με άφηνε να μετονομάσω τον φάκελο gps.conf. Μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορώ να κάνω για να αλλάξω το περιεχόμενο του φακέλου gps.conf, έτσι ώστε να βελτιώσω την απόδοση του GPS μου. Ευχαριστώ. Edited July 15, 2014 by Vaiper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Kαλησπερα,εχω ενα coolpad f1 ρουταρισμενο απο vickmall........δεν εχω προβλημα με το gps αλλα οταν <<τρεχω>> το runtastic δεν μου δειχνει το σημειο που βρισκομαι σε χαρτη ,οποτε ακολουθησα τον οδηγο της πρωτης σελιδας (αντι του ΕPO downloading ,κατεβασα το ΜΤ gps απο το οποιο δε καταλαβα πως κατεβαζω τα ΕΡΟ files,επισης κατεβασα και το GPS faster) και πλεον κλειδωνει συντομα οπως συνεβαινε χωρις το fix και εχω και το στιγμα μου στο χαρτη.Ερωτηση : οταν εχω ενεργοποιημενη την εντολη<< τοποθ. wifi,δικτυα κιν.τηλεφωνιας>> (και μου δειχνει το στιγμα μου στο χαρτη) χρεωνομαι? - εχοντας κλειστα τα δεδομενα-.....διαφορετικα οταν απενοργοποιω τη παραπανω εντολη το στιγμα μου καταγραφεται σε καναβο και οχι σε χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Kαλησπερα,εχω ενα coolpad f1 ρουταρισμενο απο vickmall........δεν εχω προβλημα με το gps αλλα οταν <<τρεχω>> το runtastic δεν μου δειχνει το σημειο που βρισκομαι σε χαρτη ,οποτε ακολουθησα τον οδηγο της πρωτης σελιδας (αντι του ΕPO downloading ,κατεβασα το ΜΤ gps απο το οποιο δε καταλαβα πως κατεβαζω τα ΕΡΟ files,επισης κατεβασα και το GPS faster) και πλεον κλειδωνει συντομα οπως συνεβαινε χωρις το fix και εχω και το στιγμα μου στο χαρτη.Ερωτηση : οταν εχω ενεργοποιημενη την εντολη<< τοποθ. wifi,δικτυα κιν.τηλεφωνιας>> (και μου δειχνει το στιγμα μου στο χαρτη) χρεωνομαι? - εχοντας κλειστα τα δεδομενα-.....διαφορετικα οταν απενοργοποιω τη παραπανω εντολη το στιγμα μου καταγραφεται σε καναβο και οχι σε χαρτη. Από την στιγμή που έχεις απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής δε χρεωνεσαι τίποτα. Μονό το GPS σου να έχεις ανοιχτό για να συνεχίσει να σε βρίσκει.Όταν τελειώσεις την διαδρομή σου και συνδεθείς στο ίντερνετ με wifi θα δεις την διαδρομή σου κανονικά σε χάρτη. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, Πρόσφατα conference τησα το Jiauy G4s (πρώτη φορά smστιγμήne) και παρατήρησα ότι το GPS δεν είναι τόσο ακριβές, γι’ αυτό και προσπάθησα να ακολουθήσω τα βήματα αυτού του οδηγού. Στο MTK mobileuncle Tools (google play) δεν υπήρχε το βήμα: (-Τσεκάρουμε τα: Enable EPO και Auto Download) γι’ αυτό και κατέβασα το MT GPS έτσι ώστε να κατεβάσω το EPO files. Αφού κατέβασα τα EPO files συνέχισα τα βήματα: (-μπαίνουμε στο YGPS και πάμε στην δεύτερη καρτέλα Information -επιλέγουμε με την σειρά… HOT – FULL – AGPS restart.) Όταν πάτησα το hot, full και AGPS restart δεν έγινε τίποτα, και στο TTFF:έγραφε Counting. Στην συνέχεια κατέβασα το FasterGPS (google play) και αφού το εγκατέστησα πήγα να αλλάξω το gps.conf (όπως έχει δοθεί στην πρώτη σελίδα του post) αλλά δεν με άφηνε. Έγραφε (Error occurred when trying to save the file. It will not be saved). (Το Superuser ήταν ενεργοποιημένο). Επίσης δεν με άφηνε να μετονομάσω τον φάκελο gps.conf. Μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορώ να κάνω για να αλλάξω το περιεχόμενο του φακέλου gps.conf, έτσι ώστε να βελτιώσω την απόδοση του GPS μου. Ευχαριστώ. 1ον πρέπει να είσαι root. 2ον για καλύτερη εφαρμογή σαν file browser & edit χρησιμοποιώ μονό το root explorer... Χρησιμοποίησε αυτή την εφαρμογή για να σου κάνει save τις αλλαγές σου. 3ον Απο την στιγμη που κανείς edit το gps.conf μη χρησιμοποιείς καθόλου το faster GPS. Διότι αν κανείς edit και μετά χρησιμοποιήσεις το faster GPS αυτό θα σου ξαναλλαξει το GPS.conf . Αρα ξέχασε το faster GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μαπα το καρπουζι...τα εκανα ΟΛΑ, δοκιμασα ΚΑΘΕ εναλλακτικη. Παραταω το gps... :cry: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Από την στιγμή που έχεις απενεργοποιημένα τα δεδομένα κινητής δε χρεωνεσαι τίποτα. Μονό το GPS σου να έχεις ανοιχτό για να συνεχίσει να σε βρίσκει.Όταν τελειώσεις την διαδρομή σου και συνδεθείς στο ίντερνετ με wifi θα δεις την διαδρομή σου κανονικά σε χάρτη. Σε ευχαριστω για τη πληροφορια..........σημερα δοκιμασα το τροπο που αναφερεις και ο χαρτης εμφανιστηκε οταν συνδεθηκα:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insiderGR Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 καλησπέρα. Τι κανουμε αν στο EngineerMode είναι αχνο το Location Based Service . Eευχαριστώ παιδιά help... το ίδιο και σε μένα... έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα... !$%%ΟΡ #Τ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω το asus memo pad hd7 και θέλω να σετάρω το gps του,αλλά δεν έχει το Engineer Mode τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Πρέπει να φοράει επεξεργαστή της Mediatek. Αν δε φοράει δε θα σου εμφανίζει το engineer mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 φοράει επεξεργαστή της Mediatek!και συγκεκριμένα τον MT8125. τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καμία βοήθεια; Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πρέπει να είσαι root. Αν γονείς root θα μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές που σου δίνουν πρόσβαση στο engineer mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Αν εισαι ρουτ δοκιμασε και το faster gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πρέπει να είσαι root. Αν γονείς root θα μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές που σου δίνουν πρόσβαση στο engineer mode.Είμαι root και έχω εγκαταστήσει εφαρμογές που σου δίνουν πρόσβαση στο engineer mode,άλλα όλες μου γραφούν οτι δεν υπάρχει engineer mode εγκατεστημένο. Αν εισαι ρουτ δοκιμασε και το faster gpsΤο έχω δοκιμάσει αλλά δεν κανει δουλειά Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Βασικά δε χρειάζεται το engineer mode. Απλά χρειάζεσαι ένα τροποποιημένο αρχείο GPS. Θα στο ανεβάσω αργότερα στη μετά γιατί τώρα είμαι από κινητό. Και από τη στιγμή που θα βάλουμε αυτό το αρχείο δε θα πρέπει να ξαναχρησιμοποιησεις το faster GPS γιατί το σβήνει και δημιουργεί δικό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juancho Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 μολις πηρα ενα iocean x7hd και μετ απο πολυ κοπο καταφερα να βαλω navigation προγραμμα. εκανα λοιπον την διαδικασια και με mobile uncle kai faster gps kai mt gps kai γενικα με οποιον οδηγο βρηκα ομως καθησα εξω 5 λεπτα και το gps δεν κλειδωσε!! Να προσθεσω οτι δοκιμασα μια φορα με δεδομενα και μια χωρις. Επισης να πω πως δεν ειναι το πρωτο κινητο με μτκ, εχω εδω και ενα χρονο το thl w100 και το gps του ειναι κομπλε χωρις να εχω ακολουθησει καμια διαδικασια. απλα το ανοιγω και παιζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Στο htm h9500+ που εχω προσπαθώ να βαλω το ndrive αλλα τιποτα, το εγκαθιστά κανονικά αλλα οταν ανοιγη η εφαρμογή εχει μια λευκη οθονη, τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Έχω ένα JIAKE JK11. Έκανα root με το Vroot πανεύκολα. Εγκατέστησα και το FasterGPS και το Mobileuncle Tools. Έκανα όλα όπως περιγράφονται εδώ, εκτός από το να αντικαταστήσω το conf αρχείο. Αυτό το τελευταίο, αν κατάλαβα καλά, απλά επιταχύνει τη διαδικασία. Άφησα το κινητό στο μπαλκόνι για 10 λεπτά και δεν κλειδώνει τίποτα!!! Όπως ακριβώς και πριν κάνω τη διαδικασία. Καμιά ιδέα; Edit: Σε 15', view 1, in use 1, με το GPS test!!!! Δεν είναι λογικό, έτσι δεν είναι; Edited August 5, 2014 by yyyy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Οταν χρησιμοποιείς πειραγμένο αρχείο gps.conf μην εγκαθιστας το faster gps γιατι το ξαναλλαζει σε default εντολες.Οποτε δοκιμασε να αλλαξεις αυτο το αρχειο κ μη βαζεις το faster gps.Δοκιμασε σε ταράτσα η σε καποιο σημειο που δεν εχεις γυρω σου κτιρια.Παραδειγμα σε μια πλατεια.Την πρωτη φορα κανει 10 περιπου λεπτα.Μετα θα κλειδωνει εντος 30 δευτερολέπτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Οταν χρησιμοποιείς πειραγμένο αρχείο gps.conf μην εγκαθιστας το faster gps γιατι το ξαναλλαζει σε default εντολες.Οποτε δοκιμασε να αλλαξεις αυτο το αρχειο κ μη βαζεις το faster gps.Δοκιμασε σε ταράτσα η σε καποιο σημειο που δεν εχεις γυρω σου κτιρια.Παραδειγμα σε μια πλατεια.Την πρωτη φορα κανει 10 περιπου λεπτα.Μετα θα κλειδωνει εντος 30 δευτερολέπτων. Είμαι τελευταίο όροφο, 5ο και με μεγάλη απόσταση από τα κτήρια απέναντι. Δε νομίζω στην ταράτσα να έχει διαφορά! Απεγκατέστησα το faster gps. Ποιο conf να βάλω καλύτερα, το αρχικό στην πρώτη σελίδα του νήματος ή του rosmodelo; Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Επίσης δοκίμασα με το παλιό μου lg e400, το gps test. Σε λίγα δευτερόλεπτα πιάνει 7-9 δορυφόρους, με ακρίβεια 6-9 μέτρα! Δοκίμασα να αλλάξω και το mtkgps.dat. Έχω δοκιμάσει πια τα πάντα. Αυτή τη στιγμή το κινητό είναι στο μπαλκόνι. Τρέχει το GPS Test για 15 λεπτά και έχει in view 8, in use 0!!!!!! Αυτό τι σημαίνει; Βλέπει τους δορυφόρους αλλά δεν μπορεί να κλειδώσει κανέναν; Τι μπορώ να κάνω; Edited August 6, 2014 by yyyy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts