Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ουτε το sports tracker νομιζω οτι κλεινει οτσν χρησιμοποιειται.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ουτε το sports tracker νομιζω οτι κλεινει οτσν χρησιμοποιειται.

Ναι εννοείται. Ολα αυτά δεν κλείνουν. Τρέχουν κανονικά. Δεν μιλάμε για ενεργές εφαρμογές.

Το pebble δεν ειναι ενεργή οταν βγαίνεις. Μένει σαν παγωμένη στην ram και ξυπνάει οταν χρειαστεί.

Μένει το σύστημα απο πόρους όμως και την κλείνει εντελώς χωρίς να εχει δυνατότητα να ξυπνήσει η εφαρμογη

Nokia 8800 Scirocco

Ναι εννοείται. Ολα αυτά δεν κλείνουν. Τρέχουν κανονικά. Δεν μιλάμε για ενεργές εφαρμογές.

Το pebble δεν ειναι ενεργή οταν βγαίνεις. Μένει σαν παγωμένη στην ram και ξυπνάει οταν χρειαστεί.

Μένει το σύστημα απο πόρους όμως και την κλείνει εντελώς χωρίς να εχει δυνατότητα να ξυπνήσει η εφαρμογη

Καταλαβα! Πιστευα οτι θα μενει ανοικτη οταν βγαινεις απο την εφαρμογη! Λογικο ειναι μετα απο καποια στιγμη να μην μπορει να ξυπνησει απο μονη της. Ισως επρεπε να την εχουν να τρεχει ολη την ωρα , με το αρνητικο βεβαια η μειωσης της μπαταριας.

Καταλαβα! Πιστευα οτι θα μενει ανοικτη οταν βγαινεις απο την εφαρμογη! Λογικο ειναι μετα απο καποια στιγμη να μην μπορει να ξυπνησει απο μονη της. Ισως επρεπε να την εχουν να τρεχει ολη την ωρα , με το αρνητικο βεβαια η μειωσης της μπαταριας.

Δεν ειναι λογικό. Γι αυτο αποσυνδέεται. Αν έτρεχε κανονικά στο παρασκήνιο θα κατανάλωνε και πολύ μπαταρία. Όπως δουλεύει μια χαρά ειναι απλά αν χρειαστεί το σύστημα πόρους εκεί κλείνει οριστικά αυτο πρέπει να αλλάξει μονο

Nokia 8800 Scirocco

οταν βγαινουμε απο μια εφαρμογη και μενει στο background δεν παγωνει??

η Συνεχιζει και τρεχει οσο ειναι στο background?

Αν εχω το backround app refresh κλειστο μιλαω για ολες τις εφαρμογες..

Μετά από κάποια ώρα οι εφαρμογές μπαίνουν σε φάση όπου λειτουργούν συγκεκριμένα APIS για κάποιες απαραίτητες λειτουργίες των εφαρμογών.

Όταν η χρησιμοποιουμενη ram περάσει τα όρια, τότε αρχίζουν να κλείνουν εντελώς, ξεκινωντας απ αυτές που δεν έχουν χρησιμοποιηθει για περισσότερο χρόνο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κανονικά παγώνουν. Κάποιες ζητάνε παραπάνω χρόνο για να παγώσουν.

Υπάρχουν 5 νομίζω στάδια που περνάει η εφαρμογη. Θα βρω το άρθρο και θα ενημερώσω

Nokia 8800 Scirocco

Αρα αν εχω πχ 5 εφαρμογες στο background αυτες ανανεωνονται; Τραβανε μπαταρια; Λεω αν δεν υπαρχει προβλημα με την ραμ για 5 εφαρμογες μονο πχ.. Τραβανε μπαταρια η γινονται freeze?

Αρα αν εχω πχ 5 εφαρμογες στο background αυτες ανανεωνονται; Τραβανε μπαταρια; Λεω αν δεν υπαρχει προβλημα με την ραμ για 5 εφαρμογες μονο πχ.. Τραβανε μπαταρια η γινονται freeze?

Αν έχεις ανοιχτά το app refresh ανανεώνεται η εφαρμογη χωρίς να το γνωρίζεις.

Οι υπόλοιπες αν βγεις απο την εφαρμογη κανονικά πρέπει να κλείσει.

Μένει παγωμένη δηλαδή και ανοίγει ξανά πιο γρήγορα την επόμενη φορά.

Τώρα αν κλείσει εντελώς χειροκίνητα η την κλείσει το σύστημα ξεκινάει απο την αρχή.

Οι εφαρμογές που παγώνουν δεν καταναλώνουν CPU ούτε μπαταρία μονο λίγο ram.

Nokia 8800 Scirocco

Σας εχει συμβει το περιστατικο με την μπλε οθονη στο κινητο ? εμενα μου ετυχε σημερα και παει το κινητο παπαλα.....! δευτερα παει για αντικατασταση ! 25 ημερων κινητο ...κριμα
:thanks:

Σας εχει συμβει το περιστατικο με την μπλε οθονη στο κινητο ? εμενα μου ετυχε σημερα και παει το κινητο παπαλα.....! δευτερα παει για αντικατασταση ! 25 ημερων κινητο ...κριμα

Είναι εύκολο να μας δώσετε περισσότερα στοιχεία, όπως έαν η συσκευή αγοράστηκε από πάροχο ή όχι, που το πήγατε και σας είπαν περί μπλε οθόνης, και ποια ήταν η διάγνωση;

η συσκευη αγοραστηκε απο το galaxy store! σημερα στα καλα καθουμενα και ενω δουλευα το σαφαρι εγινε μπλε εντονο η οθονη στην συνεχεια εκανε reboot αλλα ανοιξε με μπλε οθονη , χωρις να εμφανισει to boot logo ! το itunes το αναγνωριζει παω να το κανω ρεστορ αλλα μου βγαζει σφαλμα 40 , εχω κανει ολες τις ενεργεις περι του σφαλματος dfu και τα λοιπα αλλα συνεχιζει !

η συσκευη αγοραστηκε απο το galaxy store! σημερα στα καλα καθουμενα και ενω δουλευα το σαφαρι εγινε μπλε εντονο η οθονη στην συνεχεια εκανε reboot αλλα ανοιξε με μπλε οθονη , χωρις να εμφανισει to boot logo ! το itunes το αναγνωριζει παω να το κανω ρεστορ αλλα μου βγαζει σφαλμα 40 , εχω κανει ολες τις ενεργεις περι του σφαλματος dfu και τα λοιπα αλλα συνεχιζει !

ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, θα μπορούσε να τύχει σε οποιονδήποτε κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που θα γίνει αντικατάσταση δεν υπάρχει θέμα, ενημέρωσέ μας εάν θέλεις :)

Bεβαιως και θα ενημερωσω ! αν και απο ενα αλλο φορουμ για το σφαλμα μου ειπανε οτι χτυπαει στην ΝΑND ! δεν πολυ καταλαβα αλλα οκ !

Bεβαιως και θα ενημερωσω ! αν και απο ενα αλλο φορουμ για το σφαλμα μου ειπανε οτι χτυπαει στην ΝΑND ! δεν πολυ καταλαβα αλλα οκ !

Σχετικά με το [NAND]

ddr2, Itchrist86, venoos, σας ευχαριστώ για την απάντηση.:)

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως υπάρχει και σε παλιότερες εκδόσεις του iOS.

Το κόλπο αυτό το βρήκα όλως τυχαίως μετά από μερικές μόλις ημέρες από την αγόρα του 5S, καθώς εξερευνούσα το iOS 7.

Αν έχεις ανοιχτά το app refresh ανανεώνεται η εφαρμογη χωρίς να το γνωρίζεις.

Οι υπόλοιπες αν βγεις απο την εφαρμογη κανονικά πρέπει να κλείσει.

Μένει παγωμένη δηλαδή και ανοίγει ξανά πιο γρήγορα την επόμενη φορά.

Τώρα αν κλείσει εντελώς χειροκίνητα η την κλείσει το σύστημα ξεκινάει απο την αρχή.

Οι εφαρμογές που παγώνουν δεν καταναλώνουν CPU ούτε μπαταρία μονο λίγο ram.

αρα δεν υπαρχει καποιος ουσιαστικος λογος να τις κλεινω απο το switcher αφου δεν καταναλωνουν μπαταρια. σωστα?

αρα δεν υπαρχει καποιος ουσιαστικος λογος να τις κλεινω απο το switcher αφου δεν καταναλωνουν μπαταρια. σωστα?

Δεν υπάρχει εκτός και αν βρεθεί μέσα στις εφαρμογές σου κάποια κακογραμμένη π.χ Facebook. Εκεί δεν ξερω τι μπορείς να κάνεις εγώ κάτι τετοιες εφαρμογές κοιτάω να τις σβήνω.

Nokia 8800 Scirocco

Χρειάζεται επίσης προσοχή όταν εγκαθιστούμε μια νέα εφαρμογή.

Πολλές έρχονται με προρυθμιση να ανανεώνονται στο background.

Πρέπει μετά από κάθε εγκατάσταση να ελέγχουμε την ανανέωση στο υπόβαθρο.

Χθες εγκατέστησα μια νέα εφαρμογή το Vhoto. Παρατήρησα από το πρωί που το έβγαλα από την φόρτιση ότι είχα μεγάλος χρόνους χρήσης ενώ το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιούσα.

Έψαξα τις ρυθμίσεις και τελικά το βρήκα με ενεργοποιημενη την ανανέωση στο υπόβαθρο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν έχεις όμως την ανανέωση για όλες κλειστή δεν χρειάζεται να το ψάχνεις.

Αλήθεια για ποιες εφαρμογές σας χρειάζεται η ανανέωση στο υπόβαθρο;

Nokia 8800 Scirocco

Αν έχεις όμως την ανανέωση για όλες κλειστή δεν χρειάζεται να το ψάχνεις.

Αλήθεια για ποιες εφαρμογές σας χρειάζεται η ανανέωση στο υπόβαθρο;

Καιρός, Evernote, Pebble, Run Keeper που δεν τρέχει αν δεν το έχεις στο υπόβαθρο και google maps ώστε να έχεις οδηγίες και με κλειστή οθόνη.

Αν είναι να τα έχουμε όλα κλειστά γιατί δεν αρκεί η μπαταρία τοτε άστο καλύτερα.

Στις προηγούμενες συσκευές μου δεν έκλεινα τίποτα και όλα αυτά ήταν ενεργοποιημενα από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών.

Με το S4 έβγαζα την μέρα πιο άνετα με χρήση 3g απ ότι στο 5s και φυσικά με περισσότερη χρήση γιατί η 5αρα οθόνη το επέτρεπε.

Επειδή όμως το ios δεν είναι από μόνο του ενεργοβόρο και που αποδεικνύει το mini ipad, το πρόβλημα στο iphone ειναι το μικρό μέγεθος της μπαταρίας. Είπαμε είναι οικονομικό, αλλά πλέον οι εφαρμογές χρειάζονται ενέργεια. Θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 2000mAh.

Αν πάω κάπου χωρίς το δικό μου αυτοκίνητο, έχω πάντα στην τσάντα μου ένα powerbank και καλώδιο.

Edited by Te_salat

Εγω τα εχω ολα ανοιχτα. Και τις συχνες τοποθεσιες. Αλλα μια χαρα με βγαζει η μπαταρια.

Εγω τα εχω ολα ανοιχτα. Και τις συχνες τοποθεσιες. Αλλα μια χαρα με βγαζει η μπαταρια.

Εξαρτάται την χρήση και το πόσες ώρες την ημέρα είσαι με 3g.

Εγώ είμαι πολλές. Στην δουλειά το wifi είναι άθλιο οπότε προτιμώ 3 g.

Με wifi έχει σαφώς πολύ καλύτερη αυτονομία. Όμως το 3g την σκοτώνει και όπως έχουμε ξαναπεί δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί τόσο πολύ.

Το 3g δεν κλεινει ποτε αλλωστε..

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν υπάρχει εκτός και αν βρεθεί μέσα στις εφαρμογές σου κάποια κακογραμμένη π.χ Facebook. Εκεί δεν ξερω τι μπορείς να κάνεις εγώ κάτι τετοιες εφαρμογές κοιτάω να τις σβήνω.

αν τις κλεινω ομως ισχυει αυτο που ειχε πει καποιος εδω μεσα οτι χρειαζεται περισσοτερη μπαταρια επειδη ξανα ανοιγουν απο την αρχη και ετσι καταναλωνουν περισσοτερο μπαταρια? ισχυει κατι τετοιο?επισης ειχε πει οτι "χαλαει η ομαλη λειτουργια του ios.αυτο επισης ισχυει?τελικα να τις κλεινουμε η οχι?

Εξαρτάται την χρήση και το πόσες ώρες την ημέρα είσαι με 3g.

Εγώ είμαι πολλές. Στην δουλειά το wifi είναι άθλιο οπότε προτιμώ 3 g.

Με wifi έχει σαφώς πολύ καλύτερη αυτονομία. Όμως το 3g την σκοτώνει και όπως έχουμε ξαναπεί δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί τόσο πολύ.

ΜΟΝΟ με 3g τα πραγματα δυσκολευουν, αλλα, αν εχει καλο 3g σημα, εχω παρατηρησει οτι δεν εχει σημαντικο προβλημα.

Αυτο που σκοτωνει την μπαταρια ειναι το wifi hotspot και η πλοηγηση με google maps / apple maps.

Κατα τα αλλα, βγαζω τη μερα μου ανετα, χωρος αγχος, αν αποφυγω τα παραπανω.

Στα θετικα η πολυ γρηγορη φορτιση. Εγω παντα φορτιζω απο τη usb του λαπτοπ , οταν ειμαι στη δουλεια, μεχρι 80% και οταν φτασει στο 30% ξαναμπαινει στην πριζα.

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned