Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο λόγος που είμαι JB ειναι για να γίνει πιο ευχάριστη η συσκευή μου και για κάποια πράγματα που έπρεπε να υπάρχουν ως αυτονόητα.

@@@υπ όψη όσοι θέλουν αυτόματο συγχρονισμό με Dropbox Google drive κλπ, τώρα μπορεί να γίνει με την εφαρμογή Good Reader 4.

Μπορείς να ορίσεις κάθε ποτε θέλεις να γίνεται.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος τί διακόπτες δεδομένων έχει το 5s; ευχαριστώ!

4g on-off.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

συγχρονισμό με Dropbox Google drive κλπ, τώρα μπορεί να γίνει με την εφαρμογή Good Reader 4.

Μπορείς να ορίσεις κάθε ποτε θέλεις να γίνεται.

Δεν το βρίσκω Κώστα. :(

έχω τον 4.1 .

εδιτ:

Δεν είχε κάνει αναβάθμιση της εφαρμογής. Το βρήκα. :)

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις,

Εννοείται πως το λειτουργικό το ψάχνω καθημερινά. Πολλές φορές τα ίδια πράγματα 2 και 3 φορές για να εμπεδώσω τι κάνει και που βρίσκεται το κάθε τι για όταν το χρειαστω αλλά και για να πάρω μια γεύση για το τι μου λείπει ή τι δεν μου χρειάζεται από το iOS.

Η απορία μου για το jb εστιάζει κυρίως σε πιο τεχνικά κομμάτια όπως αν μετά το jb μπορεί να γίνεται μια κάποια καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας π.χ. ή αυτό που έχω παρατηρήσει και απ´οτι είδα μόνο με jb γίνεται, το να μπορώ να κατεβάζω οποία μορφή αρχείου θέλω και όχι μόνο αυτά που μπορεί να αναπαράγει το iOS.

Όπως και να χει δεν πρόκειται να κάνω βιαστικές κινήσεις , άλλωστε 1 βδομάδα χρήστης είμαι.

Καλύτερη διαχείριση ενέργειας δεν θα έχεις, χειρότερη το ποιο πιθανό. Για τα αρχεία media που αναφέρεις υπάρχουν λύσεις όπως VLC και άλλες third party εφαρμογές.

Γενική ερώτηση για το λειτουργικό: Τα αρχεία για το vlc μέσω itunes τα περνάς; Αν ναι, πώς;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Γενική ερώτηση για το λειτουργικό: Τα αρχεία για το vlc μέσω itunes τα περνάς; Αν ναι, πώς;

εάν κατεβάσεις την εφαρμογή, έχει οδηγίες :)

εάν κατεβάσεις την εφαρμογή, έχει οδηγίες :)

Οκ ευχαριστώ. Επειδή δεν έχω κάποια ios συσκευή μπορώ να το δω από την περιγραφή της εφαρμογής;;

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Οκ ευχαριστώ. Επειδή δεν έχω κάποια ios συσκευή μπορώ να το δω από την περιγραφή της εφαρμογής;;

Με έχεις φέρει σε σύγχυση, ενώ δεν έχεις ios συσκευή θέλεις να σου πούνε πως δουλεύει μια εφαρμογή για iOS, ποιος ο λόγος; Τέλοσπάντων δες παρακάτω μήπως και σε βοηθήσει.

http://www.videolan.org/vlc/download-ios.html

Τα περνάς και μέσω wi-fi. Αν μπεις μέσα στην εφαρμογή θα δεις...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Για να περασεις αρχεια μεσω itunes, δεν ειναι ετσι απλο.

Πρεπει να κανεις κατι μαγια πρωτα.....:ninja::ninja:

:p

Ενα μυστικο που δεν ξερουν πολλοι ειναι οτι τα αρχεια μεσω itunes τα περναμε με....copy paste. (Εκτος απο τα συγχρονιζομενα αρχεια, δηλαδη μουσικη, φωτογραφιες κλπ).

Με έχεις φέρει σε σύγχυση, ενώ δεν έχεις ios συσκευή θέλεις να σου πούνε πως δουλεύει μια εφαρμογή για iOS, ποιος ο λόγος; Τέλοσπάντων δες παρακάτω μήπως και σε βοηθήσει.

http://www.videolan.org/vlc/download-ios.html

Έχω φίλους γνωστούς με iOS συσκευές και θέλω να ξέρω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παιδιά να σας πω πρώτον όσοι είχατε παρακολουθήσει το πρόβλημά μου λίγο πιο πίσω, ότι τελικά η Apple μου αντικαθιστά την συσκευή και μου δίνει καινούργια! Οπότε αν κάποιος αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο για να μην χάνει χρόνο ας το πάει απευθείας για αντικατάσταση αφου στο τέλος εκεί θα καταλήξει!

Φίλε μου Theodore να σου πω την αλήθεια, την σημερινή εποχή πάντα από κάπου χάνει το privacy σου όταν έχεις να κάνεις με το Internet και την τεχνολογία. Είτε αυτό είναι facebook είτε είναι iOS/Android. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις είναι να μην τα χρησιμοποιείς καθόλου.. Ξέρω ότι το ανέβασες απλά για να μην τρώμε κουτόχορτο αλλά είναι κάτι το οποίο ποτέ δεν θα σταματήσει να γίνεται πιστεώ!

Και η απάντηση της Apple: http://support.apple.com/kb/HT6331

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παιδιά να σας πω πρώτον όσοι είχατε παρακολουθήσει το πρόβλημά μου λίγο πιο πίσω, ότι τελικά η Apple μου αντικαθιστά την συσκευή και μου δίνει καινούργια! Οπότε αν κάποιος αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο για να μην χάνει χρόνο ας το πάει απευθείας για αντικατάσταση αφου στο τέλος εκεί θα καταλήξει!

Φίλε μου Theodore να σου πω την αλήθεια, την σημερινή εποχή πάντα από κάπου χάνει το privacy σου όταν έχεις να κάνεις με το Internet και την τεχνολογία. Είτε αυτό είναι facebook είτε είναι iOS/Android. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις είναι να μην τα χρησιμοποιείς καθόλου.. Ξέρω ότι το ανέβασες απλά για να μην τρώμε κουτόχορτο αλλά είναι κάτι το οποίο ποτέ δεν θα σταματήσει να γίνεται πιστεώ!

Με τι συμμετοχή σου αντικατέστησαν τη συσκευη;

Ετδι οπως κσταλαβαινω, μαλλον εντος εγγυησης, δωρεαν.

με μαγιονέζα; εντός εγγύησης, τότε χαλάλι :)

Ε, για λιγη μαγιονεζα?!

Απλ ειναι αυτη!

Ε, για λιγη μαγιονεζα?!

Απλ ειναι αυτη!

Για να σας απαντήσω όλους μαζί. Η αντικατάσταση της συσκευής ήταν δωρεάν, αφού δεν ήξεραν καν οτι υπήρξε η μαγιονέζα στην μέση. Το τηλέφωνο πήγε στην apple καθαρισμένο από το κατάστημα που το άνοιξε για να αλλάξει το buzzεράκι. Απο 'κει και πέρα η βλάβη δεν είχε καμία σχέση με υγρασία, ή μαγιονέζα ή οτιδήποτε. Μου είπαν ότι είναι "Know issue" σε μερικές παρτίδες 5S αν και δεν τους πίστεψα ιδιαίτερα. Όταν σας έκανα το παραπάνω ποστ και σας ενημέρωσα για την αντικατάσταση, μετά απο λίγο με πήραν τηλέφωνο ξανά, και μου ζήτησαν να αφαιρέσω το "Find my iPhone" από το iCloud account μου για να προσπαθήσουν άλλη μια φορά να το επισκευάσουν!! Δεν έχω ιδέα τι σχέση μπορεί να έχει αυτό αλλά το service της iStorm θα με ενημερώσει το πρωί για το τι ακριβώς θα γίνει τελικά, και αν όντως γίνει αντικατάσταση ή κατάφεραν να το φτιάξουν. Κάποιος από εσας που είναι πιο εξιδικευμένος ίσως γνωρίζει γιατί θέλουν απενεργοποιημένη την υπηρεσία find my iPhone!

Για να σας απαντήσω όλους μαζί. Η αντικατάσταση της συσκευής ήταν δωρεάν, αφού δεν ήξεραν καν οτι υπήρξε η μαγιονέζα στην μέση. Το τηλέφωνο πήγε στην apple καθαρισμένο από το κατάστημα που το άνοιξε για να αλλάξει το buzzεράκι. Απο 'κει και πέρα η βλάβη δεν είχε καμία σχέση με υγρασία, ή μαγιονέζα ή οτιδήποτε. Μου είπαν ότι είναι "Know issue" σε μερικές παρτίδες 5S αν και δεν τους πίστεψα ιδιαίτερα. Όταν σας έκανα το παραπάνω ποστ και σας ενημέρωσα για την αντικατάσταση, μετά απο λίγο με πήραν τηλέφωνο ξανά, και μου ζήτησαν να αφαιρέσω το "Find my iPhone" από το iCloud account μου για να προσπαθήσουν άλλη μια φορά να το επισκευάσουν!! Δεν έχω ιδέα τι σχέση μπορεί να έχει αυτό αλλά το service της iStorm θα με ενημερώσει το πρωί για το τι ακριβώς θα γίνει τελικά, και αν όντως γίνει αντικατάσταση ή κατάφεραν να το φτιάξουν. Κάποιος από εσας που είναι πιο εξιδικευμένος ίσως γνωρίζει γιατί θέλουν απενεργοποιημένη την υπηρεσία find my iPhone!

η αίτηση για αφαίρεση του activation lock δείχνει restore, ώστε να εξαντλήσουν την πιθανότητα software προβλήματος. δεν θα καταφέρουν τίποτα από το ιστορικό που έχεις αναφέρει. Θα την αντικαταστήσουν με refurbrized συσκευή, μην αναφέρεις τίποτε περί μαγιονέζας κέτσαπ μουστάρδας και λοιπών συνοδευτικών :)

Refurbished? χμμμ ξενερώνω λίγο μιας και η συσκευή ήταν 2,5 μηνών! Και λειτουργούσε τέλεια με εξαίρεση το buzzer. Σταμάτησε να λειτουργεί μετά τον καθαρισμό, που σημαίνει ότι αυτοί που το καθάρισαν μάλλον του έκαναν ζημία. Δεν πειράζει φάνταζομαι οι refurbished συσκευές είναι σχεδόν καινούργιες! Φυσικά και δεν θα αναφέρω τίποτα, απορρώ που δεν κατάλαβαν ότι η συσκευή είχε ανοιχτεί ήδη, γιατί φαντάζομαι ότι τότε αυτόματα θα έβγαινε εκτός εγγύησης με ή χωρις μαγιονέζα.

Refurbished? χμμμ ξενερώνω λίγο μιας και η συσκευή ήταν 2,5 μηνών! Και λειτουργούσε τέλεια με εξαίρεση το buzzer. Σταμάτησε να λειτουργεί μετά τον καθαρισμό, που σημαίνει ότι αυτοί που το καθάρισαν μάλλον του έκαναν ζημία. Δεν πειράζει φάνταζομαι οι refurbished συσκευές είναι σχεδόν καινούργιες! Φυσικά και δεν θα αναφέρω τίποτα, απορρώ που δεν κατάλαβαν ότι η συσκευή είχε ανοιχτεί ήδη, γιατί φαντάζομαι ότι τότε αυτόματα θα έβγαινε εκτός εγγύησης με ή χωρις μαγιονέζα.

Εχουμε κανει πολλες φορες αυτη την κουβεντα. Οι refubished συσκευες ειναι καινουριες, δεν ειναι μεταχειρισμενες. Ειναι κομματια που προοριζονται για αντικατασταση.

Edited by ddr2

Οκ δεν το γνώριζα αυτό. Όταν δούλεψα στο Apple Store του Brighton τα refurbished mac ήταν μεταχειρισμένα που απλά αντικαθιστούσαν κάποια κομμάτια και το εξωτερικό τους. Θεώρησα πως το ίδιο συμβαίνει και με τα iPhone. Όταν λες είναι κομμάτια που προορίζονται για αντικατάσταση, εννοείς ότι κρατάνε "στοκ" κάποιες συσκευές για να αντικαθιστούν τις προβληματικές;

Οκ δεν το γνώριζα αυτό. Όταν δούλεψα στο Apple Store του Brighton τα refurbished mac ήταν μεταχειρισμένα που απλά αντικαθιστούσαν κάποια κομμάτια και το εξωτερικό τους. Θεώρησα πως το ίδιο συμβαίνει και με τα iPhone. Όταν λες είναι κομμάτια που προορίζονται για αντικατάσταση, εννοείς ότι κρατάνε "στοκ" κάποιες συσκευές για να αντικαθιστούν τις προβληματικές;

Οι συσκευές αυτές είναι ανά κατασκευασμένες καθώς δεν πέρασαν τον πρώτο έλεγχο επέστρεψαν επιδιορθώθηκαν και δίνονται ως αντικατάσταση. Δεν έχουν παρελκόμενα και συσκευασία, είναι σκέπτεσαι συσκευές :)

Υποθετω, ετσι. Δεν ξερω σιγουρα.

Μπορει να ειναι αυτο που λες. Μπορει και να ειναι μεταχειρισμενα που επεστραφησαν στο εργοστασιο (οπως το δικο σου, που τους εδωσες). Γνωμη μου, αφου μπαινει εργοστασιο και ξαναβγαινει, καινουριο δεν το λες?

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned