Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, τις τελευταίες ημέρες μου καταναλώνει υπερβολική μπαταρία. Παρατήρησα ότι όταν ενεργοποιώ την οθόνη (κάθε φορά) δουλεύει συνέχεια ο κύκλος δίπλα από την κεραία του WiFi (ή Data), σα να κατεβάζει συνεχώς δεδομένα. Απενεργοποίησα οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτόματο συγχρονισμό, αλλά τίποτα. Έχω την 7.1.1. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, μου γράφει.

Δοκίμασε να κλείσεις τις υπηρεσίες τοποθεσίας, εάν δεν σταματήσει πάτησε παρατεταμένα home+power buttons για να κάνει επανεκκίνηση η συσκευή, δεν διαγράφεται τίποτα.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, τις τελευταίες ημέρες μου καταναλώνει υπερβολική μπαταρία. Παρατήρησα ότι όταν ενεργοποιώ την οθόνη (κάθε φορά) δουλεύει συνέχεια ο κύκλος δίπλα από την κεραία του WiFi (ή Data), σα να κατεβάζει συνεχώς δεδομένα. Απενεργοποίησα οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτόματο συγχρονισμό, αλλά τίποτα. Έχω την 7.1.1. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, μου γράφει.

Δεν ξέρω αν κολλάει κάτι ή απλά κολλάει ο κύκλος, αλλά μου το κάνει και εμένα σπανίως. Μια επανεκκίνηση και είσαι οκ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Εννοείται πως κάτι κολλάει και τρώει την μπαταρία.

Μονο κανε απενεργοποίηση της συσκευής και μετά οταν το ανοίξεις θα ειναι εντάξει.

Μου εχει τύχει κι εμένα αρκετές φορές

Nokia 8800 Scirocco

Εννοείται πως κάτι κολλάει και τρώει την μπαταρία.

Μονο κανε απενεργοποίηση της συσκευής και μετά οταν το ανοίξεις θα ειναι εντάξει.

Μου εχει τύχει κι εμένα αρκετές φορές

Τάσο σε όλους έχει συμβεί. Μάλλον κάποιες φορές αποτυγχάνει το σύστημα να παγώσει μια εφαρμογή με συνέπεια να τρέχει συνεχώς ώσπου να κάνεις επανεκκίνηση. Χθες μου το έκανε ενώ φορτιζε και ζεσταθηκε πολύ και μάλιστα αδικαιολόγητα αφού το είχα χρησιμοποιήσει όταν ήταν η φόρτιση στο 94% και ήταν κρύο.

Το μόνο που έκανα ήταν να ανοίξω καμία δεκαριά εφαρμογές για να συγκρίνω την ταχύτητα ανοίγματος με άλλη συσκευή.

Το άφησα όπως ήταν χωρίς να κλείσω καμία για να ολοκληρωθεί η φόρτιση.

Κάποια από τις εφαρμογές που άνοιξα κόλλησε και δημιούργησε την υπερθέρμανση. Μάλιστα όταν το έπιασα μετά από ώρα η φόρτιση είχε πάει από το 94 στο 97% ενώ θα έπρεπε να έχει τελειώσει σε τόσο χρόνο.

Προφανώς η εφαρμογή που κόλλησε τραβούσε πολύ ενέργεια που σημαίνει ότι ο επεξεργαστής δούλευε φουλ. Υποπτεύομαι το Google maps.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Συμφωνούμε. Φαίνεται τι ήταν στα διαγνωστικά αλλα με μια επανεκκινηση λύνεται δεν χρειάζεται να γίνουμε προγραμματιστες.

Οταν λέμε υπάρχουν προβλήματα κάποιοι λένε ολα ειναι καλά.

Παλιά το iOS μόλις έβγαινες απο την εφαρμογη την έκλεινε δεν καταλάβαινε τίποτα. Τώρα έχουν κάνει αλλαγές στα api δεν ξέρω πάντως γίνεται λιγο χάος. Ειδικά εφαρμογές που δεν αναβαθμιζονται συχνά.

Στο Android συνέχεια υπάρχουν ενημερώσεις στις εφαρμογές εδώ 1 φορά στους 2 μήνες. Λες και ολα ειναι τέλεια

Nokia 8800 Scirocco

Εχω το iPhone 5s και κάθε μερα το τοποθετω την βαση κινητου που εχω στερεωμενη στο ταμπλο του φορτηγου,συνεχεια το κινητο δεχεται πολλους κραδασμους απο τους κακοφτιαγμενους δρομους μας !

Δημιουργειται προβλημα ?

Υπαρχει περιπτωση να ξεχαρβαλιαστη ?

Εχω το iPhone 5s και κάθε μερα το τοποθετω την βαση κινητου που εχω στερεωμενη στο ταμπλο του φορτηγου,συνεχεια το κινητο δεχεται πολλους κραδασμους απο τους κακοφτιαγμενους δρομους μας !

Δημιουργειται προβλημα ?

Υπαρχει περιπτωση να ξεχαρβαλιαστη ?

Η βάση εχει επάνω βυσμα και μπαίνει στο κινητό για να φορτίσει η απλά το κρατάει;

Δεν νομίζω να έχεις προβλημα.

Σαν να λες πάω για τρέξιμο και το εχω μαζί μου θα πάθει κάτι;

Εχω εχω ρίξει τρέξιμο και ποδήλατο και το είχα μαζί μου για να βλέπω την διαδρομή με το endomondo δεν μπορείς να φανταστείς ώρες πάνω κάτω στην τσέπη

Nokia 8800 Scirocco

----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Η βάση εχει επάνω βυσμα και μπαίνει στο κινητό για να φορτίσει η απλά το κρατάει;

Δεν νομίζω να έχεις προβλημα.

Σαν να λες πάω για τρέξιμο και το εχω μαζί μου θα πάθει κάτι;

Εχω εχω ρίξει τρέξιμο και ποδήλατο και το είχα μαζί μου για να βλέπω την διαδρομή με το endomondo δεν μπορείς να φανταστείς ώρες πάνω κάτω στην τσέπη

Όχι απλά το κρατάει !

Αφού ευχαριστήσω για τις απαντήσεις, να πω ότι με μια επανεκκίνηση έστρωσε! Απενεργοποίησα όμως νωρίτερα και τις υπηρεσίες τοποθεσίας.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Αφού ευχαριστήσω για τις απαντήσεις, να πω ότι με μια επανεκκίνηση έστρωσε! Απενεργοποίησα όμως νωρίτερα και τις υπηρεσίες τοποθεσίας.

Υπηρεσίες τοποθεσίας εγω τις εχω ανοιχτές και δεν δουλεύουν. Οταν ανοίγεις παράδειγμα τους χάρτες βγαίνει ένα βελάκι επάνω δεξιά οταν κλείσεις την εφαρμογη μετά απο λιγο κλείνουν και οι υπηρεσίες τοποθεσίας.

Το ίδιο με τον καιρό και 2-3 άλλες εφαρμογές που εχω σε όλες τις άλλες δεν επιτρέπω τοποθεσία.

Πήγαινε στο απόρρητο και μετά μέσα στο σύστημα κλείσε και όλες τις υπηρεσίες που δεν θέλεις όπως ζώνη ώρας, κίνηση κ.α.

Κάτω κάτω λέει εικονίδιο κατάστασης άνοιξε το και θα βλέπεις και τι απο αυτά χρησιμοποιεί την τοποθεσία.

Nokia 8800 Scirocco

Πάντως, αυτή τη συμπεριφορά με το κυκλάκι, δεν την έχω συνδέσει ούτε με αυξημένη θερμοκρασία, ούτε με αυξημένη κατανάλωση. Απλά είναι ενοχλητικό.

Πάντως, αυτή τη συμπεριφορά με το κυκλάκι, δεν την έχω συνδέσει ούτε με αυξημένη θερμοκρασία, ούτε με αυξημένη κατανάλωση. Απλά είναι ενοχλητικό.

Πρέπει να το συνδέσεις γιατί πανε μαζί αυτά.

Βέβαια ξανά είπα το 5s ειναι πολυ δυνατό και ίσως κάποιοι δεν παρατηρούν τίποτα αλλα στο παρασκήνιο κολλάνε εφαρμογές και υπηρεσίες με οτι αυτο συνεπαγεται

Nokia 8800 Scirocco

Πρέπει να το συνδέσεις γιατί πανε μαζί αυτά.

Βέβαια ξανά είπα το 5s ειναι πολυ δυνατό και ίσως κάποιοι δεν παρατηρούν τίποτα αλλα στο παρασκήνιο κολλάνε εφαρμογές και υπηρεσίες με οτι αυτο συνεπαγεται

Θα το παρατηρήσω προσεκτικότερα την επόμενη φορά, αν ξανατύχει.

Πότε δεν κολλάγανε? πάντα γινόταν χαμός από reports....

Ανεξάρτητα από αυτό πάντως, το ιος7 είανι ακόμα μακριά από το επιθυμητό.Και σίγορα δεν θα βελτιωθεί η κατάσταση πριν το ιος 8. Εκεί ελπίζουμε τώρα.

Θα το παρατηρήσω προσεκτικότερα την επόμενη φορά, αν ξανατύχει.

Πότε δεν κολλάγανε? πάντα γινόταν χαμός από reports....

Ανεξάρτητα από αυτό πάντως, το ιος7 είανι ακόμα μακριά από το επιθυμητό.Και σίγορα δεν θα βελτιωθεί η κατάσταση πριν το ιος 8. Εκεί ελπίζουμε τώρα.

Δεν υπήρχαν πολλα reports ανάλογα με την συσκευή κιόλας. Το 5s το βλέπω αρκετά να ταλαιπωρείται απο τέτοια πάντως

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω και αν έχει συζητηθεί παλιότερα ζητώ συγνώμη εκ των πρωτέρων.

Γιατί όταν βγάζω μια φωτογραφία με το 5s σε πλάγια θέση (αλλά και οριζόντια) δεν καλύπτει όλη την οθόνη και αφήνει κενά στα πλάγια ενώ στο ipad 4 είναι μια χαρά.

Όσον αφορά το φόντο που θέλω να βάλω από μια φωτογραφία που έχω τραβήξει και στα δύο οι διαστάσεις τους δεν καλύπτουν όλη την οθόνη όπως γινόταν στο iOS 6. Μήπως στο iOS 7 κάτι δεν δουλεύει σωστά;

Using Tapatalk

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω και αν έχει συζητηθεί παλιότερα ζητώ συγνώμη εκ των πρωτέρων.

Γιατί όταν βγάζω μια φωτογραφία με το 5s σε πλάγια θέση (αλλά και οριζόντια) δεν καλύπτει όλη την οθόνη και αφήνει κενά στα πλάγια ενώ στο ipad 4 είναι μια χαρά.

Όσον αφορά το φόντο που θέλω να βάλω από μια φωτογραφία που έχω τραβήξει και στα δύο οι διαστάσεις τους δεν καλύπτουν όλη την οθόνη όπως γινόταν στο iOS 6. Μήπως στο iOS 7 κάτι δεν δουλεύει σωστά;

Για το πρώτο, μάλλον είναι επειδή η οθόνη του άιφον είναι 16:9 (στενόμακρη) ενώ το ipad 4:3 (πιο τετραγωνισμένη).

Για το δεύτερο, έχει αλλάξει αυτό στο ιος 7 και το έχουν κάνει βλακεία.

Είτε απενεργοποιείς την "προοπτική" όταν βάζεις ένα wallpaper, είτε χρησιμοποιείς διάφορες εφαρμογές που κάνουν το wallpaper όπως ήταν παλιά στο ιος 6 (πχ δεν την εφαμρογή wallax).

Για το πρώτο, μάλλον είναι επειδή η οθόνη του άιφον είναι 16:9 (στενόμακρη) ενώ το ipad 4:3 (πιο τετραγωνισμένη).

Για το δεύτερο, έχει αλλάξει αυτό στο ιος 7 και το έχουν κάνει βλακεία.

Είτε απενεργοποιείς την "προοπτική" όταν βάζεις ένα wallpaper, είτε χρησιμοποιείς διάφορες εφαρμογές που κάνουν το wallpaper όπως ήταν παλιά στο ιος 6 (πχ δεν την εφαμρογή wallax).

ddr2 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα για το πρώτο δεν γίνεται τίποτα, απλά από μόνος μου την μεγαλώνω με τον παραδοσιακό τρόπο.

Το Wallax το έχω κατεβάσει αλλά εμένα με παιδεύει λίγο μέχρι να βρω τις σωστές διαστάσεις. Ίσως δεν το ξέρω τόσο καλά.

Edited by miczaf
Using Tapatalk

ddr2 σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα για το πρώτο δεν γίνεται τίποτα, απλά από μόνος μου την μεγαλώνω με τον παραδοσιακό τρόπο.

Το Wallax το έχω κατεβάσει αλλά εμένα με παιδεύει λίγο μέχρι να βρω τις σωστές διαστάσεις. Ίσως δεν το ξέρω τόσο καλά.

Επιλεγεις το scale & resize στο wallax.

Επιλεγεις το scale & resize στο wallax.

Ναι αυτό επιλέγω, αλλά όταν πιάνει όλο το εύρος της οθόνης (για το ipad μιλάω) μεγεθύνει πολύ το αντικείμενο της φωτογράφησης. Για να πιάσει το κανονικό μέγεθος πρέπει να μικρύνει και εκεί αφήνει κενά γύρω γύρω.

Θέλω να πω πως δεν είναι σαν το iOS 6 που αυτόματα έβαζε σε wallpaper μια φωτό γεμίζοντας την εικόνα από άκρη σε άκρη διατηρώντας το κανονικό της μέγεθος.

Γενικά το iOS 7 για μένα έχει κάποια σπαστικά, ακόμα και αυτό το ασήμαντο για κάποιους κλικ όταν τελείωνε κάποιος τη κλήση που είχε το iOS 6 εδώ το έχουν καταργήσει. Εντάξη θα μου πείτε λεπτομέρειες, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όχι και στο 7...

Using Tapatalk

Ναι αυτό επιλέγω, αλλά όταν πιάνει όλο το εύρος της οθόνης (για το ipad μιλάω) μεγεθύνει πολύ το αντικείμενο της φωτογράφησης. Για να πιάσει το κανονικό μέγεθος πρέπει να μικρύνει και εκεί αφήνει κενά γύρω γύρω.

Θέλω να πω πως δεν είναι σαν το iOS 6 που αυτόματα έβαζε σε wallpaper μια φωτό γεμίζοντας την εικόνα από άκρη σε άκρη διατηρώντας το κανονικό της μέγεθος.

Γενικά το iOS 7 για μένα έχει κάποια σπαστικά, ακόμα και αυτό το ασήμαντο για κάποιους κλικ όταν τελείωνε κάποιος τη κλήση που είχε το iOS 6 εδώ το έχουν καταργήσει. Εντάξη θα μου πείτε λεπτομέρειες, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όχι και στο 7...

Έτσι ειναι το iOS 7 δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Αλλιώς ήταν το iOS 6 κι εμένα μ άρεσε περισσότερο παλιά.

*Εγω εχω βάλει φωτογραφία για φόντο και πιάνει όλη την οθόνη. Φωτογραφία που έβγαλα εγω.

Μήπως την ώρα που πας να βάλεις την φωτογραφία δεν κανεις zoom in, zoom out να δεις τι παίζει;

Nokia 8800 Scirocco

Ειχα κατεβασει παλαιοτερα στο iphone 4 με καποιο τροπο ( :p ) μια εφαρμογη που κανονικα την ειχα μεταφερει στο itunes. Ειπα να τη μεταφερω στο 5s χωρις να το ειχα jb , τωρα ειναι , και εχει κολλησει σε κατασταση εγκαταστασης (γκριζαρισμενο φοντο) . Παταω για να την διαγραψω αλλα δεν εμφανιζει το "χ". Πως μπορω να τη διαγραψω? ετσι οπως ειναι καταλανωνει μπαταρια ?
:w00t:

Ειχα κατεβασει παλαιοτερα στο iphone 4 με καποιο τροπο ( :p ) μια εφαρμογη που κανονικα την ειχα μεταφερει στο itunes. Ειπα να τη μεταφερω στο 5s χωρις να το ειχα jb , τωρα ειναι , και εχει κολλησει σε κατασταση εγκαταστασης (γκριζαρισμενο φοντο) . Παταω για να την διαγραψω αλλα δεν εμφανιζει το "χ". Πως μπορω να τη διαγραψω? ετσι οπως ειναι καταλανωνει μπαταρια ?

Γιατί δεν την κατεβαζεις απο το App Store?

Κανε επανεκκινηση και λογικά θα φύγει.

Nokia 8800 Scirocco

Γιατί δεν την κατεβαζεις απο το App Store?

Κανε επανεκκινηση και λογικά θα φύγει.

Έκανα και επανεκκίνηση και hard reset αλλα παραμένει

:w00t:

Έκανα και επανεκκίνηση και hard reset αλλα παραμένει

Αν κανεις σύνδεση στο iTunes και συγχρονισμό;

Η ξανά απο την αρχή εγκατάσταση της εφαρμογής απο το iTunes?

Να πω την αλήθεια δεν μπορω να καταλάβω καλά τι έχεις κάνει

Nokia 8800 Scirocco

εφαρμογές απο jb μόνο μέσω cydia βγαινουν απο όσο θυμάμαι.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned