raptor350 Δημοσιεύτηκε September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2013 (edited) Το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις ? Προβλήματα, κολλήματα, κλπ ? Τι Γνώμη έχετε για αυτή την συσκευή ? Περιμένω με αγωνιά αύριο να το πάρω στα χεριά μου :D Edited September 8, 2013 by raptor350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Το πηρες?τιμη του?απο που?εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Κανα νέο για αυτή τη συσκευή απο το φιλο;;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrem75 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 λοιπον η συσκευή ειναι απεχτη για τα χρηματα τησ.Προβλήματα, κολλήματα, κλπ δεν βλεπω να εχει οσο καιρο την εχω περιπου 2 μηνεσ.καλη αγορα επωμενοσ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Απο θεμα φωτογραφιών και ήχου ειτε στο εξωτερικό ηχείου είτε στο ακουστικό πως είναι; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrem75 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 (edited) φωτο καλεσ αν υπηρχε φλασ θα ηταν καλητερα. ηχοσ κ εξωτερικό κ ακουστικό ειναι καλοσ. υπαρχει τροποσ να γινει ροοτ, σε αυτο τηλ . Edited July 5, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altkon Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Μηπως ξερει κανεις αν ειναι το μοντελο 5020 D ???:cool: Και αν ειναι dual SΙΜ. Ευχαριστω, Edited November 21, 2013 by altkon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Μηπως ξερει κανεις αν ειναι το μοντελο 5020 D ???:cool: Και αν ειναι dual SΙΜ. Ευχαριστω, Σύμφωνα με το gsmarena: Alcatel One Touch M'Pop - Also known as Alcatel OT-5020D, OT-5020E, OT-5020W. 2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - OT-5020D (SIM 1 & SIM 2) Άρα η απάντηση και στις 2 ερωτήσεις σου είναι Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vergogc Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 λοιπον η συσκευή ειναι απεχτη για τα χρηματα τησ.Προβλήματα, κολλήματα, κλπ δεν βλεπω να εχει οσο καιρο την εχω περιπου 2 μηνεσ.καλη αγορα επωμενοσ...... Σημερα που εχουν περασει 5 μηνες απο τοτε? Τι εχεις να πεις φιλε? :p Θελει να το παρει μια ξαδερφη μου σε αυτα τα λεφτα με δυο σιμ καρτες και κλεινω προς αυτο να της προτεινω. Αυτο που με προβληματισε λιγο, ειναι η 1400 μπαταρια. Τι γνωμη εχεις πλεον μετα απο 5 μηνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 γνωριζει καποιος να μου πει πως διαγραφω το ιστορικο κλησεων στο skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kappas87 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλημερα και καλο μηνα... Εχω ενα θεματα που δεν μπορω να το λυσω και θελω λιγη βοηθεια, εχω το alcatel one touch m pop. 4.1 android στην αρχικη οθωνη εχει 5 σελιδες αυτες πως τις αφαιρω και το φοντο( π. χ. νισ φοτο μου ειναι τεραστια και μοιρασμενη στις σελιδες, Υπαρχει λυση; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 φωτο καλεσ αν υπηρχε φλασ θα ηταν καλητερα. ηχοσ κ εξωτερικό κ ακουστικό ειναι καλοσ. Γράψε σε παρακαλώ κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας. Είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις σε μόλις μία γραμμή. Επίσης, η γραφή τύπου sms έχει καταργηθεί χρόνια τώρα στο forum και μηνύματα γραμμένα κατά αυτό τον τρόπο διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. υπαρχει τροποσ να γινει ροοτ, σε αυτο τηλ . http://theunlockr.com/2013/11/20/how-to-root-the-alcatel-one-touch-mpop/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kappas87 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Πραγματικα βλεπω και εγω το μηνυμα μου και δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο... Αρχικα δεν υπαρχουν "κανονικα και μη" Ελληνικα, αν θες γραφεις Ελληνικα αλλιως καποια αλλη γλωσσα... Αμα ηθελες, μπορουσες να κατσεις και πολυ ευκολα θα καταλαβαινες οτι εχει γινει καποιο λαθος στην εισαγωγη της γραφης. Εκει ειναι το κριμα φιλε μου, ειδες καποιο μηνυμα που δεν ηταν σωστο και αντι απλα να ενημερωσεις προς την διορθωση του ωστε να γινει ορθα το ερωτημα στο "φορουμ" (γιατι οταν καποιος ΡΩΤΑΕΙ σημαινει οτι δεν ειναι γνωστης του θεματος ΑΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ) προς την επυληση. Λοιπον ΤΕΛΟΣ το μηνυμα που εστειλα εχει ως εξης: αγορασα το συγκεκριμενο κινητο και θελω να μου πει καποιος που γνωριζει αν στην αρχικη οθονη μπορω να μειωσω τις σελιδες (5 σελιδες) γιατι οταν βαζω σαν φοντο μια φωτοφγραφια την μοιραζει αντιστοιχα στις σελιδες... Υπαρχει καποια λυση σε αυτο το θεμα; Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Η συζυγος μου ειπε οτι οταν φορτιζει το ΜPOP της δεν μπορει να καλεσει η να την καλεσουν. Κανει ενα βουρ-βουρ (ετσι το περιεγραψε) και κλεινει. Το τηλεφωνο ειναι μαμα αγορασμενο απο Ελλαδα (σοβαρο σκρουτζομαγαζο). Τι να φταει?...ειναι φυσιολογικο? αλλος με παρομοια εμπειρια? Προταση επιλυσης? ΥΓ δεν με εμπιστευεται να το πειραξω εγω οποτε οτι πειτε να ειναι με απλα λογια, να της το μεταβιβασω να το κανει μονη της. ευχαριστω / Τασος ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η συζυγος μου ειπε οτι οταν φορτιζει το ΜPOP της δεν μπορει να καλεσει η να την καλεσουν. Κανει ενα βουρ-βουρ (ετσι το περιεγραψε) και κλεινει. Το τηλεφωνο ειναι μαμα αγορασμενο απο Ελλαδα (σοβαρο σκρουτζομαγαζο). Τι να φταει?...ειναι φυσιολογικο? αλλος με παρομοια εμπειρια? Προταση επιλυσης? ΥΓ δεν με εμπιστευεται να το πειραξω εγω οποτε οτι πειτε να ειναι με απλα λογια, να της το μεταβιβασω να το κανει μονη της. ευχαριστω / Τασος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IwnDrag Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Έχω πλέον ως δεύτερο κινητό αυτό και θέλω να το βελτιώσω γιατί δε σέρνει. Πάω να το ροοτάρω σύμφωνα με αυτά τα βήματα: http://theunlockr.com/2013/11/20/how-to-root-the-alcatel-one-touch-mpop/ Στο πρώτο βήμα μου λέει να βάλω μια custom recovery,οπότε με παραπέμπει το άρθρο εδώ: http://theunlockr.com/2013/11/20/install-clockworkmod-recovery-alcatel-one-touch-mpop-ot-5020x/ Είναι η πρώτη μου απόπειρα ρουταρίσματος,και έχω κολλήσει εδώ και λίγη ώρα στο ότι ενώ έχω κατεβάσει και έχω αντιγράψει στη κάρτα SD του κινητού το αρχείο ALCATEL-ONE-TOUCH-5020X__root_recovery.img,μόλις μπαίνω σε recovery mode δεν μου βρίσκει το αρχείο στη κάρτα SD!!! Τι συμβαίνει; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Πραγματικα βλεπω και εγω το μηνυμα μου και δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο... Αρχικα δεν υπαρχουν "κανονικα και μη" Ελληνικα, αν θες γραφεις Ελληνικα αλλιως καποια αλλη γλωσσα... Αμα ηθελες, μπορουσες να κατσεις και πολυ ευκολα θα καταλαβαινες οτι εχει γινει καποιο λαθος στην εισαγωγη της γραφης. Εκει ειναι το κριμα φιλε μου, ειδες καποιο μηνυμα που δεν ηταν σωστο και αντι απλα να ενημερωσεις προς την διορθωση του ωστε να γινει ορθα το ερωτημα στο "φορουμ" (γιατι οταν καποιος ΡΩΤΑΕΙ σημαινει οτι δεν ειναι γνωστης του θεματος ΑΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ) προς την επυληση. Λοιπον ΤΕΛΟΣ το μηνυμα που εστειλα εχει ως εξης: αγορασα το συγκεκριμενο κινητο και θελω να μου πει καποιος που γνωριζει αν στην αρχικη οθονη μπορω να μειωσω τις σελιδες (5 σελιδες) γιατι οταν βαζω σαν φοντο μια φωτοφγραφια την μοιραζει αντιστοιχα στις σελιδες... Υπαρχει καποια λυση σε αυτο το θεμα; Ευχαριστω... Καταρχήν η παρατήρηση δεν έγινε σε εσένα αλλά σε άλλον... ή μήπως είσαι ο ίδιος με δύο λογαριασμούς; :ninja: Ωστόσο, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις... οφείλω να σου πω ότι είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά να μπορέσει κάποιος να διαβάσει ολόκληρο μήνυμα όταν είναι τόσο κακογραμμένο. Τέλος όσον αφορά την ερώτησή σου... άλλαξε launcher, κατά προτίμηση βάλε nova launcher ο οποίος έχει ότι ρυθμίσεις θα χρειαστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts