egodemis Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Στην Πάτρα που βρίσκομαι δεν υπάρχει i-storm. 10 μέρες κινητό και να έχει πάρει υγρασία μέσα στην θήκη δύσκολο. Τπτ δεν είναι δύσκολο ούτε απίθανο, πάρε τότε την Info quest η arvato (πάλι επισιμα) δες πως μπορείς να το στείλεις ταχυδρομικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλημέρα σας. την βοήθειά σας θα ήθελα.. αγόρασα μια συσκευή Iphone 5s απο site του skroutz στα 270 ευρώ.Την έχουμε 10 μέρες όλα καλά και σήμερα ξαφνικά δεν ακούς τίποτα απο το ακουστικό.φαίνεται σαν να έχω βάλει τα ακουστικά. Έκανα επαναφορά και τίποτα. Από το site που το αγόρασα μου είπαν να το στείλουμε σε μια εταιρεία ts solution που στο internet δεν βρίσκω και πολλα για αυτήν. τι έχετε να μου προτείνετε? η εγγύηση μου που ισχύει? Αρχικά έπρεπε πριν κανεις οτιδήποτε να κανεις ενα reset κρατώντας πατημένα τα home & power button με το να κλείσει. Μου έτυχε το συγκεκριμένο και διορθώθηκε έτσι γι αυτό το αναφέρω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 καλησπέρα, έχω το iphone 5s 16gb με ios 9.3.1 και ολα δουλεύουν μια χαρά! Επειδή είδα ότι με την αναβάθμιση του λογισμικού το τηλέφωνο μπορεί να να ξεκλειδώνει και με την αφή (απλά ακουμπάς το δάκτυλο και όχι να πιέζεις το κουμπί) σκέπτομαι (γιατί δεν το βλέπω καμία φοβερή κατασκευή το κουμπί) να κάνω την αναβάθμιση. Η ερώτηση είναι όμως ότι θα πηγαίνει καλά το τηλέφωνό η θα αρχίσει να αργεί και θα μου σπάσει τα νεύρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 καλησπέρα, έχω το iphone 5s 16gb με ios 9.3.1 και ολα δουλεύουν μια χαρά! Επειδή είδα ότι με την αναβάθμιση του λογισμικού το τηλέφωνο μπορεί να να ξεκλειδώνει και με την αφή (απλά ακουμπάς το δάκτυλο και όχι να πιέζεις το κουμπί) σκέπτομαι (γιατί δεν το βλέπω καμία φοβερή κατασκευή το κουμπί) να κάνω την αναβάθμιση. Η ερώτηση είναι όμως ότι θα πηγαίνει καλά το τηλέφωνό η θα αρχίσει να αργεί και θα μου σπάσει τα νεύρα? Και σε εσένα ξεκλειδώνει με ακουμπημα Έχεις ανοιχτό το Touch ID? Ίδια φιλοσοφία είναι και στο iOS 10 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 καλησπέρα, έχω το iphone 5s 16gb με ios 9.3.1 και ολα δουλεύουν μια χαρά! Επειδή είδα ότι με την αναβάθμιση του λογισμικού το τηλέφωνο μπορεί να να ξεκλειδώνει και με την αφή (απλά ακουμπάς το δάκτυλο και όχι να πιέζεις το κουμπί) σκέπτομαι (γιατί δεν το βλέπω καμία φοβερή κατασκευή το κουμπί) να κάνω την αναβάθμιση. Η ερώτηση είναι όμως ότι θα πηγαίνει καλά το τηλέφωνό η θα αρχίσει να αργεί και θα μου σπάσει τα νεύρα? Καλα θα πηγαινει αλλα δεν ειναι οπως η 9.Το νιωθω λιγο πιο αργο και οχι με τοση ακαριαια αποκριση οπως στο ios 9.Αμα μπορουσα να το γυρισω στην 9.3.5 θα το εκανα.Βλεπω οτι η Apple δεν εκανε καλο optimization στο ios 10 για iphone 6 και κατω που εχουν 1GB Ram. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Και σε εσένα ξεκλειδώνει με ακουμπημα Έχεις ανοιχτό το Touch ID? Ίδια φιλοσοφία είναι και στο iOS 10 Για να ξεκλειδώσω την οθόνη θα πρέπει πρώτα να πατήσω το home button και μετά απλά να "ακουμπήσω¨το δάκτυλο επάνω. Διαφορετικά δεν ξεκλειδώνει π.χ. όση ώρα και να αφήσω το δάκτυλο επάνω στο touch id με σβηστή (κλειδωμένη) την οθόνη δε ξεκλειδώνει. Όμως πρέπει να έχεισ δίκιο σε αυτο που αναφέρεις γιατί σε αναζήτηση για το ιδιο θέμα στο ios 10 αναφέρονται τα εξής: "Why do I have to press the Home button to unlock my iPhone in iOS 10? I used to just touch my finger and Touch ID would handle the rest. Can I change the settings so I don't need to press the Home button any more? Also, what happened to 'Swipe to unlock'?" http://www.macworld.co.uk/how-to/iphone/how-unlock-iphone-or-ipad-in-ios-10-without-pressing-home-button-3646414/ οπότε λογικά κάτι λάθος έχω στις ρυθμίσεις (ναι το touch id το έχω ενεργοποιημένο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Για να ξεκλειδώσω την οθόνη θα πρέπει πρώτα να πατήσω το home button και μετά απλά να "ακουμπήσω¨το δάκτυλο επάνω. Διαφορετικά δεν ξεκλειδώνει π.χ. όση ώρα και να αφήσω το δάκτυλο επάνω στο touch id με σβηστή (κλειδωμένη) την οθόνη δε ξεκλειδώνει. Όμως πρέπει να έχεισ δίκιο σε αυτο που αναφέρεις γιατί σε αναζήτηση για το ιδιο θέμα στο ios 10 αναφέρονται τα εξής: "Why do I have to press the Home button to unlock my iPhone in iOS 10? I used to just touch my finger and Touch ID would handle the rest. Can I change the settings so I don't need to press the Home button any more? Also, what happened to 'Swipe to unlock'?" http://www.macworld.co.uk/how-to/iphone/how-unlock-iphone-or-ipad-in-ios-10-without-pressing-home-button-3646414/ οπότε λογικά κάτι λάθος έχω στις ρυθμίσεις (ναι το touch id το έχω ενεργοποιημένο) Δεν εχεις κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις! Για να ακουμπήσεις και να ξεκλειδώσει πρέπει η οθόνη να ειναι ανοικτή! Αλλιως όπως λες και εσυ, όση ώρα και να αφήσεις το δάκτυλο με κλειστή οθόνη δεν ξεκλειδώνει! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Για να ξεκλειδώσω την οθόνη θα πρέπει πρώτα να πατήσω το home button και μετά απλά να "ακουμπήσω¨το δάκτυλο επάνω. Διαφορετικά δεν ξεκλειδώνει π.χ. όση ώρα και να αφήσω το δάκτυλο επάνω στο touch id με σβηστή (κλειδωμένη) την οθόνη δε ξεκλειδώνει. Όμως πρέπει να έχεισ δίκιο σε αυτο που αναφέρεις γιατί σε αναζήτηση για το ιδιο θέμα στο ios 10 αναφέρονται τα εξής: "Why do I have to press the Home button to unlock my iPhone in iOS 10? I used to just touch my finger and Touch ID would handle the rest. Can I change the settings so I don't need to press the Home button any more? Also, what happened to 'Swipe to unlock'?" http://www.macworld.co.uk/how-to/iphone/how-unlock-iphone-or-ipad-in-ios-10-without-pressing-home-button-3646414/ οπότε λογικά κάτι λάθος έχω στις ρυθμίσεις (ναι το touch id το έχω ενεργοποιημένο) Δεν νεότερες από το 6s συσκευές υπάρχει η επιλογή που όταν σηκώνεις την συσκευή ανοίγει η οθόνη αυτόματα. Λέγεται "σηκώστε για αφύπνιση". Εκεί ανοίγει η οθόνη αυτόματα και ακουμπάς απλά το δάχτυλο και ξεκλειδώνει. Στο 5s όμως δεν υπάρχει αυτό όποτε ο ίδιος παραμένει ο τρόπος που ξεκλειδώνει. Πιέζεις μια φορά το home ανοίγει η οθόνη και μετα ακουμπάς και ξεκλειδώνεις. Από 6s και μετα είναι το νέο feature που ανέφερα πιο πάνω. Και αρκετά βολικό κιόλας. Όποτε σε iOS 9 ήθελες ενα κλικ κι ενα slide κι εδω στο iOS 10 θέλεις 2 κλικ. Μια συνήθεια είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα συγκεκριμένη απάντηση. Το κινητό είναι σε 3G. Όταν μιλάς όμως το κινητό κόβει τα data και δεν έχει ίντερνετ. Είναι φυσιολογικό ή έχει κάποιο θέμα; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα συγκεκριμένη απάντηση. Το κινητό είναι σε 3G. Όταν μιλάς όμως το κινητό κόβει τα data και δεν έχει ίντερνετ. Είναι φυσιολογικό ή έχει κάποιο θέμα; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εμένα το ίδιο κάνει σε cosmote αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Και εμένα το ίδιο κάνει σε cosmote αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Με cosmote και στην δική μου περίπτωση. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 καλησπέρα, εχω το εξης προβλημα με την συσκευη. Οταν ειναι κλειδωμενο καταναλωνει απιστευτα γρηγορα την μπαταρια, οσο το δουλευεις ειναι μια χαρα μιας και η μπαταρια του ειναι καινουρια. Επιπλεον ζεστενεται παρα πολυ στην φορτιση. Γνωριζει κανεις το προβλημα αυτο και ποσο θα στοιχισει να το ΅φτιαξω? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Με cosmote και στην δική μου περίπτωση. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανώς θα είσαι και εσύ με καμία προσφορά της cosmote για να μείνεις στο δίκτυο της. Σε χαμηλώνει κατά πολύ τις υπηρεσίες της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση γιατί έψαξα αλλά δεν βρήκα συγκεκριμένη απάντηση. Το κινητό είναι σε 3G. Όταν μιλάς όμως το κινητό κόβει τα data και δεν έχει ίντερνετ. Είναι φυσιολογικό ή έχει κάποιο θέμα; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι θέμα του δικτύου αυτό. Σε άλλες περιοχές το κόβει εντελώς σε άλλες πάλι εν ώρα κλήσης γυρνάει σε Edge και σε άλλες αν θυμάμαι καλά μένει και 3G Δεν έχει να κάνει με την συσκευή ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα, εχω το εξης προβλημα με την συσκευη. Οταν ειναι κλειδωμενο καταναλωνει απιστευτα γρηγορα την μπαταρια, οσο το δουλευεις ειναι μια χαρα μιας και η μπαταρια του ειναι καινουρια. Επιπλεον ζεστενεται παρα πολυ στην φορτιση. Γνωριζει κανεις το προβλημα αυτο και ποσο θα στοιχισει να το ΅φτιαξω? ευχαριστω Κάποια ρύθμιση ίσως είναι η κάποια εφαρμογή που έχει κολλήσει Από ρυθμίσεις κοίταξε ·ρυθμίσεις/απόρρητο/τοποθεσίας κι εκεί κλείσε οποία δεν χρειάζεσαι όπως και μέσα στις υπηρεσίες τοποθεσίας συστήματος ·ρυθμίσεις/γενικά/ανανέωση στο υπόβαθρο επίσης κλείσε ολα η ότι δεν χρειάζεσαι ·ρυθμίσεις/δεδομένα/βοήθεια wifi Ίσως υπάρχουν κι αλλα που μπορεί να βοηθήσουν Σε περίπτωση όπως είπα που έχει κολλήσει κάτι στο υπόβαθρο μπορείς να το διορθώσεις κλείνοντας και ανοίγοντας την συσκευή ή καλύτερα κράτησε πατημένα ταυτόχρονα το home &a power button μέχρι να σβήσει η συσκευή. Είναι ενα reset χωρίς να πειραχτεί κάτι από τα δεδομένα σου Γενικά ανεβάζει θερμοκρασίες το 5s ειδικά σε περιοχές με χάλια κάλυψη δικτύου. Δοκίμασε να το βάλεις και σε 2g για κάποιο διάστημα να δεις μήπως είναι από αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksexou Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλησπέρα, καποιο γνωστο και εμπιστο-αξιοπιστο μαγαζι για αγορα οθονης ? αν η ερωτηση αντιτίθεται στους κανονες συγγνωμη προκατοβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλησπέρα, καποιο γνωστο και εμπιστο-αξιοπιστο μαγαζι για αγορα οθονης ? αν η ερωτηση αντιτίθεται στους κανονες συγγνωμη προκατοβολικα! i system αλλα αν ακούσεις καμια τιμή στα 169€ μην σου κακοφανεί 100% όμως original. Έχει πάρει από την Apple έγκριση και στέλνει την συσκευή σε Apple στο εξωτερικό και έχεις γνήσια οθόνη Για άλλες οθόνες μπορείς να βρεις οπουδήποτε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 καλησπέρα, εχω το εξης προβλημα με την συσκευη. Οταν ειναι κλειδωμενο καταναλωνει απιστευτα γρηγορα την μπαταρια, οσο το δουλευεις ειναι μια χαρα μιας και η μπαταρια του ειναι καινουρια. Επιπλεον ζεστενεται παρα πολυ στην φορτιση. Γνωριζει κανεις το προβλημα αυτο και ποσο θα στοιχισει να το ΅φτιαξω? ευχαριστω Τα ιδια με Wind εχω,απλα θεμα σηματος θα ειναι.Κλεισε το 4G και θα δεις διαφορα.Το ιδιο θεμα ειχα με Cosmote και Wind σε ios 9.3 και 10 που εχω τωρα.Οσο για 3G,αμα δεν πιανει καλα κλειδωσε το σε GSM.Με Wind το κανω και εγω για να μη τρωει μπαταρια.Οταν ειμαι εξω το ανοιγω κανονικα,αν και το Edge για μηνυματα σε messenger και κανενα myphone με καλυπτει. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για οσους εχετε τη συσκευη με 10.1.1 ειδατε διαφορες με τα update απο itunes στην αυτονομια.Γιατι τωρα και το δικο μου κανει νουμερα με τη μπαταρια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Καλησπέρα, καποιο γνωστο και εμπιστο-αξιοπιστο μαγαζι για αγορα οθονης ? αν η ερωτηση αντιτίθεται στους κανονες συγγνωμη προκατοβολικα! i system αλλα αν ακούσεις καμια τιμή στα 169€ μην σου κακοφανεί 100% όμως original. Έχει πάρει από την Apple έγκριση και στέλνει την συσκευή σε Apple στο εξωτερικό και έχεις γνήσια οθόνη Για άλλες οθόνες μπορείς να βρεις οπουδήποτε ειναι ποιο φθηνα νομιζω, γυρω στα 90-100€ . Για τα 6/6s και πανω ειναι η τιμη που λες νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 ειναι ποιο φθηνα νομιζω, γυρω στα 90-100€ . Για τα 6/6s και πανω ειναι η τιμη που λες νομιζω. Μπορεί, δεν ρώτησα για 5s Πάντως είναι αυθεντικό το ανταλλακτικό που μπαίνει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Τα ιδια με Wind εχω,απλα θεμα σηματος θα ειναι.Κλεισε το 4G και θα δεις διαφορα.Το ιδιο θεμα ειχα με Cosmote και Wind σε ios 9.3 και 10 που εχω τωρα.Οσο για 3G,αμα δεν πιανει καλα κλειδωσε το σε GSM.Με Wind το κανω και εγω για να μη τρωει μπαταρια.Οταν ειμαι εξω το ανοιγω κανονικα,αν και το Edge για μηνυματα σε messenger και κανενα myphone με καλυπτει. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για οσους εχετε τη συσκευη με 10.1.1 ειδατε διαφορες με τα update απο itunes στην αυτονομια.Γιατι τωρα και το δικο μου κανει νουμερα με τη μπαταρια. Το δικο μου μαλλον εχει καποιο αλλο θεμα. Εβγαλα καρτα sim κ το εχω μονο στο wifi συνδεδεμενο Μολις το κλειδωσω κ το αφησω ριχνει 1% καθε 3-4 λεπτα Θα το παω για service και βλεπουμε Μπαταρια εχει τελειως καινουρια, ειχε αλλαχθει γιαυτο το θεμα αλλα δυστυχως τζαμπα αλλαχθηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Το δικο μου μαλλον εχει καποιο αλλο θεμα. Εβγαλα καρτα sim κ το εχω μονο στο wifi συνδεδεμενο Μολις το κλειδωσω κ το αφησω ριχνει 1% καθε 3-4 λεπτα Θα το παω για service και βλεπουμε Μπαταρια εχει τελειως καινουρια, ειχε αλλαχθει γιαυτο το θεμα αλλα δυστυχως τζαμπα αλλαχθηκε... Χωρις καρτα τρωει περισσοτερο γιατι ψαχνει συνεχως σημα... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Το δικο μου μαλλον εχει καποιο αλλο θεμα. Εβγαλα καρτα sim κ το εχω μονο στο wifi συνδεδεμενο Μολις το κλειδωσω κ το αφησω ριχνει 1% καθε 3-4 λεπτα Θα το παω για service και βλεπουμε Μπαταρια εχει τελειως καινουρια, ειχε αλλαχθει γιαυτο το θεμα αλλα δυστυχως τζαμπα αλλαχθηκε... για χρησιμοποιησε flight mode και wifi συγχρονως..νομιζω εκει ειναι το προβλημα.αλλιως κανε μια επαναφορα αρχικων ρυθμισεων μπας και "στρωσει" η μπαταρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Χθες βγηκε 10.2 update.Επειδη το περασα χθες βλεπω γενικως ταχυτερο ανοιγμα στα app,ειδικα η καμερα ανοιγει ακομα πιο γρηγορα απο το home screen και την οθονη κλειδωματος.Ολα τα αλλα apps μια χαρα γρηγορα ανοιγουν,ο σαφαρι το ιδιο στο ανοιγμα σελιδων.Το App store το ιδιο χρονο κανει περιπου.Οσο απο χωρο πηγα στα 12,19GB απο 12,25 μικρο το κακο για εμενα,δεν εχω θεμα.Περιμενω να δω και τι πιανει απο αυτονομια,ωστε να δωσω πιο πληρη εικονα.Η αναβαθμιση ειναι OTA,No Restore. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Χθες βγηκε 10.2 update.Επειδη το περασα χθες βλεπω γενικως ταχυτερο ανοιγμα στα app,ειδικα η καμερα ανοιγει ακομα πιο γρηγορα απο το home screen και την οθονη κλειδωματος.Ολα τα αλλα apps μια χαρα γρηγορα ανοιγουν,ο σαφαρι το ιδιο στο ανοιγμα σελιδων.Το App store το ιδιο χρονο κανει περιπου.Οσο απο χωρο πηγα στα 12,19GB απο 12,25 μικρο το κακο για εμενα,δεν εχω θεμα.Περιμενω να δω και τι πιανει απο αυτονομια,ωστε να δωσω πιο πληρη εικονα.Η αναβαθμιση ειναι OTA,No Restore. Ευχαριστούμε αναμένουμε νεότερα σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Ευχαριστούμε αναμένουμε νεότερα σου Περι μπαταριας επιασα 4 ωρες και 26 λεπτα οθονη με wifi/3G Wind με καλο σχετικα σημα και λιγο 4G(10 λεπτα),ειχα αναμονη 23 ωρες και 35 λεπτα με 2% μπαταρια. και απο το 76% εως τωρα.Παντως τετοιο χρονο δεν εβγαλα ποτε.Σημειωση ειχα 7 ωρες το βραδυ λειτουργια πτησης και αλλες 7 κλειδωμενο GSM οταν δεν δουλευω δεδομενα λογω κακου σηματος.Με κοσμοτε καρτα και μονιμα 3G γιατι πιανω καμπανα εχω καλυτερους χρονους και απο αυτους.Ικανοποιημενος σε ολα,πιστευω πως οτι θεμα υπηρχε στην πρωτη εκδοση τωρα διορθωθηκε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts