mr_47 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ερώτηση: εγω το πήρα σχεδον τυχαία. Δεν το προμοτάρουν;;;;; Δεν έχει Android, έχει WP8, της "κακιάς" Microsoft..... :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Το μόνο αρνητικό σε σχέση με το android και το IOS είναι η αισθητή ελειψη σε εφαρμογές,αν και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα φτιάξει και αυτο... το μόνο που με "πειράζει" που δεν έχει είναι το flipboard... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 το μόνο που με "πειράζει" που δεν έχει είναι το flipboard... Σε λιγο ερχεται και το flipboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Και φυσικά και ένα notification center.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ρε παιδιά εδώ δεν υπάρχει εφαρμογή facebook της προκοπής....Προσπαθούσα να στείλω μία φωτογραφία και μου είχε βγει η ψυχη!!Youtube official εφαρμογή ούτε καν.... -_- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Και φυσικά και ένα notification center.... Το notification center είναι για το Android. Προσωπικά, δε θέλω να έρθει στα WP. Ειδικά αν έρθει με τη μορφή της "κουρτίνας"... :down: Ρε παιδιά εδώ δεν υπάρχει εφαρμογή facebook της προκοπής....Προσπαθούσα να στείλω μία φωτογραφία και μου είχε βγει η ψυχη!!Youtube official εφαρμογή ούτε καν.... -_- Για το Facebook θα συμφωνήσω. Αλλά, για το Youtube, όλοι γνωρίζουμε ποιος "φταίει"... :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το YouTube HD μια χαρά πάει ,Facebook δεν στο κινητό, μόνο στο PC . Αυτο που μου λείπει είναι το Acar Φοβερή εφαρμογή για βιβλιο σέρβις εξόδων και ότι θέλεις για το αμάξι και μηχανή. Μέχρι στιγμής μου έχει κάτσει καλά το Lumia 920,γρήγορο ,και απλο ότι χρειάζομαι χωρίς ροοτ clean cache και πρόβλημα lag κάθε φορά που ήθελα να δουλέψω τον dialer τσάμπα κορυφαία πλοήγηση,φωτογραφίες και βίντεο μια χαρά,τι αλλο θέλουμε ;; Ίσως λίγα γρμ πιο ελαφρύ Αα και το ποιο βασικό για μένα ,η δυνατότητα να κάνω φακελους στην app list και να έχεις ξεχωριστό ελενχο ήχου δεν είναι δυνατόν να χαμηλώνεις την ένταση στο βιντεο και μετά να χάνεις κλήση γιατί ήταν πολύ χαμηλά η ένταση,ελπίζω στην 8.1 να το φτιάξουν. Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το YouTube HD μια χαρά πάει ,Facebook δεν στο κινητό, μόνο στο PC . Αυτο που μου λείπει είναι το Acar Φοβερή εφαρμογή για βιβλιο σέρβις εξόδων και ότι θέλεις για το αμάξι και μηχανή. Μέχρι στιγμής μου έχει κάτσει καλά το Lumia 920,γρήγορο ,και απλο ότι χρειάζομαι χωρίς ροοτ clean cache και πρόβλημα lag κάθε φορά που ήθελα να δουλέψω τον dialer τσάμπα κορυφαία πλοήγηση,φωτογραφίες και βίντεο μια χαρά,τι αλλο θέλουμε ;; Ίσως λίγα γρμ πιο ελαφρύ Αα και το ποιο βασικό για μένα ,η δυνατότητα να κάνω φακελους στην app list και να έχεις ξεχωριστό ελενχο ήχου δεν είναι δυνατόν να χαμηλώνεις την ένταση στο βιντεο και μετά να χάνεις κλήση γιατί ήταν πολύ χαμηλά η ένταση,ελπίζω στην 8.1 να το φτιάξουν. Συμφωνω με οσα λες το κινητο ειναι τελειο απλα λειπουν καπιες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 FB από το κινητό δεν με νοιάζει, αυτά τα λίγα που κάνει από την εφαρμογή "επαφές" μου φτάνουν, πολλά πολλά δεν θέλω, αλλά μου λείπει ρε παιδιά μια εφαρμογή σαν το greek caller id ή το 11888 του android, δλδ την στιγμή που σε καλούν να σου βγάζει τα στοιχεία σε ποιον ανήκει το τηλεφωνώ (κινητό ή σταθερό), αν αυτό βγει στα WP δεν θα μου λείπει τίποτα, όλα τα άλλα είναι για μένα θέματα που και μπορώ να περιμένω αλλά και αν δεν υπάρχουν δεν χάλασε ο κόσμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Το notification center είναι για το Android. Προσωπικά, δε θέλω να έρθει στα WP. Ειδικά αν έρθει με τη μορφή της "κουρτίνας"... :down: Ναι αλλά είναι πολύ βολικό να κάνεις ενέργεις (wifi-3G-flight mode) με μια κίνηση... Κάτι αντίστοιχο στα WP υπάρχει; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Ναι αλλά είναι πολύ βολικό να κάνεις ενέργεις (wifi-3G-flight mode) με μια κίνηση... Κάτι αντίστοιχο στα WP υπάρχει; Μπορείς με το "connectivity shortcus" (δωρεάν εφαρμογή) να καρφιτσώσεις πάνω πάνω αυτά που θέλεις για γρήγορη πρόσβαση σε Wi-Fi, 3G, Bluetooth και Flight Mode. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Μπορείς με το "connectivity shortcus" (δωρεάν εφαρμογή) να καρφιτσώσεις πάνω πάνω αυτά που θέλεις για γρήγορη πρόσβαση σε Wi-Fi, 3G, Bluetooth και Flight Mode. ;) εγώ εβαλα φακελο και μέσα έχω όλα τα shortcuts μετά pin στην αρχική και ειμαι οκ :) Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) μια ερωτηση γυρω απο την καμερα.....τι ρυθμησεις πρεπει να κανοιυμε ωστε οι φωτογραφιες να ειναι οσο το δυνατον καθαροτερες.....μιλαω για την εφαρμογη nokia camera(nokia smart camera)...οχι οτι δεν βγαζει καλες,αλλα μερικες οταν τραβας φωτογραφιες,π.χ εγω που τραβαω το μωρο :) οποτε χρησιμοποιω με φλας η φωτο βγαινει τελια,οποτε τραβαω χωρις,και κινηθει το μωρο βγαινει κουνημενη..... και κατι αλλο,οποτε τραβαω φωτο ενω εχω την συσκευη καθετη η φωτο βγαινει κατα μηκος,οχι ολη την οθονη και πρεπει να κανω επεξεργασια για να την γυρισω... και κατι αλλο,οσο αφορα την μπαταρια.αν κανετε χρηση της συσκευης ποσες ωρες σας κραταει??? ευχαριστω Edited February 9, 2014 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 μια ερωτηση γυρω απο την καμερα.....τι ρυθμησεις πρεπει να κανοιυμε ωστε οι φωτογραφιες να ειναι οσο το δυνατον καθαροτερες.....μιλαω για την εφαρμογη nokia camera(nokia smart camera)...οχι οτι δεν βγαζει καλες,αλλα μερικες οταν τραβας φωτογραφιες,π.χ εγω που τραβαω το μωρο :) οποτε χρησιμοποιω με φλας η φωτο βγαινει τελια,οποτε τραβαω χωρις,και κινηθει το μωρο βγαινει κουνημενη..... και κατι αλλο,οποτε τραβαω φωτο ενω εχω την συσκευη καθετη η φωτο βγαινει κατα μηκος,οχι ολη την οθονη και πρεπει να κανω επεξεργασια για να την γυρισω... και κατι αλλο,οσο αφορα την μπαταρια.αν κανετε χρηση της συσκευης ποσες ωρες σας κραταει??? ευχαριστω Εμένα μου βγάζει τη μέρα,(η μπαταρία)παίζω παιχνίδια και ακούω μουσική οπότε κάνω βαριά χρήση...Για τα άλλα 2 που ρώτησες δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εμένα μου βγάζει τη μέρα,(η μπαταρία)παίζω παιχνίδια και ακούω μουσική οπότε κάνω βαριά χρήση...Για τα άλλα 2 που ρώτησες δεν ξέρω... ναι αλλα ποσες ωρες χρησης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Track ID -> Soundhoud Κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς Το κομπιουτεράκι αν το γυρίσεις στο πλάι, γίνεται επιστημονικό..;) Για την κάμερα δες αυτές που γράφω λίγο πιο πάνω.Είναι όλες free Facebook και Facebook beta είναι οι 2 κλασσικές. Την beta δεν τη βρίσκεις στο store, αλλά με λίγο ψάξιμο θα βρεις qr code όπως έκανα και εγώ. Είναι πολύ καλή. Κάποιοι ανέφεραν και μια JDB Facebook (ή κάπως έτσι..) που λένε ότι έχει τέλεια notification. Εγώ χρησιμοποιώ την beta αλλά έχει θέμα στο τσατ.. αργεί να δείξει τα μηνύματα. Οπότε για άμεσο τσατ, που να δείχνει ακόμη κι ότι ο άλλος πληκτρολογεί, μπαίνω από IE. Το έχω αποθηκευμένο στα αφγαπημένα, οπότε δεν είναι καθόλου κόπος.. Τα μειλ σου μπορείς να τα ενώσεις όλα και να τα βλέπεις όλα μαζί. Προσωπικά έχω 2 hotmail και 1 gmail και συγχρονίζουν όλα στην εφαρμογή για τα μειλ (την ενσωματωμένη..) Το Shazam νομιζω για την αναγνώριση του τραγουδιών ειναι πάρα πολυ καλό... Όσον αφορά το κομπιουτεράκι, πιο επιστημονικό στο πλάι, δε γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Όσον αφορά το κομπιουτεράκι, πιο επιστημονικό στο πλάι, δε γίνεται... Ενώ έχεις ανοίξει την αριθμομηχανή, απλά γύρισε το κινητό σου αριστερά ή δεξιά (90 μοίρες) και θα δεις ότι δεν έχει μόνο μία αλλά δύο διαφορετικές επιστημονικές λειτουργίες! Ειδικά αυτό που έχει δυαδικό, οκταδικό και δεκαεξαδικό σύστημα είναι όλα τα λεφτά!!! Δεν έχω δει πιο πλήρες αριθμομηχανή σε άλλο mobile OS Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 ναι αλλα ποσες ωρες χρησης??? αυτό που ρωτάς δεν θα στο απαντήσει κανείς και ο λόγος είναι πολύ απλός! Συγκεκριμένα: εγώ χρησιμοποιώ το twitter αρκετά με 3G ενώ εσύ συνδέεσαι με wi-fi και με καλό σήμα. Είναι λογικό ότι εσύ θα έχεις περισσότερες ώρες χρήσης!!! όπως επίσης και αν κάθε τρεις και λίγο κοιτάς το κινητό σου ή αν ακούς μουσική ή ραδιόφωνο!!! Επίσης, αν έχεις ενεργοποιημένα τα πάντα (τοποθεσία, NFC, 4G, κτλ) θα καταναλώνει περισσότερο από το δικό μου που τα έχω αυτά κλειστά!!! Γενικά με την νέα αναβάθμιση που είχαμε πριν λίγες εβδομάδες έχει βελτιωθεί αρκετά το κινητό με αποτέλεσμα με μέση χρήση σε ένα μέσο χρήστη να κρατάει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια μέρα. Εμένα μου κρατάει (με GSM κλειστό το βράδυ επειδή το έχω στο κομοδίνο) δύο μέρες τουλάχιστον.. και με αρκετή χρήση twitter και συγχρονισμό ημερολογίων κυρίως με 3G!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisSm Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Στη συσκευασια περιλαμβανονται οδηγιες χρησης? Γιατι ρωτησα σε ενα καταστημα και ειπανε οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Το Shazam νομιζω για την αναγνώριση του τραγουδιών ειναι πάρα πολυ καλό... Το Shazam όμως δεν αποθηκεύει offline..Και απ ότι θυμάμαι αυτό ζητούσε ο φίλος παραπάνω. Όσο για το αν είναι καλύτερο στην αναγνωριση, επειδή τα είχα ταυτόχρονα αρκετό καιρό, δεν είδα διαφορά.. Στη συσκευασια περιλαμβανονται οδηγιες χρησης? Γιατι ρωτησα σε ενα καταστημα και ειπανε οχι. Περιλαμβάνει ένα μικρο φύλλο πολύ βασικών οδηγιών. Ας πούμε το 0,005% αυτών που μπορείς να μάθεις διαβάζονταν για 15' το θέμα του 920..;) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tainia Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Στη συσκευασια περιλαμβανονται οδηγιες χρησης? Γιατι ρωτησα σε ενα καταστημα και ειπανε οχι. ορίστε: http://nds1.nokia.com/phones/files/pdf_guides/devices/Lumia920/Nokia_Lumia_920_UG_el.pdf αν και δεν νομίζω να δυσκολευτείς να το μάθεις.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Όλοι μερα το WiFi ανοιχτο Αρκετα τηλεφωνήματα, Τουλάχιστον 20 λεπτά βιντεο στο YouTube αλλα 15-20 λεπτά tapa talk 2 λογαριασμούς email με συγχρονισμό κάθε 2 ώρες NFC off ,double tap on ,screen glance off ,GPS off , Bluetooth off , Απο της 6 το πρωι το πήρα απο τον ασύρματο φορτιστή και στης 8 που επέστρεψα σπίτι ήταν στα 59% !!! Με την black έφτιαξε πολύ η μπαταρία +κάτι προβληματάκια που είχα στην αρχη .τωρα αναμένω τα 8,1 αν και δεν θέλω ξεκλειδώματα και ροοτ βλακειες αρκετα παιδευτικά με αυτα στο lagdroid . Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Παιδιά,ειναι αίσθηση μου, ή η ένταση της ανοιχτής ακρόασης έπεσε με την αναβάθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisSm Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Περιλαμβάνει ένα μικρο φύλλο πολύ βασικών οδηγιών. Ας πούμε το 0,005% αυτών που μπορείς να μάθεις διαβάζονταν για 15' το θέμα του 920..;) ορίστε: http://nds1.nokia.com/phones/files/pdf_guides/devices/Lumia920/Nokia_Lumia_920_UG_el.pdf αν και δεν νομίζω να δυσκολευτείς να το μάθεις.. ;) Ευχαριστω. Ρωταω γιατι φοβαμαι μηπως ειναι τιποτα τύπου refurbished το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 η ποιοτητα του βιντεο κατα τη διαρκεια της νυχτας ειναι επιεικως απαραδεκτη.το βιντεο ειναι γεματο noise and artifacts.Αυτες ειναι οι δυνατοτητες της καμερας η εγω εχω ελλατωματικη συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts