Leolipop Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) διαβασα στο WPcentral πως πριν μπει η 8,1 θα υπαρξει πρωτα μια αλλη ενημερωση...Μια ενημερωση περναω τωρα που τα γραφω αυτα. εντιτ : Λιγο ακομα... (3 απο 6) Edited April 14, 2014 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Αν δεν φτιάξει η θαμπάδα και η κιτρινίλα της κάμερας που ήρθε από Amber και μετά... :/ Δείτε εδώ τι εννοώ. Edited April 14, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 μολις την περασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ξεκίνα τα τεστ! Ξέρεις εσύ..! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Τωρα κατεβαζει την ενημερωση...Αντε με το καλο παιδια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Windows phone 8.1 @ my Lumia 1520 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Την περασα και εγω στο 920... απλα τα σπαει πολυ καλη αναβαθμιση, 3 σειρες στην αρχικη οθονη, πολυ καλο το action center μου εκανε και αυτοματη αναβαθμιση καποιων εφαρμογων απο το store, επιτελους στον dialer κανει group απο τις κλησεις και δεν τις εχει πολλαπλες καταχωρησεις/κλησεις... αλλα αυτο που δεν παιζεται ειναι ( τι αλλο?) η Cortana, ζηταω καιρο, μου τον βγαζει και δινει θερμοκρασιες σε F, ζηταω να μετατρεψει σε C και χωρις δευτερη κουβεντα το κανει αμεσως, το ωραιο? καταλαβαινει, ασχετα απο προφορα , δεν χρειαζεται δευτερη φορα να πεις κατι, απλα καμια σχεση με Googlenow & Siri... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Μάγκες, να 'στε καλά για το διαφωτισμό, αλλά εσείς που κατεβάσετε το dev.prev, πείτε μας λιγο.. Βλέπετε καμια σημαντική διαφορά στη κάμερα;; Η κιτρινίλα έφυγε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και μια γρηγορη με την 8.1 ...την ανεβαζω εδω για ευνοητους λογους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και σε μενα ολα καλα.Θα προτιμουσα στο Notification center να ηταν διακοπτες και οχι συντομευσεις αλλα χαλαλι...Γενικα πολυ ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Και σε μενα ολα καλα.Θα προτιμουσα στο Notification center να ηταν διακοπτες και οχι συντομευσεις αλλα χαλαλι...Γενικα πολυ ικανοποιημενος. Μονο το Wifi ειναι συντομευση, δεν ξερω για αλλες ρυθμισεις αλλα απο την αρχικη τετραδα τα αλλα τρια ειναι διακοπτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ρε παιδιά εμένα γιατί δε μου έχει περάσει την cortana? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ρε παιδιά εμένα γιατί δε μου έχει περάσει την cortana? αλλαξε το region se US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 αλλαξε το region se US Του κινητού ή του λογαριασμού; το πρώτο το έκανα. Δεν μου βγάζει πλακιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Μονο το Wifi ειναι συντομευση, δεν ξερω για αλλες ρυθμισεις αλλα απο την αρχικη τετραδα τα αλλα τρια ειναι διακοπτες. μπορει να ειναι και ετσι . δεν τα δοκιμασα τα αλλα... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Του κινητού ή του λογαριασμού; το πρώτο το έκανα. Δεν μου βγάζει πλακιδιο Εγω δεν ειδα κανένα πλακίδιο, η Cortana ενεργοποιείτε απο τον "φακό" του bing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Εχει κανεις προβλημα με το store ; Δεν φορτωνει τιποτα , ουτε μπορω να πατησω τις κατηγοριες και οταν δοκιμασα μεσα απο τα παιχνιδια μου εβγαλε ενα error code. Προφανως κατι παιζει με το store γιατι και απο τον υπολογιστη μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια. Edited April 14, 2014 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εχει κανεις προβλημα με το store ; Δεν φορτωνει τιποτα , ουτε μπορω να πατησω τις κατηγοριες και οταν δοκιμασα μεσα απο τα παιχνιδια μου εβγαλε ενα error code. Ούτε σε μένα δουλέυει το store. Ξέρει κανείς τι είναι η "κοινή χρήση wifi που επιλέγω" μέσα από τις ρυθίσεις wifi; Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 To store εχει overloaded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palawiaris Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Κατεβάζω την preview, :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos266 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 παιδια την εβαλα και ειναι σουπερ... εχω αλλαξει και τις επαφες μου στα αγγλικα και χρησοιμοποιω μονο cortana...:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 To χειροτερο firmware μεχρι τωρα για την καμερα.Επισης η ενταση του ηχου μειωθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) Πέρα από τοv paok , δεν τέσταρε κανείς τη κάμερα; Edited April 15, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 παιδια την εβαλα και ειναι σουπερ... εχω αλλαξει και τις επαφες μου στα αγγλικα και χρησοιμοποιω μονο cortana...:lol::lol::lol::lol::lol: Για δωσε πληροφορίες, Γύρισες την γλώσσα στα αγγλικά ; Και μιλάς στα αγγλικά και καταλαβαίνει την προφορά;; Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ρε παιδια μια χαρα ειναι ολα αλλα η Cortana που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts