m4rvel Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Το led ειδοποιησεων κάνει άλλη δουλειά. Αναβοσβήνει αφού σταματήσει η κλήση η αφού έρθει μήνυμα η οποιαδήποτε ειδοποίηση και έτσι χωρίς να χρειάζεται να πιάσεις την συσκευή στο χέρι και να την ξεκλειδωσεις ακόμα και απο μακριά αν δεις το led να ανάβει καταλαβαίνεις οτι κάτι έχεις. Η λάμψη απο την προσβασιμότητα ειναι για την στιγμή που έρχεται η ειδοποίηση να σε βοηθήσει να το δεις pπως ενεργοποιουμε αυτην την λειτουργια? επισης τι εννοουμε κλεινουν οι εφαρμογες? αφου ετσι και αλλιως freeze ειναι στο background. Edited April 30, 2014 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 pπως ενεργοποιουμε αυτην την λειτουργια? επισης τι εννοουμε κλεινουν οι εφαρμογες? αφου ετσι και αλλιως freeze ειναι στο background. Ρυθμίσεις γενικά προσβασιμότητα λάμψη σε ειδοποιήσεις .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλησπέρα !! Οταν είμαστε σε μια σελίδα στο σαφάρι και διαβάζουμε κάτι σε άλλη γλώσσα εχει κάπου επιλογή να μας κάνει μετάφραση ;; Όχι δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια γιατί δεν χρησιμοποιείς την google translate που υποστηρίζει ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Όχι δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια γιατί δεν χρησιμοποιείς την google translate που υποστηρίζει ελληνικά; Γιατί κάποια κείμενα που διαβάζω δεν μπορω να τα κάνω copy paste στο translate και αναρωτιόμουν αν υπάρχει επιλογή μέσα απο το σαφάρι να γίνεται κάτι τέτοιο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Γιατί κάποια κείμενα που διαβάζω δεν μπορω να τα κάνω copy paste στο translate και αναρωτιόμουν αν υπάρχει επιλογή μέσα απο το σαφάρι να γίνεται κάτι τέτοιο ... Οχι, δεν υπαρχει μεχρι τωρα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 pπως ενεργοποιουμε αυτην την λειτουργια? επισης τι εννοουμε κλεινουν οι εφαρμογες? αφου ετσι και αλλιως freeze ειναι στο background. Κλείνουν εννοώ σταματάνε να ειναι ενεργές και μπαίνουν κάπως όπως το είπες σε freeze. Απο εκεί και πέρα όμως κρατάνε ένα μικρό μέρος της ram έτσι ώστε οταν ξανά ανοίξεις την εφαρμογη να ξεκινήσει πιο γρήγορα και όχι απο την αρχή έτσι έχουμε και ταχύτητα και μεγαλύτερη κατανάλωση. Κάποιες εφαρμογές δεν έχουν γραφτεί σωστά και ενώ εσύ βγαίνεις απο την εφαρμογη αυτή δεν μπαίνει ας πούμε σε freeze αλλα οι υπηρεσίες της τρέχουν ακόμα. Εδώ έρχεται το multitask όπου μ ένα slide up την στέλνεις απο το προσκήνιο και το παρασκήνιο και ξεκολλαει. Κανονικά όμως μονο γι αυτο τον λόγο πρέπει να το χρησιμοποιούμε αλλιώς δημιουργούμε προβλήματα ειδικά σε αυτές που έχουν γνωστοποιησεις και επίσης μεγαλύτερη κατανάλωση αφου η εφαρμογη ξεκινάει απο την αρχή μετά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Κώστα , δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μην περίσσευαν λίγα mb μνήμης για να διατηρηθεί ενεργή αυτή η εφαρμογή. Είναι σαν να λέμε, ότι αποσυνδέεται το bt από μόνο του.... Αν συμβαίνει λόγω ram , είναι τραγικό, αλλά το θεωρώ απίθανο να γίνεται λόγω ραμ. Σε κάθε περίπτωση, το λειτουργικό θέλει και άλλο γυάλισμα. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ απαιτητικός σε θέματα ταχύτητας και smoothness. Κατ αρχάς οι εφαρμογές του συστήματος δεν κλείνουν ποτε στο ios. Οι εφαρμογές τρίτων όχι και δεν νομίζω να εχουν δυνατότητα Δεν διακόπτεται η σύνδεση με το bt. To smartwatch παραμένει συνδεδεμένο. Η εφαρμογή αυτό που κάνει είναι να μεταβιβάζει τις ειδοποιήσεις στο ρολόι. Θα στειλω mail στην pebble να δω τι θα μου πουν. Στο ios όταν ξεκινά μια βαριά εφαρμογή για να είναι σίγουρο οτι δεν θα ξεμείνει απο ram, αρχίζουν και κλείνουν εφαρμογές ξεκινώντας απ αυτές που έχουν να χρησιμοποιηθουν περισσότερο χρόνο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Νομίζω πως κάποιος σας άκουσε, υπομονή μέχρι τον Αύγουστο! Lunecase: Μια θήκη προστασίας με φωτεινές κοινοποιήσεις για το iPhone σας! Χαχα για να δουμε! Ενταξει δε μπορω να ξερω αν θα μου λειψει η ram απο σεπτεμβρη προς το παρων τουλαχιστον ειμαι κομπλε... Τωρα αν αυτο γινει, και το 6ρι αξιζει την αλλαγη, θα το δωσω. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Χαχα για να δουμε! Ενταξει δε μπορω να ξερω αν θα μου λειψει η ram απο σεπτεμβρη προς το παρων τουλαχιστον ειμαι κομπλε... Τωρα αν αυτο γινει, και το 6ρι αξιζει την αλλαγη, θα το δωσω. Άπο Σεπτεμβρη το 5s θα γινει ακομη καλυτερο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Κλείνουν εννοώ σταματάνε να ειναι ενεργές και μπαίνουν κάπως όπως το είπες σε freeze. Απο εκεί και πέρα όμως κρατάνε ένα μικρό μέρος της ram έτσι ώστε οταν ξανά ανοίξεις την εφαρμογη να ξεκινήσει πιο γρήγορα και όχι απο την αρχή έτσι έχουμε και ταχύτητα και μεγαλύτερη κατανάλωση. Κάποιες εφαρμογές δεν έχουν γραφτεί σωστά και ενώ εσύ βγαίνεις απο την εφαρμογη αυτή δεν μπαίνει ας πούμε σε freeze αλλα οι υπηρεσίες της τρέχουν ακόμα. Εδώ έρχεται το multitask όπου μ ένα slide up την στέλνεις απο το προσκήνιο και το παρασκήνιο και ξεκολλαει. Κανονικά όμως μονο γι αυτο τον λόγο πρέπει να το χρησιμοποιούμε αλλιώς δημιουργούμε προβλήματα ειδικά σε αυτές που έχουν γνωστοποιησεις και επίσης μεγαλύτερη κατανάλωση αφου η εφαρμογη ξεκινάει απο την αρχή μετά δεν νομιζω να μην κανει να τις κλεινουμε! αυτο λες δλδ? δεν λεει πουθενα οτι πρεπει να κλεινουμε τις εφαρμογες μονο οταν "κολλανε".. Τρωει περιςςοτερη μπαταρια δλδ αν τις κλεινουμε; Επισης κατι αλλο υπαρχει περιπτωση το reduce white point αν ειναι ενεργοποιημενο να καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια απο να ειναι απενεργοποιημενο;; Edited May 1, 2014 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Ναι Κωστα, αυτο ειναι θεμα της εφαρμογης. Δηλαδη συγγνωμη, εχει συμβει ποτε να κλεισει η μουσικη στο παρασκηνιο που παιζει λογω ραμ;;; Μην τρελαθουμε!! Δηλαδη δεν εχει τιποτα αλλο πια να κλεισει, που κλεινει και αυτην την εφαρμογη που δεν πρεπει να κλεινει ποτε; Γιάννη στο iOS όταν ακούς μουσική,σταματήσεις για 1 ώρα η 2-3 ημέρες και ξεκινήσεις μετά πάλι συνεχίζει απο εκει που σταμάτησες δηλαδή στο κομμάτι που ακούγες ανεξάρτητα αν έχει κλείσει η όχι την εφαρμογή(διατήρει δηλαδή στη μνήμη το ιστορικό της ακρόασης σαν εφαρμογή) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Εδώ είναι όλα όσα θέλετε να μάθετε για το multitasking από το site της APPLE (iOS: Understanding multitasking) http://support.apple.com/kb/HT4211?viewlocale=el_GR Edited May 1, 2014 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Νωρίτερα σήμερα είχα ανοίξει αρκετές εφαρμογές και παρακολούθησα μερικά βίντεο. Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι δεν λάμβανα ειδοποιήσεις στο smart watch μου. Πάτησα στην εφαρμογή που διατηρεί την σύνδεση και φόρτωσε απο την αρχή. Είχε κλείσει δηλαδή. Σίγουρα κλείνουν κι άλλες αλλά δεν το παίρνουμε χαμπάρι. Έχω παρατηρήσει ότι αυτο γίνεται κυρίως μετά απο χρήση της κάμερας και του YouTube τα οποία προφανώς χρειάζονται αρκετή ram και την εξασφαλίζουν αποσπωντας την απο άλλες εφαρμογές που τις κλείνει το σύστημα. Αν λοιπόν τώρα που το 5s είναι το πιο πρόσφατο iPhone και τρέχει την έκδοση iOS που φτιάχτηκε ειδικά γι αυτο, είναι στο τσακ, τι θα κάνει του χρόνου με το iOS 8&9? Καλημέρα και καλό μήνα! Θέλω να σε ρωτήσω κάτι για το smartwatch. Σε βολεύει? Κάθε πότε το φορτίζεις? και από που το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbull79 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Γεια χαρα φιλοι και καλο μηνα!Εχω ενα θεματακι με το 32ρι μου που αγορασα πριν λιγες μερες(ελληνικο)!Ολα λειτουργουν μια χαρα μεχρι τωρα εκτος απο την συνομιλια στις κλησεις που κανω και δεχομαι:(Δηλαδη ενω ακουω τους αλλους πεντακαθαρα εγω ακουγομαι ελαχιστα :mad:Γνωριζει μηπως καποιος τι μπορει να φταιει και αν ναι πως μπορω να το διορθωσω??Ευχαριστω μαγκες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Γιάννη στο iOS όταν ακούς μουσική,σταματήσεις για 1 ώρα η 2-3 ημέρες και ξεκινήσεις μετά πάλι συνεχίζει απο εκει που σταμάτησες δηλαδή στο κομμάτι που ακούγες ανεξάρτητα αν έχει κλείσει η όχι την εφαρμογή(διατήρει δηλαδή στη μνήμη το ιστορικό της ακρόασης σαν εφαρμογή) Θα σε ενημερωσω σε 2-3 μερες.:) ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Γεια χαρα φιλοι και καλο μηνα!Εχω ενα θεματακι με το 32ρι μου που αγορασα πριν λιγες μερες(ελληνικο)!Ολα λειτουργουν μια χαρα μεχρι τωρα εκτος απο την συνομιλια στις κλησεις που κανω και δεχομαι:(Δηλαδη ενω ακουω τους αλλους πεντακαθαρα εγω ακουγομαι ελαχιστα :mad:Γνωριζει μηπως καποιος τι μπορει να φταιει και αν ναι πως μπορω να το διορθωσω??Ευχαριστω μαγκες.. Με ανοιχτή ακρόαση η hands free σε ακουν κανονικα; Αν ναι δοκίμαςε να φυςιξεις το μικρόφωνο στο κάτω μερος, το προβλημα είναι στο κάτω μικρόφωνο, σε κάθε περίπτωση, επέστρεψέ το για αντικατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbull79 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Με ανοιχτή ακρόαση η hands free σε ακουν κανονικα; Αν ναι δοκίμαςε να φυςιξεις το μικρόφωνο στο κάτω μερος, το προβλημα είναι στο κάτω μικρόφωνο, σε κάθε περίπτωση, επέστρεψέ το για αντικατάστασηΜε ολα που δοκιμασα μια με ακουνε τελεια και σε επομενη κληση με ακουν ελαχιστα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Με ολα που δοκιμασα μια με ακουνε τελεια και σε επομενη κληση με ακουν ελαχιστα:( Επαναφορα ρυθμισεων και περιεχομενου εχεις κανει φανταζομαι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbull79 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Επαναφορα ρυθμισεων και περιεχομενου εχεις κανει φανταζομαι.2 φορες:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Σερβις δεν υπαρχει αλλη λυση Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 2 φορες:mad: Τοτε κατα 99% ειναι προβλημα hw. Απο που αγοραστηκε η συσκευη? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbull79 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τοτε κατα 99% ειναι προβλημα hw. Απο που αγοραστηκε η συσκευη? Σκρουντζομαγαζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Σκρουντζομαγαζο Τοτε λογικα θα απευθυνθεις στην infoquest για σερβις. Παρε τους τηλ. Θα τους παραδωσεις τη συσκευη και σε 3 εργασιμες θα εχεις στς χερια σου αλλη συσκευη, ανακατασκευασμενη κατευθειαν απο το εργοστασιο (με ζελατινες κλπ , ουσιαστικα καινουρια.) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbull79 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τοτε λογικα θα απευθυνθεις στην infoquest για σερβις. Παρε τους τηλ. Θα τους παραδωσεις τη συσκευη και σε 3 εργασιμες θα εχεις στς χερια σου αλλη συσκευη, ανακατασκευασμενη κατευθειαν απο το εργοστασιο (με ζελατινες κλπ , ουσιαστικα καινουρια.) Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Γιάννη στο iOS όταν ακούς μουσική,σταματήσεις για 1 ώρα η 2-3 ημέρες και ξεκινήσεις μετά πάλι συνεχίζει απο εκει που σταμάτησες δηλαδή στο κομμάτι που ακούγες ανεξάρτητα αν έχει κλείσει η όχι την εφαρμογή(διατήρει δηλαδή στη μνήμη το ιστορικό της ακρόασης σαν εφαρμογή) Αλεξη, ειμαι σιγουρος οτι δεν κλεινει. Συνεχιζει απο εκει που το αφησα. Του εκανα τα χιλια δυο, τραβηξα φωτογραφιες, επαιξα παιχνιδια, 43 εφαρμογες να τπαρχουν στην καρτελα του multitasking, αυτο τιποτα, απο εκει που σταματησα, συνεχισε μια χαρα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts