Harry_Green Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ειναι ογκωδης ο ανταπτορας αν παρω βρετανικη συσκευη? Εχετε δει κανενα προβλημα στις φορτισεις? Ποσο γρηγορα περιπου φορτιζει απ το μηδεν στο 100? Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ειναι ογκωδης ο ανταπτορας αν παρω βρετανικη συσκευη? Εχετε δει κανενα προβλημα στις φορτισεις? Ποσο γρηγορα περιπου φορτιζει απ το μηδεν στο 100? λογικα δεν αλλαζει ο χρονος φορτισης,θα μας πει καποιος που ξερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safaris Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 doa ειναι μετρημενα τα καταστηματα που δινουν σε προιοντα apple. Έχει κάποια skroutz-o-μαγαζιά, μετρημένα στα δάχτυλα, όμως, που παρέχουν doa. Παράθεση G.A.M.M. Enterprises Inc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Η Cydia τι είναι που γραφεται ? Είναι για εφαρμογες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Cydia θα εχεις αν κανεις jailbreak την συσκευη σου. Ειναι σαν ενα ακομα μαρκετ με εφαρμογες που δεν εχουν την εγκριση της apple. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ειναι ογκωδης ο ανταπτορας αν παρω βρετανικη συσκευη? Εχετε δει κανενα προβλημα στις φορτισεις? Ποσο γρηγορα περιπου φορτιζει απ το μηδεν στο 100? λογικα δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου,φορτιζει μια χαρα.εας μας πει καποιος που ξερει κατι παραπανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 λογικα δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου,φορτιζει μια χαρα.εας μας πει καποιος που ξερει κατι παραπανο. O αντάπτορας αλλάζει την μορφή των βισμάτων τίποτε παραπάνω, καμία επίδραση στη διάρκεια της φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 DINFUN ειναι ογκωδες ο ανταπτορας? Μου αρεσει πολυ ο μινιμαλ ευρωπαικος. Γενικα σε φορτισεις τι χρονους βλεπετε? Εχω κακομαθει με usb 3.0 στο note 3 που φορτιζει αμεσως.Καλο πραγμα η μεγαλη μπαταρια αλλα εξισου σημαντικο το ποσο γρηγορα το φορτιζει.Σε αυτο το θεμα με εχει καταπληξει το macbook pro και με εχει απογοητευσει το ipad mini retina Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 DINFUN ειναι ογκωδες ο ανταπτορας? Μου αρεσει πολυ ο μινιμαλ ευρωπαικος. Γενικα σε φορτισεις τι χρονους βλεπετε? Εχω κακομαθει με usb 3.0 στο note 3 που φορτιζει αμεσως.Καλο πραγμα η μεγαλη μπαταρια αλλα εξισου σημαντικο το ποσο γρηγορα το φορτιζει.Σε αυτο το θεμα με εχει καταπληξει το macbook pro και με εχει απογοητευσει το ipad mini retina To iPhone θέλει περίπου 1 με 1 1/2 ώρα για ταχεία φόρτιση, έως 80% και περίπου μία ώρα συντηρητική, το iPad θέλει αρκετή ώρα καθώς η φόρτισή του γίνεται εάν δεν κάνω λάθος μόνο σε φάση συντήρησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 To iPhone θέλει περίπου 1 με 1 1/2 ώρα για ταχεία φόρτιση, έως 80% και περίπου μία ώρα συντηρητική, το iPad θέλει αρκετή ώρα καθώς η φόρτισή του γίνεται εάν δεν κάνω λάθος μόνο σε φάση συντήρησης Τι εννοεις σε φαση συντηρησης Κωστα? οτι μετα το 80% μονο του μπαινει σε φαση συντηρησης και φορτιζει πιο σργα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Τι εννοεις σε φαση συντηρησης Κωστα? οτι μετα το 80% μονο του μπαινει σε φαση συντηρησης και φορτιζει πιο σργα? Ναι ακριβώς δεν είναι θέμα συσκευής αλλά μπαταρίας! Οι μπαταρίες του iPhone καλό είναι να φορτίζονται έως το 80% και να μπαίνει για φόρτιση περίπου στο 20% :) Edited March 29, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safaris Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Guys, για τον Puffin browser, τι έχετε να πείτε; Αξίζει; Παράθεση G.A.M.M. Enterprises Inc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Guys, για τον Puffin browser, τι έχετε να πείτε; Αξίζει; Εάν ενδιαφέρεσαι για flash είναι μέσα στι καλές επιλογές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safaris Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Εάν ενδιαφέρεσαι για flash είναι μέσα στι καλές επιλογές! Θέλω να παίζω ένα συγκεκριμένο flash game, άρα νομίζω ότι θα είναι μία ιδανική λύση. Γνωρίζεις αν είναι 'βαριά' εφαρμογή, ή καταναλώνει λιγοστούς πόρους; Το ρωτάω, καθώς γνωρίζω ότι ο Chrome είναι resource-hungry! Ευχαριστώ, και πάλι, για το ενδιαφέρον, φίλε μου. Παράθεση G.A.M.M. Enterprises Inc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Θέλω να παίζω ένα συγκεκριμένο flash game, άρα νομίζω ότι θα είναι μία ιδανική λύση. Γνωρίζεις αν είναι 'βαριά' εφαρμογή, ή καταναλώνει λιγοστούς πόρους; Το ρωτάω, καθώς γνωρίζω ότι ο Chrome είναι resource-hungry! Ευχαριστώ, και πάλι, για το ενδιαφέρον, φίλε μου. Flash και light στο iOS λίγο δύσκολο, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω υποφερτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safaris Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Flash και light στο iOS λίγο δύσκολο, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω υποφερτό! Ωχ, κατάλαβα. :p Γενικά, το flash είναι 'βαρύ'. Ας ελπίσουμε ότι το html5 θα γίνει το standard, από 'δω και πέρα. Είναι η πρώτη μου φορά που θ' αγοράσω iPhone, εξού και οι πολλές ερωτήσεις. Παράθεση G.A.M.M. Enterprises Inc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pwnz0r Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Λοιπόν επειδή είναι πολλά τα ποστ και δεν μπορώ να τα κάνω tag θα σας πω τη γνώμη μου... Σίγουρα το kaisershop έπρεπε να μου είχε πει απο την αρχή τι αγοράζω και όχι να με κάνει να πάω εκεί και να χάσω το χρόνο μου. Τώρα και πρόβλημα να μην έχει το κινητό εγώ από αυτούς δεν αγοράζω τίποτα. Όσο αναφορά τα αμερικάνικα μοντέλα παιδιά ξέρω ότι δεν τα καλύπτει η εγγύηση και πρέπει να τα στείλεις αμερική για service, αν και μου έιπαν οτι το τελευταίο τρίμηνο έχει αλλάξει αυτό και ότι η info quest τα δέχετε κανονικά, θα πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα να μάθω τι παίζει. Και για τον Αγγλικό φορτιστή με τον αντάπτορα είμαι 99% σίγουρος ότι δεν έχει καμία διαφορά στους χρόνους φόρτισης κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ναι ακριβώς δεν είναι θέμα συσκευής αλλά μπαταρίας! Οι μπαταρίες του iPhone καλό είναι να φορτίζονται έως το 80% και να μπαίνει για φόρτιση περίπου στο 20% :) ετσι ομως κατα καποιο τροπο χανουμε ενα 40% απο την μπαταρια.και αν οχι 40 πες 20. Γιατι να μην το πηγαινουμε μεχρι το 100 τι γινεται απο το 80 ως το 100 που δεν "κανει"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 ετσι ομως κατα καποιο τροπο χανουμε ενα 40% απο την μπαταρια.και αν οχι 40 πες 20. Γιατι να μην το πηγαινουμε μεχρι το 100 τι γινεται απο το 80 ως το 100 που δεν "κανει"? Δεν χάνεις απολύτως τίποτα, ο κύκλος φόρτισης είναι 0-100, αναφέρω τον πιο ιδανικό τρόπο φόρτισης για μακροζωία της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δεν χάνεις απολύτως τίποτα, ο κύκλος φόρτισης είναι 0-100, αναφέρω τον πιο ιδανικό τρόπο φόρτισης για μακροζωία της μπαταρίας. Χάνεις επίσης και την μισή αυτονομία γιατί μέχρι το 80% γίνεται ταχεία φόρτιση. Από 80-100 κάνει αρκετό χρόνο να φορτίσει γιατί εκεί γίνεται όλη η αποθήκευση. Καταλαβαίνεις ότι αν το αφήσεις από 80 και πάνω τότε δείχνει η μπαταρία τα δόντια της. Εγώ φορτιζω από οςο να ναι σχεδόν πάντα στο 100%. 2 χρόνια άντεξε η μπαταρία μου πριν 2 βδομάδες έβαλα άλλη με 20€ οπότε και να χαλάσει τουλάχιστον δεν ψάχνω συνέχεια πρίζα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλημέρα! Κάπου είδα post (νομίζω του Κώστα - είμαι από κινητό) ότι με το springtomize άλλαξε το μέγεθος στα εικονίδια. Αυτό κατάφερα κι εγώ να το κάνω στα εικονίδια του dock. Μπορώ να το κάνω και στα υπόλοιπα; Γιατί δεν βρίσκω σχετική επιλογή. Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Safaris Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Καλημέρα! Κάπου είδα post (νομίζω του Κώστα - είμαι από κινητό) ότι με το springtomize άλλαξε το μέγεθος στα εικονίδια. Αυτό κατάφερα κι εγώ να το κάνω στα εικονίδια του dock. Μπορώ να το κάνω και στα υπόλοιπα; Γιατί δεν βρίσκω σχετική επιλογή. Γνωρίζει κανείς; Bigify ή Bigify+ Είναι εφαρμογή για να αλλάξεις το μέγεθος των εικονιδίων. Edit: Δε δηλώνω fan του jailbreak, αλλά βάσει της ερώτησής σου, έψαξα και βρήκα την εν λόγω εφαρμογή. Edited March 30, 2014 by Safaris Παράθεση G.A.M.M. Enterprises Inc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Λοιπόν επειδή είναι πολλά τα ποστ και δεν μπορώ να τα κάνω tag θα σας πω τη γνώμη μου... Σίγουρα το kaisershop έπρεπε να μου είχε πει απο την αρχή τι αγοράζω και όχι να με κάνει να πάω εκεί και να χάσω το χρόνο μου. Τώρα και πρόβλημα να μην έχει το κινητό εγώ από αυτούς δεν αγοράζω τίποτα. Όσο αναφορά τα αμερικάνικα μοντέλα παιδιά ξέρω ότι δεν τα καλύπτει η εγγύηση και πρέπει να τα στείλεις αμερική για service, αν και μου έιπαν οτι το τελευταίο τρίμηνο έχει αλλάξει αυτό και ότι η info quest τα δέχετε κανονικά, θα πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα να μάθω τι παίζει. Και για τον Αγγλικό φορτιστή με τον αντάπτορα είμαι 99% σίγουρος ότι δεν έχει καμία διαφορά στους χρόνους φόρτισης κλπ. Καλημέρα όταν το παρηγγειλες είχες ρωτήσει και δεν στο ανέφεραν;πέρα απο κει αφού είναι ξεκλειδώτο δεν έχεις θέμα και σε καλύπτει η εγγύηση σε infoquest που για μένα είναι προτιμότερο απο arvato!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Χάνεις επίσης και την μισή αυτονομία γιατί μέχρι το 80% γίνεται ταχεία φόρτιση. Από 80-100 κάνει αρκετό χρόνο να φορτίσει γιατί εκεί γίνεται όλη η αποθήκευση. Καταλαβαίνεις ότι αν το αφήσεις από 80 και πάνω τότε δείχνει η μπαταρία τα δόντια της. Εγώ φορτιζω από οςο να ναι σχεδόν πάντα στο 100%. 2 χρόνια άντεξε η μπαταρία μου πριν 2 βδομάδες έβαλα άλλη με 20€ οπότε και να χαλάσει τουλάχιστον δεν ψάχνω συνέχεια πρίζα Για εμενα Τασο δεν ειναι το θεμα του κοστους μιας μπαταριας. Για 20 ευρω, θα την αλλαζα καθε 6μηνο. Ο φοβος μου ειναι οτι θα στειλω για αλλαγη μπαταριας ενα κινητο αψογο και μπορει να παρω πισω ενα κινητο με προβλημα ή ενα κινητο με σημαδακια. Δεν ειναι μονο θεμα κακου τεχνικου, αλλα ειναι και αρκετα ευαισθητα τα ρημαδια! Λοιπόν επειδή είναι πολλά τα ποστ και δεν μπορώ να τα κάνω tag θα σας πω τη γνώμη μου... Σίγουρα το kaisershop έπρεπε να μου είχε πει απο την αρχή τι αγοράζω και όχι να με κάνει να πάω εκεί και να χάσω το χρόνο μου. Τώρα και πρόβλημα να μην έχει το κινητό εγώ από αυτούς δεν αγοράζω τίποτα. Όσο αναφορά τα αμερικάνικα μοντέλα παιδιά ξέρω ότι δεν τα καλύπτει η εγγύηση και πρέπει να τα στείλεις αμερική για service, αν και μου έιπαν οτι το τελευταίο τρίμηνο έχει αλλάξει αυτό και ότι η info quest τα δέχετε κανονικά, θα πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα να μάθω τι παίζει. Και για τον Αγγλικό φορτιστή με τον αντάπτορα είμαι 99% σίγουρος ότι δεν έχει καμία διαφορά στους χρόνους φόρτισης κλπ. Νομιζω παντα η εγγυηση ηταν παγκοσμια και δεν υπηρχε προβλημα. Επισης εννοειται οτι quest > arvato. Και με διαφορα!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Καλημέρα! Κάπου είδα post (νομίζω του Κώστα - είμαι από κινητό) ότι με το springtomize άλλαξε το μέγεθος στα εικονίδια. Αυτό κατάφερα κι εγώ να το κάνω στα εικονίδια του dock. Μπορώ να το κάνω και στα υπόλοιπα; Γιατί δεν βρίσκω σχετική επιλογή. Γνωρίζει κανείς; Απο τις ρυθμίσεις του εκει που λεει Σελιδες/ρυθμίσεις εικονιδίων. Πήγαινε το στο 90-95%. Μην τα κάνεις μικρότερα γιατί αλλα θα πατάς και αλλα θα ανοίγουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts