aprilia6 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 δεν ανταποκρινεται στις εντολες... δεν ακουει τιποτα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 δεν ανταποκρινεται στις εντολες... δεν ακουει τιποτα!!!!!! Δοκίμασε επαναφορά μέσα από τις ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις->πληροφορίες-> επαναφορά του τηλεφώνου σας λέει. Αλλιώς μετά θα πρέπει να το πας σε κάποιο Nokia Care και κατα πάσα πιθανότητα θα φύγει για εξωτερικό για επισκευή! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aprilia6 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 το εκανα και αυτο που μου ειπες και τιποτα παλι δυστυχως!!!!:( σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση...θα το παω σε καποιο Nokia Care και βλεπουμε!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 το εκανα και αυτο που μου ειπες και τιποτα παλι δυστυχως!!!!:( σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση...θα το παω σε καποιο Nokia Care και βλεπουμε!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.. :) Καλές Γιορτές να έχουμε! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Σημερα ειπα να τσεκαρω για αναβαθμιση μπας και ειμαι out of date και τρεχοντας το nsu updater (χαρη στον Μιχαλη) το κινητο μου μου γραφει στα info: Αmber 3047.0000.1326.10144 ενω στο nsu updater μου προτεινει να βαλω την 3047.0000.1326.2005. Ειχα την παλια εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 παιδια ψαχνω θηκη για το 920 απο ebay amazon ή και απο Ελλαδα, καμια προταση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Σημερα ειπα να τσεκαρω για αναβαθμιση μπας και ειμαι out of date και τρεχοντας το nsu updater (χαρη στον Μιχαλη) το κινητο μου μου γραφει στα info: Αmber 3047.0000.1326.10144 ενω στο nsu updater μου προτεινει να βαλω την 3047.0000.1326.2005. Ειχα την παλια εκδοση? Αυτή έχει κάποιες διορθώσεις στην συνδεσιμότητα, στο σήμα και τέτοια αν θυμάμαι καλά... Καλές γιορτές lumiaκιδες... :) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 παιδια ψαχνω θηκη για το 920 απο ebay amazon ή και απο Ελλαδα, καμια προταση ; Πάρε από το eshop την αυθεντική της νοκια.. Είναι η καλύτερη.. Και το eshop την έχει πιο φτηνά και από ebay.. 6.9 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Πάρε από το eshop την αυθεντική της νοκια.. Είναι η καλύτερη.. Και το eshop την έχει πιο φτηνά και από ebay.. 6.9 ευρώ +1. ασυζητητί. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Όχι δεν είναι λάθος το avatar μου... :p για τις επόμενες μέρες θα είμαι κάτοχος ενός Lumia 920 που μου δάνεισε ένας φίλος για να το δοκιμάσω. :food: Πρώτη και βασική απορία: Πώς λύνουμε το θέμα στα videos του youtube για να προχωράει στο σημείο που εμείς θέλουμε; Μου είχε περάσει παλαιότερα από το μυαλό να πάρω ένα wp για κινητό αφού τα καλά του android τα απολαμβάνω στο τάμπλετ και πλέον το κινητό το έχω για βασικές λειτουργίες και επειδή το χρήμα λόγω στοιχήματος ρέει άφθονο έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το 920 σε περίπτωση που με ικανοποιήσει μέσα στις γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Πάρε από το eshop την αυθεντική της νοκια.. Είναι η καλύτερη.. Και το eshop την έχει πιο φτηνά και από ebay.. 6.9 ευρώ για να την πουλάει τόσο φθηνά...μηπως πουλάει την ιμιτασιόν;λέω τώρα... ... και επειδή το χρήμα λόγω στοιχήματος ρέει άφθονο έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το 920 σε περίπτωση που με ικανοποιήσει μέσα στις γιορτές. δηλαδη υπάρχει στοιχηματζης που βγαζει κέρδος; για πες μας το κόλπο να κονομησουμε κι εμεις:) Edited December 25, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 για να την πουλάει τόσο φθηνά...μηπως πουλάει την ιμιτασιόν;λέω τώρα... Αυθεντική είναι! Την έχω πάρει σε μαύρο και γκρί. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Πρώτη και βασική απορία: Πώς λύνουμε το θέμα στα videos του youtube για να προχωράει στο σημείο που εμείς . Metrotube, the best! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Όχι δεν είναι λάθος το avatar μου... :p για τις επόμενες μέρες θα είμαι κάτοχος ενός Lumia 920 που μου δάνεισε ένας φίλος για να το δοκιμάσω. :food: Πρώτη και βασική απορία: Πώς λύνουμε το θέμα στα videos του youtube για να προχωράει στο σημείο που εμείς θέλουμε; Μου είχε περάσει παλαιότερα από το μυαλό να πάρω ένα wp για κινητό αφού τα καλά του android τα απολαμβάνω στο τάμπλετ και πλέον το κινητό το έχω για βασικές λειτουργίες και επειδή το χρήμα λόγω στοιχήματος ρέει άφθονο έχω αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω το 920 σε περίπτωση που με ικανοποιήσει μέσα στις γιορτές. Το είχες πει ότι ίσως το δοκίμασες αλλα ομολογώ πως δεν σε πίστεψα. Δεν πάει και με το όνομά σου άλλωστε....:) mytube το οποίο νομίζω πως ειναι το μόνο που παίζει και στο παρασκήνιο.... Πολύ καλό και το Metrotube που ανέφερε και ο φίλος. Επίσης και το youtube hd. Καλώς ήρθες (έστω και προσωρινά για την ώρα) αλλα να σου πω πως είμαι αντίθετος με το στοίχημα, κινο κλπ. Χρόνια πολλά Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Αυθεντική είναι! Την έχω πάρει σε μαύρο και γκρί. καποιο λινκ γιατι δεν την βρισκω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 καποιο λινκ γιατι δεν την βρισκω :( Μήπως είναι αυτή; http://www.ebay.co.uk/itm/Soft-Silicone-Case-Cover-For-Nokia-Lumia-920-Screen-Protector-/360523750899?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=630068397517&hash=item53f0e3ddf3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Αυτή είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 καποιο λινκ γιατι δεν την βρισκω :( Σε γκρί μόνο. http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013431 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony97 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Να ρωτήσω και κάτι άλλο μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με windows phone... Το κινητό θα υποστηρίζει μελλοντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού ή είναι όπως το android που βγαίνει νέα έκδοση και οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν την βάζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Να ρωτήσω και κάτι άλλο μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με windows phone... Το κινητό θα υποστηρίζει μελλοντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού ή είναι όπως το android που βγαίνει νέα έκδοση και οι περισσότεροι κατασκευαστές δεν την βάζουν; οι συσκευές με windows υποτίθεται ότι θα υποστηρίζονται για 36 μήνες... στη πράξη θα φανεί Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Το είχες πει ότι ίσως το δοκίμασες αλλα ομολογώ πως δεν σε πίστεψα. Δεν πάει και με το όνομά σου άλλωστε....:) mytube το οποίο νομίζω πως ειναι το μόνο που παίζει και στο παρασκήνιο.... Πολύ καλό και το Metrotube που ανέφερε και ο φίλος. Επίσης και το youtube hd. Καλώς ήρθες (έστω και προσωρινά για την ώρα) αλλα να σου πω πως είμαι αντίθετος με το στοίχημα, κινο κλπ. Χρόνια πολλά Το όνομα μου δημιουργήθηκε πριν καν να έχω την πρώτη μου επαφή με το android για να φανταστείς.:p Και η άποψη μου για το android δεν πρόκειται να αλλάξει αλλά ήθελα να ζήσω την εμπειρία των wp από κοντά. Έστω και με την μέχρι ώρας ενασχόληση μπορώ να πω οτι θα μου άρεσε να το πάρω για κινητό μιας και ψάχνω κάτι ως τα 250 ευρώ (και οι επιλογές σε android δεν με καλύπτουν στα συγκεκριμένα λεφτά) και το 925 παραμένει ακριβό. Θα περιμένω βέβαια μέσα στον Ιανουάριο κάποια τυχόν προσφορά. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, αν μου δημιουργηθεί άλλη απορία θα ξαναγράψω. Οφείλω να ομολογήσω οτι στα ατού του κινητού είναι η πολύ ωραία οθόνη του και σημαντικότερο μειονέκτημα του το βάρος το οποίο όμως συνηθίζεται. ΥΓ. Το στοίχημα θέλει τύχη και μελέτη. Συνδυασμός και των δύο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι κερδισμένοι και μπορώ να πω οτι ευτυχώς είμαι ένας από αυτούς.Επειδή παίζω σε online εταιρεία μπορώ και ελέγχω πολύ εύκολα το τι ποντάρω και τι κερδίζω. Σίγουρα δεν είναι χόμπυ για όσους ποντάρουν από το υστέρημα τους και φυσικά μακριά από ιπποδρομίες κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Σε γκρί μόνο. http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013431 thanks αλλα σε γκρι την εχω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Το όνομα μου δημιουργήθηκε πριν καν να έχω την πρώτη μου επαφή με το android για να φανταστείς.:p Και η άποψη μου για το android δεν πρόκειται να αλλάξει αλλά ήθελα να ζήσω την εμπειρία των wp από κοντά. Έστω και με την μέχρι ώρας ενασχόληση μπορώ να πω οτι θα μου άρεσε να το πάρω για κινητό μιας και ψάχνω κάτι ως τα 250 ευρώ (και οι επιλογές σε android δεν με καλύπτουν στα συγκεκριμένα λεφτά) και το 925 παραμένει ακριβό. Θα περιμένω βέβαια μέσα στον Ιανουάριο κάποια τυχόν προσφορά. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, αν μου δημιουργηθεί άλλη απορία θα ξαναγράψω. Οφείλω να ομολογήσω οτι στα ατού του κινητού είναι η πολύ ωραία οθόνη του και σημαντικότερο μειονέκτημα του το βάρος το οποίο όμως συνηθίζεται. ΥΓ. Το στοίχημα θέλει τύχη και μελέτη. Συνδυασμός και των δύο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι κερδισμένοι και μπορώ να πω οτι ευτυχώς είμαι ένας από αυτούς.Επειδή παίζω σε online εταιρεία μπορώ και ελέγχω πολύ εύκολα το τι ποντάρω και τι κερδίζω. Σίγουρα δεν είναι χόμπυ για όσους ποντάρουν από το υστέρημα τους και φυσικά μακριά από ιπποδρομίες κτλ. Κάποιοι τυχεροί πρόλαβαν την προσφορά του 925 απο το πλαίσιο και τώρα το δίνουν στα 250€.... Χτυπά ένα απο εκει.;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδια με μεγαλη μου λυπη αποχωρω πλεον απο το lumia μιας και ειμαι πλεον κατοχος ενος lg g2. Μονο καλα λογια μπορω να πω για το lumia μιας και με εξυπηρετησε αψογα. Ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας και για την παρεα σας. Να περνατε καλα και χρονια πολλα σε εσας και τις οικογενειες σας. Σας ευχαριστω για ολα Φιλικα Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδια με μεγαλη μου λυπη αποχωρω πλεον απο το lumia μιας και ειμαι πλεον κατοχος ενος lg g2. Μονο καλα λογια μπορω να πω για το lumia μιας και με εξυπηρετησε αψογα. Ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας και για την παρεα σας. Να περνατε καλα και χρονια πολλα σε εσας και τις οικογενειες σας. Σας ευχαριστω για ολα Φιλικα Γιωργος Κι εμείς σε ευχαριστούμε για την παρέα σου Γιώργο. Με υγεία να ευχαριστηθείς τη νέα σου συσκευή. Χρόνια πολλά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts