Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 920 Μέρος ΙΙ

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση: εγω το πήρα σχεδον τυχαία. Δεν το προμοτάρουν;;;;;

Δεν έχει Android, έχει WP8, της "κακιάς" Microsoft..... :shifty:

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το μόνο αρνητικό σε σχέση με το android και το IOS είναι η αισθητή ελειψη σε εφαρμογές,αν και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα φτιάξει και αυτο...

το μόνο που με "πειράζει" που δεν έχει είναι το flipboard...

Ρε παιδιά εδώ δεν υπάρχει εφαρμογή facebook της προκοπής....Προσπαθούσα να στείλω μία φωτογραφία και μου είχε βγει η ψυχη!!Youtube official εφαρμογή ούτε καν.... -_-

Και φυσικά και ένα notification center....

Το notification center είναι για το Android. Προσωπικά, δε θέλω να έρθει στα WP. Ειδικά αν έρθει με τη μορφή της "κουρτίνας"... :down:

Ρε παιδιά εδώ δεν υπάρχει εφαρμογή facebook της προκοπής....Προσπαθούσα να στείλω μία φωτογραφία και μου είχε βγει η ψυχη!!Youtube official εφαρμογή ούτε καν.... -_-

Για το Facebook θα συμφωνήσω. Αλλά, για το Youtube, όλοι γνωρίζουμε ποιος "φταίει"... :shifty:

Huawei Nova 5T

Εγώ χρησιμοποιώ το YouTube HD μια χαρά πάει ,Facebook δεν στο κινητό, μόνο στο PC .

Αυτο που μου λείπει είναι το Acar

Φοβερή εφαρμογή για βιβλιο σέρβις εξόδων και ότι θέλεις για το αμάξι και μηχανή.

Μέχρι στιγμής μου έχει κάτσει καλά το Lumia 920,γρήγορο ,και απλο ότι χρειάζομαι χωρίς ροοτ clean cache και πρόβλημα lag κάθε φορά που ήθελα να δουλέψω τον dialer τσάμπα κορυφαία πλοήγηση,φωτογραφίες και βίντεο μια χαρά,τι αλλο θέλουμε ;;

Ίσως λίγα γρμ πιο ελαφρύ

Αα και το ποιο βασικό για μένα ,η δυνατότητα να κάνω φακελους στην app list και να έχεις ξεχωριστό ελενχο ήχου δεν είναι δυνατόν να χαμηλώνεις την ένταση στο βιντεο και μετά να χάνεις κλήση γιατί ήταν πολύ χαμηλά η ένταση,ελπίζω στην 8.1 να το φτιάξουν.

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Εγώ χρησιμοποιώ το YouTube HD μια χαρά πάει ,Facebook δεν στο κινητό, μόνο στο PC .

Αυτο που μου λείπει είναι το Acar

Φοβερή εφαρμογή για βιβλιο σέρβις εξόδων και ότι θέλεις για το αμάξι και μηχανή.

Μέχρι στιγμής μου έχει κάτσει καλά το Lumia 920,γρήγορο ,και απλο ότι χρειάζομαι χωρίς ροοτ clean cache και πρόβλημα lag κάθε φορά που ήθελα να δουλέψω τον dialer τσάμπα κορυφαία πλοήγηση,φωτογραφίες και βίντεο μια χαρά,τι αλλο θέλουμε ;;

Ίσως λίγα γρμ πιο ελαφρύ

Αα και το ποιο βασικό για μένα ,η δυνατότητα να κάνω φακελους στην app list και να έχεις ξεχωριστό ελενχο ήχου δεν είναι δυνατόν να χαμηλώνεις την ένταση στο βιντεο και μετά να χάνεις κλήση γιατί ήταν πολύ χαμηλά η ένταση,ελπίζω στην 8.1 να το φτιάξουν.

Συμφωνω με οσα λες το κινητο ειναι τελειο απλα λειπουν καπιες εφαρμογες

FB από το κινητό δεν με νοιάζει, αυτά τα λίγα που κάνει από την εφαρμογή "επαφές" μου φτάνουν, πολλά πολλά δεν θέλω, αλλά μου λείπει ρε παιδιά μια εφαρμογή σαν το greek caller id ή το 11888 του android, δλδ την στιγμή που σε καλούν να σου βγάζει τα στοιχεία σε ποιον ανήκει το τηλεφωνώ (κινητό ή σταθερό), αν αυτό βγει στα WP δεν θα μου λείπει τίποτα, όλα τα άλλα είναι για μένα θέματα που και μπορώ να περιμένω αλλά και αν δεν υπάρχουν δεν χάλασε ο κόσμος.

Το notification center είναι για το Android. Προσωπικά, δε θέλω να έρθει στα WP. Ειδικά αν έρθει με τη μορφή της "κουρτίνας"... :down:

Ναι αλλά είναι πολύ βολικό να κάνεις ενέργεις (wifi-3G-flight mode) με μια κίνηση... Κάτι αντίστοιχο στα WP υπάρχει;

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Ναι αλλά είναι πολύ βολικό να κάνεις ενέργεις (wifi-3G-flight mode) με μια κίνηση... Κάτι αντίστοιχο στα WP υπάρχει;

Μπορείς με το "connectivity shortcus" (δωρεάν εφαρμογή) να καρφιτσώσεις πάνω πάνω αυτά που θέλεις για γρήγορη πρόσβαση σε Wi-Fi, 3G, Bluetooth και Flight Mode. ;)

Μπορείς με το "connectivity shortcus" (δωρεάν εφαρμογή) να καρφιτσώσεις πάνω πάνω αυτά που θέλεις για γρήγορη πρόσβαση σε Wi-Fi, 3G, Bluetooth και Flight Mode. ;)

εγώ εβαλα φακελο και μέσα έχω όλα τα shortcuts μετά pin στην αρχική και ειμαι οκ :)

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

μια ερωτηση γυρω απο την καμερα.....τι ρυθμησεις πρεπει να κανοιυμε ωστε οι φωτογραφιες να ειναι οσο το δυνατον καθαροτερες.....μιλαω για την εφαρμογη nokia camera(nokia smart camera)...οχι οτι δεν βγαζει καλες,αλλα μερικες οταν τραβας φωτογραφιες,π.χ εγω που τραβαω το μωρο :) οποτε χρησιμοποιω με φλας η φωτο βγαινει τελια,οποτε τραβαω χωρις,και κινηθει το μωρο βγαινει κουνημενη.....

και κατι αλλο,οποτε τραβαω φωτο ενω εχω την συσκευη καθετη η φωτο βγαινει κατα μηκος,οχι ολη την οθονη και πρεπει να κανω επεξεργασια για να την γυρισω...

και κατι αλλο,οσο αφορα την μπαταρια.αν κανετε χρηση της συσκευης ποσες ωρες σας κραταει???

ευχαριστω

Edited by jimlost

μια ερωτηση γυρω απο την καμερα.....τι ρυθμησεις πρεπει να κανοιυμε ωστε οι φωτογραφιες να ειναι οσο το δυνατον καθαροτερες.....μιλαω για την εφαρμογη nokia camera(nokia smart camera)...οχι οτι δεν βγαζει καλες,αλλα μερικες οταν τραβας φωτογραφιες,π.χ εγω που τραβαω το μωρο :) οποτε χρησιμοποιω με φλας η φωτο βγαινει τελια,οποτε τραβαω χωρις,και κινηθει το μωρο βγαινει κουνημενη.....

και κατι αλλο,οποτε τραβαω φωτο ενω εχω την συσκευη καθετη η φωτο βγαινει κατα μηκος,οχι ολη την οθονη και πρεπει να κανω επεξεργασια για να την γυρισω...

και κατι αλλο,οσο αφορα την μπαταρια.αν κανετε χρηση της συσκευης ποσες ωρες σας κραταει???

ευχαριστω

Εμένα μου βγάζει τη μέρα,(η μπαταρία)παίζω παιχνίδια και ακούω μουσική οπότε κάνω βαριά χρήση...Για τα άλλα 2 που ρώτησες δεν ξέρω...

Εμένα μου βγάζει τη μέρα,(η μπαταρία)παίζω παιχνίδια και ακούω μουσική οπότε κάνω βαριά χρήση...Για τα άλλα 2 που ρώτησες δεν ξέρω...

ναι αλλα ποσες ωρες χρησης???

Track ID -> Soundhoud Κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς

Το κομπιουτεράκι αν το γυρίσεις στο πλάι, γίνεται επιστημονικό..;)

Για την κάμερα δες αυτές που γράφω λίγο πιο πάνω.Είναι όλες free

Facebook και Facebook beta είναι οι 2 κλασσικές. Την beta δεν τη βρίσκεις στο store, αλλά με λίγο ψάξιμο θα βρεις qr code όπως έκανα και εγώ. Είναι πολύ καλή. Κάποιοι ανέφεραν και μια JDB Facebook (ή κάπως έτσι..) που λένε ότι έχει τέλεια notification. Εγώ χρησιμοποιώ την beta αλλά έχει θέμα στο τσατ.. αργεί να δείξει τα μηνύματα. Οπότε για άμεσο τσατ, που να δείχνει ακόμη κι ότι ο άλλος πληκτρολογεί, μπαίνω από IE. Το έχω αποθηκευμένο στα αφγαπημένα, οπότε δεν είναι καθόλου κόπος..

Τα μειλ σου μπορείς να τα ενώσεις όλα και να τα βλέπεις όλα μαζί. Προσωπικά έχω 2 hotmail και 1 gmail και συγχρονίζουν όλα στην εφαρμογή για τα μειλ (την ενσωματωμένη..)

Το Shazam νομιζω για την αναγνώριση του τραγουδιών ειναι πάρα πολυ καλό... Όσον αφορά το κομπιουτεράκι, πιο επιστημονικό στο πλάι, δε γίνεται...

Όσον αφορά το κομπιουτεράκι, πιο επιστημονικό στο πλάι, δε γίνεται...

Ενώ έχεις ανοίξει την αριθμομηχανή, απλά γύρισε το κινητό σου αριστερά ή δεξιά (90 μοίρες) και θα δεις ότι δεν έχει μόνο μία αλλά δύο διαφορετικές επιστημονικές λειτουργίες! Ειδικά αυτό που έχει δυαδικό, οκταδικό και δεκαεξαδικό σύστημα είναι όλα τα λεφτά!!!

Δεν έχω δει πιο πλήρες αριθμομηχανή σε άλλο mobile OS

Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7

ναι αλλα ποσες ωρες χρησης???

αυτό που ρωτάς δεν θα στο απαντήσει κανείς και ο λόγος είναι πολύ απλός! Συγκεκριμένα: εγώ χρησιμοποιώ το twitter αρκετά με 3G ενώ εσύ συνδέεσαι με wi-fi και με καλό σήμα. Είναι λογικό ότι εσύ θα έχεις περισσότερες ώρες χρήσης!!! όπως επίσης και αν κάθε τρεις και λίγο κοιτάς το κινητό σου ή αν ακούς μουσική ή ραδιόφωνο!!! Επίσης, αν έχεις ενεργοποιημένα τα πάντα (τοποθεσία, NFC, 4G, κτλ) θα καταναλώνει περισσότερο από το δικό μου που τα έχω αυτά κλειστά!!!

Γενικά με την νέα αναβάθμιση που είχαμε πριν λίγες εβδομάδες έχει βελτιωθεί αρκετά το κινητό με αποτέλεσμα με μέση χρήση σε ένα μέσο χρήστη να κρατάει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια μέρα. Εμένα μου κρατάει (με GSM κλειστό το βράδυ επειδή το έχω στο κομοδίνο) δύο μέρες τουλάχιστον.. και με αρκετή χρήση twitter και συγχρονισμό ημερολογίων κυρίως με 3G!!!

Το Shazam νομιζω για την αναγνώριση του τραγουδιών ειναι πάρα πολυ καλό...

Το Shazam όμως δεν αποθηκεύει offline..Και απ ότι θυμάμαι αυτό ζητούσε ο φίλος παραπάνω. Όσο για το αν είναι καλύτερο στην αναγνωριση, επειδή τα είχα ταυτόχρονα αρκετό καιρό, δεν είδα διαφορά..

Στη συσκευασια περιλαμβανονται οδηγιες χρησης? Γιατι ρωτησα σε ενα καταστημα και ειπανε οχι.

Περιλαμβάνει ένα μικρο φύλλο πολύ βασικών οδηγιών. Ας πούμε το 0,005% αυτών που μπορείς να μάθεις διαβάζονταν για 15' το θέμα του 920..;)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Στη συσκευασια περιλαμβανονται οδηγιες χρησης? Γιατι ρωτησα σε ενα καταστημα και ειπανε οχι.

ορίστε: http://nds1.nokia.com/phones/files/pdf_guides/devices/Lumia920/Nokia_Lumia_920_UG_el.pdf

αν και δεν νομίζω να δυσκολευτείς να το μάθεις.. ;)

Όλοι μερα το WiFi ανοιχτο

Αρκετα τηλεφωνήματα,

Τουλάχιστον 20 λεπτά βιντεο στο YouTube αλλα 15-20 λεπτά tapa talk 2 λογαριασμούς email με συγχρονισμό κάθε 2 ώρες

NFC off ,double tap on ,screen glance off ,GPS off , Bluetooth off ,

Απο της 6 το πρωι το πήρα απο τον ασύρματο φορτιστή και στης 8 που επέστρεψα σπίτι ήταν στα 59% !!! Με την black έφτιαξε πολύ η μπαταρία +κάτι προβληματάκια που είχα στην αρχη .τωρα αναμένω τα 8,1 αν και δεν θέλω ξεκλειδώματα και ροοτ βλακειες αρκετα παιδευτικά με αυτα στο lagdroid .

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

Περιλαμβάνει ένα μικρο φύλλο πολύ βασικών οδηγιών. Ας πούμε το 0,005% αυτών που μπορείς να μάθεις διαβάζονταν για 15' το θέμα του 920..;)

ορίστε: http://nds1.nokia.com/phones/files/pdf_guides/devices/Lumia920/Nokia_Lumia_920_UG_el.pdf

αν και δεν νομίζω να δυσκολευτείς να το μάθεις.. ;)

Ευχαριστω. Ρωταω γιατι φοβαμαι μηπως ειναι τιποτα τύπου refurbished το κινητο...

η ποιοτητα του βιντεο κατα τη διαρκεια της νυχτας ειναι επιεικως απαραδεκτη.το βιντεο ειναι γεματο noise and artifacts.Αυτες ειναι οι δυνατοτητες της καμερας η εγω εχω ελλατωματικη συσκευη?