alex222800 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 [ATTACH]49442[/ATTACH] [ATTACH]49443[/ATTACH] το dolphin browser κάνει προσαρμογή (κανει crop ) στην οθόνη . δεν υπάρχει ρύθμιση . δεν χάνεις τίποτα .... εαν θέλεις κανε μια ερώτηση εδω https://plus.google.com/communities/105383868011227937315 ,στους δημιουργούς.... προσωπικά δεν με ενοχλεί ,μπορείς να τα χρησιμοποιείς και τα δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
special_tar Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 το dolphin browser κάνει προσαρμογή (κανει crop ) στην οθόνη . δεν υπάρχει ρύθμιση . δεν χάνεις τίποτα .... εαν θέλεις κανε μια ερώτηση εδω https://plus.google.com/communities/105383868011227937315 ,στους δημιουργούς.... προσωπικά δεν με ενοχλεί ,μπορείς να τα χρησιμοποιείς και τα δυο Πάντως και στον υπολογιστή όλοι οι browsers , έχουν διαφορετική συμπεριφορά από το dolphin. Εμένα πάντως δε μου αρέσει, νιώθω να με <πνίγει>. Θα χρησιμοποιώ και τους 2, απλά ο dolphin είναι πλήρης. OK Aλεξ, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Παιδιά μετά από σκέψη μετάξυ p600-p605 παράγγειλα το wifi edition εφόσον κατά 95% θα είναι οικιακή συσκευή.Σπανίως έξω αν χρειαστώ δεδομένα θα χρησιμοποιώ hotspot το κινητού. Το tablet θα το έχω την Τρίτη το πήρα από σκρουτζομάγαζο.Πείτε μου τι να προσέξω-αλλάξω κλπ σε πρώτη φάση; Edited September 6, 2014 by SAKISART2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Alexxxxxxxxxxxx εχω 4.4.2 σλοβενικη με τις συμβουλες σου (αλλα στο Νοte 2, αργοτερα στο Νοτε 10.1 2014)), μεσω odin - sammobile !!!!! Σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Alexxxxxxxxxxxx εχω 4.4.2 σλοβενικη με τις συμβουλες σου (αλλα στο Νοte 2, αργοτερα στο Νοτε 10.1 2014)), μεσω odin - sammobile !!!!! Σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Εάν το έχεις καιρό (σου έχει τελειώσει η εγγύηση, δεν σε νοιάζει) κάνε εγκατάσταση μια custom ROM και θα αποκτήσεις ένα "ολοκαίνουριο" κινητό με όλα τα καλούδια από Note 3,s5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Εάν το έχεις καιρό (σου έχει τελειώσει η εγγύηση, δεν σε νοιάζει) κάνε εγκατάσταση μια custom ROM και θα αποκτήσεις ένα "ολοκαίνουριο" κινητό με όλα τα καλούδια από Note 3,s5 Σιγα σιγα δασκαλε !!! χαχαχαχααχαχα EDIT:....δηλαδη πια λες εσυ να βαλω? Πια rom για το Νοτε 2 ? (ξερω ...offtopic) Edited September 7, 2014 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Σιγα σιγα δασκαλε !!! χαχαχαχααχαχα EDIT:....δηλαδη πια λες εσυ να βαλω? Πια rom για το Νοτε 2 ? (ξερω ...offtopic) εαν κανεις εγκατάσταση custom rom θα χάσεις εγγύηση .εαν ημουν εγω θα έκανα εγκατάσταση με σειρα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016 η http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472270 η http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060389 για ποιο stock http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1915036 (έχει αφαίρεση +προσθέσει διαφορα tweak για ταχύτητα ,δεν εχεις πρόσθετα απο note3, s5 ) την τελευταία την φτιάχνει Έλληνας .για οποιαδήποτε εγκατάσταση να διαβάσεις τις ΟΔΗΓΊΕΣ . και για τα 4 υπάρχουν video στο YouTube Edited September 7, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 εαν κανεις εγκατάσταση custom rom θα χάσεις εγγύηση .εαν ημουν εγω θα έκανα εγκατάσταση με σειρα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2504016 η http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472270 η http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060389 για ποιο stock (έχει αφαίρεση +προσθέσει διαφορα tweak για ταχύτητα ,δεν εχεις πρόσθετα απο note3, s5 ) την τελευταία την φτιάχνει Έλληνας .για οποιαδήποτε εγκατάσταση να διαβάσεις τις ΟΔΗΓΊΕΣ . και για τα 4 υπάρχουν video στο YouTube Σε ευχαριστω για ολα alex !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kdaffy Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί μετά την αναβάθμιση στη συλλογή φωτογραφιών στο υπομενου περιεχόμενο για εμφάνιση δείχνει μεν αλλά δεν μπορώ να το τσεκάρω το περιεχόμενο από Dropbox; πριν την αναβάθμιση είμαι σίγουρος ότι το είχα τσεκαρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Δεν έχω τέτοιο θέμα, μπορώ να επιλέξω το Dropbox. Δεν κάνεις καμία εκκαθάριση δεδομένων στη συλλογή μπας και σου στρώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Παιδιά με ποιο τρόπο μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές κλπ από το smartphone στο tablet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Παιδιά με ποιο τρόπο μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές κλπ από το smartphone στο tablet; Υπάρχουν πολλοί τρόποι , ένας, κάνε εγκατάσταση το Es εξερεύνηση και άνοιξε το ,αριστερό swipe για να ανοίξει ενα μενού(τερμα πανω γράφει γρήγορη πρόσβαση ),πατας παρατεταμένα στο εξερευνητής root (θα σου ανοίξει ενα άλλο μενου ) και μετα αντΑσφαλειας εφαρμογής και δεδομένων (θα δεις όλα τα προγράμματα που ειναι εγκατεστημενα στο κινητό σου ) κάνεις με τικ ποια θέλεις και τα κανεις backup ,στη συνέχεια τα στέλνεις στο ταβλετ ... αυτος ειναι ενας τροπος .... Μεταφορά αρχείων (με μεγάλη ταχύτητα μεταξύ Samsung) μπορείς και με wifidirect Edited September 8, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Η αναβάθμιση έχει έρθει μόνο για το SM-P605; Εμείς με το SM-P600 στα κρύα του λουτρού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Η αναβάθμιση έχει έρθει μόνο για το SM-P605; Εμείς με το SM-P600 στα κρύα του λουτρού... δεν εχει βρει ευρωπαϊκή ROM για p600 απο τον Μάιο .......Οπότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Θελω να βαλω το firmware το ελληνικο, το εχω κατεβασει, οπως και το Odin. Βαζω στο προγραμμα το firmware, πατω τον συνδυασμο για να μπω στο recovery menu και εκει βλεπω το ανθρωπακι ξαπλα με ενα κοκκινο τριγωνακι, πατω start στο odin αλλα δεν γινετε τιποτα οπως εγινε στο Note 2 με ορθιο ομως το ανθρωπακι. Τι λαθος κανω? Απο ειλογες εχω μεσω του ταμπλετ τις εξης reboot system now apply update from ADB apply update from external storage wipe data/factory reset wipe cache partition apply update from cache Ο συνδυασμος που πατω ειναι power-volume down και home , χωρις να το εχω συνδεδεμενο με το pc, και μου εμφανιζει στο μενου το ανθρωπακι ξαπλωμενο. Edited September 9, 2014 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Θελω να βαλω το firmware το ελληνικο, το εχω κατεβασει, οπως και το Odin. Βαζω στο προγραμμα το firmware, πατω τον συνδυασμο για να μπω στο recovery menu και εκει βλεπω το ανθρωπακι ξαπλα με ενα κοκκινο τριγωνακι, πατω start στο odin αλλα δεν γινετε τιποτα οπως εγινε στο Note 2 με ορθιο ομως το ανθρωπακι. Τι λαθος κανω? Απο ειλογες εχω μεσω του ταμπλετ τις εξης reboot system now apply update from ADB apply update from external storage wipe data/factory reset wipe cache partition apply update from cache Ο συνδυασμος που πατω ειναι power-volume down και home , χωρις να το εχω συνδεδεμενο με το pc, και μου εμφανιζει στο μενου το ανθρωπακι ξαπλωμενο. εισαι σε recovery πρέπει να μπεις σε download mode power +volume - . δες πως απο 00 εως 58" Edited September 9, 2014 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 εισαι σε recovery πρέπει να μπεις σε download mode power +volume - Θα πατησω ενω ειναι κλειστο το ταμπλετ, power και volume - μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπερα εχθες εβαλα στο ταμπλετ μια καρτα μνημης την ultra sd 32gb της sandiak. Απο τοτε παρατηρησα πως εφαρμογες που κατεβαζω απο το playstore αποθηκευονται στην καρτα μνημης. Μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να επιλεξω να αποθηκευονται πρωτα στην συσκευη και μετα να επιλεγω εγω ποιες θελω να μπαινουν στην καρτα μνημης. Η κατα το κατεβασμα να επιλεγω εγω που θελω να αποθηκευτουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Θα πατησω ενω ειναι κλειστο το ταμπλετ, power και volume - μαζι? ναι μαζι ,δες video το πρώτο λεπτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπερα εχθες εβαλα στο ταμπλετ μια καρτα μνημης την ultra sd 32gb της sandiak. Απο τοτε παρατηρησα πως εφαρμογες που κατεβαζω απο το playstore αποθηκευονται στην καρτα μνημης. Μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να επιλεξω να αποθηκευονται πρωτα στην συσκευη και μετα να επιλεγω εγω ποιες θελω να μπαινουν στην καρτα μνημης. Η κατα το κατεβασμα να επιλεγω εγω που θελω να αποθηκευτουν πανε αυτόματα ,προφανώς θεωρεί οτι η εσωτερική μνήμη δεν επαρκεί .... εαν θέλεις να μεταφέρεις η στην εσωτερική η εξωτερική κάποιο πρόγραμμα το κρατάς παρατεταμένα και το σέρνεις τερμα πανω (πληροφορίες εφαρμογών ) , στο μενου που θα σου εμφανιστεί κανεις τις επιλογές σου ... μετακίνηση στην καρτα sd ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μια διευκρινηση, τωρα που εβαλα εληνικο firmware, σημαινει πως θα παρει επομενη αναβαθμιση οταν βγει στην Ελλαδα αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μια διευκρινηση, τωρα που εβαλα εληνικο firmware, σημαινει πως θα παρει επομενη αναβαθμιση οταν βγει στην Ελλαδα αναβαθμιση ? ναι (αλλά μην περιμένεις σύντομα !!!) η καλύτερη λύση εαν θέλεις να έχεις το ταβλετ στο τελευταίο update ειναι με odin!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Με το 4.4.2 , ποσα παραθυρα μπορουμε να ανοιξουμε ταυτοχρονα, 2 η μπορουμε να χωρισουμε την οθονη στα τεσσερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Με το 4.4.2 , ποσα παραθυρα μπορουμε να ανοιξουμε ταυτοχρονα, 2 η μπορουμε να χωρισουμε την οθονη στα τεσσερα ? 2 (μόνο τα pro νομίζω και τα s 4) εαν εισαι root όμως :D:cool: 4!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 2 (μόνο τα pro νομίζω και τα s 4) εαν εισαι root όμως :D:cool: 4!!! A κοίτα Alex εξαιτίας σου έμαθα το Odin και τώρα έχω στο Note 2 και Note 10.1 το τελευταίο firmware, δεν θα με κάνεις τώρα και root!!!! ΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts