Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ ολα έχω αλλά η χρήση αυτή έγινε για να δώ πως τα παει η οθόνη σε κατανάλωση και προήλθε απο ανάγνωση βιβλίων στο iBooks συν την νορμαλ χρήση που κάνω.

Τελικό συμπέρασμα ο επεξεργαστής και οι εφαρμογές που τον χρησιμοποιούν στο φουλ ξεσχιζουν την μπαταρία. Η οθόνη του iPhone αν και τα βιβλία λόγο οτι ειναι στατικές μονόχρωμες εικόνες δεν καταναλώνουν πολυ, τα παει μια χαρά.

[ATTACH]45862[/ATTACH]

To iPhone εχει κορυφαιο rendering σε βιβλια και κειμενο και ακομα και σε οθονη 4αρα ειναι σχεδον το ιδιο ομορφο να διαβαζεις με μια 4,7/4,5.

Το ξερω ακουγεται περιεργο αλλα ισχυει.Και το λεω ενω εχω 3 κινητα με 5+ οθονη.

Οσον αφορα τον επεξεργαστη οι εφαρμογες που τον χρησιμοποιουν στο φουλ ξεσκιζουν την μπαταρια γιατι πολυ απλα δεν εχουν γραφτει αποκλειστικα για 64bit.

σε περιπου ενα χρονο που ολες θα ειναι μονο για 64bit τοτε θα δεις ποση μεγαλη διαφορα εχει ο επεξεργαστης.

Η διαφορα απο το 5 στο 5s ειναι πολυ μεγαλυτερη απο οτι 4>4s ή 4s>5.

Τωρα δεν φαινεται αλλα θα φανει.

οσον αφορα την μπαταρια επισης την θεωρω κορυφαια για τα δεδομενα της συσκευης.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To iPhone εχει κορυφαιο rendering σε βιβλια και κειμενο και ακομα και σε οθονη 4αρα ειναι σχεδον το ιδιο ομορφο να διαβαζεις με μια 4,7/4,5.

Το ξερω ακουγεται περιεργο αλλα ισχυει.Και το λεω ενω εχω 3 κινητα με 5+ οθονη.

Οσον αφορα τον επεξεργαστη οι εφαρμογες που τον χρησιμοποιουν στο φουλ ξεσκιζουν την μπαταρια γιατι πολυ απλα δεν εχουν γραφτει αποκλειστικα για 64bit.

σε περιπου ενα χρονο που ολες θα ειναι μονο για 64bit τοτε θα δεις ποση μεγαλη διαφορα εχει ο επεξεργαστης.

Η διαφορα απο το 5 στο 5s ειναι πολυ μεγαλυτερη απο οτι 4>4s ή 4s>5.

Τωρα δεν φαινεται αλλα θα φανει.

οσον αφορα την μπαταρια επισης την θεωρω κορυφαια για τα δεδομενα της συσκευης.

Δημήτρη, ναι, αλλά όταν πια θα φανεί, θα είναι αργά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δημήτρη, ναι, αλλά όταν πια θα φανεί, θα είναι αργά.

θα εχουμε αγορασει 6s αν ακομα συμπραττουμε...και δεν μας εχει βαλει κανενα παλουκι η Μερκελ.

:lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

θα εχουμε αγορασει 6s αν ακομα συμπραττουμε...και δεν μας εχει βαλει κανενα παλουκι η Μερκελ.

:lol:

Έτσι ακριβώς! :lol:

@pik

Δημήτρη εχω ξαναπεί οτι η κατάσταση στο φετινό πακέτο i5s-ios-app store είναι περίεργη και εκτός της πραγματικοτητας που ίσχυε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Για να έχεις καλή αυτονομία χρειάζεται ψάξιμο, πρωτα στις ρυθμίσεις αλλά κυρίως στις εφαρμογές που θα βάλεις.

Εγω δει εφαρμογές επεξεργασίας φώτο που ρίχνουν την μπαταρία σε ρυθμούς λεπτοδεικτη και άλλες που κάνουν τα ίδια πράγματα να συμπεριφερονται άψογα.

Υπάρχουν εφαρμογές που σε ανύποπτο χρόνο τρελαίνονται και αυξάνουν κατανάλωση και θερμοκρασια, ενω την προηγούμενη μέρα ηταν μια χαρά. Αυτές ειναι το χειρότερο γιατί δεν μπορείς να τις εντοπίσεις εύκολα.

Χρειάστηκα πολύ ψάξιμο για να καταλήξω στις εφαρμογές που θα κρατήσω.

Ενα άλλο αγκάθι είναι οι υπηρεσίες τοποθεσίας και η ανανέωση στο background. Κι εδω θέλει ψάξιμο και δοκιμές.

Μετά απο 2 μήνες τα βρήκα επιτέλους με το iPhone και με ικανοποιεί. Πλέον το χρησιμοποιώ περισσότερο.

Πιστεύω οτι το iphone 6 σε συνάρτηση με το ios 8 θα είναι οτι καλύτερο έως τωρα για την apple.

Το ios κινήθηκε στην σωστή κατεύθυνση, υιοθέτησε λειτουργίες που όσοι έχουν JB ξέρουν πόσο χρήσιμες είναι.

Αν γίνουν και στο νέο iphone βελτιώσεις προς την ίδια κατεύθυνση, το πακέτο θα είναι δυναμίτης και θα σαρώσει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

μου τους βγαζει στο calendar αλλα οταν τραβαω το Notification δεν μου λεει οτι σημερα πχ εχει γενεθλια καποιος.. ενω σημερα εχω 2 φιλους που εχουν γενεθλια(ακομα και εγω εχω :) )

Τι λαθος εχω κανει? πρεπει να ρυθμισω τπτ στο calendar η στο facebook απο τα settings?

btw δεν θελω ειδοποιησεις,απλα οταν τραβαω το notification center να βλεπω ποιος εχει γενεθλια σημερα και αυριο.. τα εχω κανει ολα τα βηματα και δεν μου δειχνει οτι σημερα εχουν γενεθλια 3 ατομα που εχουν... ενω στο ημερολογιο μου εχει εμφανιζει τις κουκιδες που οταν παταω μεσα λεει οτι σημερα εχουν 3 ατομα γενεθλια..

δεν εχω κανει καποια ρυθμιση ουτε στο facebook ουτε στο calendar..

βασικα δε λειτουργει σωστα εκει καταληγω..

στο ημερολογιο μου τα εμφανιζει ολα πλεον στο σημερα μου τα εμφανιζει μια μερα πριν και μου γραφει πχ οτι αυριο εχετε 2 γεγονοτα και την ημερα των γενεθλιων μου εμφανιζει παλι το ενα..και αυτο το ενα ειναι και αυτο που εχω και τον αριθμο τηλεφωνου αποθηκευμενο..

δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται..

κανονικα στο σημερα πρεπει να τα εμφανιζει ολα ..:O

εμενα δεν μ εμφανιζει τπτ στο σημερα ενω εχουν 3 ατομα γενεθλια...μονο στο ημερολογιο μου τα εμφανιζει..

@pik

Δημήτρη εχω ξαναπεί οτι η κατάσταση στο φετινό πακέτο i5s-ios-app store είναι περίεργη και εκτός της πραγματικοτητας που ίσχυε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Για να έχεις καλή αυτονομία χρειάζεται ψάξιμο, πρωτα στις ρυθμίσεις αλλά κυρίως στις εφαρμογές που θα βάλεις.

Εγω δει εφαρμογές επεξεργασίας φώτο που ρίχνουν την μπαταρία σε ρυθμούς λεπτοδεικτη και άλλες που κάνουν τα ίδια πράγματα να συμπεριφερονται άψογα.

Υπάρχουν εφαρμογές που σε ανύποπτο χρόνο τρελαίνονται και αυξάνουν κατανάλωση και θερμοκρασια, ενω την προηγούμενη μέρα ηταν μια χαρά. Αυτές ειναι το χειρότερο γιατί δεν μπορείς να τις εντοπίσεις εύκολα.

Χρειάστηκα πολύ ψάξιμο για να καταλήξω στις εφαρμογές που θα κρατήσω.

Ενα άλλο αγκάθι είναι οι υπηρεσίες τοποθεσίας και η ανανέωση στο background. Κι εδω θέλει ψάξιμο και δοκιμές.

Μετά απο 2 μήνες τα βρήκα επιτέλους με το iPhone και με ικανοποιεί. Πλέον το χρησιμοποιώ περισσότερο.

Πιστεύω οτι το iphone 6 σε συνάρτηση με το ios 8 θα είναι οτι καλύτερο έως τωρα για την apple.

Το ios κινήθηκε στην σωστή κατεύθυνση, υιοθέτησε λειτουργίες που όσοι έχουν JB ξέρουν πόσο χρήσιμες είναι.

Αν γίνουν και στο νέο iphone βελτιώσεις προς την ίδια κατεύθυνση, το πακέτο θα είναι δυναμίτης και θα σαρώσει.

μετα απο μια εβδομαδα με τα ΤOP κινητα του 2014 μεχρι σημερα,αυτο πιστευω και εγω.

Οτνα καποιος δεν φτιαχνει μονος του το CPU αλλα περιμενει απο αλλους ,ομοιως για το λογισμικο,αυτα γινονται.

Καποιοι λενε οτι εκλεισε πολυ η ψαλιδα και πλεον το android ειναι ανωτερο,εγω λεω οτι τωρα ειναι που θα ανοιξει χαοτικα.

το integration που εχει το iOS8 με το Yosemite ειναι κορυφαιο,πραγματικη απολαυση

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μετα απο μια εβδομαδα με τα ΤOP κινητα του 2014 μεχρι σημερα,αυτο πιστευω και εγω.

Οτνα καποιος δεν φτιαχνει μονος του το CPU αλλα περιμενει απο αλλους ,ομοιως για το λογισμικο,αυτα γινονται.

Καποιοι λενε οτι εκλεισε πολυ η ψαλιδα και πλεον το android ειναι ανωτερο,εγω λεω οτι τωρα ειναι που θα ανοιξει χαοτικα.

το integration που εχει το iOS8 με το Yosemite ειναι κορυφαιο,πραγματικη απολαυση

Σωστός!! Περιμένω πως και πως το Yosemite παρέα με το ios8 να εκτοξευτεί η εμπειρία και η απλότητα χρήσης...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Καλά μην τα παραλες κι ολας. Κάτσε να δούμε πρώτα.

Και μην ξεχνάς ότι όλα αυτά σχετικά με την συνεργασία ios Yosemite αφορούν περισσότερο τα iPad. Επίσης οπως εχω ξαναγράψει, υπάρχει θέμα με την απόλυτη συνεργασία που μαλλον θα σε δεσμεύει στην χρήση των εφαρμογών office της apple. Δωρον αδωρον για πάρα πολλούς. Μόνο αν γίνεται με "Open in" θα έχει χρησιμότητα.

Δηλαδή το αρχείο να αποθηκεύεται αυτόματα στο iCloud και σε όποια συσκευή το ανοίγεις για να συνεχίσεις να υπάρχει η επιλογή "Open in" στην εφαρμογή που προτιμάς. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει, όμως η apple δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ευκολίες αφού η επιθυμία της ειναι να υποστηρίζει τις δικές της εφαρμογές.

Άλλωστε με τον τρόπο που λέω, θα μπορούσε να δουλέψει και με pc μέσω iCloud drive.

Τέλος δεν νομίζω οτι ανοίγει καμιά ψαλίδα. Το μονο που φαίνεται στο android, είναι οτι ο ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκευαστών τους οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και οχι σε επιλογές ουσίας.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλά μην τα παραλες κι ολας. Κάτσε να δούμε πρώτα.

Και μην ξεχνάς ότι όλα αυτά σχετικά με την συνεργασία ios Yosemite αφορούν περισσότερο τα iPad. Επίσης οπως εχω ξαναγράψει, υπάρχει θέμα με την απόλυτη συνεργασία που μαλλον θα σε δεσμεύει στην χρήση των εφαρμογών office της apple. Δωρον αδωρον για πάρα πολλούς. Μόνο αν γίνεται με "Open in" θα έχει χρησιμότητα.

Δηλαδή το αρχείο να αποθηκεύεται αυτόματα στο iCloud και σε όποια συσκευή το ανοίγεις για να συνεχίσεις να υπάρχει η επιλογή "Open in" στην εφαρμογή που προτιμάς. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να γίνει, όμως η apple δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ευκολίες αφού η επιθυμία της ειναι να υποστηρίζει τις δικές της εφαρμογές.

Άλλωστε με τον τρόπο που λέω, θα μπορούσε να δουλέψει και με pc μέσω iCloud drive.

Τέλος δεν νομίζω οτι ανοίγει καμιά ψαλίδα. Το μονο που φαίνεται στο android, είναι οτι ο ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκευαστών τους οδηγεί σε σπασμωδικές κινήσεις και οχι σε επιλογές ουσίας.

Τι παραλεω.

Οι αλλοι δεν ειναι κατασκευαστες κινητων αλλα συναρμολογητες.

παιρνουν το android,του αλλαζουν τα φωτα στις ******** αλλαζοντας το UI, μετα παιρνουν μια CPU που την φορανε 100 συσκευες απο 120 mexri 500E και βαζουν το καπακι τους και μια μπαταρια με πολλες φορες τραγικες επιλογες σε καμερα,οθονη η design.

δεν ειναι ΟΕΜs αλλα βλακΟΕΜs ,οπως το iPhone οντως ειναι πανακριβο και δεν πρεπει να στοιχιζει πανω απο 500Ε ετσι και τα περισσοτερα ανδροιδ δεν πρεπει να πανε πανω απο 300.

ακομα και οι εφαρμογες πλεον ειναι χωρις προσχηματα η ιδια εφαρμογη με το ιδιο UI γραφεται για ιΟS και μετα αυτουσια σε android ,παθαινω συχνα deja vu :lol:

αν σε αυτο προσθεσεις το κορυφαιο service και την υποστηριξη που μονο η apple δινει,τοτε τι να παρει καποιος;

Εδω υπαρχουν top που μετα απο ενα χρονο δεν παιρνουν το UI που δινει η εταιρια σε νεο μοντελο,θα κατσω να χασω χρηματα;

Αυτη η εβδομαδα με τα tops ηταν κατατοπιστικη.Ωραιες συσκευες αλλα καμμια τελεια.Παντα κατι να λειπει και τελικα ξερεις τι ειναι αυτο;Η αρμονια.Και αυτο μπορει να στο δωσει καποιος που κατασκευαζει in house τα παντα,οχι ενας συναρμολογητης.Μην το κανω vs αλλα την αρμονια την βρισκει καποιος ανετα σε αυτο το οικοσυστημα.

Δυστυχως ειναι ακριβο.Δεκτο.Δυστυχως δεν κανει για ολες τις δουλεις;Επισης δεκτο!Να γιατι δουλευεις το ᾽᾽πλαστικο᾽᾽με low ppi ΝΟΤΕ8... :shifty:

Ομως αγαπητε Κωστα εσυ το χρησιμοποιεις στην δουλεια σου!Δεν εισαι consumer...εισαι business... :lol:

για consumer δεν υπαρχει αλλο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Δημήτρη με το συμπάθιο αλλά δεν είσαι καινούργιος, τα έχεις δει ολα αυτα αλλά για κάποιους λόγους παραμένεις σε android.

Συμφωνώ στα περισσότερα απλά δεν τα βλέπω ολα ρόδινα στην apple γιατι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν ρόδινα λόγο αντικρουόμενων συμφερόντων.

Και σε μένα αρέσει η ομοιομορφία στο iOS μεταξύ UI και εφαρμογών τρίτων όμως προτιμώ την ανομοιομορφια απο την έλλειψη δυνατοτήτων στις αντίστοιχες εκδόσεις των εφαρμογών για iOS.

Στο android οι εφαρμογές δεν μπορούν να ακολουθούν σχεδιαστικά το UI κάθε κατασκευαστή. Παρόλα αυτα οι περισσότερες απ αυτές που χρησιμοποιώ έχουν τα ίδια χρώματα και διάταξη σε iOS & android.

To μέλλον στο android ειναι συσκευές που θα τρέχουν την καθαρή έκδοση και θα διαθέτουν κορυφαία ουσιώδη όμως specs.

Εννοείται οτι προτιμώ το iOS, όχι τώρα που πλησίασε τόσο πολυ σ αυτα που θελουμε αλλά απο το 2008 που ήταν φουλ σε ελλείψεις. Η διαφωνία μου ήταν με τους fan οι οποίοι συνέβαλαν με την τακτική τους στο να καθυστερήσει τόσο η apple να δώσει αυτα που πρέπει.

Την ίδια ζημιά κάνουν και οι samsung fan. Στηρίζουν την εταιρεία στο να επιμένει σε ανούσια πράγματα, αφήνοντας τις ουσιώδεις αλλαγές.

Μην γελιόμαστε και πιστεύουμε οτι δεν ήταν έτοιμοι. Μιλάμε για apple όχι για samsung. Αν ήθελαν μπορούσαν να έχουν συμπεριλάβει ολα αυτα απο το 2012.

http://m.iclarified.com/entry/index.php?enid=41399

Υ.Γ.

Και μην ξεχνάς το θέμα της καταναλωσης και της θερμοκρασίας οταν το δουλεύεις με χρήση 3G για data.

Μόλις τώρα παρατηρησα οτι σε 20 λεπτά με tapatalk και 3G απο 73% πήγε στο 56. Η θερμοκρασία είχε ανεβεί αλλά μετά απο επανεκκίνηση έστρωσε. Θα του περάσω την 7.1.1 χωρις JB φυσικά και αν δώ παρόμοια συμπεριφορά θα το χαιρετίσω.

Edited by Te_salat

Εσβησα ολες της φωτογραφιες που εχω αποθηκευμενες στο κινητο,και μου δειχνει στης ρυθμισεις,γενικα,χρηση,χωρος αποθηκευσης,φωτο και καμερα 441 MB,πως γινετε αυτό αφου δεν εχω ουτε μια φωτογραφια ?

Εκανα και δυο φορες επανεκκινηση αλλα τιποτα το ιδιο.

Edited by DALIKERMAN84

Εσβησα ολες της φωτογραφιες που εχω αποθηκευμενες στο κινητο,και μου δειχνει στης ρυθμισεις,γενικα,χρηση,χωρος αποθηκευσης,φωτο και καμερα 441 MB,πως γινετε αυτό αφου δεν εχω ουτε μια φωτογραφια ?

Εκανα και δυο φορες επανεκκινηση αλλα τιποτα το ιδιο.

Μηπως ειναι η ροη φωτογραφιων?

Απενεργοποιησε την απο τις ρυθμισεις και τσεκαρε παλι.

Και μην ξεχνάς το θέμα της καταναλωσης και της θερμοκρασίας οταν το δουλεύεις με χρήση 3G για data.

Μόλις τώρα παρατηρησα οτι σε 20 λεπτά με tapatalk και 3G απο 73% πήγε στο 56. Η θερμοκρασία είχε ανεβεί αλλά μετά απο επανεκκίνηση έστρωσε. Θα του περάσω την 7.1.1 χωρις JB φυσικά και αν δώ παρόμοια συμπεριφορά θα το χαιρετίσω.

στειλε ενα ΠΜ πριν το χαιρετησεις μπορει να το θελω... ;)

Οσον αφορα τα υπολοιπα,παραμενω στο ανδροιδ μεχρι να εξαντλησω ολη την σειρα των TOP ,και πριν επιστρεψω Κερκυρα ξερεις ηδη... ;)

αυτο με το 3g στο κανει ενω εχεις full σημα;Η ειναι σε μονιμη εναλλαγη;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μηπως ειναι η ροη φωτογραφιων?

Απενεργοποιησε την απο τις ρυθμισεις και τσεκαρε παλι.

το εχω τσεκαρη είναι απενοργοποιμενο !

καμια άλλη ιδεα ?

συγκεκριμένα τα MB τα δειχνει στην ροη φωτογραφιων.

Edited by DALIKERMAN84

στειλε ενα ΠΜ πριν το χαιρετησεις μπορει να το θελω... ;)

Οσον αφορα τα υπολοιπα,παραμενω στο ανδροιδ μεχρι να εξαντλησω ολη την σειρα των TOP ,και πριν επιστρεψω Κερκυρα ξερεις ηδη... ;)

αυτο με το 3g στο κανει ενω εχεις full σημα;Η ειναι σε μονιμη εναλλαγη;

Πολυ φουλ :) ήμουν σε ανοιχτό χώρο με κεραίες πολυ κοντά.

Ειμαι ήδη στο 26% με 4 ώρες χρήση (όχι οθόνη) σε συνολικά 10 ώρες απο την ώρα που το έβγαλα απο τον φορτιστή.

Μόνο με 3G όλη μερα.

Ουσιαστικά η αυτονομία ειναι κάπου στο μισό σε σχέση με το κανεις τα ίδια πράγματα με wifi όπου ειναι άριστη.

Σήμερα θα του κάνω reset like new αν και δεν πιστεύω οτι ολα αυτα έχουν να κάνουν με το JB. Δεν εχει λογική αφού με wifi ειναι σούπερ σε αυτονομία και θερμοκρασία.

Δηλαδή το JB δημιουργεί πρόβλημα επιλεκτικά οταν χρησιμοποιώ 3G?

Δεν υπάρχει περίπτωση.

Άλλωστε την ίδια συμπεριφορά είχε και το 4s οταν το χρησιμοποιούσα πολυ με 3G.

Πολυ φουλ :) ήμουν σε ανοιχτό χώρο με κεραίες πολυ κοντά.

Ειμαι ήδη στο 26% με 4 ώρες χρήση (όχι οθόνη) σε συνολικά 10 ώρες απο την ώρα που το έβγαλα απο τον φορτιστή.

Μόνο με 3G όλη μερα.

Ουσιαστικά η αυτονομία ειναι κάπου στο μισό σε σχέση με το κανεις τα ίδια πράγματα με wifi όπου ειναι άριστη.

Σήμερα θα του κάνω reset like new αν και δεν πιστεύω οτι ολα αυτα έχουν να κάνουν με το JB. Δεν εχει λογική αφού με wifi ειναι σούπερ σε αυτονομία και θερμοκρασία.

Δηλαδή το JB δημιουργεί πρόβλημα επιλεκτικά οταν χρησιμοποιώ 3G?

Δεν υπάρχει περίπτωση.

Άλλωστε την ίδια συμπεριφορά είχε και το 4s οταν το χρησιμοποιούσα πολυ με 3G.

αν θυμασαι τα λεγαμε αυτα και στο νημα του iPhone5.

Με wifi ειχα χτυπησει 7,5 ωρες ανετα!!!!!!!!!

Με 3g δεν πηγαινε πανω απο 4,στην καλυτερη.κανονικα περιπου 3 ωρες.Με LTE παει 2,5 :lol:

ρε Κωστα μην το παιδευεις ,δωστο εμενα που θα το χρησιμοποιησω σωστα :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αν θυμασαι τα λεγαμε αυτα και στο νημα του iPhone5.

Με wifi ειχα χτυπησει 7,5 ωρες ανετα!!!!!!!!!

Με 3g δεν πηγαινε πανω απο 4,στην καλυτερη.κανονικα περιπου 3 ωρες.Με LTE παει 2,5 :lol:

ρε Κωστα μην το παιδευεις ,δωστο εμενα που θα το χρησιμοποιησω σωστα :lol:

Οταν λες θα το δουλέψεις σωστά εννοείς με θήκη power bank ? :)

Κι εγω πιστεύω αυτές είναι οι δυνατότητες μιας μπαταρίας 1550 mAh. Δεν πάει παραπάνω.

Τα κάνουμε ανταλλαγή αν θες με το M8.

Οταν λες θα το δουλέψεις σωστά εννοείς με θήκη power bank ? :)

Κι εγω πιστεύω αυτές είναι οι δυνατότητες μιας μπαταρίας 1550 mAh. Δεν πάει παραπάνω.

Τα κάνουμε ανταλλαγή αν θες με το M8.

οταν λεω θα το δουλεψω σωστα εννοω σε 2g και wifi μια και 3g στην Κερκυρα στην παραλια του Αη Γιωργη δεν εχει 3g ;) :D

το Μ8 το δινω αυριο εχει κλεισει ηδη η αγγελια σε αλλο φορουμ :X

Δημήτρης

XS Max 512gb.

οταν λεω θα το δουλεψω σωστα εννοω σε 2g και wifi μια και 3g στην Κερκυρα στην παραλια του Αη Γιωργη δεν εχει 3g ;) :D

το Μ8 το δινω αυριο εχει κλεισει ηδη η αγγελια σε αλλο φορουμ :X

Κοίτα κι εγώ τις καθημερινές είμαι τις περισσότερες ώρες με wifi και το δουλεύω ελάχιστα.

Όμως οταν το χρειαστώ για έξω, η μπαταρία δεν φτουράει. Σήμερα ειχα πάει την μικρή σε παιδότοπο και ήμουν έξω απο τις 10:30.

Το δούλεψα ουσιαστικά απο τις 3 μέχρι τις 5 συνεχόμενα και ενα μισάωρο πριν κι αλλο ενα μετά. Στις 8 χρειάστηκε να μπει στον φορτιστή. Ειχε πάει στο 17%

Ελπίζω το 6 να έχει πραγματικά μεγάλη μπαταρία αν και δεν το πιστεύω λόγο του μικρού παχους. Σίγουρα θα είναι 2000+ mAh αλλά με την αύξηση της ανάλυσης και της επεξεργαστικης ισχύος θα είναι μικρή η όποια βελτίωση.

το εχω τσεκαρη είναι απενοργοποιμενο !

καμια άλλη ιδεα ?

συγκεκριμένα τα MB τα δειχνει στην ροη φωτογραφιων.

Οταν πηγαινεις στις φωτογραφιες, στο φακελο "ροη" υπαρχουν μεσα φωτογραφιες?

Οταν πηγαινεις στις φωτογραφιες, στο φακελο "ροη" υπαρχουν μεσα φωτογραφιες?
ειναι αδειο το κινητο απο φωτογραφιες,δεν υπαρχει τιποτα,ειναι τελειος κουφο αυτο που δειχνει με τα MB !

ειναι αδειο το κινητο απο φωτογραφιες,δεν υπαρχει τιποτα,ειναι τελειος κουφο αυτο που δειχνει με τα MB !

Σαν τελευταια ιδεα, θα σου ελεγα να το συνδεσεις στο itunes και να κανεις συγχρονισμο.

καλησπερα μαγκες θελω να μου πει καποιος αν γνωριζει αν γινεται και πως μπορω να βαλω ενα αρχειο pdf στο Iphone 5s . εχω κατεβασει το adobe reader

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned