Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε χρειάζεται να κατεβάσεις SDK.. μία απλή εγγραφή κάνεις μέσω store και μετά όπως λέει ο φίλος highpriest είναι τυφλοσούρτης.. επιλέγεις τη 2η μέθοδο να γίνεις dev όχι την πρώτη που σου δίνει και πρέπει να πληρώσεις..

Τωρα σας χανω παλι... τι εννοειτε οταν λετε μεσω store? δεν το καταλαβα...

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τωρα σας χανω παλι... τι εννοειτε οταν λετε μεσω store? δεν το καταλαβα...

Εννοεί οτι αν έχεις κάνει όλη την διαδικασία σωστά και συνδέθηκες σαν dev με τον ίδιο microsoft λογαριασμό που εχεις και στο τηλέφωνο σου, τότε συνδεόμενος στο store θα μπορείς να κατεβάσεις το preview για developers. Επειδη ακριβώς είναι μια διαδικασία που είναι τυφλοσουρτης και δεν έχει καμια παγίδα, δεν μπορώ να βρω που μπορεί να έχεις κάνει κάποιο σφάλμα και να σου πω "προσοχή εκεί". Είναι διαδικασία που σε πάει μόνη της, βήμα βημα.

Εννοεί οτι αν έχεις κάνει όλη την διαδικασία σωστά και συνδέθηκες σαν dev με τον ίδιο microsoft λογαριασμό που εχεις και στο τηλέφωνο σου, τότε συνδεόμενος στο store θα μπορείς να κατεβάσεις το preview για developers. Επειδη ακριβώς είναι μια διαδικασία που είναι τυφλοσουρτης και δεν έχει καμια παγίδα, δεν μπορώ να βρω που μπορεί να έχεις κάνει κάποιο σφάλμα και να σου πω "προσοχή εκεί". Είναι διαδικασία που σε πάει μόνη της, βήμα βημα.

το preview για developers το κατεβασα και εκανα και sign in... μετα?

Θα ρωτησω κάτι προφανες...αλλά ποτέ δεν ξέρεις.:rolleyes:

Τσεκαρες για νεα update ή απλως περιμένεις να ερθει; :)

http://www.wpcentral.com/download-preview-developers-and-get-gdr3-right-now

Edited by highpriest

Θα ρωτησω κάτι προφανες...αλλά ποτέ δεν ξέρεις.:rolleyes:

Τσεκαρες για νεα update ή απλως περιμένεις να ερθει; :)

http://www.wpcentral.com/download-preview-developers-and-get-gdr3-right-now

Αυτο κανω τωρα μολις ....

ηδη βρηκε και την κατεβαζει. μια ερωτηση, θα χασω τιποτα ρυθμισεις και αρχεια- apps? αυτα που ειναι στην amber της nokia θα χαθουν?

η GDR3 δεν ειναι η black, αρα μετα πως θα γινει η αναβαθμιση σε black?

και κατι ακομα, αν θελω να γυρισω πισω... πως το κανω?

Edited by alfa

Αυτο κανω τωρα μολις ....

ηδη βρηκε και την κατεβαζει. μια ερωτηση, θα χασω τιποτα ρυθμισεις και αρχεια- apps? αυτα που ειναι στην amber της nokia θα χαθουν?

η GDR3 δεν ειναι η black, αρα μετα πως θα γινει η αναβαθμιση σε black?

Η αναβάθμιση σε black θα γίνει όταν δοθεί επειδη ακριβώς είναι επίσημο release. Το οτι σαν developer δοκιμάζεις καποια features νωρίτερα, δεν σε αποκλείει απο την λήψη της νέας έκδοσης. Αλλώστε όσοι έχουμε την GDR3 έχουμε ήδη πάρει 2 νέα updates μετά απο αυτήν και πάνω σε αυτήν.;)

Δεν χάνεις τίποτα απο το κινητο σου.

και κατι ακομα, αν θελω να γυρισω πισω... πως το κανω?

Δεν το κάνεις. δεν υπάρχει επιστροφή, είναι μονόδρομος.

Edited by highpriest

Η αναβάθμιση σε black θα γίνει όταν δοθεί επειδη ακριβώς είναι επίσημο release. Το οτι σαν developer δοκιμάζεις καποια features νωρίτερα, δεν σε αποκλείει απο την λήψη της νέας έκδοσης. Αλλώστε όσοι έχουμε την GDR3 έχουμε ήδη πάρει 2 νέα updates μετά απο αυτήν και πάνω σε αυτήν.;)

Δεν χάνεις τίποτα απο το κινητο σου.

Δεν το κάνεις. δεν υπάρχει επιστροφή, είναι μονόδρομος.

ok thanks για την βοηθεια.

α, και εννοειται οτι οι λειτουργιες της amber δεν χανονται, σωστα?

εμένα μου αρεσει κουράζεις το on-off κουμπί λιγότερο,

ΑΑν έβρισκα και μια εφαρμογή να κλείνει την οθόνη κρατώντας το κουμπί της αναζήτησης όπως είχα στο Android με το screen and lock τότε θα είναι τέλειο.

Αν έβρισκα, ή μάλλον αν υπήρχε τέτοια εφαρμογή για τα wp8 θα τα είχα ακόμα και δε θα έδινα τις συσκευάρες τις Nokia που είχα τους τελευταίους 2 μήνες(820, 925, 1020).

Αλλά δυστυχώς η ms δε μας κάνει τη τιμη να δώσει τα απαραίτητα apis να φτιάξουν οι developer's 1 εφαρμογή όπως το screen off and lockπου λες και εσύ!

Ούτε για το call recording μας κάνει τη χάρη ακόμα τουλάχιστον.

Ίδωμεν. ...

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Καλησπέρα και παλι .συγνώμη εάν σας κουραζω το κινητο λέω να το πάρω σε ενα μήνα και θα είναι διαθέσιμο μεχρι τότε άραγε;το εχω καψουρευτειιι χαχαχαχα.και κάτι τελευταίο εγώ εχω g mail θα υπάρχει προβλημα;;;;

Καλησπέρα και παλι .συγνώμη εάν σας κουραζω το κινητο λέω να το πάρω σε ενα μήνα και θα είναι διαθέσιμο μεχρι τότε άραγε;το εχω καψουρευτειιι χαχαχαχα.και κάτι τελευταίο εγώ εχω g mail θα υπάρχει προβλημα;;;;

Κάνε ενεργοποίηση με ένα live account και μετά βάλε ότι gmail γουστάρεις...

- There is no place like 127.0.0.1 -

Παιδιά γεια σας και καλή χρονιά.

Να κάνω μια ερώτηση σε όσους χρησιμοποιούν το νταμπλ ταπ.

Όταν το βάζεις στην τσέπη ή σε θήκη και γενικώς όταν το έχεις κλειδωμένο με νταμπλ ταπ, δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεκλειδώσει ακουμπώντας η οθόνη σταθερά κάπου ;

Ευχαριστώ.

Παιδιά γεια σας και καλή χρονιά.

Να κάνω μια ερώτηση σε όσους χρησιμοποιούν το νταμπλ ταπ.

Όταν το βάζεις στην τσέπη ή σε θήκη και γενικώς όταν το έχεις κλειδωμένο με νταμπλ ταπ, δεν υπάρχει κίνδυνος να ξεκλειδώσει ακουμπώντας η οθόνη σταθερά κάπου ;

Ευχαριστώ.

Καλημερα, οχι δεν μπορει να ξεκλειδωσει μονο του, ειναι απο απιθανο ως πολυ δυσκολο αφου πρεπει να ακουμπησεις την οθονη στο ιδιο σημειο δυο φορες με συγκεκριμενη ταχυτητα...

μπορεις να δοκιμασεις κανοντας ρτο εξης: χτυπα με διαφορετικες συχνοτητες στο ιδιο σημειο ή με την ιδια σε διαφορετικα σημεια, θα δεις οτι δεν "ξυπναει"

Παιδιά ποτε υπολογιζουμε η νοκια να βγάλει την black αναβαθμιση;

Εχουμε τιποτα επίσημο;

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Καλημερα, οχι δεν μπορει να ξεκλειδωσει μονο του, ειναι απο απιθανο ως πολυ δυσκολο αφου πρεπει να ακουμπησεις την οθονη στο ιδιο σημειο δυο φορες με συγκεκριμενη ταχυτητα...

μπορεις να δοκιμασεις κανοντας ρτο εξης: χτυπα με διαφορετικες συχνοτητες στο ιδιο σημειο ή με την ιδια σε διαφορετικα σημεια, θα δεις οτι δεν "ξυπναει"

Πράγματι Αλφα, το δοκίμασα και έχεις δίκιο.

Το ενεργοποιώ λοιπόν για λιγότερα πατήματα στο μηχανικό κουμπί, για να αποφύγουμε προβλήματα απο την πολύ συχνή χρήση.

Σε ευχαριστώ πολύ.

(Ρε παιδιά, απίστευτο το κινητάκι.Απο τότε που το πήρα, σχεδόν δεν έχω ανοίξει PC).

παιδιά να κάνω μια ερώτηση? έχει πάρει κανένας screen protector που να καλύπτουν όλη την οθόνη και να μην αφήνουν αυτό το άσχημο κενό δεξιά και αριστερά?

Πράγματι Αλφα, το δοκίμασα και έχεις δίκιο.

Το ενεργοποιώ λοιπόν για λιγότερα πατήματα στο μηχανικό κουμπί, για να αποφύγουμε προβλήματα απο την πολύ συχνή χρήση.

Σε ευχαριστώ πολύ.

(Ρε παιδιά, απίστευτο το κινητάκι.Απο τότε που το πήρα, σχεδόν δεν έχω ανοίξει PC).

Από την στιγμή που δοκίμασα το double tap δεν υπάρχει επιστροφή :), είναι φανταστικά εύκολο το ξύπνημα/ξεκλείδωμα.

όσο για το κινητό.... αν ψάξεις το ιστορικό μου θα δεις τι κράξιμο έφαγαν τα WP8 και ειδικά το 920 (πιο πολύ λόγω βάρους) :X, μετά από ένα μήνα μαζί του όμως δεν με φαντάζομαι με άλλο λειτουργικό και φυσικά μόνο με lumia σε wp8...αν δλδ το άλλαζα θα έπαιρνα το 925 ή το 1020.

είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα και απλά περιμένω κάποιες εφαρμογές που μου είχαν αρέσει στα android, κάποιες άλλες πάλι (που νόμιζα ότι είναι απαραίτητες) δεν μου λείπουν.

νομίζω ότι σε λίγους μήνες (και ειδικά με την έλευση του 8.1) θα είναι ένα λειτουργικό που δεν θα ζηλεύει τίποτα από τα άλλα... ίσως το αντίθετο ;)

το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι τα αρνητικά τους είναι πολύ λιγότερα από τα θετικά, το καλό όμως είναι ότι φαίνεται ότι η Μ$ ακούει (έστω και αργά) και βελτιώνει πολλά....

Εμένα πάλι το βάρος όχι μόνον δεν με ενοχλεί αλλά μ' αρέσει κιόλας.

Το θεωρώ πιο αληθινό,σαν να μην είναι ψευτόπραμα.

Απο δε το λειτουργικό του, το αγόρασα γιατί διάβαζα ότι δεν κολλάει

Επαληθεύθηκαν αυτά που διάβαζα στο έπακρο.

Απο δε εφαρμογές, δεν μου λείπει σχεδόν καμία, εκτός απο την screen off and lock.Αυτή μου λείπει,αλλά πιστεύω, δεν θα αργήσει.

παιδια καλησπερα,

επειδη κ εγω το εχω το κινητο, αλλα το παροπλισα για χαρη ενος διπυρηνου android galaxy που εχω, οπου ομως τα κολληματα σε dialer μηνυματα κτλ με εχουν κουρασε, λεω να επιστρεψω στο απροβληματιστο 920.

ομως, ειχα παρατηρησει οτι στις εφαρμογες για facebook , skype, viber, τα μηνυματα δεν ερχονταν ποτε ως ειδοποιηση αμεσα παρα μονο αν ανοιγα την αντιστοιχη εφαρμογη. εκανα κατι λαθος/ εχουν διορθωθει/εμφανιστει βελτιωμενες εφαρμογες γι αυτα?

(για το facebook ειχα βαλει το jdb facebook)

eιδικα στο skype μου εκανε εντυπωση που λειτουργει καλυτερα στο android καθως νομιζω ανηκει στην microsoft το skype.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

παιδια καλησπερα,

επειδη κ εγω το εχω το κινητο, αλλα το παροπλισα για χαρη ενος διπυρηνου android galaxy που εχω, οπου ομως τα κολληματα σε dialer μηνυματα κτλ με εχουν κουρασε, λεω να επιστρεψω στο απροβληματιστο 920.

ομως, ειχα παρατηρησει οτι στις εφαρμογες για facebook , skype, viber, τα μηνυματα δεν ερχονταν ποτε ως ειδοποιηση αμεσα παρα μονο αν ανοιγα την αντιστοιχη εφαρμογη. εκανα κατι λαθος/ εχουν διορθωθει/εμφανιστει βελτιωμενες εφαρμογες γι αυτα?

eιδικα στο skype μου εκανε εντυπωση που λειτουργει καλυτερα στο android καθως νομιζω ανηκει στην microsoft το skype.

Μια χαρά λειτουργούν τώρα. Ειδικά το φατσοβιβλίο σε σχέση με το πόσο τραγικό ήταν στις ειδοποιήσεις, μέρα με τη νύχτα τώρα!!

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

παιδια καλησπερα,

ξέχασε ότι ήξερες.....;)

Όλα ΑΨΟΓΑ πλέον

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

παιδια καλησπερα,

Σ'εμένα πάντως λειτουργούν όλα τέλεια εκτός από το Skype που τρώει πολλά κολλήματα...

Σ'εμένα πάντως λειτουργούν όλα τέλεια εκτός από το Skype που τρώει πολλά κολλήματα...

Χρησιμοποιώ συνέχεια το skype κανένα κόλλημα και οι ειδοποιήσεις άμεσα. Το μόνο πρόβλημά μου είναι το απαράδεκτο να μην μη γυρίζει σε landscape. Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Χρησιμοποιώ συνέχεια το skype κανένα κόλλημα και οι ειδοποιήσεις άμεσα. Το μόνο πρόβλημά μου είναι το απαράδεκτο να μην μη γυρίζει σε landscape. Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα.

Δεν ξέρω τι να σου πω!!!Π.χ. Προχθές χτύπησε το Skype για μήνυμα και μπήκα μέσα και δεν το έδειχνε!!!Έπρεπε να απισυνδεθώ και να ξανασυνδεθώ για να το δείξει!!Καμιά φορά επίσης αργεί στις εισερχόμενες!!!Για τέτοια κολλήματα μιλάω!!

Δεν ξέρω τι να σου πω!!!Π.χ. Προχθές χτύπησε το Skype για μήνυμα και μπήκα μέσα και δεν το έδειχνε!!!Έπρεπε να απισυνδεθώ και να ξανασυνδεθώ για να το δείξει!!Καμιά φορά επίσης αργεί στις εισερχόμενες!!!Για τέτοια κολλήματα μιλάω!!

παιδιά μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς γιατί όταν τραβάω βίντεο ή φωτογραφίες δεν μπορώ να τις στείλω με μπλουτούθ σε άλλο τηλέφωνο παρά μόνο με σκαϊ ντραϊβ υπάρχει λύση ή εφαρμογή για αυτή την επιλογή ευχαριστώ