Itchrist86 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 My Forum > My Guides > Οδηγοί > Apple iOS > Πως να θέσετε τη συσκευή σας σε DFU Mode Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 My Forum > My Guides > Οδηγοί > Apple iOS > Πως να θέσετε τη συσκευή σας σε DFU Mode Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ευχαριστω πολυ. Ακολουθησα τον οδηγο. Μου εμφανιζεται εικονιδιο για επαναφορα και ενημερωση iphone,το επιλεγω και ξεκινα να κατεβαζει πολυ αργα (κατεβασμα σε 30 ωρες περιπου) και υστερα απο λιγα λεπτα μου βγαζει σφαλμα και σταματα την ενημερωση. Κανω κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ακολουθησα τον οδηγο. Μου εμφανιζεται εικονιδιο για επαναφορα και ενημερωση iphone,το επιλεγω και ξεκινα να κατεβαζει πολυ αργα (κατεβασμα σε 30 ωρες περιπου) και υστερα απο λιγα λεπτα μου βγαζει σφαλμα και σταματα την ενημερωση. Κανω κατι λαθος; έχουν προβλήματα οι servers της Apple. Προφανώς κάτι ετοιμάζουν εν όψει ανακοινώσεων. Δοκίμασε να την κατεβάσεις χειροκίνητα από κάποιον mirror, και στη συνέχεια με πατημένο το shift στο πληκτρολόγιο επέλεξε restore > και πέρασε το αρχείο χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 έχουν προβλήματα οι servers της Apple. Προφανώς κάτι ετοιμάζουν εν όψει ανακοινώσεων. Δοκίμασε να την κατεβάσεις χειροκίνητα από κάποιον mirror, και στη συνέχεια με πατημένο το shift στο πληκτρολόγιο επέλεξε restore > και πέρασε το αρχείο χειροκίνητα. Υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος γιατι ειναι πρωτη φορα που ασχολουμαι με iphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Κατέβασε και αποθήκευσε στον ηλ. υπολογιστή σου, από εδώ, το αρχείο του λειτουργικού (αρχείο .ipsw). Έπειτα τρέξε το iTunes και ακολούθησε τα βήματα για να κάνεις επαναφορά (restore). Ωστόσο πρόσεξε, όταν φτάσεις στο σημείο που πατάς το κουμπί της επαναφοράς, θα πρέπει ταυτόχρονα να έχεις πατημένο και το πλήκτρο Shift στο πληκτρολόγιό σου. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ανοίξει ένα κλασσικό παράθυρο ανοίγματος αρχείων των Windows. Επέλεξε το αρχείο του λειτουργικού συστήματος (.ipsw) που κατέβασες πριν και προχώρα σε επαναφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Και γιατί απαντάς με πμ και όχι εδώ για να μάθουμε οι εμείς??? γιατι το εχω διαβασει απο αλλο forum φιλε μου και δεν επιτρεπεται να το ποσταρω εδω!! μπορω να στο στειλω και σε σενα πολυ ευχαριστως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Κατέβασε και αποθήκευσε στον ηλ. υπολογιστή σου, από εδώ, το αρχείο του λειτουργικού (αρχείο .ipsw). Έπειτα τρέξε το iTunes και ακολούθησε τα βήματα για να κάνεις επαναφορά (restore). Ωστόσο πρόσεξε, όταν φτάσεις στο σημείο που πατάς το κουμπί της επαναφοράς, θα πρέπει ταυτόχρονα να έχεις πατημένο και το πλήκτρο Shift στο πληκτρολόγιό σου. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ανοίξει ένα κλασσικό παράθυρο ανοίγματος αρχείων των Windows. Επέλεξε το αρχείο του λειτουργικού συστήματος (.ipsw) που κατέβασες πριν και προχώρα σε επαναφορά. και το οτι ειναι κλειδωμενο σε καποιον icloud λογαριασμο δεν παιζει ρολο? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 και το οτι ειναι κλειδωμενο σε καποιον icloud λογαριασμο δεν παιζει ρολο? Εννοειται πως παιζει ρολο. Εχουμε πει πολλες φορές οτι σε περιπτωση που η συσκευη ειναι κλειδωμενη με icloud μας ειναι αχρηστη δεν υπαρχει τροπος να προσπερασουμε την ενεργοποιηση χωρις τον κωδικο. Οποτε αν η συσκευη ειναι καποιου αλλου τοτε πρεπει να βρουμε τροπο να την επιστρεψουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 και το οτι ειναι κλειδωμενο σε καποιον icloud λογαριασμο δεν παιζει ρολο? Αναφερομαι στο κλειδωμα εισοδου.Το DFU mode να υποθεσω ειναι το αντιστοιχο recovery mode των android;Πως μπαινω σε DFU; Σε ρώτησα για το iCloud και μου απάντησες για κλείδωμα εισόδου. Σε τέτοια περίπτωση η συσκευή σου είναι άχρηστη και πρέπει να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ξερει καποιος σε 5s gold.....το bezel ειναι βαμενο....??? ειναι ολο χρυσαφι....??? μεχρι το βαθος...? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ξερει καποιος σε 5s gold.....το bezel ειναι βαμενο....??? ειναι ολο χρυσαφι....??? μεχρι το βαθος...? Βαμμένο είναι εννοείται. Ούτε καν επίχρυσο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Βαμμένο είναι εννοείται. Ούτε καν επίχρυσο. Ευχαριστω.....απλως θα μου δωσουν ενα 5s 32gb gold και αυτος που το ειχε δεν το προσεχε καθολου....και το εβαζε στις τσεπες του και στο τσαντακι,χυμα...χωρις θηκη....και εχει κανει σημαδια....,σπαω το κεφαλι μου πως να τις εξαλειψω,και ελεγα να το τριψω με γυαλοχαρτο ξεκινωντας απο P100 - P500 - Ρ1000 - Ρ3000 και μετα με αλοιφη μπρασο,και στο τελειωμα γυαλισματος....και θα γινοταν σαν καθρεπτης,αλλα δεν θα ηταν χρυσαφι αλλα ασημι στο gold.....για αυτο και ρωτησα.....;) υγ: ξερετε αλλον τροπο εκτος απο το bumper...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ευχαριστω.....απλως θα μου δωσουν ενα 5s 32gb gold και αυτος που το ειχε δεν το προσεχε καθολου....και το εβαζε στις τσεπες του και στο τσαντακι,χυμα...χωρις θηκη....και εχει κανει σημαδια....,σπαω το κεφαλι μου πως να τις εξαλειψω,και ελεγα να το τριψω με γυαλοχαρτο ξεκινωντας απο P100 - P500 - Ρ1000 - Ρ3000 και μετα με αλοιφη μπρασο,και στο τελειωμα γυαλισματος....και θα γινοταν σαν καθρεπτης,αλλα δεν θα ηταν χρυσαφι αλλα ασημι στο gold.....για αυτο και ρωτησα.....;) υγ: ξερετε αλλον τροπο εκτος απο το bumper...??? Άδικα θα τα κανεις οκ αυτά μιας και σε λίγο θα γυρίσεις στα windows 10...:lol: :lol: :lol: Εγώ προτείνω να το βάλεις σε μια θηκούλα όπου θα βλέπεις ελάχιστες από τις γρατσουνιές. Όλα τα παραπάνω που ανέφερες, με τρομαζουν λίγο.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ευχαριστω.....απλως θα μου δωσουν ενα 5s 32gb gold και αυτος που το ειχε δεν το προσεχε καθολου....και το εβαζε στις τσεπες του και στο τσαντακι,χυμα...χωρις θηκη....και εχει κανει σημαδια....,σπαω το κεφαλι μου πως να τις εξαλειψω,και ελεγα να το τριψω με γυαλοχαρτο ξεκινωντας απο P100 - P500 - Ρ1000 - Ρ3000 και μετα με αλοιφη μπρασο,και στο τελειωμα γυαλισματος....και θα γινοταν σαν καθρεπτης,αλλα δεν θα ηταν χρυσαφι αλλα ασημι στο gold.....για αυτο και ρωτησα.....;) υγ: ξερετε αλλον τροπο εκτος απο το bumper...??? Άμα το χεις, κάντο, έτσι και αλλιώς, δεν είναι και αγρατζούνιστο! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ευχαριστω.....απλως θα μου δωσουν ενα 5s 32gb gold και αυτος που το ειχε δεν το προσεχε καθολου....και το εβαζε στις τσεπες του και στο τσαντακι,χυμα...χωρις θηκη....και εχει κανει σημαδια....,σπαω το κεφαλι μου πως να τις εξαλειψω,και ελεγα να το τριψω με γυαλοχαρτο ξεκινωντας απο P100 - P500 - Ρ1000 - Ρ3000 και μετα με αλοιφη μπρασο,και στο τελειωμα γυαλισματος....και θα γινοταν σαν καθρεπτης,αλλα δεν θα ηταν χρυσαφι αλλα ασημι στο gold.....για αυτο και ρωτησα.....;) υγ: ξερετε αλλον τροπο εκτος απο το bumper...??? Ένας τρόπος είναι η θήκη. Άλλος τρόπος είναι η αγορά του πίσω πλαισίου και σε κάποιο κατάστημα να σου βγάλουν όλα τα σωθικα της συσκευής και να τα περάσουν στο καινούργιο πλαίσιο. Αυτό που προτείνεις για καθάρισμα με γυαλοχαρτο είναι καλή σκέψη αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είδος βαφή έχει και τι υπόστρωμα έχει ώστε αν βγει το χρυσό από κάτω θα είναι ασημί, χρυσό, τι θα είναι? Άλλη μια λύση που ξέρω γιατί έχει η κοπέλα μου είναι bumper aluminium. Ψάξε και θα δεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Οκ.....προσωρινα θα το έχω σε θήκη....διοτι αν φέρω εγώ οπως είπες πλαίσιο να μου βγάλουν τα σωθικά...δεν ξέρω πόσο κοστίζει....και ποιος αναλαμβάνει...να είναι σίγουρο χώρο προβλήματα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) φιλος μου σε 5αρι...το ειχε κανει κοκκινο το αλουμινιο σε μαυρι συσκευη!! νομιζω γυρω στα 70-90€ !! Πρεπει να το ειχε κανει στο << ifix your i >> βορειου 5-7 στο μοναστηρακι!! εχει και στο facebooK σελιδα..μπορεις να ρωτησεις!! ( εχει και φωτογραφιες με αλλαγμενα 5αρια) ;) Edited September 3, 2015 by volcom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 φιλος μου σε 5αρι...το ειχε κανει κοκκινο το αλουμινιο σε μαυρι συσκευη!! νομιζω γυρω στα 70-90€ !! Πρεπει να το ειχε κανει στο << ifix your i >> βορειου 5-7 στο μοναστηρακι!! εχει και στο facebooK σελιδα..μπορεις να ρωτησεις!! ( εχει και φωτογραφιες με αλλαγμενα 5αρια) ;) Άμα είναι τόσο εντάξει είναι.....:O Από δουλεια....γνωριζεις...; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Άμα είναι τόσο εντάξει είναι.....:O Από δουλεια....γνωριζεις...; στο φιλο μου ειχε κανει ωραια δουλεια και προσεγμενη!! και απο αλλους γνωστους δεν εχω ακουσει κατι κακο!! ΔΕΝ κανω διαφημιση στο μαγαζι προφανως απλα σου εδωσα μια λυση σε αυτο που σε απασχολει ;) !! εσυ αποφασιζεις φυσικα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 στο φιλο μου ειχε κανει ωραια δουλεια και προσεγμενη!! και απο αλλους γνωστους δεν εχω ακουσει κατι κακο!! ΔΕΝ κανω διαφημιση στο μαγαζι προφανως απλα σου εδωσα μια λυση σε αυτο που σε απασχολει ;) !! εσυ αποφασιζεις φυσικα :D Ευχαριστω πολυ..θα παρω τηλ.....:) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ο θείος μου πήρε ένα iphone 5s μεταχειρισμένο απο αμερική. Όμως δεν δουλεύει εδώ λόγω παρόχου. Υπάρχει κάπου οδηγός για να το ξεκλειδώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Ο θείος μου πήρε ένα iphone 5s μεταχειρισμένο απο αμερική. Όμως δεν δουλεύει εδώ λόγω παρόχου. Υπάρχει κάπου οδηγός για να το ξεκλειδώσω? Δεν υπάρχει οδηγός. Θα πρέπει να απευθυνθείς σε ιστοσελίδες που κάνουν αυτή τη δουλειά ανάλογα τον πάροχο. Με αζημίωτο φυσικά. :) Edited September 10, 2015 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ο θείος μου πήρε ένα iphone 5s μεταχειρισμένο απο αμερική. Όμως δεν δουλεύει εδώ λόγω παρόχου. Υπάρχει κάπου οδηγός για να το ξεκλειδώσω? Δεν είναι όπως τα παλιά που με κάποιο πρόγραμμα έκανες δουλειά. Πρέπει να βρεις μια σελίδα για να κάνουν αυτοί την διαδικασία και θα πληρώσεις το ανάλογο. Βέβαια εξαρτάται και τον παροχο που είναι κλειδωμένο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Κάποιος που να έβαλε την 9;; εντυπώσεις σε σχέση με την 8 ; σκέφτομαι να την κάνω την αναβάθμιση.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts