mobile_34 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Πριν από μερικές ημέρες μέσω φορητότητας πήγα απο κάρτα wind σε συμβόλαιο vodafone. Με τη wind δεν είχα πρόβλημα με το σήμα και το 4g με την vodafone όμως παρατηρώ οτι το κινητό μου "ζορίζεται" να βρεί 3g και 4g σήμα με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία γρηγορότερα και να ζεσταίνεται καμία φορά το κινητό (iphone 5s). Αν εγκαταστήσω τις ρυθμίσεις προφίλ (για ιντερνετ, mms κτλ), ενα αρχείο που στέλνει και κατεβάζεις απο τη vodafone, λέτε να βελτιωθεί η κατάσταση η τσάμπα θα μου φάει μνήμη απο το κινητό (16gb)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Πριν από μερικές ημέρες μέσω φορητότητας πήγα απο κάρτα wind σε συμβόλαιο vodafone. Με τη wind δεν είχα πρόβλημα με το σήμα και το 4g με την vodafone όμως παρατηρώ οτι το κινητό μου "ζορίζεται" να βρεί 3g και 4g σήμα με αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία γρηγορότερα και να ζεσταίνεται καμία φορά το κινητό (iphone 5s). Αν εγκαταστήσω τις ρυθμίσεις προφίλ (για ιντερνετ, mms κτλ), ενα αρχείο που στέλνει και κατεβάζεις απο τη vodafone, λέτε να βελτιωθεί η κατάσταση η τσάμπα θα μου φάει μνήμη απο το κινητό (16gb)?? Τις ρυθμίσεις τις παίρνει αυτόματα. Αλλιώς δεν θα είχες δεδομένα Δεν έχεις καλή κάλυψη εκεί που εισαι γι αυτό. Δεν μπορείς να κανεις κάτι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Τις ρυθμίσεις τις παίρνει αυτόματα. Αλλιώς δεν θα είχες δεδομένα Δεν έχεις καλή κάλυψη εκεί που εισαι γι αυτό. Δεν μπορείς να κανεις κάτι Ας το κλειδωσει σε 2G και εχει το κεφαλι του ησυχο.Επισης αμα εχει το myVodafone μπορει με την υπηρεσια εγγυηση δικτυου να αναφερει το προβλημα που εχει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ας το κλειδωσει σε 2G και εχει το κεφαλι του ησυχο.Επισης αμα εχει το myVodafone μπορει με την υπηρεσια εγγυηση δικτυου να αναφερει το προβλημα που εχει. Κι αν χρειάζεσαι τα δεδομένα τι γίνεται; Το 4g πάντως δεν το βρίσκω ούτε χρήσιμο ούτε φθηνό ούτε γρήγορο. Το 3g για πλοήγηση από τι κινητό είναι υπεραρκετά σαν ταχύτητα. Βέβαια σε κάποια σημεία ούτε αυτο δεν υπάρχει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ένας φίλος μου που έχει το iphone 6 έχει ενεργοποιήσει το assistive touch για να μην χρησιμοποιεί λέει το κεντρικό κουμπί συνέχεια και φθαρεί πιο γρήγορα. Η αλήθεια είναι με προβλημάτισε λίγο αυτό, από το 5s και μετά έχει αλλάξει το κεντρικό κουμπί είναι γενικά πιο ανθεκτικό; Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Ένας φίλος μου που έχει το iphone 6 έχει ενεργοποιήσει το assistive touch για να μην χρησιμοποιεί λέει το κεντρικό κουμπί συνέχεια και φθαρεί πιο γρήγορα. Η αλήθεια είναι με προβλημάτισε λίγο αυτό, από το 5s και μετά έχει αλλάξει το κεντρικό κουμπί είναι γενικά πιο ανθεκτικό; Δεν έχει ανάγκη το κουμπί απο το 5 και μετά δεν παρατηρείται φθορά. Ούτε ελαττώματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ένας φίλος μου που έχει το iphone 6 έχει ενεργοποιήσει το assistive touch για να μην χρησιμοποιεί λέει το κεντρικό κουμπί συνέχεια και φθαρεί πιο γρήγορα. Η αλήθεια είναι με προβλημάτισε λίγο αυτό, από το 5s και μετά έχει αλλάξει το κεντρικό κουμπί είναι γενικά πιο ανθεκτικό; Προσωπικά στο 5S έχω ενεργοποιήσει το Assistive Touch για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Προσωπικά στο 5S έχω ενεργοποιήσει το Assistive Touch για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το Assistive Touch τι είναι?Στο 3GS υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλημέρα κι από εμένα, έχει βάλει κανείς κάποιο από τα previews της 10, παίζει καλά ή να το ξεχάσω προς το παρόν; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Μόλις μου ήρθε και την περνάω, είναι 1.85 gb και κάτι λέει για θέματα ασφαλείας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το Assistive Touch τι είναι?Στο 3GS υπάρχει? Στο 3GS μου φαίνεται όχι, ουσιαστικά είναι ένα εικονικό κουμπί μόνιμα στην οθόνη που έχει διάφορες λειτουργίες, όπως κλείδωμα και άλλες ωστε να μη χρησιμοποιείς το home button και power button. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις μου ήρθε και την περνάω, είναι 1.85 gb και κάτι λέει για θέματα ασφαλείας... 1,85 ? Είναι δυνατόν, βέβαια ψιλό διστάζω να τη βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Γύρω στα 35 mb είναι , το λέει στις πληροφορίες του update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Γύρω στα 35 mb είναι , το λέει στις πληροφορίες του update Τώρα το είδα, εμένα στα 28 γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Τώρα το είδα, εμένα στα 28 γράφει. Μικρό update είναι , εγκατέστησε το . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Μικρό update είναι , εγκατέστησε το . Το έβαλα ήδη...τώρα τι θέματα ασφάλειας διορθώνει δε ξέρω, αλλά αυτό είναι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το έβαλα ήδη...τώρα τι θέματα ασφάλειας διορθώνει δε ξέρω, αλλά αυτό είναι άλλο. Βγήκε jailbreak στην 9.3.3 και όποτε έβγαλαν το 9.3.4 λογικά για να κλείσουν την τρύπα Έτσι πιστεύω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Βγήκε jailbreak στην 9.3.3 και όποτε έβγαλαν το 9.3.4 λογικά για να κλείσουν την τρύπα Έτσι πιστεύω Εγω εβαλα την 9.3.3 επειδη το κινητο την κατεβασε απο μονο του...παρολα αυτα η 9.3.3 μια χαρα ειναι.Με το Jailbreak κερδιζω κατι; Γιατι σκεφτομαι να το επιχειρησω.Τιθεται θεμα εγγυησης; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλημέρα κι από εμένα, έχει βάλει κανείς κάποιο από τα previews της 10, παίζει καλά ή να το ξεχάσω προς το παρόν; :cool: Καμία άποψη, το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το Assistive Touch τι είναι?Στο 3GS υπάρχει? Υπάρχει. Θα το βρεις κάτω από τα Γενικά > Προσβασιμότητα, στις Ρυθμίσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καμία άποψη, το έχει δοκιμάσει κανείς; το ειχα βαλει σε 6s μια χαρα πηγαινε και οπως ειδα και σε youtube Και στο 5s καλα παει . Eγω παντως γυρισα 9.3.3 για να κανω jailbreak Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulalexis Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 το ειχα βαλει σε 6s μια χαρα πηγαινε και οπως ειδα και σε youtube Και στο 5s καλα παει . Eγω παντως γυρισα 9.3.3 για να κανω jailbreak Κι εγώ ψηνομουν για jailbreak αλλα έκανα την αναβάθμιση σε 9.3.4 και εκτός αυτού ήθελα να μην μπαίνω σε διαδικασία όποτε κάνω reboot να πρέπει να ξανά ενεργοποιώ το jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Κι εγώ ψηνομουν για jailbreak αλλα έκανα την αναβάθμιση σε 9.3.4 και εκτός αυτού ήθελα να μην μπαίνω σε διαδικασία όποτε κάνω reboot να πρέπει να ξανά ενεργοποιώ το jailbreak. εγω δεν το εκλεινα και ποτε ετσι και αλλιως οποτε δεν εχω προβλημα :lol: Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Είναι φυσιολογικό που το κινητό ζεστενεται ενώ φορτίζει? Το έχω αφήσει με ανοιχτό Wifi χωρίς να το χρησιμοποιώ και είναι αρκετά ζεστό, όχι μόνο το κινητό αλλά και ο φορτιστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Εγω εβαλα την 9.3.3 επειδη το κινητο την κατεβασε απο μονο του...παρολα αυτα η 9.3.3 μια χαρα ειναι.Με το Jailbreak κερδιζω κατι; Γιατι σκεφτομαι να το επιχειρησω.Τιθεται θεμα εγγυησης; Θεμα εγγυησης οχι, απλα πριν το πας για καποιο service βγαζεις το jailbreak κ ολα καλα! Είναι φυσιολογικό που το κινητό ζεστενεται ενώ φορτίζει? Το έχω αφήσει με ανοιχτό Wifi χωρίς να το χρησιμοποιώ και είναι αρκετά ζεστό, όχι μόνο το κινητό αλλά και ο φορτιστής. Ζεστενονται και ο φορτιστης και η συσκευη οταν ειναι στη πριζα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ένας φίλος μου που έχει το iphone 6 έχει ενεργοποιήσει το assistive touch για να μην χρησιμοποιεί λέει το κεντρικό κουμπί συνέχεια και φθαρεί πιο γρήγορα. Η αλήθεια είναι με προβλημάτισε λίγο αυτό, από το 5s και μετά έχει αλλάξει το κεντρικό κουμπί είναι γενικά πιο ανθεκτικό; Στο δικο μου 5s ποθ ειναι 2,5 ετων δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts