steliosk Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 καλημέρα παίδες, Σας έχει παρουσιάσει να μην μπορεί να συγχρονίσει το Facebook? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Ναι. Υπομονή Στέλιο και θα επανέλθει... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Όταν ακούω μουσική και πάω να τραβήξω φωτογραφία, μου βγάζει ειδοποίηση ότι το κινητό είναι απασχολημένο και πρέπει να κλείσω εφαρμογές και να ξαναπροσπαθήσω... Τι στο καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Όταν ακούω μουσική και πάω να τραβήξω φωτογραφία, μου βγάζει ειδοποίηση ότι το κινητό είναι απασχολημένο και πρέπει να κλείσω εφαρμογές και να ξαναπροσπαθήσω... Τι στο καλό; Εμένα δεν μου το κάνει πάντως, το δοκίμασα 3 φορές. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Όταν ακούω μουσική και πάω να τραβήξω φωτογραφία, μου βγάζει ειδοποίηση ότι το κινητό είναι απασχολημένο και πρέπει να κλείσω εφαρμογές και να ξαναπροσπαθήσω... Τι στο καλό; Εμένα το έχει κάνει οντως. αλλα όχι παίζοντας μουσικη. απλα κλεισε μερικες εφαρμογες που εχεις ξεχασμένες ανοιχτές. Χρειάζεται λίγη μνήμη παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Κάτι άκυρο, αλλά ίσως χρήσιμο να το ξέρουμε.Έπαιζα Soulcraft και το κίνητό κόλλησε.. Προς στιγμήν κατάλαβα πως έπαιζες Starcraft και τρελάθηκα!!! :blink: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Εμένα το έχει κάνει οντως. αλλα όχι παίζοντας μουσικη. απλα κλεισε μερικες εφαρμογες που εχεις ξεχασμένες ανοιχτές. Χρειάζεται λίγη μνήμη παραπάνω Ένα χρόνο τώρα ποτε δεν μου έτυχε.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 καλημέρα παίδες, Σας έχει παρουσιάσει να μην μπορεί να συγχρονίσει το Facebook? ναι ρε μάγκα δχει απο εχτές το βραδυ .εβγαλα λογαριασμούς ξαναέβαλα και τίποτα αντε να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Το jdb Facebook δουλεύει άψογα....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Ένα χρόνο τώρα ποτε δεν μου έτυχε.... Εμένα μου έχει τύχει 2 φορες σιγουρα αν όχι 3 λιγοτερο απο 5 μηνες. Απλα έχω την συνήθεια να μην βγαίνω απο τις εφαρμογες. Απλα πατάω Home. Το βλεπω πιο φυσικό. Ειναι και παλιά συνήθεια απο το IPhone:P Οκ δεν το βρήκα και τραγικο. :) Μηχανηματα είναι..αυτά δεν με πτοούν :) Από το να λαγκάρει και να κάνει 6 τουλάχιστον δευτερόλεπτα οπως κάνει το Νεξους 7 που έχω..προτιμω να με προειδοποιει παντως οτι πρεπει να κλεισω εφαρμογες :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Εμένα μου έχει τύχει 2 φορες σιγουρα αν όχι 3 λιγοτερο απο 5 μηνες. Απλα έχω την συνήθεια να μην βγαίνω απο τις εφαρμογες. Απλα πατάω Home. Το βλεπω πιο φυσικό. Ειναι και παλιά συνήθεια απο το IPhone:P Οκ δεν το βρήκα και τραγικο. :) Μηχανηματα είναι..αυτά δεν με πτοούν :) Από το να λαγκάρει και να κάνει 6 τουλάχιστον δευτερόλεπτα οπως κάνει το Νεξους 7 που έχω..προτιμω να με προειδοποιει παντως οτι πρεπει να κλεισω εφαρμογες :P μα νομίζω πως μετά απο κάποιον αριθμο εφαρμογών (νομίζω 8) κλείνει μόνο του την πρώτη. Η black που έρχεται θα έχει x για να τις κλείνουμε...;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 μα νομίζω πως μετά απο κάποιον αριθμο εφαρμογών (νομίζω 8) κλείνει μόνο του την πρώτη. Η black που έρχεται θα έχει x για να τις κλείνουμε...;) Δεν χρειαζεται black για να κλεινεις τις εφαρμογες. Με την gdr3, και χωρις την black Της Νοκια, το κάνεις. Υποθέτω ότι εισαι ο μονος που δεν την εβαλες :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παίδες έχει πάρει κανενός το μάτι καμιά θήκη τύπου wallet αλλά με "ενεργό" καπάκι? του τύπου μόλις την ανοίξω να ενεργοποιείται η οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moutralewn Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Παίδες καλησπέρα. Σήμερα πήρα το 920, μεταχείρω απο ένα φίλο. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απο skroutzoμάγαζο και είναι γερμανικό. Ο φίλος είχε περάσει κανονικά το amber. Σήμερα που το πήρα εγώ και έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να το σετάρω απο την αρχή (να βάλω δικό μου account κλπ) είδα ότι το amber δεν υπήρχε.. :blink: Δοκίμασα να κάνω update, βρήκε κάποια updates, τα έκανε αλλά πάλι amber γιοκ.. Ξέρουμε τί παίζει; Update: Ψάχνοντας λίγο περισσότερο στο google βρήκα αυτή την σελίδα όπου και έκανα update τα 2 apps που αναφέρει και κατόπιν μου εμφάνισε το "Lumia Amber" με κίτρινα γραμματάκια στο "πρόσθετα+πληροφορίες". :worry: :wacko: Πιθανολογώ ότι είμαι ΟΚ...??...?? Edited November 8, 2013 by Moutralewn update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Για αρχή πες μας τι έκδοση έχεις στις πληροφορίες τηλεφώνου. Είναι 3049.χχχχ. κλπ? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moutralewn Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Για αρχή πες μας τι έκδοση έχεις στις πληροφορίες τηλεφώνου. Είναι 3049.χχχχ. κλπ? 3047.0000.1326.2005 Αν δεν απατώμαι, η συγκεκριμένη πρέπει να είναι η official Amber για T-Mobile (Γερμανία) Edited November 8, 2013 by Moutralewn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Δεν χρειαζεται black για να κλεινεις τις εφαρμογες. Με την gdr3, και χωρις την black Της Νοκια, το κάνεις. Υποθέτω ότι εισαι ο μονος που δεν την εβαλες :P Έχεις δίκιο, το ξέχασα. Και νομίζω πως είναι η μόνη ουσιαστική προσθήκη της "απλής" gdr3. Γι αυτο και δεν ασχολήθηκα. Τελευταίος είμαι??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Όχι, ούτε εγω την έχω βάλει :P Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Καλησπερα παιδια ψηνομαι να το παρω σε κοκκινο αλλα δεν το εχω δει ποτε πουθενα...το εχει κανεις σας? ειναι καποιος απο πατρα που τυχον αν το εχει να μπορεσει μονο να μου το δειξει?..δεν μπορω να το βρω πουθενα να το δω... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Καλησπερα παιδια ψηνομαι να το παρω σε κοκκινο αλλα δεν το εχω δει ποτε πουθενα...το εχει κανεις σας? ειναι καποιος απο πατρα που τυχον αν το εχει να μπορεσει μονο να μου το δειξει?..δεν μπορω να το βρω πουθενα να το δω... Ευχαριστω Το έχω πάρει εγω μεταχειρισμένο, ειναι το εντονο κοκκινο (το χρώμα της Ferrari) αλλα εμενα δεν μου αρέσει (το πηρα λογω τιμης) και εβαλα μαυρη θήκη. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 3047.0000.1326.2005 Αν δεν απατώμαι, η συγκεκριμένη πρέπει να είναι η official Amber για T-Mobile (Γερμανία) Σωστά !!! Άρα έχεις Amber... Κόκκινο το 'χει ο κολλητός μου και είναι μούρλια. Μ' άρεσε πάρα πολύ... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_1989 Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 καποιος απο πατρα που να το εχει σε κοκκινο?( ψιλο στα αχυρα ψαχνω το ξερω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTV Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 η Nokia lumia black έκδοση ποτέ έρχεται στο 920,έχει ακουστει κάτι? Παράθεση only Apple Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Άλλοι λένε αρχές του χρόνου άλλοι σε μερικές βδομάδες, που είναι και οι αρχες του χρόνου. Αναμένουμε... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Τα 8,1 ειναι σιγουρο οτι θα τα παρει το κιν.?Ξερει κανεις?Μου φαινεται πολυ ακυρη κινηση αν δεν γινει κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts