aggelosrg Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Έχω το Duos το 2 (7582), και δεν μπορώ να κάνω flash με τίποτα το cwm 5 recovery. Στο βήμα 9 του οδηγού ενώ τα έχω κάνει όλα όπως πρέπει, πατάω start και μετά το Odin μου βγάζει fail. Το ίδιο παθαίνω με το flashily. Δεν κάνει flash με τίποτα. Μήπως υπάρχει ειδική recovery για το duos 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μια στα γρήγορα ώστε να μην ψάχνω πολύ,ποια έκδοση προτείνετε να περάσω ώστε να σταματήσει τα κολλήματα ; light θέλω. :ninja: Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Μια στα γρήγορα ώστε να μην ψάχνω πολύ,ποια έκδοση προτείνετε να περάσω ώστε να σταματήσει τα κολλήματα ; light θέλω. :ninja: CM11 δες εδώ πλεονεκτήματα και μειονέκτημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339711 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 CM11 δες εδώ πλεονεκτήματα και μειονέκτημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339711 δεν κατάλαβα που με πήγες αλλά τέλος πάντων. Εγώ θέλω απλά κάτι light δεν με νοιάζει κάτι άλλο, και ας μην δουλεύει και η κάμερα δεν με νοιάζει που λέει ο λόγος. Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 δεν κατάλαβα που με πήγες αλλά τέλος πάντων. Εγώ θέλω απλά κάτι light δεν με νοιάζει κάτι άλλο, και ας μην δουλεύει και η κάμερα δεν με νοιάζει που λέει ο λόγος. Επειδή δεν μπορώ να το ψάξω τώρα βρες το ποστ μου στο θέμα που σου έδωσα για την cm 11! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Επειδή δεν μπορώ να το ψάξω τώρα βρες το ποστ μου στο θέμα που σου έδωσα για την cm 11! έψαξα με βάση το όνομα σου και μου έβγαλε 6 σελίδες... λίγο δύσκολο να το βρώ. Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonb Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Κοιτά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6029771#post6029771 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Κοιτά εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6029771#post6029771 σ'ευχαριστώ πολύ. Προς στιγμή το έκανα root και το ανέβασα στα 1.3. Κάποια άλλη ενημέρωση προς αποφυγή bugs Κτλ. δεν υπάρχει ε; Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 σ'ευχαριστώ πολύ. Προς στιγμή το έκανα root και το ανέβασα στα 1.3. Κάποια άλλη ενημέρωση προς αποφυγή bugs Κτλ. δεν υπάρχει ε; Χαίρομαι που βοήθησε το ποστ μου! Τι ακριβώς εννοείς για αποφυγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Χαίρομαι που βοήθησε το ποστ μου! Τι ακριβώς εννοείς για αποφυγή? Με βοήθησε με το παραπάνω,είμαι εδώ και 1 μέρα ,στα 1.3 Ghz και είμαι καλά, είμαι καλά :D :D Μακάρι να πήγαινε και παραπάνω. Από εκεί και πέρα,εννοώ ότι αν υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση στην RC2 ώστε να μην υπάρχουν τα bugs που υπάρχουν ή κάτι ακόμα πιο light ώστε ο συνδυασμός light + 1.3 Ghz να αποτελέσει μεγάλη κλωτσιά ώστε να πάρει τα πάνω του. Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Λοιπόν , Μετά από πολλά τέστ μακρυά από την CM11 RC3 έχει αρκετά κολλήματα και ,ναι αποδεδειγμένα πάει χειρρότερα από το stock + kernel. Αν βάλετε stock firmware με kernel στα 1.3Ghz θα πιάσετε περίπου στα 7600 , αν με 1.3 Ghz βάλετε clean install την CM11 RC3 με τα βίας πιάνει τα 6500 ,και μάλιστα με Monitor cpu και θερμοκρασία με antuntu και bench. Oπότε best option = stock firmware + 1.3ghz kernel (αν δεν σε νοιάζει ότι τελειώνει γρήγορα με facebook εμένα κράτησε περίπου 5 ώρες συνεχόμενης ομιλίας). Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Λοιπόν , Μετά από πολλά τέστ μακρυά από την CM11 RC3 έχει αρκετά κολλήματα και ,ναι αποδεδειγμένα πάει χειρρότερα από το stock + kernel. Αν βάλετε stock firmware με kernel στα 1.3Ghz θα πιάσετε περίπου στα 7600 , αν με 1.3 Ghz βάλετε clean install την CM11 RC3 με τα βίας πιάνει τα 6500 ,και μάλιστα με Monitor cpu και θερμοκρασία με antuntu και bench. Oπότε best option = stock firmware + 1.3ghz kernel (αν δεν σε νοιάζει ότι τελειώνει γρήγορα με facebook εμένα κράτησε περίπου 5 ώρες συνεχόμενης ομιλίας). Δεν ξερω αν έχει γίνε κάποια αλλαγή στην cm. Πάντως σε stock based rom η καλύτερη είναι η cosmic. Αν και η cm με τον στοκ κερνελ και smartassv2 governor πετάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigygr Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Προσπαθω 5 ωρες (χωρις υπερβολες) να κανω root την συσκευη με τον οδηγο. Παντα μου εβγαζα μηνυμα "failed to verify whole-file signature while installing" Παρακαλω σημειώστε οτι το odin πρεπει να το τρεξουμε σαν διαχειριστες. Πουθενα δεν ειδα να αναφερετε. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hajis Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Παιδιά καλησπέρα , στο samsung galaxy s duos πως κάνουμε overclock να το πάω στα 1.3Ghz ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Παιδιά καλημέρα! Θα μπορούσε να μου πεί κάποιος πως να περάσω την baseband S7562DDBMD1 μέσω odin. Προσπαθώ εδώ και δύο μέρες και μου λέει Installation Aborted. Υπόψιν δεν είμαι και πολύ σχετικός για αυτό ζητάω την κατανοησή σας. Ευχαριστώ και καλό Σαβατοκύριακο ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Παιδιά καλημέρα! Θα μπορούσε να μου πεί κάποιος πως να περάσω την baseband S7562DDBMD1 μέσω odin. Προσπαθώ εδώ και δύο μέρες και μου λέει Installation Aborted. Υπόψιν δεν είμαι και πολύ σχετικός για αυτό ζητάω την κατανοησή σας. Ευχαριστώ και καλό Σαβατοκύριακο ! ! !Άκυρο τελικά όλα καλά.ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) παιδια καλησπερα, ειμαι κι εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου εδω και 3 χρονια σχεδον και δηλωνω ευχαριστημενη σε γενικες γραμμες.. περσυ, περιπου τετοια εποχη, επειτα απο καποια κολληματα (λογικα απ ο,τι καταλαβα με βαση τις προδιαγραφες του) αποφασισα και του εκανα ροοτ ετσι ωστε να μπορεσω απλως να μεταφερω εφαρμογες σε εξωτερικη καρτα την οποια "χωρισα" στα 2 κιολας... τωρα, σκεφτηκα να του περασω και custom rom (μιας και απ ο,τι διαβασα θα πηγαινει αρκετα καλυτερα, το ελπιζω δηλαδη..) και θα ηθελα τη βοηθεια σας λοιπον γιατι ενω το εχω κανει ροοτ δε μπορω να προχωρησω στα βηματα για την εγκατασταση της καστομ ρομ, αντιστοιχα οταν βαζω το odin3 και παω να κανω τη διαδικασια ροοτ δε το περναει. α κι επισης, δεν ειμαι σιγουρη οτι εχω τους τελευταιους drivers.. απο τους xda-dev δε βρηκα κατι.. καμια βοηθεια; ευχαριστω. Edited February 10, 2016 by anthoulaki1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montezuma Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εγω παιδια εκανα την διαδικασια ,με το odin και μου ελεγε ολα καλα , αλλα δεν εγινε ροοτ , και το κινητο μου κολλησε στην οθονη εκει που λεει τα γραμματα και δεν ενοιγει, μπορει καποιος να μου πει τι να κανω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) καλέ μου φίλε μετα απο πολλα χρονια εκαψα 6 ωρες απο την ζωη μου για να κανω root στο ιδιο κινητο δυστυχως εχουν αλλαξει τα οσα πρέπει να κανεις για να γινει root sto κινητο. Θα πρεπει να ακολουθησεις τις αρχικες οδηγίες αλλα να ξετικαρεις την επιλογη autoreboot στο odin αλλα και να περασεις ηδη μεσα στην sd card σου το supersu καθως και την rom επισης θα πρεπει να δεις αν εχεις ήδη την baseband που πρεπει αυτην που πρετινουν τα παιδιά.Γ>ιαολα τα ανωτέρω εχει αρκετη διαδικασια εξου και η 6 ώρες στειλε μ pm .σε καθε περιπτωση θα πρεπει αν σου μπουταρει στο παλιο λειτουργικο να ξανακανεις flasharisma to cwm. Edited May 10, 2016 by Blakomon Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts