Te_salat Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Δεν τίθεται θέμα σε περιοχές χωρίς καλή λήψη έχουμε υπερθέρμανση και μάλιστα σημαντική με δεδομένα ανοιχτά. Ας τελειώσει το θέμα έτσι κι αλλιώς αφορά 5s/5/4s/4 που έχουν περάσει από τα χέρια μου Γιατί επιμένετε ότι το πρόβλημα είναι στο σήμα, όταν είναι διαπιστωμένο ότι ανεβάζει ακόμα και με φουλ . Είναι θέμα καθαρά εξωτερικής θερμοκρασίας. Εξακριβωμένο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athens_fans Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Γιατί επιμένετε ότι το πρόβλημα είναι στο σήμα, όταν είναι διαπιστωμένο ότι ανεβάζει ακόμα και με φουλ . Είναι θέμα καθαρά εξωτερικής θερμοκρασίας. Εξακριβωμένο. Γιατι δεν υπαρχει. Θελεις να παραδεχτουμε κατι που δεν υπαρχει; Εχει καταντησει κουραστικη αυτη η κουβεντα. Πρεπει καποια στιγμη να σταματησεις να κατηγορεις το προηγουμενο τηλεφωνο και να επαινεις το καινουριο. Αυτη τη δουλεια την κανεις συνεχεια τα τελευταια χρονια. Κατσε και απολαυσε το Μ8 και ασε μας στην ησυχια μας. Παράθεση GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 θα παρακαλέσω να μην χάσετε τον έλεγχο της συζήτησης, διατυπώστε επιχειρήματα κι όχι προσωπικές επιθέσεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Γιατι δεν υπαρχει. Θελεις να παραδεχτουμε κατι που δεν υπαρχει; Εχει καταντησει κουραστικη αυτη η κουβεντα. Πρεπει καποια στιγμη να σταματησεις να κατηγορεις το προηγουμενο τηλεφωνο και να επαινεις το καινουριο. Αυτη τη δουλεια την κανεις συνεχεια τα τελευταια χρονια. Κατσε και απολαυσε το Μ8 και ασε μας στην ησυχια μας. Οι 9/10 χρησιμοποιούν το κινητό τους με θήκη, οπότε το θέμα με τη θερμοκρασία μάλλον ειναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε, μιας και γω το χω αφήσει στο τσαντακι στην παραλία(4G και χωρίς θήκη), χωρίς να μου βγάλει ποτέ ειδοποίηση για υπερθέρμανση...Τώρα να βγαίνουμε επίθεση όλοι στον Te_salat επειδή πούλησε το κινητό του, γνωρίζοντας ότι οι απόψεις του δεν ειναι πάντα δεκτές αλλά απολύτως σεβαστές και κόσμια διατυπωμένες, δε το βλέπω και πολυ σωστό...ρίξτε μια ματιά στο thread με το G3 smartphone της χρονιάς, να δείτε και κει αυτούς που κράζουν την apple, πώς κράζουν ομοσταυλο λειτουργικό... Edited August 29, 2014 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Τεσαλατ οι συσκευές δουλεύουν στους 24 βαθμούς. Όπως τα περισσότερα ηλεκτρονικά. Σε ζεστό περιβάλλον σίγουρα επιδεινώνονται τα πράγματα. Εδώ στο ελικόπτερο πέφτει κατακόρυφα η ισχύς λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Εγώ σε πιστεύω αλλά εξήγησα από την μεριά μου γιατί δεν το θεωρώ πρόβλημα. Σίγουρα ζεσταίνεται, ποτέ δεν το αμφισβητησα αλλά όχι στο σημείο να τσιγαριζεις κρεμμύδια :) Φυσικά σε ένα περιβάλλον πολύ ζεστό όπως το δικό σου φαίνεται σαν προβλημα. Κατα ταλλα, θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το jb που έκανες. Τέλος αποφάσισα να δοκιμάσω το fitbit ή το jawbone. Μπορούμε να τα βρούμε ή και να τα δούμε εδώ στην Ελλάδα; Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Να πω κ εγω την άποψη μου ... Πάντα ολα τα τηλ της υπογραφής μου τα έχω με θήκες .... Το Μήλο ζεσταίνετε λίγο παραπάνω σε 3G αλλά επειδή είμαι κ hard core gamer λιγότερο από όλες τις άλλες ... Σημαντικό ρολο παίζει πάντα η εξωτερική θερμοκρασία .... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Να πω κ εγω την άποψη μου ... Πάντα ολα τα τηλ της υπογραφής μου τα έχω με θήκες .... Το Μήλο ζεσταίνετε λίγο παραπάνω σε 3G αλλά επειδή είμαι κ hard core gamer λιγότερο από όλες τις άλλες ... Σημαντικό ρολο παίζει πάντα η εξωτερική θερμοκρασία .... Με θήκη δεν καταλαβαίνεις. Στα παιχνίδια μια χαρά τα παει. Και γενικά σε όλα. Μόνο στο 3G υπάρχει αυτό που λεμε που ανάλογα την περιοχή γίνεται και χειρότερο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μια ερωτηση βρε παιδια και αν εχει τυχει σε κανεναν. Καποιες φορες οταν καλω καποιον δεν χτυπαει καθολου και κατευθειαν ακουγεται οταν το σηκωνει.(Με λιγα λογια δεν ακουω το τουτ-τουτ πριν το σηκωσει.) Βεβαια οταν το σηκωνει τον ακουω και αψογα. Με επανεκκινηση επανερχεται κανονικα. Σας εχει τυχει;;Να ειναι θεμα cosmote η του τηλεφωνου; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μια ερωτηση βρε παιδια και αν εχει τυχει σε κανεναν. Καποιες φορες οταν καλω καποιον δεν χτυπαει καθολου και κατευθειαν ακουγεται οταν το σηκωνει.(Με λιγα λογια δεν ακουω το τουτ-τουτ πριν το σηκωσει.) Βεβαια οταν το σηκωνει τον ακουω και αψογα. Με επανεκκινηση επανερχεται κανονικα. Σας εχει τυχει;;Να ειναι θεμα cosmote η του τηλεφωνου; Ευχαριστω. Εχει τύχει και σε μενα που εχω βονταφον απλα δεν ειχα δωσει σημασία ουτε ήξερα οτι διορθώνεται με επανεκκίνηση. Εγω ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει σε κάποιον οταν του ερχεται ενα μήνυμα στο βαιμπερ να εχει ως ειδοποίηση "5" η και παραπάνω στην αρχική οθονη ενώ οταν ανοίγω την εφαρμογή εχει οντως ενα μήνυμα. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μια ερωτηση βρε παιδια και αν εχει τυχει σε κανεναν. Καποιες φορες οταν καλω καποιον δεν χτυπαει καθολου και κατευθειαν ακουγεται οταν το σηκωνει.(Με λιγα λογια δεν ακουω το τουτ-τουτ πριν το σηκωσει.) Βεβαια οταν το σηκωνει τον ακουω και αψογα. Με επανεκκινηση επανερχεται κανονικα. Σας εχει τυχει;;Να ειναι θεμα cosmote η του τηλεφωνου; Ευχαριστω. Θεμα δικτυου ειναι αυτο 100% , μην σε απασχολει.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 παιδια για να καταλαβω κατι γιατι εχω μπερδευτει. στο iphone 4 που εχω οταν κλεινω το 3g μπαινει σε 2g και διπλα απο τον παροχο δεν μου βγαζει κανενα σηματακι. στο 5s. αν κλεισω το 4g θα μου βγαζει το σηματακι 3g. αν θελω να κλεισω και 3g για να μην χαλαει η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 παιδια για να καταλαβω κατι γιατι εχω μπερδευτει. στο iphone 4 που εχω οταν κλεινω το 3g μπαινει σε 2g και διπλα απο τον παροχο δεν μου βγαζει κανενα σηματακι. στο 5s. αν κλεισω το 4g θα μου βγαζει το σηματακι 3g. αν θελω να κλεισω και 3g για να μην χαλαει η μπαταρια? Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται στο 5s.Στο δικό μου που είναι καθαρή συσκευή κ με κοσμοτε αυτό το θέμα έχω συνεχεια αλλα το έχω δεχτεί πια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 παιδια για να καταλαβω κατι γιατι εχω μπερδευτει. στο iphone 4 που εχω οταν κλεινω το 3g μπαινει σε 2g και διπλα απο τον παροχο δεν μου βγαζει κανενα σηματακι. στο 5s. αν κλεισω το 4g θα μου βγαζει το σηματακι 3g. αν θελω να κλεισω και 3g για να μην χαλαει η μπαταρια? Απενεργοποιεις τα δεδομένα. Εγώ με το 5s και με το S3 δεν είδα διάφορα σε κατανάλωση είτε σε 3G mode είτε σε απλό. Αρκεί φυσικά να είχα off τα δεδομένα. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Απενεργοποιεις τα δεδομένα. Εγώ με το 5s και με το S3 δεν είδα διάφορα σε κατανάλωση είτε σε 3G mode είτε σε απλό. Αρκεί φυσικά να είχα off τα δεδομένα. αρα αν απενεργοποιησεις τα δεδομενα δεν εχεις ουτε 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Θεμα δικτυου ειναι αυτο 100% , μην σε απασχολει.:) Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 αρα αν απενεργοποιησεις τα δεδομενα δεν εχεις ουτε 3g? Λογικά. Αν και δεν είναι απόλυτο. Αν και παλιό δες εδώ: http://www.simpliguide.com/iphone-guides/76-how-to-enable-or-disable-3g-4g-on-your-iphone.html#.VAItQNkazCQ Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κι εγω κατι... Εχω παρατηρήσει ότι σε πολλές επαφές μου δεν βγάζει δίπλα στο νούμερο και το εικονίδιο για μήνυμα, παρά μόνο για κλήση. Σε άλλες το βγάζει. Οπότε για να στείλω μήνυμα κατεβαίνω κάτω και πατάω send message. Ξέρει κανεις γιατί το κάνει αυτο? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 αρα αν απενεργοποιησεις τα δεδομενα δεν εχεις ουτε 3g? Εάν απενεργοποιησεις τα δεδομένα δεν έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω παρόχου, μόνο wifi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εάν απενεργοποιησεις τα δεδομένα δεν έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω παρόχου, μόνο wifi :) Εχεις ομως σημα 3G και τηλεφωνικες κλησεις μεσω 3G. Το 3G δεν ειναι μονο για δεδομενα, ειναι και για κλησεις. Το κινητο δεν γυρναει σε 2G...2G εχεις μονο οταν δεν βρισκει ουτε 3G σημα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εχεις ομως σημα 3G και τηλεφωνικες κλησεις μεσω 3G. Το 3G δεν ειναι μονο για δεδομενα, ειναι και για κλησεις. Το κινητο δεν γυρναει σε 2G...2G εχεις μονο οταν δεν βρισκει ουτε 3G σημα αρα αυτο θελω να πω. και κλειστα να εχεις τα δεδομενα και το 4g, διπλα απο τι σημα θα γραφει παντα το 3g εκτος και αν δεν πιανει. γιατι στο iphone 4 που εχω οτνα κλεινεις το 3g διπλα απο το σημα δεν γραφει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 αρα αυτο θελω να πω. και κλειστα να εχεις τα δεδομενα και το 4g, διπλα απο τι σημα θα γραφει παντα το 3g εκτος και αν δεν πιανει. γιατι στο iphone 4 που εχω οτνα κλεινεις το 3g διπλα απο το σημα δεν γραφει τιποτα. Παλι δεν θα γραφει τιποτα...αν κλεισεις τα δεδομενα δεν γραφει ποτέ τιποτα. Αλλα το σημα θα εξακολουθει να ειναι 3G οπως ειπα, για τις κλησεις Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μια τελευταια απορια. Το βαζω π.χ. για φορτιση στις 12 το βραδυ και το πρωι στις 7 πολλες φορες ειναι στο 99 η 98%.Ειναι λογικο;Υπαρχει περιπτωση να γεμιζει στη μιαμιση ωρα και μετα να σταματα να δινει ο φορτιστης και γι αυτο να πεφτει στο 99 η 98%; Να πω οτι αν το πρωι το βαλω ενα εικασαλεπτο να φορτισει ξανα τοτε πιανει 100%. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Το ξανά έγραψα. Κακώς ασχολείστε τόσο πολύ με το σήμα. Είτε είμαι σε πολύ κακής ποιότητας λήψη και με s3 είτε με 5s δεν παρατήρησα μεγάλη διάφορα στην μπαταρία. Για καλύτερα αποτελέσματα κάνετε root ή jb και παίζεται με τα services. Πιο πολλά θα κερδίσετε παρά με το σήμα. Πολύ δύσκολα θα δείτε μεγάλη διάφορα αν έχετε πολύ χάλια σήμα και πρέπει να μιλάτε για ώρες. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μια τελευταια απορια. Το βαζω π.χ. για φορτιση στις 12 το βραδυ και το πρωι στις 7 πολλες φορες ειναι στο 99 η 98%.Ειναι λογικο;Υπαρχει περιπτωση να γεμιζει στη μιαμιση ωρα και μετα να σταματα να δινει ο φορτιστης και γι αυτο να πεφτει στο 99 η 98%; Να πω οτι αν το πρωι το βαλω ενα εικασαλεπτο να φορτισει ξανα τοτε πιανει 100%. Ευχαριστω. Ειναι λογικο γιατι καποια στιγμη οταν φορτισει 100% σταματαει αυτοματα και οτι σου λειπει απο ποσοστο ειναι η καταναλωση μπαταριας στην αναμονη. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τεσαλατ οι συσκευές δουλεύουν στους 24 βαθμούς. Όπως τα περισσότερα ηλεκτρονικά. Σε ζεστό περιβάλλον σίγουρα επιδεινώνονται τα πράγματα. Εδώ στο ελικόπτερο πέφτει κατακόρυφα η ισχύς λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Εγώ σε πιστεύω αλλά εξήγησα από την μεριά μου γιατί δεν το θεωρώ πρόβλημα. Σίγουρα ζεσταίνεται, ποτέ δεν το αμφισβητησα αλλά όχι στο σημείο να τσιγαριζεις κρεμμύδια :) Φυσικά σε ένα περιβάλλον πολύ ζεστό όπως το δικό σου φαίνεται σαν προβλημα. Κατα ταλλα, θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το jb που έκανες. Τέλος αποφάσισα να δοκιμάσω το fitbit ή το jawbone. Μπορούμε να τα βρούμε ή και να τα δούμε εδώ στην Ελλάδα; Απλα για μενα το θεμα δεν ειναι αν μαγειρευεις απο θερμοκρασια πανω στο τηλεφωνο αλλα οταν το πιανεις και το νιωθεις ζεστο - αν οχι καυτο - σημαινει οτι η θερμοκρασια του εχει ξεπερασει τους 36 βαθμους που εχει το σωμα σου.Αρα μαζι ζεσταινεται και η μπαταρια με τις αρνητικες επιπτωσεις που εχει αυτο για την μπαταρια οπως ανελυσα πιο πανω. Και πριν πεσετε να με φατε ισχυει για την πλειοψηφια των συσκευων και οχι μονο για το συγκεκριμενο... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ειναι λογικο γιατι καποια στιγμη οταν φορτισει 100% σταματαει αυτοματα και οτι σου λειπει απο ποσοστο ειναι η καταναλωση μπαταριας στην αναμονη. Αυτο ειναι σιγουρο;;Γιατι με οποιαδηποτε αλλη συσκευη δεν το εχω ξαναδει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts