pik. Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 ddr2 said: Στο δικο μου βλεπω οτι η ευαισθησια ειναι ιδια σε ολη την οθονη, Δημητρη ναι σε πιστευω.εξαλλου δυστυχως κανενα iPhone δεν ειναι ομοιο με τα αλλα... και το λεει καποιος που εχει αλλαξει απο το 2007 καμμια 25αρια... :lol: και το νουμερο ειναι αληθινο... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 pik. said: ναι σε πιστευω.εξαλλου δυστυχως κανενα iPhone δεν ειναι ομοιο με τα αλλα... και το λεει καποιος που εχει αλλαξει απο το 2007 καμμια 25αρια... :lol: και το νουμερο ειναι αληθινο... :lol: αλήθεια είναι, αλλά αν δεν τα κοιτούσαμε και με το μικροσκόπιο, θα ήμασταν πιο ήσυχοι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλοριζικο το μηλο Κωστα. Αν μη τι αλλο, ειναι ανιοπιστη συσκευη που κανει αυτα που υποσχεται. Να ρωτησω οσους το εχετε κανει jailbreak, ποιος ηταν ο λογος για τον οποιο εγινε αυτο; Καλα προφανως για να αποκτηθει ελεγχος της συσκευης αλλα πχ τι εφαρμογες εχετε βαλει & για τι χρηση; Εγω το μονο που θα θελα να κανω ειναι αλλαγες στη homescreen αλλα οταν το εκανα επι εποχες 3gs μου κρασαρε αρκετα Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 margaritagr said: Καλοριζικο το μηλο Κωστα. Αν μη τι αλλο, ειναι ανιοπιστη συσκευη που κανει αυτα που υποσχεται. Να ρωτησω οσους το εχετε κανει jailbreak, ποιος ηταν ο λογος για τον οποιο εγινε αυτο; Καλα προφανως για να αποκτηθει ελεγχος της συσκευης αλλα πχ τι εφαρμογες εχετε βαλει & για τι χρηση; Εγω το μονο που θα θελα να κανω ειναι αλλαγες στη homescreen αλλα οταν το εκανα επι εποχες 3gs μου κρασαρε αρκετα Το jailbreak σου δίνει τη δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης, για όσους ενδιαφέρονται, και σου παίρνει αποθηκευτικό χώρο καθώς κατεβάζεις ανούσια tweaks λόγω της free κατάστασης, θυσιάζοντας τη ασφάλεια που παρέχει το iOS λειτουργικό σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Επειδη ειμαι σε φαση αγορας 5s αυτη τη βδομαδα μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει να μεινε με 7.0.6 και να κανω jailbrake η να παω σε 7.1 Αν μπορει καποιος εστω επιγραμματικα να πει για ποιες εφαρμογες αξιζε το jailbrake και τι κανουν αυτες. Υπαρχει παλι η επιλογη να αλλαξω με springboard ολα τα εικονιδια χωρις να κολλαει οπως γινοταν σε παλιοτερα iphone? Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Harry_Green said: Επειδη ειμαι σε φαση αγορας 5s αυτη τη βδομαδα μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει να μεινε με 7.0.6 και να κανω jailbrake η να παω σε 7.1 Αν μπορει καποιος εστω επιγραμματικα να πει για ποιες εφαρμογες αξιζε το jailbrake και τι κανουν αυτες. Υπαρχει παλι η επιλογη να αλλαξω με springboard ολα τα εικονιδια χωρις να κολλαει οπως γινοταν σε παλιοτερα iphone? margaritagr said: Καλοριζικο το μηλο Κωστα. Αν μη τι αλλο, ειναι ανιοπιστη συσκευη που κανει αυτα που υποσχεται. Να ρωτησω οσους το εχετε κανει jailbreak, ποιος ηταν ο λογος για τον οποιο εγινε αυτο; Καλα προφανως για να αποκτηθει ελεγχος της συσκευης αλλα πχ τι εφαρμογες εχετε βαλει & για τι χρηση; Εγω το μονο που θα θελα να κανω ειναι αλλαγες στη homescreen αλλα οταν το εκανα επι εποχες 3gs μου κρασαρε αρκετα Το Jailbreak αν το χρησιμοποιήσεις σωστά βελτιώνει η μάλλον συμπληρώνει τις βασικές ελείψεις του ios ώστε να κάνεις ευκολότερη και πιο παραγωγική την καθημερινή χρήση χωρίς ημίμετρα και άφιξη στην Λαμία μεσω Ναυπάκτου. Τα tweaks που εχω περάσει δεν εχουν καμιά επίπτωση στην ομαλή λειτουργία και αυτονομία της συσκευής. Το Springtomise 3 είναι για παραμετροποιηση του UI και δεν είναι απαραίτητο σε όλους. Εγω πχ κάνω μ αυτό πολύ μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές γιατί θέλω η συσκευή μου να κρατά την ταυτότητα της. Δεν αλλάζω εικονίδια, αλλά τα κάνω λίγο πιο μικρά γιατί τα original τα θεωρώ τεράστια. Δίνω την ταχύτητα που λείπει στα εφε. Με άλλο tweak δίνω την δυνατότητα στην official εφαρμογη mail να μπορώ να επισυνάψω αρχεία σε απαντητικά mail πράγμα απαραίτητο σε επαγγελματικα mails. Με το activator έχω gestures για βασικές λειτουργίες όπως εμφανίση των εφαρμογών που είναι ανοικτές χωρίς να χρειάζεται διπλό πάτημα στο home button. Σέρνω το δάχτυλο μου απο τα δεξιά προς τα αριστερά και εμφανίζονται. Με αλλο gesture πηγαίνω στην αρχική οθόνη, με άλλο εμφανιζω pop up για δημιουργία προχειρης σημειωσης πχ ενα αριθμό τηλεφώνου που μου δίνει κάποιος ενω μιλάμε. Με το camera Tweak προσθέτω δυνατότητες στην official εφαρμογή κάμερας που τις έχουν μόνο οι καλές εφαρμογές τρίτων. Με το bio Protect και το iTouch Secure, κλειδώνω οτι θέλω με finger print. Ακομα και ρυθμίσεις οχι μονο εφαρμογές. Με το metaphrash και το action menu έχω ποκυ περισσότερες επιλογές οταν θέλω να αντιγράψω ενα κειμενο. Τίποτα απ ολα αυτά δεν είναι άχρηστο. Ολα ειναι δοκιμασμένα και εγγυημένα για ομαλή χρήση και ασφάλεια. Αν τώρα κάποιος βάζει όποιο tweak βρίσκει μπροστά του και ειδικά απο ανεπίσημα repos, τότε ναι θα έχει πρόβλημα. Επίσης αν κατι δεν σου είναι απαραίτητο δεν το βάζεις γιατί καθε tweak χρησιμοποιεί ram απο την λιγοστη που έχει το i5s. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 μπορει καποιος να μου πει πως θα σβησω το ios7.1 απο το κινητο μου? την εχω κατεβασει αλλα δεν την εκανα install και μου καταλαμβανει χωρο(καθως μετρησα ποσα mb καταλαμβανουν ολες οι εφαρμογες μου μαζι απο το usage οποτε το ios7.1 μου καταλαμβανει χωρο τσαμπα και δεν μπορω να το "σβησω" καπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 m4rvel said: μπορει καποιος να μου πει πως θα σβησω το ios7.1 απο το κινητο μου? την εχω κατεβασει αλλα δεν την εκανα install και μου καταλαμβανει χωρο(καθως μετρησα ποσα mb καταλαμβανουν ολες οι εφαρμογες μου μαζι απο το usage οποτε το ios7.1 μου καταλαμβανει χωρο τσαμπα και δεν μπορω να το "σβησω" καπως. Μπορεις να την διαγράψεις μόνο με επαναφορά και setup as new μέσα από τη συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Te_salat said: Το Jailbreak αν το χρησιμοποιήσεις σωστά βελτιώνει η μάλλον συμπληρώνει τις βασικές ελείψεις του ios ώστε να κάνεις ευκολότερη και πιο παραγωγική την καθημερινή χρήση χωρίς ημίμετρα και άφιξη στην Λαμία μεσω Ναυπάκτου. Τα tweaks που εχω περάσει δεν εχουν καμιά επίπτωση στην ομαλή λειτουργία και αυτονομία της συσκευής. Το Springtomise 3 είναι για παραμετροποιηση του UI και δεν είναι απαραίτητο σε όλους. Εγω πχ κάνω μ αυτό πολύ μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές γιατί θέλω η συσκευή μου να κρατά την ταυτότητα της. Δεν αλλάζω εικονίδια, αλλά τα κάνω λίγο πιο μικρά γιατί τα original τα θεωρώ τεράστια. Δίνω την ταχύτητα που λείπει στα εφε. Με άλλο tweak δίνω την δυνατότητα στην official εφαρμογη mail να μπορώ να επισυνάψω αρχεία σε απαντητικά mail πράγμα απαραίτητο σε επαγγελματικα mails. Με το activator έχω gestures για βασικές λειτουργίες όπως εμφανίση των εφαρμογών που είναι ανοικτές χωρίς να χρειάζεται διπλό πάτημα στο home button. Σέρνω το δάχτυλο μου απο τα δεξιά προς τα αριστερά και εμφανίζονται. Με αλλο gesture πηγαίνω στην αρχική οθόνη, με άλλο εμφανιζω pop up για δημιουργία προχειρης σημειωσης πχ ενα αριθμό τηλεφώνου που μου δίνει κάποιος ενω μιλάμε. Με το camera Tweak προσθέτω δυνατότητες στην official εφαρμογή κάμερας που τις έχουν μόνο οι καλές εφαρμογές τρίτων. Με το bio Protect και το iTouch Secure, κλειδώνω οτι θέλω με finger print. Ακομα και ρυθμίσεις οχι μονο εφαρμογές. Με το metaphrash και το action menu έχω ποκυ περισσότερες επιλογές οταν θέλω να αντιγράψω ενα κειμενο. Τίποτα απ ολα αυτά δεν είναι άχρηστο. Ολα ειναι δοκιμασμένα και εγγυημένα για ομαλή χρήση και ασφάλεια. Αν τώρα κάποιος βάζει όποιο tweak βρίσκει μπροστά του και ειδικά απο ανεπίσημα repos, τότε ναι θα έχει πρόβλημα. Επίσης αν κατι δεν σου είναι απαραίτητο δεν το βάζεις γιατί καθε tweak χρησιμοποιεί ram απο την λιγοστη που έχει το i5s. Nα σαι καλα,ευχαριστω για τον χρονο που ξοδεψες. Αυτη τη βδομαδα το παιρνω δινοντας το note 3 μου κ ηδη σκεφτομαι το iphone 6 προς τα χριστουγεννα του χρονου γιαυτο κ θα θελα να το παρω σε χρωμα που θα χει καλη μεταπωλητικη αξια. Σκεφτομαι χρυσο η μαυρο αλλα με τρομαζει το χρυσο ως προς την πωληση αργοτερα Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδιά επειδή ένας φίλος ενδιαφέρεται για συνδυασμό iPhone 5S/iPad mini θέλω να μου πείτε το εξής: Επειδή παίζει πολύ Google (3 gmail, calendar, drive και περισσότερο G+ παρά FB) γίνεται να έχεις, πως να το πω, Google οικοσύστημα σε iOS συσκευή; Και κάτι άσχετο. Μπορείς να βάλεις default apps; πχ αντί για αυτά που έχει η Apple να έχεις default Chrome, Gmail, Drive, Maps κτλ; Γιατί θυμάμαι ενα βίνετο που ο τύπος άνοιγε το link με safari το έκανε copy και μετά το έβαζε στον Chrome. Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Υπαρχουν εφαρμογες gmail, youtube, google maps, google+ και γενικα ολες οι εφαρμογες της google. Συγχρονισμος επαφων και ημερολογιου, επισης γινεται ευκολα και απλα. Η εννοια του default app δεν υφισταται στο ios. Edited March 28, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση man Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 tetra1982 said: Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση man Παντως, αν θελει να εχει τους σελιδοδεικτες του κρομ στο κινητο του, μπορει να το κανει χρησιμοποιωντας τον σαφαρι, δεν ειναι αναγκη να βαλει τον κρομ στο κινητο. Υπαρχει προσθετο (icloud control panel) για τον desktop chrome και οι σελιδοδεικτες συγχρονιζονται. Αλλωστε ο σαφαρι ειναι και πιο σμουθ. Και οτι αλλο θελεις, εδω ειμαστε ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλό αυτο με τον Safari γιατί τα bookmarks (που είναι και επαγγελματικά) τα έχει όλα στον Chrome. thx και πάλι Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σημερα ενας φιλος μου εστειλε μια φωτο με μηνυμα mms με θεμα το Vimeo,μολις ανοιξα το μηνυμα και μετα μπηκα στις ρυθμισεις το ειδα στις εφαρμογες που είναι ετοιμες αν θελεις να της εγκαταστήσεις,πως μπορω να το σβήσω από εκει ? Σας στελνω και σχετική φωτογραφία να το δειτε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 DALIKERMAN84 said: Σημερα ενας φιλος μου εστειλε μια φωτο με μηνυμα mms με θεμα το Vimeo,μολις ανοιξα το μηνυμα και μετα μπηκα στις ρυθμισεις το ειδα στις εφαρμογες που είναι ετοιμες αν θελεις να της εγκαταστήσεις,πως μπορω να το σβήσω από εκει ? Σας στελνω και σχετική φωτογραφία να το δειτε ! το vimeo integration υπάρχει εκεί από την έλευση του iOS 7 και δεν διαγράφεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 αποφασισα τελικα να το παραγγειλω απο το cityshop,πιστευω να βγει αξιο χωρις προβληματα,λενε καλα λογια για το μαγαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 maklovin1979 said: αποφασισα τελικα να το παραγγειλω απο το cityshop,πιστευω να βγει αξιο χωρις προβληματα,λενε καλα λογια για το μαγαζι. Με το καλό να το δεχθείς, :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Te_salat said: Το Jailbreak αν το χρησιμοποιήσεις σωστά βελτιώνει η μάλλον συμπληρώνει τις βασικές ελείψεις του ios ώστε να κάνεις ευκολότερη και πιο παραγωγική την καθημερινή χρήση χωρίς ημίμετρα και άφιξη στην Λαμία μεσω Ναυπάκτου. Τα tweaks που εχω περάσει δεν εχουν καμιά επίπτωση στην ομαλή λειτουργία και αυτονομία της συσκευής. Το Springtomise 3 είναι για παραμετροποιηση του UI και δεν είναι απαραίτητο σε όλους. Εγω πχ κάνω μ αυτό πολύ μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές γιατί θέλω η συσκευή μου να κρατά την ταυτότητα της. Δεν αλλάζω εικονίδια, αλλά τα κάνω λίγο πιο μικρά γιατί τα original τα θεωρώ τεράστια. Δίνω την ταχύτητα που λείπει στα εφε. Με άλλο tweak δίνω την δυνατότητα στην official εφαρμογη mail να μπορώ να επισυνάψω αρχεία σε απαντητικά mail πράγμα απαραίτητο σε επαγγελματικα mails. Με το activator έχω gestures για βασικές λειτουργίες όπως εμφανίση των εφαρμογών που είναι ανοικτές χωρίς να χρειάζεται διπλό πάτημα στο home button. Σέρνω το δάχτυλο μου απο τα δεξιά προς τα αριστερά και εμφανίζονται. Με αλλο gesture πηγαίνω στην αρχική οθόνη, με άλλο εμφανιζω pop up για δημιουργία προχειρης σημειωσης πχ ενα αριθμό τηλεφώνου που μου δίνει κάποιος ενω μιλάμε. Με το camera Tweak προσθέτω δυνατότητες στην official εφαρμογή κάμερας που τις έχουν μόνο οι καλές εφαρμογές τρίτων. Με το bio Protect και το iTouch Secure, κλειδώνω οτι θέλω με finger print. Ακομα και ρυθμίσεις οχι μονο εφαρμογές. Με το metaphrash και το action menu έχω ποκυ περισσότερες επιλογές οταν θέλω να αντιγράψω ενα κειμενο. Τίποτα απ ολα αυτά δεν είναι άχρηστο. Ολα ειναι δοκιμασμένα και εγγυημένα για ομαλή χρήση και ασφάλεια. Αν τώρα κάποιος βάζει όποιο tweak βρίσκει μπροστά του και ειδικά απο ανεπίσημα repos, τότε ναι θα έχει πρόβλημα. Επίσης αν κατι δεν σου είναι απαραίτητο δεν το βάζεις γιατί καθε tweak χρησιμοποιεί ram απο την λιγοστη που έχει το i5s. Σ ευχαριστω πολυ! Το θεμα με την επισυναψη αρχειων σε mail ειναι κατι που μου τη δινει, οποτε αν ετσι λυνεται μαλλον θα αρχισω το διαβασμα σχετικα με το πως να κανω το break.. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 margaritagr said: Σ ευχαριστω πολυ! Το θεμα με την επισυναψη αρχειων σε mail ειναι κατι που μου τη δινει, οποτε αν ετσι λυνεται μαλλον θα αρχισω το διαβασμα σχετικα με το πως να κανω το break.. Σε ποια έκδοση είπαμε πως έχεις τη συσκεύη σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 maklovin1979 said: αποφασισα τελικα να το παραγγειλω απο το cityshop,πιστευω να βγει αξιο χωρις προβληματα,λενε καλα λογια για το μαγαζι. ειναι αξιοπιστο καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 maklovin1979 said: ειναι αξιοπιστο καταστημα? Απο εκει αγορασα εγω. Παντως το καταστημα δεν φερει ευθυνη για το αν η συσκευη θα εχει καποιο προβλημα ή οχι. 7 μερες doa σου δινει παντως, αν τυχον εχεις προβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 ddr2 said: Απο εκει αγορασα εγω. Παντως το καταστημα δεν φερει ευθυνη για το αν η συσκευη θα εχει καποιο προβλημα ή οχι. 7 μερες doa σου δινει παντως, αν τυχον εχεις προβλημα. παντως σαν καταστημα ειναι καλο ε?τι χωρα προελευσης φερνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 maklovin1979 said: παντως σαν καταστημα ειναι καλο ε?τι χωρα προελευσης φερνει? Το καταστημα ειναι καλο και με καλη επικοινωνια και ευγενεις οι ανθρωποι και απο ολα. Αγγλικη συσκευη ειναι η δικη μου. Μου εδωσαν και ανταπτορα για το φορτιστη, δωρεαν εννοειται. Αυτα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maklovin1979 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 ddr2 said: Το καταστημα ειναι καλο και με καλη επικοινωνια και ευγενεις οι ανθρωποι και απο ολα. Αγγλικη συσκευη ειναι η δικη μου. Μου εδωσαν και ανταπτορα για το φορτιστη, δωρεαν εννοειται. Αυτα. η συσκευη ειναι αψογη ε?δεν ειχες καποιο θεμα?σχετικα με τον ηχο που λενε οτι κανει εσωτερικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts