pwnz0r Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Δεν νομιζω να πουλανε κινητα που δεν εχει 4g εδω. Δεν γνωριζω τα μοντελα (α1533 κλπ) για να δου πω σιγουρα. Το μαγαζι τι σου απαντησε? Το μαγαζί για αρχή που είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο μου είχε πει ότι ήταν από ευρώπη το κινητό και οτι ο φορτιστής ήταν κανονικός. Οπότε όπως καταλαβαίνεις τη στιγμή που πήγα εκεί και έιδα κάτι διαφορετικό δεν μπήκα καν στον κόπο να τους ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Το μαγαζί για αρχή που είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο μου είχε πει ότι ήταν από ευρώπη το κινητό και οτι ο φορτιστής ήταν κανονικός. Οπότε όπως καταλαβαίνεις τη στιγμή που πήγα εκεί και έιδα κάτι διαφορετικό δεν μπήκα καν στον κόπο να τους ρωτήσω. Ετσι σου ειχαν πει?? Λοιπον, μιας και υπαρχουν 5835 μαγαζια στο σκρουτζ, πολυ καλα εκανες. Αγορασε το απο καπου αλλου. :) αυτοι χανουν ,οχι εσυ! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pwnz0r Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ετσι σου ειχαν πει?? Λοιπον, μιας και υπαρχουν 5835 μαγαζια στο σκρουτζ, πολυ καλα εκανες. Αγορασε το απο καπου αλλου. :) αυτοι χανουν ,οχι εσυ! Ναι μάλλον έχεις δίκιο, έχασαν την εμπιστοσύνη μου. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safaris Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ναι μάλλον έχεις δίκιο, έχασαν την εμπιστοσύνη μου. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου φίλε μου! Καλό είναι να αναφέρονται τέτοια περιστατικά, για να ξέρουμε κι εμείς που πρόκειται να αγοράσουμε το κινητό αυτό. Εύχομαι καλές αγορές, φίλε. Πάντως, υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά στο skroutz. Μην απογοητεύεσαι. Απλά, θέλει ψάξιμο. Edit: Μία ερώτηση: Από πού είδες το μοντέλο του iPhone, αν επιτρέπεται, ώστε να μην την πατήσω κι εγώ; Παράθεση G.A.M.M. Enterprises Inc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Την ιδια ερωτηση εχω κ γω.Θελω απο cityshop που ειναι απ τα φθηνοτερα κ εχει καλες κριτικες.Μην την πατησουμε κ ειναι κανα αμερικανικο.Ιδανικα δεν θα θελα ουτε βρετανικο για να μην μπλεκω με ογκωδεις ανταπτορες. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safaris Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Την ιδια ερωτηση εχω κ γω.Θελω απο cityshop που ειναι απ τα φθηνοτερα κ εχει καλες κριτικες.Μην την πατησουμε κ ειναι κανα αμερικανικο.Ιδανικα δεν θα θελα ουτε βρετανικο για να μην μπλεκω με ογκωδεις ανταπτορες. Σωστά. Ελπίζω να υπάρχει τρόπος να διασταυρώσουμε τη χώρα προέλευσης του κινητού απ' το κουτί και μόνο. Όποιος γνωρίζει, παιδιά, ας μας ενημερώσει. :O Παράθεση G.A.M.M. Enterprises Inc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Χωρα προελευσης δεν μπορεις να δεις απ το κουτι.Παντως τρωει ακυρο το kaizershop με οσα λεει ο φιλος Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safaris Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Χωρα προελευσης δεν μπορεις να δεις απ το κουτι.Παντως τρωει ακυρο το kaizershop με οσα λεει ο φιλος Καλά, αυτό εννοείται, φίλε. Άκυρο πανηγυρικό. Παράθεση G.A.M.M. Enterprises Inc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Κριμας...και εχει καλες κριτικες το kaizershop... Χανουν με αυτα που κανουν.δε θα τους εκοβε το κεφαλι κανεις αν ελεγαν την αληθεια..... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Βασικά λάθος μου, είναι αμερικάνικο όχι αγγλικό, τώρα το είδα καθώς έψαχνα στο ίντερνετ. το A1533 είναι αμερικάνικο, επίσης διάβασα ότι μάλλον δεν δουλεύει το 4G σε αύτην την περίπτωση. Συγνώμη για την αναστάτωση αλλά πρέπει να είμαι σίγουρος πριν δώσω τα λεφτά μου :) Υ.Γ. το κατάστημα είναι το KAISERSHOP Δεν χρειάζεται να διαβάσεις από την αρχή όλο το θέμα. Μια αναζήτηση αν είχες κάνει, θα έβρισκες αυτό το post. Μία ερώτηση: Από πού είδες το μοντέλο του iPhone, αν επιτρέπεται, ώστε να μην την πατήσω κι εγώ; Την ιδια ερωτηση εχω κ γω. Ο αριθμός μοντέλου των iPhone/iPad, αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας, στο αυτοκόλλητο με τα barcodes. Σε συνδυασμό με αυτό το website ή το πρώτο post του παρόντος θέματος, μπορείς εύκολα και γρήγορα να μάθεις από που είναι μια συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safaris Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ο αριθμός μοντέλου των iPhone/iPad, αναγράφεται στο πίσω μέρος της συσκευασίας, στο αυτοκόλλητο με τα barcodes. Σε συνδυασμό με αυτό το website ή το πρώτο post του παρόντος θέματος, μπορείς εύκολα και γρήγορα να μάθεις από που είναι μια συσκευή. Ευχαριστώ για την απάντηση. Να 'σαι καλά. Παράθεση G.A.M.M. Enterprises Inc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 οποτε ειναι αφοβο και το kaisershop. Αυτο δεν αναιρει το οτι θα επρεπε να το πουν οτι ειναι αμερικανικο το μοντελο Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safaris Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) οποτε ειναι αφοβο και το kaisershop. Αυτο δεν αναιρει το οτι θα επρεπε να το πουν οτι ειναι αμερικανικο το μοντελο Θα έπρεπε να είχαν αναφέρει, απ' την αρχή, αν το κινητό είναι αμερικάνικο ή όχι. Τέλος πάντων, σχετικά με τον κωδικό του iPhone 5S, βρήκα αυτό: http://www.apple.com/iphone/LTE/ Άρα, να υποθέσω ότι ψάχνουμε για το μοντέλο A1457, ώστε να έχουμε 4G. Σωστά; Edited March 29, 2014 by Safaris Παράθεση G.A.M.M. Enterprises Inc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Θα έπρεπε να είχαν αναφέρει, απ' την αρχή, αν το κινητό είναι αμερικάνικο ή όχι. Τέλος πάντων, σχετικά με τον κωδικό του iPhone 5S, βρήκα αυτό: http://www.apple.com/iphone/LTE/ Άρα, να υποθέσω ότι ψάχνουμε για το μοντέλο A1457, ώστε να έχουμε 4G. Σωστά;Εγω από εδώ το αγορασα και είναι model Α1457 http://www.sevenspot.gr//gr/GamesInner/6bd01d2fb9a9899b4fcd20b7ea860357/3687-36283.html Edited March 29, 2014 by DALIKERMAN84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Την ιδια ερωτηση εχω κ γω.Θελω απο cityshop που ειναι απ τα φθηνοτερα κ εχει καλες κριτικες.Μην την πατησουμε κ ειναι κανα αμερικανικο.Ιδανικα δεν θα θελα ουτε βρετανικο για να μην μπλεκω με ογκωδεις ανταπτορες. κ γω παιδια που το ψαχνω πολυ καιρο,το cityshop φενεται σοβαρο μαγαζι κ με DOA και εχει κ καλες κριτικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εγω απο το city shop εμεινα ευχαριστημενος. Το συνιστω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 κ γω παιδια που το ψαχνω πολυ καιρο,το cityshop φενεται σοβαρο μαγαζι κ με DOA και εχει κ καλες κριτικες. Σοβαρο μαγαζι που τους στελνεις 3 φορες μειλ διευκρινησεων για το 5s και δεν σου απαντανε καθολου? 500+ θα παρουν,θα πρεπε να απαντουν στα μειλ και 2 την νυχτα αν τους στελναμε. Οπως ειπε και ο γιαννης υπαρχουν ενα σκρουτσομαγαζα οποτε αν δεν θελουν να χασουν πιθανο πελατη θα πρεπει να ναι απολυτα ειλικρινεις και εξυπηρετικοι Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Σοβαρο μαγαζι που τους στελνεις 3 φορες μειλ διευκρινησεων για το 5s και δεν σου απαντανε καθολου? 500+ θα παρουν,θα πρεπε να απαντουν στα μειλ και 2 την νυχτα αν τους στελναμε. Οπως ειπε και ο γιαννης υπαρχουν ενα σκρουτσομαγαζα οποτε αν δεν θελουν να χασουν πιθανο πελατη θα πρεπει να ναι απολυτα ειλικρινεις και εξυπηρετικοι ειχες θεμα με το cityshop?διαβασα τοσες κριτικες κ ειναι θετικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 κ γω παιδια που το ψαχνω πολυ καιρο,το cityshop φενεται σοβαρο μαγαζι κ με DOA και εχει κ καλες κριτικες.Αμα θελεις κινητο με κανονικο ανταπτορα τοτε πρεπει να ψάχνεις από τα 550 eur και επανω ! Όλα είναι από προελευση αγγλια και ο φορτιστης είναι 3 pin ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Αμα θελεις κινητο με κανονικο ανταπτορα τοτε πρεπει να ψάχνεις από τα 550 eur και επανω ! Όλα είναι από προελευση αγγλια και ο φορτιστης είναι 3 pin ! δεν νομιζω να ειναι προβλημα εαν ειναι με ανταπτορα,την ιδια φορτιση δεν κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Σοβαρο μαγαζι που τους στελνεις 3 φορες μειλ διευκρινησεων για το 5s και δεν σου απαντανε καθολου? 500+ θα παρουν,θα πρεπε να απαντουν στα μειλ και 2 την νυχτα αν τους στελναμε. Οπως ειπε και ο γιαννης υπαρχουν ενα σκρουτσομαγαζα οποτε αν δεν θελουν να χασουν πιθανο πελατη θα πρεπει να ναι απολυτα ειλικρινεις και εξυπηρετικοι Ναι, με τα μειλ δεν το χουν. Αλλα με το τηλεφωνο γινεται δουλεια μια χαρα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ναι, με τα μειλ δεν το χουν. Αλλα με το τηλεφωνο γινεται δουλεια μια χαρα. εχει θετικες κριτικες το καταστημα απο οσο διαβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 εχει θετικες κριτικες το καταστημα απο οσο διαβασα. Πολλες θετικες. Και το κυριοτερο για εμενα, 7 μερες doa. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Πολλες θετικες. Και το κυριοτερο για εμενα, 7 μερες doa. doa ειναι μετρημενα τα καταστηματα που δινουν σε προιοντα apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 δεν νομιζω να ειναι προβλημα εαν ειναι με ανταπτορα,την ιδια φορτιση δεν κανουν?Ακριβως την ιδια φορτιση κανουν δεν αλλαζει κατι,η διαφορα είναι ότι εμεις εχουμε διαφορετικη πριζα ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- doa ειναι μετρημενα τα καταστηματα που δινουν σε προιοντα apple.Αυτο το καταστημα σου δινει,μου το μου το ειπε οταν το αγορασα. http://www.sevenspot.gr//gr/GamesInner/6bd01d2fb9a9899b4fcd20b7ea860357/3687-36283.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts