alfa Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ρε παιδια μια χαρα ειναι ολα αλλα η Cortana που ειναι? Αλλαζεις χωρα και γλωσσα σε αγγλικα ΗΠΑ και βαζεις την γλωσσα γραφης των αγγλικων ΗΠΑ πρωτη, πανω απο Ελληνικα, ετσι την ενεργοποιεις. μετα αν θελεις στην καρτελα region το ρυθμιζεις σε ΗΠΑ και greek για να εχεις Ελληνικες ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Από όσους έχουν δοκιμάσει το cinemagraph, έχει κάνει κανείς export gif; Εγώ κάνω αλλά αποθηκεύει μια απλή στατική εικόνα. Ωραία εφαρμογή αλλά πρέπει να ανεβάζεις τις φωτο σου στους Νόκια σερβερς..;; Ξέρω ότι πρώτο θέμα είναι τα 8.1 αλλά μέχρι να τα περάσω δε νομίζω να έχω καμιά απορία. Χαρούμενος με τα περισσότερα που ακούω, για κάμερα περιμένω από Νόκια, όσο για τη Cortana πολύ διαδικασία για ελάχιστη χρήση (αν βάλουμε και τις αλλαγές πχ. στις επαφές ώστε να μπορεί να καταλάβει). Οκ, και γω θα τις κάνω :) αλλά είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι τη βλέπουμε λίγο σαν παιχνίδι, άρα μετά θα μείνει στην άκρη και θα περιμένουμε το 2034 μήπως βγει στα ελληνικά.. Edited April 16, 2014 by Metaladis Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) To χειροτερο firmware μεχρι τωρα για την καμερα.Επισης η ενταση του ηχου μειωθηκε. Έβγαλα καμιά 10αριά φωτογραφίες με κάμερα (microsoft) και nokia camera. Έχω 8.1. Δεν βλέπω το χάλι για το οποίο μιλάς. Μάλιστα δεν βλέπω διαφορά με τη προηγούμενη έκδοση. Μπορείς να μας πεις περισσότερα και πιο συγκεκριμένα? Για να κάνεις 2 post για το θέμα και μάλιστα στο άλλο (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389798&page=2) να μιλάς για χάλια, βλέπεις μεγάλες διαφορές προς το χειρότερο. Και κανείς άλλος δεν έχει γράψει κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ Edited April 16, 2014 by jkamb Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ομοιως και εγω δεν βλεπω (ουτε εβλεπα) κατι κακο με την καμερα.Τραβηξα και φωτο και βιντεακι με την στοκ καμερα και εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Έβγαλα καμιά 10αριά φωτογραφίες με κάμερα (microsoft) και nokia camera. Έχω 8.1. Δεν βλέπω το χάλι για το οποίο μιλάς. Μάλιστα δεν βλέπω διαφορά με τη προηγούμενη έκδοση. Μπορείς να μας πεις περισσότερα και πιο συγκεκριμένα? Για να κάνεις 2 post για το θέμα και μάλιστα στο άλλο (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389798&page=2) να μιλάς για χάλια, βλέπεις μεγάλες διαφορές προς το χειρότερο. Και κανείς άλλος δεν έχει γράψει κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ Ολες οι φωτο ειναι τραβηγμενες με το κινητο πανω σε τριποδα και με ιδια settings.Πες μου εσυ ποια ειναι καλυτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα και από μένα.....νεος κάτοχος του Lumia 920 Αφού έκανα το update στην 8.1 και μπορώ να πω ότι ειναι φοβερό.....ειχα 1-2 προβληματισμούς..... Πρώτων στο action center μπορείς να βάλεις μονο μέχρι 4 εικονιδια και όχι περισσότερα? Το 3g δεν υπάρχει σαν επιλογή σωστά? Η μπαταρία σας τελειώνει σχεδόν αμέσως? Εμένα ας πούμε σε 3-4 ώρες είναι άδειο......ενώ πριν την αναβάθμιση μου κρατούσε άνετα πάνω από μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 ναι δυστυχώς έχεις μόνο τέσσερις επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλησπέρα και από μένα.....νεος κάτοχος του Lumia 920 Αφού έκανα το update στην 8.1 και μπορώ να πω ότι ειναι φοβερό.....ειχα 1-2 προβληματισμούς..... Πρώτων στο action center μπορείς να βάλεις μονο μέχρι 4 εικονιδια και όχι περισσότερα? Το 3g δεν υπάρχει σαν επιλογή σωστά? Η μπαταρία σας τελειώνει σχεδόν αμέσως? Εμένα ας πούμε σε 3-4 ώρες είναι άδειο......ενώ πριν την αναβάθμιση μου κρατούσε άνετα πάνω από μερα Αυτο με την μπαταρία δεν ισχύει. Ίδια κατανάλωση Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Καλά, την μπαταρία μην τη μετράτε από την πρώτη μέρα... Εγώ πχ πρόσεξα μικρότερη διάρκεια αλλά δεν το αφήνω και από τα χέρια μου... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Παιδες για την μπαταρια καντε υπομονη, εμενα την πρωτη μερα την ρουφουσε με το καλαμακι, τωρα εστρωσε και νομιζω (συμφωνα με αυτα που βλεπω) οτι μπορει να εχω και βελτιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bazzil Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Και εγώ σήμερα έλαβα ειδοποίηση. Άλλο τηλέφωνο. Για την μπαταρία γενικότερα έχω να πω τα εξης. απο τον σεπτεμβριο που το έχω ο γιός μου το έχει ξετινάξει. το φορτίζα 2 φορές την ημέρα. Το τηλέφωνο παίζει συνέχεια παιχνίδια, μουσική και video απο το youtube + τις κλήσεις που κάνω. Τους τελευταίους 3 μήνες έχει αλλάξει η κατανάλωση και το φορτίζω μια φορά την ημέρα με την ίδια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Παιδιά εγώ ενώ ειμαι ευχαριστημένος σε όλα από το 920 στην μπαταρία μου τα χαλάει....ειδικα τώρα με τα 8.1 την ρουφάει μέσα σε λίγες ώρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ολες οι φωτο ειναι τραβηγμενες με το κινητο πανω σε τριποδα και με ιδια settings.Πες μου εσυ ποια ειναι καλυτερη... Η πρώτη ειναι με το νέο firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλησπέρα Αν περάσω την 8.1 θα χάσω το double tap to awake ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Όχι δεν θα χάσεις τίποτα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Η πρώτη ειναι με το νέο firmware? Ναι η πρωτη ειναι με την 8.1 και η αλλη με την Portico Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Έβγαλα καμιά 10αριά φωτογραφίες με κάμερα (microsoft) και nokia camera. Έχω 8.1. Δεν βλέπω το χάλι για το οποίο μιλάς. Μάλιστα δεν βλέπω διαφορά με τη προηγούμενη έκδοση. Μπορείς να μας πεις περισσότερα και πιο συγκεκριμένα? Για να κάνεις 2 post για το θέμα και μάλιστα στο άλλο (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389798&page=2) να μιλάς για χάλια, βλέπεις μεγάλες διαφορές προς το χειρότερο. Και κανείς άλλος δεν έχει γράψει κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ Πως δεν έχουμε γράψει; σε όλα τα wp forums υπάρχουν θέματα που συζητούν την πτώση της ποιότητας της κάμερας απο το Amber update και μετα... Ελπιζαμε να φτιαξει με την 8.1 όμως απο οτι φαινεται κάτι τέτοιο δεν εγινε δυστυχώς. Ίσως απλα δεν έχεις δει ποσο καλες φωτογραφιες εβγαζε το 920 μέχρι και την άνοιξη του 2013 (portico). Δεν εχεις μετρό σύγκρισης. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Καλησπέρα Αν περάσω την 8.1 θα χάσω το double tap to awake ; Ναι,φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Ναι,φυσικα Σόρυ ; Να ξαναρωτήσω. Με την 8.1 χάνεις το ντάμπλ τάπ ; (Καλή ανάσταση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Σόρυ ; Να ξαναρωτήσω. Με την 8.1 χάνεις το ντάμπλ τάπ ; (Καλή ανάσταση). Οχι βέβαια. Μια χαρά δουλεύει. Κάπου μπερδεύτηκε ο φίλος πιο πάνω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως δεν έχουμε γράψει; σε όλα τα wp forums υπάρχουν θέματα που συζητούν την πτώση της ποιότητας της κάμερας απο το Amber update και μετα... Ελπιζαμε να φτιαξει με την 8.1 όμως απο οτι φαινεται κάτι τέτοιο δεν εγινε δυστυχώς. Ίσως απλα δεν έχεις δει ποσο καλες φωτογραφιες εβγαζε το 920 μέχρι και την άνοιξη του 2013 (portico). Δεν εχεις μετρό σύγκρισης. Δεν έχω κάνει ακομα κάποια σύγκριση για να πω για την 8.1 Θυμάμαι όμως όταν πήρα το 920 (Δεκέμβρης 2012) απογοητεύτηκα με τις ημερήσιες φωτογραφίες. Μετά ήρθε η βελτίωση. Το update της Nokia αφορά κυρίως το φωτογραφικό κομμάτι οπότε περιμένουμε να δούμε προσθήκες και βελτιώσεις πάνω σε αυτόν τον τομέα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Σόρυ ; Να ξαναρωτήσω. Με την 8.1 χάνεις το ντάμπλ τάπ ; (Καλή ανάσταση). Οχ....:O Όχι ήθελα να γράψω αλλά μπερδεύτηκα,συγγνώμη και καλό πασχα σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Οχ....:O Όχι ήθελα να γράψω αλλά μπερδεύτηκα,συγγνώμη και καλό πασχα σε ολους Οκ παίδες, ευχαριστώ. Καλά να περάσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεια πάνω απ όλα σε όλου τον κόσμο,επειδή είμαι στο νησί,και δεν έχω καλή πρόσβαση στο internet μπορεί κάποιος να μου στείλει link πως βάζουμε τα 8.1 και με ποιον τρόπο;;; Καλή Ανασταση σε όλους ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεια πάνω απ όλα σε όλου τον κόσμο,επειδή είμαι στο νησί,και δεν έχω καλή πρόσβαση στο internet μπορεί κάποιος να μου στείλει link πως βάζουμε τα 8.1 και με ποιον τρόπο;;; Καλή Ανασταση σε όλους ..... Καλημέρα και χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση με υγεία για όλους. Φίλε μου πας στο παρακάτω λινκ και κάνεις τα δυο απλά βήματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5329651#post5329651 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Παιδιά έχω σκεφτεί μια έξυπνη και χρήσιμη εφαρμογή....το πρόβλημα είναι πως δεν έχω developer account,αυτο στο app studio δεν κάνει για την ιδέα μου και φυσικά δεν έχω ιδέα για το πως να φτιάξω την εν λόγο εφαρμογή.....μπορει κάποιος να μ δοσει τα φώτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts